Can't live and I can't die

Heeej och hå, hur skall detta gå? Jag är nervös som få. Nej men fan asså, usch och fy det får bära eller brista. Jag har inte gjort ett dugg mer än lagt upp min stategi inför imrgon som jag hoppas löser sig väl.

Sen har jag ringt och terrat Möllani och Mamma och inte påtal om Mini. (Jobbigt va???) JAG HAR EN PLAN! En mycket oupptäck fantastisk fantasi exploderande PLAAAN! Helt fucking amazing. Nåväl, den vet ni dock inte om, enbart jaaag. :P
JAG HAR EN PLAN! HAHAHAH HAHAAH! Tror jag, tss.

Jag ska verkligen plugga en del imorgon och heldag på fredag, sen orkar jag inte mer för jag har ingen motivation till detta just nu och speciellt inte när det är såhär vackert underbart härligt väder ute. Och speciellt inte med de japanska-körsbärsträden ute på lekplatsen, helt underbart vackra. Ni måste kolla in det! Fast det är sådana som finns på skolan och som även finns inne vid tågstationen i kristianstad.  Mycket underbart! FANTASTISKT!

Blir ner till Brossan idag med, fastän att det känns som om man inte har riktigt med tid. Men eftersom jag inte har varit där på hur länge som helst nu (senast under praktiken, och det känns ju som en hel evighet) sä tänkte jag att det var dags nu och dessutom fyller har ju år idag. MOHAHAH! Men det blir säkert bra. Mormor skulle också med ner, Ingmar vet jag ej. Men trevligt lär det bli iafall.  :)

Jag vet inte om det är nervositeten eller om det faktiskt är så att gladejäveln har spelat mig ett spratt i denna värld. Men jag börjar någonstans inse att jag är odödlig. Mohaha. Nej men jag börjar inse att man överlever det mesta, och även om det är jobbigt så blir man någonstans starkare utav det och nu vet jag. Jag hoppas ju bara att jag överlever morgondagens tre timmar. Tänk tre timmar utav mitt liv, hur lite är inte det då? Det är faktiskt inte alls länge, så jag har kommit underfund med att jag måste överleva morgondagen annars blir det bara ännu jobbigare. Det hjälper inte att man går och gömmer sig, tro mig jag har försökt! Tss!
Jag börjar någonstans känna hur det spritter i kroppen utav glädje att någonstans i mig vet jag att jag är påväg mot mitt mål, ett mål som faktiskt inte ligger allt för långt borta och som dessutom är uppnårbart. Jag ska lyckas, jag kan lyckas, jag kommer komma dit jag vill!

W.A.S.P //Souie Lou


The New Order

Då blire till Mini på Valborg. Chilla (haha) på hennes balkong och bara göra vad vi nu känner för. Mm, det låter mycket bra. Och kanske har jag lite smyg-planer tills på lördag, men vi får se. Allt kan hända och känslor kan ändras.

Men jag är aningen nervös inför torsdagens redovisning. Känner mig inte bekväm i den rollen. Men jag kommer säkert garanterat överleva, varför skulle jag liksom inte göra det? Hu. Sen lördag ska jag ju till skolan och skriva omTENTA!! Tycker Mini kan hänka på så att vi kanske kan in och shoppa lite sen efteråt eller bara för att göra något?

Pluggandet idag har gått si sådär, jag håller på och läser om diabetesen nu men det är lite sådär jobbigt. Det är väldigt mycket kvar att läsa om annat och ikväll ska jag vara barnvakt. :) Det blir säkert kul men man känner att det är mycket just nu fast det börjar som sagt bli bättre och definitivt kännas bättre. Sen efter denna veckan, efter torsdag har jag enbart 5 veckor kvar, sen slutar jag på torsdagen och då far jag till ROCKEN! (Ska bara se om inte farsan skulle kunna dumpa av mig där nere, hade underlättat en hel del) Ah jag kan riktigt se det framför mig, jag kommer säkert när jag precis anlänt öppna en öl och bara svepa den och andas ut. Fy fan vad underbart!!! Sen blir det direkt till röken av rocken och rockaloss till VOLBEAT! Ja men detta ska jag inte tjata om mer nu.

Imorgon ska jag kanske med till bror med, han fyller år. Fast det får jag nog fasen tusan se för jag måste verkligen plugga och det känns inte som det är mycket tid kvar. Eller rättaresagt det är verkligen inte mycket tid kvar alls. Det är ju tusan nu på lördag, det är bara ett fåtal dgar kvar tills dess. USCH OCH FY!!

Nu fick jag skallevärk också.
På lördag vill jag till skopunkten för att se om de har fått in flera utav de sandalerna jag vill ha, de var ju slutsålda sist då jag skulle köpa dom. Hm. Eh och sen ska jag till hälsokost butiken fast det kan jag ta i stan och sen såklart till godisaffären. Hiihi! Mm, sen ska jag nog eller så vill jag in typ till något annat också. Men hur i helvete skall allt detta hinnas med? Asch det får gå ändå.  Det måste fixas. Men bllääÄÄ!

//Souie Lou.

Dust and sunlight

Äntligen har vi lämnat in vårat arbete och äntligen har vi haft vårat seminarium. Hah. Nu är jag "ledig" tills torsdag, men inte fan är man ledig för det. Har ju ändå hur mycket som helst att göra, exempelvis plugga inför tentan på lördag. Hu. Fy fan vad jag inte känner mig motiverad till den alls, men jag ska verkligen försöka därav ska jag snart börja plugga lite diabetes. ;) Hm. Mm, så kan det vara med den saken. Ska även på något vis förbereda eller bygga upp en form av stategi för redovisningen på torsdag, bläää! SPY!

Annars hoppas jag att jag och Mini ska göra något på valborg, plugg måste det bli även den dagen men det är ju inte så att jag enbart kommer att plugga och speciellt inte på kvällen. Vi måste ta och hitta på något, typ grilla och mysa på din balkong eller ah vad vet jag, något får tas och göras. :) Hihi!

På tåget idag satt en dam och kollade sina rynkor i rutan. Grejen var att hon inte såg att jag såg, det speglade sig i rutan så jag kunde lätt se vad hon tyckte var sina egna fel och brister. Hon liksom drog huden på kinden bakåt, ett antal gånger. Hon gjorde inte bara det, samtidigt granskade hon hur det kunde ha sett ut eller hur det en gång har sett ut. Tänk då på att det själva kan vara vi, tänk när vi sitter där med berättande rynkor och verkligen har levt ett liv. Än så länge är detta liv vi lever just nu bara början på något bra, något som vi ännu inte kan förmå oss att förstå  // Souie Lou

Let Someone Else In

Idag for jag till Olofström till Bergevi, mycket trevligt. AH fick en del roliga bilder där ifrån också, haha.
Jag som sagt så jobbade vi med arbetet då, gick bra. Ska enbart skriva något mer imorgon, något enkelt, känns bra. Happ, annars ar det inte blivit något mer idag kan jag tala om. Var där vid 10, kom hem vid 16-17 tiden och nu ja har jag glott på tv, blivit jävligt hungrig och så har jag ju eller så nu sitter jag ju här. Jag vet att jag verkligen borde läsa om sjuksomarna, och jag vet att jag borde läsa om vetenskapen. MEN!!! Ett stort jävla men, varför vara så förnedrande mot sig själv. Nej men helt ärligt känns det lite som om att jag kommer börja läsa sjukdomarna imorgon på tåget, idag finns inte nog med energi till det. Och idag/kväll/natt ska jag läsa lite om vetenskapen istället då vi faktiskt har 6 timmar seminarium på det imorgon... (Stryp mig låååångsamt tack...)
Och eftersom jag tänker gnälla lite til så fattar jag inte hur de tänker. Inte nog med att vi har detta jävla arbete att genomföra, vi ska redovisa det också i 20 minuter i princip. Hallou? Någon som tänker? AHHHHH!! Nej jag säger som Bergevi: "Jag vet inte hur många gånger jag tänker detta nu... Detta är sjuuukt!!" Rätta orden att slänga i munnen.
Bara jag nu klarar av att överleva till typ ah lördag kl14.00 hade varit skönt så är jag nog mer lycklig än någonsin för iår, helt äligt talat.

Veckan blir tillägnad plugg! Japp, som vanligt känns det som nu vill jag verkligen påstå. AHH! Jippie, såå roligt. Verkligen inte, har tillägnat två HELA helger i rad till att plugga stenhårt på och vafan jag ger man tusan på att det lär blir en hel del fler sådana helgen framöver under åren....  Men det ska vi inte gnälla på nu ;P

Jag är jävligt glad för att det är så härligt väder som det är just nu. Helt underbart! Och förresten när vi körde ifrån Bergevi idag, jag och Lloyds tror nu inte att vi lyssnade på VOLBEAT då?? Det kan ni ge er fan på att vi gjorde, vi satt där och drömde oss bort till en torsdag i början på juni, mohahah! SWEEET!

Jag hoppas kunna träffa Mickan i veckan eller iafall i helgen, på söndag diskuterade vi om iafall. Nåväl det återstår att se, men jag hoppas iafall. :) Hih. Alla har ju full upp med sitt eget nu med, det är inte enbart jag. Hah.
Ah, fasen med asså. :)  Mm, dröm, dröm, dröm, det kan man verkligen ta oh göra ett tag till.

See ya // Souie Lou

Dreams they never knew...

Jag är fortfarande tom i huvudet. Jag har gjort vetenskapsuppgiften, jag har även varit hos farsan. Men jag fick ingen ro där, kände mig bara sådär super stressad så jag var tvungen att gå efter vi hade käkat och umgåtts lite. Fan att det ska behöva vara såhär. Jag vet egentligen inte varför jag känner såhär just nu, känns nästan som om man börjar komma in i en depp-period, fastän att det brukar vara tydligare på hösten men icke detta år uppenbarligen. Jag kände mig så otroligt lustig när jag kom till farsan idag, ingen aning varför och jag kan ej förklara i ord, ni skulle ändå inte förstå. Jag tod en cider och satte mig på balkongen och kedjerökte (jag som inte ens röker längre) Idag har det faktsitk blivit rätt många cigg. Men allt bara snurrade omkring och jag fick verkligen inte känna ro till ens att bara sitta ner där och ta det lungt med solsken i blicken och lugn och ro. Bland det mest lugna så kände jag mig som mest stressad. Det var nära till panik. Det kändes inte bra.

Nu sitter jag och lyssna rpå lugn musik och jag har som sagt gjort en uppgift, jag är rädd för att om jag lägger mig ner i sängen kommer jag somna. Jag måste ju för tusan läsa om sjukdomarna. Fan, detta går åt helvete. Det får bli omtenta i sommar med i så fall, då har man tid att plugga fastän att det såklart inte är det man ser fram emot...

Ingen Mini idag heller, fast igår hade vi det bautamysigt. Vi handlade, körde Möllani och Erica till Matvik och kollade på alla super vackra hus, grillade och svullade. Så förbaska träffsäkert. Det var hur trevligt som helst. Vi drack inte ens, jo cola. :) Det var gott.
 
Morgondagen kommer bestå utav en resa till Bergevi för att fortsätta med arbetet som vi även då ska slutföra!
Det ska bli kul att se hur hon har det där, fastän att hon även har sin egna lya i Kristianstad. Eftersom jag ska köra imorgon och så, så är väl det i princip orsaken till att jag inte super idag, för det hade jag nog annars lätt kunnat gjort, somnat gott och tidigt. Men jag hade då inte varit en bra vän för mina vänner, det är inte meningen att man ska vara kass speciellt inte i arbeten då man jobbar i grupp på andras bekostnad  (som det säkert i så fall hade blivit) Jag förblir nykter!

//Souie Lou


Don´t give up

Fy fan vilken dag, jag är helt slut i huvudet. TA MIG FAAAN!
Idag var Lloyd, Fröberg och Bergevi här och hade trevligt. Till viss del...
Vi lyckades en del, men har fortfarande morgondagen planerad. Hm. 
Vi hade iafall picknick på gräsmattan, ur trevligt. Mohahahaaaa! Kort kommer väl senare någongång när jag känner för det. ;P Ska till farsan med snart när tankarna har snurrat klart. Äta smörgåstårta, fast jag är mätt nu efter picknicken. Hm.
Nåväl, jag älsakr livet fasten att det ibland kan vara till en besvikelse...

Sitter och lyssnar på Imperiet. Så ljuvligt. Det är skönt. Thåström är en fröjd för både öron och själ. ;P

Jag har niget sådär välforumelar inlägg idag för jag känner mig som sagt redan helt rubbat i princip. Helt slut i huvudet. Jag vet inte vad. Fy. Men så är det. Allt ska uppenbarligen inte vara lätt, men det är väl så rätt som det var sagt. AHHH!

Ikväll blir det till att kamratåterkoppla vetenskapsteoriuppgiften sen ska jag plugga på en och annan sjukdom också, känns som om det är lika bra att sticka nu-

Bye bye // Souie Lou

If I jump in this fountain, will I be forgiven

Det är verkligen sådär urkul att åka tåg i 1 och en halv timme för att sedan tillbringa 1 timme och 15 minuter i skolan...
Men det var det värt. Det var filosofisktseminarium, mycket trevligt och alla vi som var med i mitt blev godkänd.
Det var verkligen jättekul och man hade mer tankar när man gick därifrån än när man kom. (Men det var det som var meningen med det sa Lena, min examinator) När jag väl satt på tåget läste jag lite artiklar, men jag lixsom pallade inte mer när jag kom hem. Så jag somnade. Det får inte bli till en vara nu, men antagligen var det för att man var helt slut i huvudet efter verkligen aktivt deltagande i 1 timme och 15 minuter, det tar på krafterna mer än vad man tror,
jag har därmed mer att göra nu ikväll än vad jag annars hade behövt, men det är de värt. Tv är så överskattat! + att morsan och Möllani är och spelar gitarr så jag behöver inte bekymra mig om en massa jävla spelande och sjungande här hemma...

Jag vet inte vad vissa människor håller på med och det känns som om jag inte bryr mig heller.
Jag fattar bara inte hur dem kom sig att det blev så?


Fan asså, allt blir bättre och bättre känner jag. Visst jag har mycket kvar i denna kurs men det är skönt att beta av det som Lloyds sa. :) Hah. Mm. Vi ska dessutom sitta hela helgen och jobba med vårat paper, eftersom det ska vara klart på tisdag... Lycka te.... Ja för fan klart vi sak klara det , kom igen nu tjejer! ;D

Annars har jag vart på stan och köpt present till min käre far som fyller år imorgon. :) Mycket trevligt.
Fast vi ska fira han på lördag, men de spelar ju ingen roll. Imorgon ska jag fan köra Möllani och hennes vän till matvik. Mini får förlja med, annars blir det inte lika kul! Hihi!

Det är verkligen en helt underbar tid vi lever just nu, synd bara att man inte kan ta del av det på samma vis som man egenligen känner att man hade velat. men jag antar att man får ta igen det sen, går det? Jag ska iafall jobba 90-100% i sommar, det jag ville. Jag vill jobba ihjäl mig. Jag tycker det är kul, jag trivs jättebra och ah, det räcker för min del. Pengarna är också roliga att se när de växer där på kontot. Fast denna gången ska jag försöka lägga upp någon form att stategi, förra året försvann de bara och jag har ingen som helst aning om vart hän. Bättre koll. Fast koll hade jag men det var mycket som bara festades upp?  Nae, jag har ingen aning.

På srf är det ingen som går säker. Då blir det verkligen full rulle, det ska bli helt underbart precis vad det är.  Men vissa saker förstår jag mig inte på, men det skiter jag i. SUCKERS! 

Denise, hennes man och deras dotter kom förbi en sväng idag. Ahh! Det var den sötaste, finaste unge jag sett på väldigt länge (om jag ens sett någon så söt och fin som just denna lilla sak) Hon sov ju så man vågade ju inte röra henne precis och bara vetskapen om att hon bara är 9 dagar gamal fick en ju nästan att vilja fälla en tår. Det är helt sjukt vad ett litet barn gör med människor, Denise hon var så "vuxen" mer vuxen än vad jag är och då är hon ändå ett år yngre än mig. Det var helt otroligt att se denna lilla. Alisia (fast jag vet inet hur det skulle stavas, men det är hennes namn) Man blir, eller jag blir avundsjuk, eller mer efterlängsam till att själv få skaffa barn någon gång i framtiden. Tänk ett sådant litet under. Helt fantastiskt, helt underbart, helt oförklarligt med ord. Hon föddes den 14/4-09 det lär bli ett datum att minnas. Lycka till :)  //Souie Lou.


I Can't

Denna dagen är helt dum.
Inget är bra i denna dagen, jo att det var lite folk på tåget.
Det var skönt. Annars är det fullt upp.
Fast jag har faktiskt sovit en lite stund, vilket jag egentligen absolut inte hade råd med.
ÖÖÖÖÖH! Jag blir så trött i min hjärna!!

//Souie Lou

What the fuck's inside of me?

Jag njuter till Imperiet just nu, helt underbart!
Det var tyvärr ingen som missade sin hållplats idag, synd. Det fick mig på skratthumör igår..
Hur som helst så har vi kommit en bit på vägen idag med vårat arbete, men det är mycket kvar.
Men vi har en utmärkt plan. Den ska funka, måste funka annars är det kaputt.
Hoppas tentan ändra också, för det funkar inte. Inga bra förutsättningar alls kan man säga.
Sen har man annat och göra nu än att egentligen sitta här och skriva, men man måste bearbeta allt man kan genom att skriva av sig sina andra funderingar..

Mini var här nu idag/ikväll en snabbis. Så himla underbart, kunde verkligen prata lite.  Fastän att det är mycket kvar att säg blommar jag inte över nu, inte hon heller hoppas jag? Vi ska faktiskt grilla på fredag, helt otroligt mysigt, precis som vi. Jag verkligen älskar det. Mini+jag+vad som blir alltid = en bra kombination. ALLTID!

Jag pallar verkligen inte längre bry mig om andra människor, alltså människor som inte respekterar mig. Jag har inget som helst behov av att bry mig om det, nyktert som onyktert. Jag lägger av. Det är inte värt det. Så enkelt är det.
Nej men som jag och Mini snackade om så palla bry sig "vi är bättre än dom" ja, så var det med den saken.


Jag känner en sådan otrolig tomhet just nu, jag vet inte vad den ska ersättas med. (?) Och jag vet heller inte vart den kom ifrån, kanske mindre intressant trots allt ändå. Hm. Alla kan göra allt, bara de själva vill. Spela ingen roll vad som kommer hända, jag vet vad jag gjort och jag älskar allt jag någonsin tagit mig för att göra. Finns bara olika nivåer för hur mycket man älskar vissa saker. Hah. Usch, jag fick idag för mig först att mitt "kommande" barn skulle gå på den skolan som Mini praktiserar/jobbar på, med ack så fel jag hade. När jag fick höra om deras olika saker, sektliknande saker fick jag nästan panik. Aldrig i hela mitt liv. Mitt barn ska nog gå i en skola, i ett samhälle, i ett land, på en jord, som ligger i rymden... Nåväl någonstans ska det finnas plats för "den" om ens skola existerar då.

Jag är odödlig.
//Souie Lou.


Silence!

Efter att ha vaknat riktigt utvilad i morse, helt underbart. Vaknade en minut innan klockan ringde.  Hih.
Hann inte ens stänga av det utan det började ringa när jag precis skulle trycka av det. Hm.
Idag har jag vart i skolan, försökt med något så svårt som detta just nu.
Meen, vi gick på handledningen och det var mycket bra gjort. Jag gillade det skarpt, jag fattar mycket bättre.
Nåväl så har jag sedan jag kom hem vart ute och lekt/gosat med ungarna på lekplatsen (jag visste att om jag skulle gå in och plugga direkt skulle jag ha somnat) så det var inte värt att tänka på annat.

Jag har sedan dess jag kom in iafall pluggat. Jag har skrivit min kamratåterkoppling till Fröberg och jag vet fortfarande inte hur den skulle skrivas eller hur den ska skrivas men jag skrev dirket från hjärtat iafall. Hah :)
Sen har jag faktiskt läst det kapitel som hon valde begreppet ifrån, vilket begrepp även jag valt. Fast eftersom jag inte minns något ifrån det var jag tvungen att än en gång läsa det. Med framgång! Kändes inte alls jobbigt. Detta bidrog till att jag började jobba på vetenskapsteoriuppgiften också, det gick väl bra. Jag är klar. Jag har dock inte skrivit på datorn ännu och det känns som om det kommer bli över sex sidor långt. Men vafan asså, jag blir lite störd på det ändå. Jag ska skriva det på datorn sen får det i princip vara som det är, för jag tror åtminstonde att jag har uppfattat uppgiften eller i huvudsak texten någerlunda korrekt. Men man vet aldrig. "Vetenskapensunder"

Jag sitter även här och väntar på att Fröberg ska skicka min kamratåterkoppling till mig så att jag kan ändra något om så fallet skulle vara. Men tiden bara rinner iväg och jag blir bara mer och mer stressad för jag känner att tiden blir jävligt mycket. Jag har hur mycket som helst att göra just nu i dessa dagar (visst inte enbart jag, men nu är detta min sida där jag skriver om mig själv. hih) Jag hur som helst så är det många bollar i luften just nu, för många ? Ja för min egen del så tycker jag faktiskt det. Alla har inte lika förutsättningar, fastän att alla påstår det...

Jag började nästan skratta på tåget idag, det var lite olustiga händelser. (Eller rent av väldigt lustiga händelser) Det första började med att det var en människa som satt och stirrade på mig, jag har ingen aning varför. Jag trodde att han kanske kollade på något som befann sig bakom mig, för han hade ingen som helst anledning att stirra på det där viset. Jag satt ju liksom bakom en annan fotölj (Stol) och jag fattade/fattar inte vad han hade för orsak att titta sådär. Hur som helst var det obehagligt, och när hans blick mötte min eller min blick mötte hans eftersom det var han som stirrade på mig kändes det jävligt obehagligt, jag tittade därmed snabbt bort och kollade inte mer på honom under resans gång. USCH!
Något annat roligt eller detta var i för sig verkligen kul till skillnad ifrån det andra.
DET VAR EN MÄNNISKA SOM MISSADE ATT HOPPA AV TÅGET PÅ EN PLATS.
Det tyckte jag var mycket roligt för hon började springa mot utgången, dock försent för dörrarna stängdes iafall, hah. Mm, och hela denna människa skrev ut sig själv i någon lustig sammanhållning, hon såg helt hysteriskt maktlös ut och så när hon gick in igen i självaste "sittplatsnästet" skrek hon "FAAAAN" Jag lyckades inte höra det, men jag såg henne och det var roligt. Hah. Men det är en utav mina hemskaste tankar att man verkligen enbart vill hem, och så råkar man somna till lite på tåget och så missar man där man skulle av och vad händer, man får åka till nästa station och vänta in tåget som går tillbaka, hur kul kan det vara ? Haha. inte kul alls. :)

Lite jobbigt lite roligt. Så kan det vara, det är väl även så livet bestär av i övrigt.
Jag längtar varje dag, jag ser fram emot det, jag verkligen ska upplevas.

Jag ser fram emot helgen, då skall det finnas tid för min lilla Mini. Det ska finnas tid annars vetifan asså.
Vi ska grilla, jag hoppas vi gör det på fredag kväll elelr vad det blir för lördagen blir svår. Då ska far firas. Han fyller ju år på fredag så på lördag ska vi till honom och då blire smörgåstårta, så gott! :) Jag har fortfarande inte köpt något till honom och jag har allvarligt ingen aning om vad jag ska köpa heller, jag är slut på ideér eller något i den stilen.

Har du en egen lyckokastanj?
Det har jag! // Souie Lou.

Out of Control

Nu sitter man här igen och skriver som aldrig förr.
Nej jag har bara bytt plats på mitt skrivande. Det är lite roligare att ha en egen sidan, då vet folk vad de kan förvänta sig.
Till viss del kanske...

Denna helgen har inte varit nådig vill jag tala om för er som inte vet. Och det jobbigaste just nu är att min examinator "ändrade förutsättningarna" för oss i klassen på våran uppgift. Han gav oss en vecka till på oss, eller åtminstonne ett par dagar. Visst det är jävligt bra och sådär, men samtidigt har vi inte mindre saker att göra för det. Och att man nu hela helgen har kämpat med detta gör bara att jag blir så less på allt. Då hade jag inte behövt syssla med boken så otroligt mycket som jag verkligen har gjort. Jag har lagt ner min själ på detta och så blir det ändå inte fullgjort. Fast visst jag kan vara rätt glad också för nu behöver jag inte jobba ihjäl mig hela natten men det känns ändå lite tafatt.

Jag har inte träffat Mini på aslänge. Jag saknar henne. <3

Ahh jag får typ panik av att se att klockan är så pass mycket som den är redan nu ikväll. Vad fan tog tiden vägen ?

Jag bara drömmer mig bort och de drömmarna tar mig så långt ifrån "vetenskapsteorin" som möjligt.

Varför skalla det vara så svårt att skaffa det där som "alla" andra har.
Jag vet inte , men det spelar igen roll. Snart kommer min tur och jag kommer slå er med hästlängder.
Asch inte fan vet jag vad jag snackar om, ibland är det bara så svårt att sätta ord på saker och ting.

En jäkligt passande text för hur man känner det just nu:

"Visst det kan låta som en liten grej
en undanflykt kanske men inte för mig
Jag är trött på allt som har med skolan att göra
det känns som om jag vill börja jobba för min föda

Allt detta plugg det är inget för mig
jag bryr mig inte ett dugg, kan du tänka dig?
Kan du tänka dig gå i skolan var dag?
och det ända du vill det är att ge dig av?

Det är jobbigt det här försök att förstå
jag har levt med den här skiten i så många år
Javisst jag har inte upplevt något annat
men fan, det känns ju som om klockorna har stannat 

När man sitter där i ett klassrum så vitt
det är knappt att man orkar ta sig en titt
Man tittar på en himmel som lyser blått,
man sitter och lixsom försöker drömma sig bort

Ärligt talat så skiter jag i det mesta
det är inte så att alla är de bästa
Visst det kan låta som en liten grej
en undanflykt kanske men inte för mig"
(Text: //Möllanis egna hemmabygge)


//Souie Lou.

Unidentified flying object.

Idag har jag varit på ett urbra ställe i Mörrum.
Typ en glasbod, as mycket kul man vill ha. Men morsan och jag skulle bara hämta en present till Slaktan.
Jag fick hur som helst hur mycket idéer som helst, speciellt till min balkong som jag vill göra iordning.
Annars har det bara blivit en massa pluggande idag, läsning i över 6 timmar. Jag har fortfarande ett kapitel kvar. Sen får vi se hur det går med den saken, jag försökte ge mig på och göra uppgiften men jag blev bara yr. Bättre lycka imon?
För imorgon kommer också bli en sådan här "pluggar dag" då man inte gör annat än pluggar, nästintill pluggar sig själv hjärndöd. Man blir hur som helst helt luddig i huvudet. Jag gillar det inte. Jag tror dock att denna vetenskapliga uppgiften var svårare än vad jag hade förväntat mig, men efter att ha sovit i natt så kanske jag har nya krafter till imorgon. (?)

Ah, fatta skönt. Jag duschade för ett tag sedan och sen låg jag i handuken, eller med handuken om mig i sängen och fortsatte läsa och solen lyste på mig tills den typ gick ner bakom de andra husen. Fy fan vad härligt det var. Mm.

Jag är så trött på det mesta just nu fast ändå inte. Egetnligen vet jag inte vad jag skulle göra om jag nu inte gick och utbildade mig, jag vill ju verkligen bli sjuksköterska men på något vis känns det väldigt jobbigt nu. Visst skulle jag säkert ha jobbat nu i så fall (om man hade fått tag på något jobb) Det är ungefär två år kvar nu och ett par veckor, typ 7. Sen är jag klar om allt går som det ska i mina beräkningar, dvs. inga problem med tvugna studieuppehåll osv. Jag ska klara mig, allt ska bli som det borde. Hur då? Nej jag vet inte, jag önskar ibland bara att det vore såå mycket lättare, men då hade vi också haft en hel del idioter som är utbildade till helt fel saker. JAG SKA, JAG KAN LYCKAS!

Låg och kollade på "The Beach" igårkväll/natt, fy fan vad underbart. Tänk om det hade vart så. AH! Fast jag och Mini ska ju ut på våra turer som förmodligen något kommer se liknande ut. Mini vi flyr dit, vi flyr verkligheten bortom allt annat där glömskan inte existerar utan där vi inte ens minns vilka vi en gång var. Fast i för sig hur skulle det gå till? Då har vi ju inget att berätta för våra kommande barn, du vet. De kommer ju typ dööö! Allt som vi hittills har gjort är inte och leka med och fler gangster saker lär det bli innan vi slår oss till ro. Jag förstår mig inte på hur vi hinner med allt. Men antar att vi hinner så mycket nu som vi senare kommer att mista.

Läste i tidningen idag om Roskilde, jag skulle verkligen vilja dit något år i mitt liv.  Fy fan. Hah. Skitigt och ja vad mer som man har hört tydligen ska finnas där. Jag hade varit så jäkla lyckligt lottad om jag hade vart där. Nej men det handlade om att de tydligen skulle se till så att bussresorna blev till hälften av priset, för att kronan är så låg.  Ja men det nyttjar inte mig ändå jag ska inte dit. Jag ska till SRF med alla-typer -av-min-sort och Lloyds ska sitta på mina axlar och näst intill ramla av när hon diggar till Volbeat. Hah. Det kommer bli hur bra som helst. Tro mig när jag säger det kommer bli det bästa på länge. Ja det lär nog bli årets händelse i min tankevärld. (som vanligt i princip) Nej kanske inte riktigt.

Det har varit en tuff dag idag, den ena står och skriker, den andre sitter och sjunger och spelar gitarr, själv försöker man plugga medans folk hitan ditan frågar mig om jag kan göra si eller så, och om jag ska hjälpa till med det eller det och fan och hans moster. Jag bara längtar så innerligt tills jag själv ska flytta till en lägenhet på Söder. (hade vart asnice) Det hade vart jävligt fint helt ärligt. Fan. Funderar på att redan nu sätta upp mig och fixa lite poäng tills dess, men sen vet man aldrig vad som händer. Det är länge till men man kan ju få drömma. Drömma är bra har jag hört, det hjälper en att genomgå allt det tragiska i livet. Okeej, nu ljög jag lite sådär fint. FRIDLYST!

Det känns som om jag just nu måste sätta en massa stopp och förbjuda mig att göra vissa saker. Ibland kan saker och ting gå lite sin egen väg och till slut rinna ut i sanden. Ibland måste man hålla i banden för att de ska vara sträckta, man är inte alltid självgående. Jag måste sluta, jag vet. Det är svårt. Jag ska men det är så mycket som ska spela in just för det, det funkar inte. Jag älskar det latchiga livet, till en viss nivå. Sen känns allt meningslöst. Det är just när det här meningslösa och tomma kommer in i bilden som man försöker fylla ut det men en massa annat som egentligen inte fyller ut ett skit utan bara gör saker och ting för stunden. Förra veckan tog knäcken på mig, jag tror det. Jag måste börja använda min hjärna igen, jag måste jag måste jag måste. Känns som om den har varit i viloläge  nu allt för lång tid. VAKNA!

Nu ikväll när klockan snart är så här mycket ändå och det är typ mörkt, eller börjar mörkna ska jag se på tv. Jag ska lägga mig tidigt för att verkligen sova ut och bara njuta. Sova och drömma, speciellt drömma är bland det bästa just nu, man får själv leka lite gud där. Oh yeah!

"Nothing is forever in life
But a memory believe it`s true"
/ Edguy

//Souie Lou

Some people like to rock!

Nu har jag äntligen skaffat mig en blogg! Happy face, happy face!
Därför kan jag nu (med nästan gott samvete) sätta ett kryss i min lista "att göra 2009"
Det har ju enbart gått si sådär 4 månader på det nya året, nästan så det var väl dags tänkte jag.

Mini måste verkligen hjälpa mig med det här sen, jag fattar nästan inget alls.
Hon får helt enkelt "snygga" till den eller något i den stilen.
Do it, do it now!

Jag har varit i skolan idag. Tänka sig. Jag + skola.
Nej det är i för sig inte helt ovanligt. Småtrevligt sådär.
Hade mittseminarium - fy fan vad jag var skakig. Opponent och responent (om det nu heter så..) Granska någon annans arbete och ge respons, inte kretik - som har en negativ klang. Ja, vi fick våran respons först, gick bättre än vad jag hade drömt om. Så det var positivt och vissa saker negativa. Men det är trots allt sådant som vi i vår grupp ska rätta till sedan. Mohaha! På tal om skolan så klarade jag inte min tenta, var 6 poäng ifrån, tillräckligt långt. Öööh. Bara till att blicka frammåt, var positiv det är mycket enklare och det blir mycket bättre och allt och alla blir så glada runt omkring. Om 2 veckor skriver jag en ny, jag hoppas så innerligt att jag sätter den då. Skulle behövas. Får inte ha mer efterliggande. Vi har ju i för sig fullt upp med saker nu i 2 veckor framöver, sen är helveteskursen slut, men var, när och hur ska jag finna tid och motivationen till att plugga till den? Jag vet inte, men på något vis ska jag lyckas med allt just nu oavsett vad som står mig ivägen.

Köpte biljett till Sweden Rock Festival (årets höjdpunkt) igår. Känns hur nice som helst. Jag älskar tanken på det. Såååå härligt. Ah, så det har jag funderat på lite idag. Fy fan vilket ös. Eller ah, det blir ju ingen lång semester där nere i år men det får duga med tre-fyra dagar, jag har ju skolan att sköta också.
Det kommer verkligen smaka gott, alltihop och morgongympa lär det bli. Eller hur campet? Bättre än förra året i alla fall tycker jag, lite intresse kan väl fyllona visa? 
Det ska verkligen bli super duper gott ska sitta/stå där och njuta, lyssna på musik, dansa, skrika, hoppa, ja allt man någonsin kan tänka sig. Min päronläsk ska med och min bomchikabooo, ehh sen ska vi ha lite utav det underbara hattmysteriet också. Tycker ni inte det ?  Tänkte väl det, då blir det ett riktigt fint rus. Och sen ska man givetvis ha öööl! Ja livet leker för fullt i tankarna och här sitter jag en fredag i april. Det blir inte så mycket bättre än såhär må ni tro.
Ja jag skriver ni fastän att det inte ens är en jävla människa som vet om att jag har denna blogg, än iafall...

Hm, så vad är meningen med en blogg egentligen?
Jag har bara velat ha en, men varför? Känns det bra att skriva av sig eller är det känslan av att någon läser, eller att man tror att någon läser den och bryr sig? Jag har ingen aning och det gör ingenting!!!!
Jag har den nog mest för att jag inte kan hacka på Mini hela tiden, då skulle hon döööö. Nej men helt seriöst, det är nog mest för att jag ska kunna skriva av mig, "lätta på trycket" Och även för att Mini ska kunna konfrontera mig snabbt när jag öppnat käften - "det har jag redan läst i din blogg"

Jag ska nog ta mig en tripp till han den snygge i piercingtältet på srf, om han nu finns kvar. Han var stilig han.
Han ska nog få göra ytterligare en till på mig, ahhh! Så mysigt. Men vi får se, pengarna kanske bara kommer rinna genom fingrarna sen hittar jag dom inte igen. Eller så när jag väl kommer dit har jag inte en tanke på det. Nåväl, jag ska i alla fall tatuera mig snart. I maj månad om jag nu kan komma fram med något motiv. "Motivet var att döda dig" nej men ööh, Mini skulle hjälpa mig, hon har hjälpt mig. Men jag har ändå inte kommit fram med något helt som jag skulle vilja ha helt och hållet. Det få gå ändå.  Vi är på goood väg.

Oh igår såg jag "Böget" han hade skaffat sig en mycket finare bil nu iafall, något positivt ? Ha. Vem bryr sig. Bara en lite rolig grej. Sara kanske bryr sig, du borde rida på hans klubba, nää usch och fy sådan skall jag inte vara. Jag är ju snäll, lika snäll som sara fastän att hon idag är mycket snällare mot mig än vad jag vart mot henne.
Men jag diggar henne, hon är min (det enda som är mitt) BUT I LIKE IT, YOU KNOW I WANT IT!

//SouieLou

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0