Uriel laughs, I'm drinking water

Har precis vart på massage hos Lottahttp://isis-lottaericsson.dinstudio.se/ Så jäkla skönt, behödes tydligen. TACK! Hah. Vart på gymmet där innan, fy satan vad ont det gjorde att gå, men tur för mig att jag och Möllani ska upp till stan sen och förhoppningsvis köpa ett par ordentliga walkingskor.

Annars nu idag blir det till stan till en tatueringsstudio för att boka tid till brossan, ska handla mat också och juuust det, ska städa med hos Farsan. Allt tar sin tid, fast det går fort. Jag ska leta efter ett recept.

//Souie Lou

Gimme love, gimme love, gimme love to give to others Gimme strength to endure when I'm fed up with this world

Sternö, picknickfika med Miss Lloyd, ja det var verkligen trevligt. blåste en del, men vad fasen gör det? Solen sken och ett gott humör, vad ska man behövs begära egentligen? Nej, trött på alla måsten hit och dit och alla negativa påfrestningar, dags att sprida glädje för fulla muggar!! Fan man mår så mycket bättre då.

Meditera, meditation var ordet jag sökte på tillbakavägen mot bilen. Nu så gick det upp ett osynligt litet ljus i min ena hjärnhalva!

Inga bilder från händelsen, finns inga bilder, finns inga bevis, finns ingen efterfrågan, finns inget alls. Alltså har vi egentligen aldrig vart i Sternö idag, för vi har inga bilder. Vi bara spelar hjärnan ett spratt. Fast vi var där. Det var vi verkligen...

//Souie Lou


I was just guessin' at numbers and figures

 
Bara för att det var helt underbart i denna studen! Ren lycka!

Lista för vad som ska göras i veckan nu är skrivet, gymmet är avklarat för tillfället, frukosten är uppäten och slutförd, vattnet står fortfarande orört - dags att ta tag i det med, duschen väntar, trafiken står inte still, regnet faller, snart vi med det.


Blir till att fixa och dona lite nu, sen ska man väl försöka finna någon tid till att ut och traska, tid? Finna tid? Sa jag det verkligen. Haha, sicket skämt, tid är allt jag har. Juuust det, jag ska upp och prova ut ett par dojjor som jag kan ut och traska i så jag inte fortsätter med att få dessa jäkla blåsor på mina fossingar. Dags för fotbad, nu!

Mini, skulle du vilja hjälpa mig att piffa till det här inne, tycker det ser tragiskut nu, kanske bara färgen som gör det?

Ibland måste man våga slänga vissa saker för att kunna gå vidare och få nya minnen, minnas nya saker som var och inte var. Dags att släppa taget om en hel del? Misstänker det kanske, fast samtidigt fotona är heliga, de skall inte göras av med, dock skall jag lägge dem i en vrå. Nej jag bara driver med er, har börjat göra det till en dålig vana nu för tiden. Driver med de flesta fast de fattar det nog inte själv, alltså det roligaste och sjukaste drivandet sker ute, med alkohol i kroppen! Haha!

 //Souie Lou

You call out my name, but your voice is fading

Måndag, blodet rinner. Har skadat min hand på tre ställen och nu börjar näsan också. Vad är det för fel? Idag har det vart gymmet, kaffe med Miss L, träffat Miss A och där blev det med kaffe, Mormor&Ingmar och så nu då? Ja, jag får väl ta och göra ett fotbad, behövs iafall. Fan dessa jäkla blåsor, jag vet vad felet är jag måste skaffa mig ett par ordentliga ut och gå sko, så enkelt är det problemet fast problemet ligger inte i lösningen utan i pengarna. Juuust det!

Underbart härlig dag måste jag få lov att säga. Vad mer behövs?

Snart måste jag ringa ett samtal som sätter fart på det jag verkligen vill.

"Akut akut, kärlek behövs akut" /Svenska Akademien

//Souie Lou



In the end only truth will survive, no matter what you sacrifice

Wooow. Helgen är över och jag sitter och väntar på att Miss A ska höra av sig så vi kan promenixa en sväng. Underbart. Undertiden så laddar jag över bilder ifrån gårdagen som jag även tänkte lägga upp, lite snabbt! Farsan fyllde år igår och han hade nog en riktigt bra födelsedag, han svarar inte idag. Haha, nej men iafall så var det trevligt hela kvällen. Ute på Lochen var det hur mycket folk som helst sen, Möllani spelade, Robban spelade och det var ljuvligt. Fast! Jag har kommit på att jag inte trivs ute trots allt ändå, jag vill inte ut på puben längre. Snart är det dags att börja med hemmafesterna, sitta ute, grilla, dricka, spela, bara vara. Japp, snart så snart! Något annat förvånansvärt var människorna jag såg igår, jag ska med skaffa en sådan där sak. Det är så snat som det är sagt. Kan vänta ett tag innan jag skaffar, men jag ska verkligen. Musiken ska spelas överallt. No copy, jag vill bara med. Varför är inte umgängeskretsen större än den är? Dags att utöka känner jag!

Fan asså, vissa människor förvånar en verkligen och jag fattar mig inte på dem. Haha. Jag klassas nog som dum i huvudet efter gårdagen men det gör mig inget alls. Verkligen inte. Jag har inget att förlora, vad har du? Helt ärligt så är det slut med dumheterna nu, dags för den ordentliga sorten. Ni vet, det är dags att skaffa, hus, man, giftemål, barn... Haha, något som jag hörde igår, vilket jävla trams! Lev i nuet och ta dagen med en klackspark. Det finns fortfarande mycket att glädjas åt. Ett exempel är så enkelt som att vi faktiskt andas, hur enkelt är inte det dvs. om det då fungerar som det ska.

   

   

    

    

   

  



//Souie Lou


Exorcise your demons with that monkey friend Because we're gonna inherit the wind

Sitter här åter igen. Nu har jag fixat till mig så gott det går, ska dra iväg om en stund tror jag. Lyssnar på Melissa Horn, ja det är verkligen vackert.

"Hur ska man älska nån som har älskat nån förut"

Öhh, jag känner faktiskt att jag har lite ont i axlen. Hoppas det går bort, fast klart man ska inte hålla på och gnälla ihjäl sig, finns liksom inte riktigt någon bra förklaring eller ens för den delen någon bra anledning till det. Jag vet vad jag är ute efter, vad jag vill ha, men fan att det jämt och ständigt skall vara lika svårt att finna. Det gäller ju verkligen allt, kläder, skor, hus (om jag nu väl ska eller snarare, när jag väl ska) män, möbler... Everything. Konstigt. Hah. Kräsen? Nej, jag tror fan inte det, men man ska inte falla för första bästa grej liksom.

Ska se till och ta en del bilder ikväll med, sen får vi se hur det går med det försöket, men man kan alltid hoppas på att det kommer funka. Lika bäst.

//Souie Lou

I'm early in the morning, not too late at night And you're tryin to tell me everythings alright Then you're gonna ask am I gonna take it slow I said don't you worry there's no place to go...

Idag fyller Farsan år. Grattis!! Ska dit senare i eftermiddag så då blir det god mat och god dricka. Ska köpa cigg med, tänkte unna mig det nu i helgen med tanke på att det inte blir en helt vit helg. Igår blev det dock lugnt för min del, var hemma, kollade på en bra film, somnade. Steg upp i rätt tid idag, käkade god frukost, sen promenerade jag och Möllani ut till Janneberg, tänkte kolla på Johannes när han skulle rida, fast problemet var att de inte var där ute så jag får helt enkelt ta och kolla upp om det verkligen var rätt dag/tid? Rätt besviken gick jag hem igen, fast nu har jag vart hemma en stund. Skulle börja putsa fönstrena med nu för andra gången denna helgen men det blev inte så idag ändå, behöver hjälp med att någon ska hålla för annars kommer nog fönstret flyga. Det blåser så jäkligt så antingen får det sluta blåsa eller så får någon hjälpa mig?

Annars idag är det ljuvligt väder ute, en helblå himel och solen skiner. Mina fräknar har verkligen börjat komma fram nu, haha. Nej jag är inte brun, det är bara mina fräkna! Nej, men skämt och sido. Ikväll blir det efter Farsans till Lochen, där ska Möllani spela lite trudilutter och sen blir det väl mer. Fast fan asså det är sjukt jäkla tidigt, men men. Återstår och se vad som händer.

Varför kan jag bara inte sluta hoppas. Detta är sjukt. Fast egentligen inte, ingenting spelar längre någon roll. Det är verkligen löjligt. Vad har hänt?  

//Souie Lou

You think you have to want more than you need...

Denna afton, jag säger då det. Ska inte fördärva träningen med fylla, men det är sååå lockande. Har städat, strykt, var påväg att börja putsa fönstrena, besökt Mormor&Ingmar, sen nu ska jag ta och köra lilla Möllani. Händer här näst?

Bilder från förra helgen:
 

   

 

     

       

"Ont om pengar, ont om pengar är det gott om"

//Souie Lou

I'm dying to lose it i'm losing my confidence i want it i want it i want it i want it

Körde Miss S till Tingsryd igår sen när jag ändå var i krokarna så körde jag hem till Miss I på en kopp kaffe, eller ja vänta det blev nog mer än en. Mycket trevligt som alltid, gillar när saker och ting blir spontant, att man liksom inte hinner med att tänka utan enbart kör på. I like it! Var lite barnvakt igår med, alltid lika mysigt. Annars har det inte hänt så mycket mer... Lust att dra bort på Ö&B för skojsskull och för att det behövs inhandlas en del hygienpartiklar.

Låten som jag fäst mig vid:


Himlen är blå. Igår vart den svart som mörkret själv. Ja jag vet inte vart det kom ifrån men det var så man höllt på att tro att det var dags för världens undergång...

Annars idag ska jag försöka hinna med både det ena och det andra. Städa, beställa bilder, handla, tvätta, stryka, mixtra med fotoalbumen. Får se hur långt man hinner med som sagt, fast en hel del skall väl ändå kunna gå. Dags att börja nu då kanske!

"Strö lite socker på mig" //Souie Lou


He is just a toy but i turn him on and he comes to life automatic joy that is why i want a coin-operated boy made of plastic and elastic...

Gymmet, Mormor&Ingmar, lekplatsen. Det är vad dagen har bestått utav, jag är less på det. Jag är rastlös. Ingen att spendera tid med. Allt är dött. Vad har hänt? Alla verkar ha ett liv? Nej, tveksamt.

Imorgon blir det iafall lite lugnare i min kropp, då återstår bara ett alternativ. Frågan är om eller om det verkligen är till att tänka om? Jag blir så trött på mig själv när jag tänker på det. Allt kan fixa sig, fast visst, tänk om. Jag bestämmer, det slutgiltiga... Hur illa är inte det då? Är det verkligen meningen om så är fallet, vad är det som händer i vår värld?

Solen skiner just nu och värmer mina fötter medans jag sitter i soffan med datorn i knäet och har förbannat jäkla tråkigt. Vart tog alla vägen?


Snart dags igen.

//Souie Lou


We take three steps forward and three steps back

Helgen som var. Haha. Fredagen blev något helt annat än planerat. Inget musik quiz, därmed blev det istället en hel del läskande. Hamnade även på stället jag annars ogillar men för ovanlighetensskull gillade jag det faktiskt denna gången. Det beror nog verkligen på vilka man umgås med under vistelsen.

Lördes var en lång och ganska så händelsefull dag. Var på MusikDirekt länsfinalen, dock gick inte Möllani vidare men var otroligt duktig ändå. Vissa band som gick vidare förvånade verkligen, men så vet jag inte heller hur de bedömmer. Rolig kväll. Fast jag hade fan träsmak i röven kan jag få meddela. 6 timmar, sittandes i princip. Ja, men det var roligt att leva upp lite igen genom musiken. Var alldeles för länge sedan man gick på konsert, för det kändes lite så, fastän att det var sittandes. Hah.

Idag har det blivit en massa sovande, kollade även på film "Babylon sjukan" ja, tänka sig. Nu är jag rastlös men ska försöka att bli av med den också, imorgon blir det gymmet fastän att jag har fördärvat mitt knä. Fan det vek sig typ i fredags när vi ramlade omkull lite, haha. Fast det kanske det var värt?

Veckan som kommer skall bli något att minnas.

//Souie Lou


Long roads, long days, of sunrise, to sunset Of sunrise to sunset

Gymmet, städat och rensat en del bland mina smyken. Det är vad som hittills i denna dag har gjorts. Ah så käkat frukost såklart! Sitter och väntar på att snart hoppa in i duschen, bara det blir ledigt. Laddat över lite bilder från mobilen till datorn. Vilken underbar dag, solen skiner och det blåser lite kallt! Blir inget Mormor&Ingmar idag, har ingen bil, däcken ska bytas om det hinns idag. Annars får jag hoppas på att Miss A har något roligt att erbjuda later.

   

   

 

 
 
   

   
Detta var då lite smått och gott.

Kaffe på Kristins? //Souie Lou

I have made a choice There’s nothing in the world You can do to change my mind

Hemkommen för en stund sedan. Värsta pådraget på E22:an eller något. Jag vet inte riktigt hur många poliser, ambulanser, brandbil var där nog bara en iafall som passareda mig. Jajaja, inom ett par år skall även jag få ta del av den adrenalinkicken. Längtar, fastän det är ett fördärv jag vet.

I Kristianstad idag så hittade jag lite smått och gott. Inget sådär utav klädestyp men lite blomsternäring, en alkomätare haha. Och ja, det var inte så mycket mer. Mest bara trevligt. Mormor kör iafall som en dåre. Haha! Rädd? Nej, jag är ju skräckslagen! Tss.

Fick samtal från P idag, äntligen kan nog detta vara över snart. Ja, inte för att jag slipper undan men för att det är klart med arbetet, sen får jag lov att bita i det sura. Mitt fel, mitt val, mitt problem, mitt, mitt, mitt. I only blame myself, det är det enda rätta.

Fan blodblåsa under foten + vattenblåsa på hälen, fint det. Fy fan säger jag bara, har stuckit ihjäl de jävlarna. Fast det gör ont fortfarande. Dock skall jag ändå inte vika mig, gymmet imorgon igen. I like! Styrketräning på hög nivå? Haha, det vettitusan, men styrketräning till max för min del åtminstone. Svårtstavat ord alltså, åtminstone, jag vill alltid skriva åtminstonde, fast det är fel, eller vad säger du? Hah.

//Souie Lou


All the birds in the trees, well they’d be singing so happily, joyfully, playfully watching me.

   

Efter ett träningspass, en frukost, en dusch sitter jag nu här och skall strax bege mig ut. Ska om en stund köra ner till Mormor&Ingmar för att sedan som sagt fara vidare. Känner på mig att det kommer blir en toppendag. Solen skiner, det är ljuvligt väder och allt känns nästan för bra för att vara sant. Säg ja till livet, JA!

Har dessutom kommit på hundra saker som man vill när man väl ska.

//Souie Lou

Honored by blood we kept searching for more

Nu är mitt problem löst, eller vore en aning fel att kalla det problem. Varit i farten nu ett par timmar och nu är det i princip fullbordat. Fint när det går snabbt att lösa "problem". Ett kvarstående problem får tiden utvisa, det är inte till pass men jag känner det på mig, något är fel. Fel och fel borde kanske inte sägas, men jag märker att något är på g. Något väldigt opassande.

//Souie Lou

This feeling I'm trying to fight It's dark and I think that I would give anything For you to shine down on me...


Underbart!

Man slutar aldrig att förvånas.
Blev inget med Miss A idag, jag saknade bil och hennes hade gått sönder. Var dock och fikade med Miss L och Miss I, lika trevligt som alltid. Kanske lite plans för lördag, inte så värst överflödiga men en liten plan att ta sikte på. Annars idag har det bara varit gymmet, vart ute och umgåtts på lekplatsen, rastlös. Rastlös, rastlös, rastlös och värre kommer det bli nu under kvällen. Någon att umgås med? Tydligen brist på det.

En sak är säker, jag har funderat och kommit fram till ett beslut. Så får det bli. Nu ska man bara slå en signal också. Jag känner att det är lika bäst att göra något som jag ändå vill, än något som bara är för stunden. Jag har trots allt riktat in mig på den många gånger tidigare. Det andra får jag ta senare i sommar om inte efteråt, fast då som jag verkligen vill ha det. Att det ska kunna vara så mycket problem kring en sådan här sak, att det ska vara så svårt. Ja jag ljuger inte men det har tagit över ett år och ändå är det inte verkställt. Nu så fast i ett annat format, fast vad skall där stå? Hm...

Imorgon blir det till Mormor&Ingmar, vi ska åka till K-stad för lite händelser. Fast först gymmet, som alltid nu för tiden. Jag har tagit ett beslut, snart ska jag välja nästa. Sluta upp med dumhetsrökandet? Det vore toppen, fint sådär till sommaren, fast man kan försöka hålla det på en "Enbart röka på fester" fast det kan bli svårt när det är fest varje dag, det beror på hur man tolka det. Måste en fest innehålla alkohol? Hah!


Missyou.

Hippieliv, ja tack! //Souie Lou

Hide from the public eye, choose to appear when it suits you

Rastlösheten blir ett större och större problem för var dag som går. Nu när det börjar närma sig slutet på denna dagen så känns det hopplöst. Fortfarande vill man så mycket, men vad gör man? Nej nu blir det inte mycket mer gjort idag. Visst fasen gör jag saker, det är inte det, men när man gjort klart det,  vad händer då, nästa grej? Hallå hallå!

//Souie Lou

I get up in the evening, and I ain't got nothing to say

Idag var jag verkligen trött. Nu sitter jag mest här för att dryga ut tiden. Verkar inte vara någon som är på hugget i denna dag. Drygt folk, dryg plats, drygt alltihop. Vart tog solen vägen? Asch den kommer väl tillbaka, man kan väl få lov att oroa sig för andra saker. Något projekt på gång? Nej det försvann liksom en vind. Blåste bort, de får helt enkelt ta och sopa gatorna nu idag eller ja i veckan iafall eftersom att jag faktiskt vill fixa på min balkong. Så är det med det.

Ibland undrar jag verkligen vem som är ens vänner eller också inte. Jag blir så less på det. Visst är det speciellt, vilket förhållande dman har till dem och även vilka förändringar som sker, hela tiden...

Jag lever. //Souie Lou


It's the time of the season When the love runs high In this time, give it to me easy And let me try With pleasured hands

 Jag tror inte jag är så förtjust i tequila längre, synd.

Vad ska jag säga om denna helgen?
Alkoholen, vi vann eller ja vi kom 2:a på musik quizet i fredags, 300kr rikare i baren. Inte helt fel. Störigt att vara på den jäkla klubben efter det spelet, kommer nog inte tillbringa speciellt mycket tid där framöver, någonsin. Otrevligt all over the place. Haha fredagsfestandet blev en väldigt lång kväll, först spelet som var svårt, sen besök på varje jäkla pub i denna staden, ja utom ett fast där var tomt ändå. Ja inget lyckat någonstans. Mm. Lördags hade jag och Möllani mys här hemma ett tag, tog det mest bara lugnt, kollade handbollen och pimplade lite öl. Trevligt. Utgång blev det, Lochen och sen de sista 10 spenderade vi på Compa. Ja, sen efterfest haha som jag inte pallade med, blev att vi drog hem istället då de sände G - som i gemenskap på tv, kollade en del på den innan jag somnade. Nice.

Idag har vi vart nere hos mormor och Ingmar, fikat, grillat, gått en promenad, haft det riktigt mysigt med andra ord. Druckit lite öl och vin med. Nu blir det tv-tittande ikväll för att sedan sova. Blir upp tidigt imorgon för att gå till gymmet, jag är tillbaka. Förresten var hos P i fredags, det var mer som en date än något annat, det gillade jag. Hah. Ibland kan de nog vara bra fräcka.

I veckan nu blir det til att putsa fönster, plantera blommor, leta kruka, fika med vänner, åka till k-stad, städa.

"Man ska inte knarka om man redan är dum i huvudet" //Souie Lou

Baby can I hold you tonight

Vaknade sent idag, orkar inte. Ja, jag har ändå gjort mer idag än andra dagar. Vad? Jag har vart en sväng i Bromölla var bara så sugen på att åka till second hand och så blev det. Hittade inget så det fick bli en glass. Mums! Haha. Sen har vi kört en sväng och funderat ut nästa steg. Som inget blev. Imorgon smäller det, jag är faktiskt lite nervös... Lite? Just det!

Sitter i mitt rum med hög musik, ljuvligt. Vad fan nu då? Är detta hela dagen. Skamligt. Jag vill mer, jag vill ha mer utav den, vad den har att tillge mig idag känns inte komplett. Jag är lurad. Jag vill så mycket men vad åstadkommer man själv då? Dags att sätta fart på drömmarna, tankarna ja livet! Imorgon kommer jag vara den lyckligaste, tror jag. Iafall efteråt. Jag kommer känna mig lättad, om det då är slut. Kvällen kanske det blir till Mickan eller också blir det flaskan... Alkis? Hah, icke. Grillning hade suttit fint och det ska komma i veckan nu innan söndag tack.


Underbaradagartillsammansskallsnartkommaigentromignärjagsägerdet!

Var de någon som sa vit helg? Jag tror jag glömmer det igen... Eller? //Souie Lou

It's making me spin now, spinnin' within. Before I melt like snow, I say Hello How do you do!

Efter rastlösheten tog jag beslutet, körde till Miss A och drack en snabbkaffe för att sedan köra hem igen och bedriva mig till en annna ort. Kul att det faktiskt händer något i mitt tragiska liv. Haha. Nej man ska inte klaga, vissa saker hade fått vara överspolade men jag trivs med mitt liv ändå. Konstigt? Nej.
Blev en lång men trevlig natt. Ikväll ska jag sitta barnvakt ska bli trevligt att träffa de små människorna igen, eller små och små de har ju trots allt vuxit till sig nu.



Gillar verkligen låten, finns andra med bättre ljud fast i denna musikvideon är det faktiskt ansiktsuttrycken, munnarna man vill se. Störigt! Hah.

Annars har jag idag när jag kom hem varit med Möllani och Erika och fikat på stan, trevligt fast kallt. Sen satte jag och Möllani oss nere vid näsviken på en bänk och gottade oss i både sol och prat. En del måste man verkligen bara lämna bakom sig. Det med ett leende på läpparna. I helgen får jag verkligen se till att det händer något, grillning hade inte vart helt jäkla fel om jag får säga det själv.

//Souie Lou

I'm a joker I'm a smoker I'm a mid-night toker I get my lovin' on the run

Jaha så vart man här igen med den nattliga ångesten. Ja jag vet inte riktigt vad det är frågan om men jag sover iafall inte på nätterna, ligger vaken till typ fyra och känner mig väldigt uppspelt och orolig. För vad? Bra fråga. Inget svar. Jag gillar att inte, kan man få något utskrivet eller finns det något lugnande, sövande på droghandeln?

Känner mig otroligt jävla lat, fast visst jag har faktiskt sytt lite idag och städat mitt rum, fast rummet känns aldrig riktigt rent ändå. Det får väl gå så. Blir bättre med tiden, alltså tiden efter man har flyttat när väl det nu än ska äga rum?

Vistats på min balkong och inget mer, känns som om att det inte spelar så stor roll längre vad man tar mig för. Antar att det är nu jag dagarna i ända ska känna mig rastlös in på själen? Tiden för att det var roligt att vara lite ledig och vila upp sig har nu gått över till en allt mer rastlös människa som ligger mer eller mindre vaken hela nätterna i brist på att göra något vettigt med sitt liv och vart tog nu livsnjutaren i mig vägen? Smälte bort samtidigt som snön eller flög den sin kos när solen började skina eller vad i helvete är problemet? Nej inte ett enda jäkla svar. Jag blir bara så trött.

För vissa är det slut och för andra har detta bara tagit sin början // Souie Lou

I saw a ghost behind the door

Lördagen bestod enbart av en massa alkohol!! Blev väckt med en öl och cigg. Jajamensan, då vart man på att. Idag känns som en helt underlig dag, trött, fast ändå inte. Rastlös. Jag och Möllani har vart hos Mormor&Ingmar och sen for vi till Farsan för att senare dra ut och köra en sväng, kollade på fina hus och bara njöt av musiken och livet. Nu ikväll vet jag inte vad som händer, ska nog iafall lägga mig i tid så att jag kommer upp imorgon. Ska nämligen till gymmet. Som tur väl var drog jag inte dit idag, det var röd dag. Inte för att jag hade haft koll på det, fast lyckan hade inte vart stor om det vart stängt när jag kom dit. Haha.

Bilder ifrån helgen lär komma någon gång framöver när jag är intresserad av att ens se på dem. Tss.

//Souie Lou

I ain't got time to take no fast train Oh ,the lonely days are gone I'll be right home

En sväng till mormor&Ingmar blev det igår med, alltid lika trevligt. Annars blev det iväg till farsan senare än planerat, men hellre det än inte alls. Blev en hel del öldrickande och även dooleys (eller hur man nu stavar det) Urgott verkligen! Jag och Möllani for till Lochen medans farsan gick och la sig. Hah. Ja jag säger då det alltså, mycket folk i görningen, en del man inte träffat på på jag vet inte ens när. Trevligt var det. Minnet sviker inte. Jaha och vad hände sen.. Efterfest, till cirka 5 på morgonen. Jajamensan det gäller att ligga på topp. Efterfest har för övrigt börjat bli något av en vana. Nästan sådär som en tradition, fast det vore givetvis fel att kalla en efterfest för tradition. Skulle möjligtvis traditionen ta slut en vacker dag så kommer det göra många människor upprörda, en tradition är trots allt alltid en tradition och de är heliga?

Ikväll blir det lugnt så körs det på party imorgon istället. Därmed blir det även en påskmiddag som heter duga och en massa jäkla folk här hemma... Vad blir vi 17 stycken. Undrar bara hur alla ska få plats. Allt har en lösning. Roligt!

Jag börjar fundera om det är något problem med mig. Detta var ingen fråga, bara mer som en uppmaning...

//Souie Lou


It's just the strangest thing I've seen your face somewhere And early evening dream A past life love affair Do you know me? At all

Latare än latast? Ja det må jag då verkligen vara. Vad är det med mig? Hu! Nåväl, idag blev det inte mycket, när jag väl gått ut på lekplatsen där mamma och barnen var så var det inte länge jag fick stanna. Den lilla var så trött så han höllt på att somna ståendes, mm. Bara till att gå in igen fast vad gör det, var ändå tvungen att fixa lite saker inne på intranätet...

Snart fika med Miss L och Miss I, mycket trevligt. Känns som om vi har en hel del att snacka om både lyckliga saker och olyckliga. Bra tag sedan man sist ens bara såg människorna, så det är allt på tiden att det blir av nu. Annars hade jag idag även funderingar på att kolla in H&M, fast jag tror nu såhär i efterhand att jag trots allt skiter i det ändå, känns som om nej jag ska ändå inget där ha och varför bara gå och ödsla tid på att gå runt i affärer när det finns viktigare saker. Ja jag ska faktiskt ta tag i och städa idag eller imorgon, tvätta imorgon, sy lite saker idag, mmm och så ska jag sluta röka om någon vecka eller så. Det är sant!

Jag har en tendens till att skjuta upp det där med rökningen hela tiden, fast nu känns det ändå inte riktigt läge. Fast en sak är säker, jag har nästan slutat upp med det. Det blir i princip bara på fest och så lite där emellan. Fast det kan man väl ta? Eller? Jag vill hur som helst tro det...

//Souie Lou


RSS 2.0