Happy new year May we all have a vision now and then Of a world where every neighbour is a friend Happy new year.



Shit vad duktig man är på att göra så att saker och ting går sönder
. När jag valt ut kläder till nyår, ja de blev i princip samma sak som på juldagen - jag har inte funnit något anna, vart tog allt vägen? Ingenstans, jag hade inte mycket att välja på denna gången. När jag precis rakat kjolen tillräckligt för att bli av med alla jäkla noppor, tro då fan inte att rakhyvlen hakade upp sig precis vid sömmarna så de blev två små jäkla hål också. Tur för mig att jag kommer ha en svart tröja som går ner undertill, fast de känns ändock inte helt okej. Inte på ett nyår! Jag kommer känna mig ganska så "icke-fin" fast kanske de piffas till och byggs upp bra med hjälp utav lite smycken och andra godheter. Nåväl, let's get drunk please!!! 

Well it doesnt matter because I'm a GINGER!!

Såg slutet på den underbara filmen "Den oändliga historien" Jag måste då verkligen ta och köpa de filmerna, så ljuvliga och de påminner så mycket om när jag och Möllani var små. Underbart!

Önskar alla ett gott nytt år!
//Souie Lou

Don't let them fool you Don't believe for a minute that they are with you Jah free the people Over hills and valleys too.

Efter lite tid i tänkande mening har jag faktiskt lyckats åstadkomma något på min hemtentamen nämligen bakgrund och syfte. Bättre än jag trodde någonsin, men de drev mig näst intill till vansinne de vill jag lova. Formuleringar, tolkningar (de älskar jag visseligen) men att kunna beskriva och få ihop de i en följsam röd tråd, de är nog det som är mest besvärligt. Nästa vecka tar jag nya tag på det.

För övrigt ska jag välja ut kläder tills imorgon nu, nu vet jag att jag måste välja det som finns här hemma, inget spring i affären, ingen hysteri. Det låter som en Souie Lou metod det. bättre än så...

Annars så vet jag vad som händer imorgon fastän alla inte vet ännu.



//Souie Lou


What is this news you've got to tell me?

Du din satans helvetes idiot! Jag har påbörjat hemtentamen, med sådant där resultat att jag vill knyckla ihop de och kasta bort de slångt att jag aldrig behöver befatta mig med det igen. Jag har skrivit en del på bakgrunden men de är också i stort allt, jo syftet med förståss. Öööh. Det som kommer ta mest tid är trots allt resultat delen och det är jag väl medveten om, jag vill inte, jag vill inte! Kan någon hjälpa mig? Hjälp dig själv, snorunge!

Någonstans har jag kommit iafall och idag måste jag dessutom lämna boken på bibblan annars blir de arga på mig. Vart en tripp på bolaget och mataffären idag med, de gick för sig handlade nyårsmaten, de blir säkert bra skulle jag tro. Nåväl, jag är fortfarande trött och jag vet verkligen inte vad jag ska ha på mig imorgon men de känns som om jag aldrig har brytt mig mindre som jag gör nu om den saken. Jag fattar inte varför, hur eller när de blev så men jag orkar bara inte ta tag i det där. Låt de gå så blir de något att dra på sig i sista minuten iafall, alltid finner man något, de gör man ju alltid. Inte sant? Sant.

Annars ska jag ut på en liten trip nu och handla mera mat uppenbarligen. Sen borde jag givetvis också hälsa på Sara och Milo men eftersom jag inte finner någon ro i kroppen till något alls blir de väldigt jobbigt. Att dessutom försöka hålla sig vaken en hel dag utan att slänga sig på sängen för att sluta ögonen om bara för en liten stund är extremt jobbigt och kräver en hel del energi. Att dessutom tankarna kring allt, livet, framtiden osv. tar sin plats och vill etsa sig fast och aldrig släppa taget är också en bidragande faktor. Nu har jag självklart inga referenser på detta i min text, tur för mig för det behövs inte för det är min text, mitt tycke, mina tankar och värderingar, alltså
MITT LIV! Det är jag som bestämmer och ingen annan.

Jag har huvudrollen i mitt liv, har du? //Souie Lou


I felt I had a dream, I remembered the things I'd seen I could still hear the things you said with that bad dream in my head It was a sad day.

Jag vet vad felet är, jag vet, jag vet, jag vet! När ska de då bli allvar liksom? Någonsin? Ska man bara låta de gå och passera och hoppas på bättre tider? Troligtvis inte, de vore bara väldigt konstigt. Ytterligare en sak är konstig men de spelar ingen roll, de som har hänt har hänt och inget går att ta tillbaka - även om man så innerligt skulle vilja. Ibland spelar de ingen roll vad man tror, vill eller gör. Vet man ens för den delen helt och hållet vad man vill, någonsin, gällande vad som helst? Nej, jag tror inte det. Jag tror inget alls, men jag vet en sak och det är att det är sant. Det är ett faktum jag inte vill vara delaktig i, en sanning jag inte kan motsäga mig vara sann, fastän att jag hellre hade velat drömma. Ibland fattar man beslut för sent, fast ändå inte. Alternativ, valmöjligheter finns överallt - om man nu väljer att granska dem, syna dem, låta de finnas. Ibland finns en anledning till att inte vilja se, höra eller ens för den delen delta.

Jag väljer att stå utanför
//Souie Lou

Feeling all alone without a friend you know you feel like dying Oh, didn't I, didn't I, didn't I see you crying.



Vad har denna dagen gått åt till? Bra fråga, inte mycket. En sväng till stan för att inhandla lite dricka till nyår annars har de blivit en stund på soffan, fika här hemma då Möllanis man kom på besök, mer tv-tittande och en hel del handlande på coop. Usch säger jag bara vad jobbigt det är nägr man inte känner sig helt kry. Vet inte riktigt vad som är fel, trodde jag kanske visste men kanske ändock inte, inte.

Känns som om jag inte har någon lust alls med det här nyårsfirandet, jag vet inte helt och hållet vad som kommer ske heller och de känns som om de gör detsamma. Känner egentligen inte för något alls, de får bli som de blir, de blir nog kalas iafall. Om inget annat så blir det lite vad man gör det till. Det blir iafall 3 rätters middag med Mini och sen kanske Sanne, sen återstår det och se vad som händer, finns en fest men orkar inte bedraga mig ut så långt och sådär men hur det än kommer bli, kommer det bli bra. Något annat vore otänkbart.

Fått mitt schema inför praktiken med de två kommande veckorna, blir asnice tror jag. Ska bara se till att komma igång med mitt arbete med, verkar inte som jag ens vill bekanta mig med det. Inte nu när jag är så jäkla trött, eller ens för den delen vill, jag vill bara vara ledig och sova! Haha, tragiskt nog, tråkigt jag vet. Så är det bara för tillfället, får ta och köpa mig lite vitaminer kanske. Sen får jag lägga av med all denna jäkla maten också, mår inte bra utav den, behöver riktigt.

Att inte ens orka gå till puben och dricka öl idag med "Fantastic Four" - vilket vi hade blivit om jag nu hade deltagit, detta tyder på något oroväckande jag lovar. Det är inte likt mig, men samtidigt kan alla förändras. Gör vi verkligen det?

//Souie Lou

You are my sweetest downfall I loved you first, I loved you first Beneath the sheets of paper lies my truth I have to go, I have to go Your hair was long when we first met.


Bara för att det är så underbart roligt att lägga ut bilder på sig själv... uh!

Juldagen även den över, underbart skönt. Såhär trött som jag är för tillfället vet jag inte när jag senast var, möjligtvis när jag tänker lite närmre på det så kan de ha varit under högstadieperioden - och det i sig har även en förklaring... Det var hur som helst en mycket trevlig juldag med en del festande med trevligt folk. Ölhallen blev de och även det var kalasbra! Nu väntar bara nyår sen får jag låta bli drickandet lite iafall, känner det har blivit rätt mycket nu på sista tiden.

Jag har aldrig förr tagit så få kort under julen som jag gjorde detta året. Fattar inte det. Men och andra sidan vad spelar de för roll, minnet lever kvar i det som var. De bilder som dock ändå togs skall läggas upp inom sinnom tid, kanske efter nyår (tillsammans med nyårsbilderna) om turen är på ens sida...

Har för övrigt bokat in mig på en iphone, tro de eller ej, jag som absolut inte skulle ha någon men ack så blev det iafall och nu spelar de ingen roll. Jag behöver en mobil och jag tycker visseligen att detta är såå mycket mer än enbart en mobil... haha, men jag kommer ha användning för den och om inget annat så fanns de inget som verkade intressantare. Jajamensan, då är de bara till att invänta den, skulle ju ta ett bra tag på sig. SUCK!

Något börjar förmdoligen och förhoppningsvis hända och det känns faktiskt jäkligt bra! //Souie Lou

A ray of hope flickers in the sky, A tiny star lights up way up high.

Efter denna julafton har jag nog kommit till insikt med att jag finner det en aning jobbigt. Eegentligen vet jag inte riktigt varför mer än att allt hela tiden ska behöva vara så perfekt, jag hade mest som uppror mot mig själv att försöka hålla mig vaken. Det funkade, somnade nwågon gång strax efter kl. 00.00 skönt. Trött hela dagen idag har legat och vilat och softat framför tv:n i stort sett hela dagen lång. Underbart. Inget som stör mig en dag som denna, dock har tanken på alkoholen speciellt ölen gjort mig mätt. Fattar absolut inte varför jag vill ju ha! Fast och andra sidan sitter jag med en perfekt Captain Morgan för tillfället, så enkelt var det med det. Snart väntar duschen sen blir det high life!

Skynda förbi //Souie Lou

Merry Christmas.



//Souie Lou

Laughing all the way.

Underbart VG på hela praktiken och på uppgiften, fy fan säger jag bara vilket lättnad! Jag var så lycklig i måndags blev till och med en del öl på den lyckan. Mycket verkar vara i farten nu samtidigt som det är rätt så stilla. Dagen före julafton då blir det lugnt, min och Möllanis tradition - mys och mcdonalds. Jajamensan, Big Tasty min favorit som för övrigt enbart finns under jul och nyår så det är rätt passande. Javisst, snart blir det käk sen förhoppningsvis något bra på tv och en tidig kväll? Vi får väl se, imorgon blir det en massa stök i vart fall som helst, ska till farsan och sen hem och fira med de andra här. Ja de blir neog riktigt nice. Sen juldagen kommer bli förträfflig tror jag.

Idag har jag annars vart och julhandlat hur mycket som helst, sen städat hos farsan. Nu ikväll blir det lugnt.

Typ det tråkigaste inlägget på evigheter //Souie Lou


Runny nose and runny yolk Even if you have a cold still You can cough on me again I still haven't had my fulfill.

Nu har jag pluggat och pluggat och åter pluggat - gick åt ett par ganska många timmar där ja. Jahapp, hoppas nu detta ger något resultat imorgon också annars börjar jag nog lipa. Usch säger jag bara, der är så jäkla otroligt nervöst inför imorgon och jag ska dessutom ha det på eftermiddagen kl. 15.00 - hade mycket mycket hellre haft det på förmiddagen så man kunde slippa det sedan, men icke. Undra hur det ska gå, kan inte fokusera på något annat just nu än detta och det känns hemskt. Visst det är verkligen bevis på att man bryr sig men det är ändå inte helt okej. BLÄ! Det är lite på gränsen till att man bara vill sjukanmäla sig imorgon och gömma sig undan allt som verkar lite främmande för en. Det är mycket, jag hoppas inte jag får helt skumma frågor och om jag får det hoppas jag banne mig att jag kommer kunna besvara dem korrekt, enkelt och på direkten.

Imorgon när jag är påväg hem kommer jag på ett eller annat vis vara en av de lyckligaste.  Det är något jag vet, kommer kännas som en stor sten som lyfts ifrån en, de är med all säkerhet så, det är de näst intill alltid. Fast denna gången känns det som om det är något alldeles extra också, hon är rätt skarp den där adjunkten så jag hoppas bannemig att min hjärna inte sviker. Jag kan ju enbart hoppas på att svimma!

//Souie Lou

I want a perfect moment.

Gårdagen blev helt fantastisk fastän att pulkaåkandet aldrig blev av. En promenad, en sväng på landsbyggden och ett par öl senare blev en underbar dag/kväll. Trevligt att träffa de fina flickorna efter ett långt uppehåll ifrån dem. Nu idag har jag en hel del att göra som jag egentligen inte vill ta mig för, jag måste ändå. Usch, kanske jag ska ta täcket över huvudet och gå i ide. Nej, nu måste jag våga!

//Souie Lou.

When you're hanging upside down I do my best to keep you hypnotised I try to make you understand what makes the crazy circles in my eyes.



I'n a no smoker.



Att sitta ensam när alla andra roar sig, eller roar och roar, det kan man göra på olika vis, men iafall tillbringar tid tillsammans, med varandra - det är rätt tråkigt. Fast på sätt och vis är det nog rätt bra, nödvändigt just för min egen del. Att komma lite på avstånd, avvakta, se, studera och enbart få lov att vara (som man inte får i livet i vanliga fall, jag är dock ett undantag) Tar man sig för saker och vill saker så kanske det funkar? Fast egentligen tror jag inte på det heller. Minnena spelar inte längre mig några fåniga spratt, det är jag glad för. Har jag blivit helt känslokall eller handlar det helt enkelt om att det skall vara såhär, det är detta som är meningen. Jag tillbringar idag tid för mig själv, med mig själv och det känns ändock helt okej. Väldigt rastlös i denna dag men jag behöver ha det på känn, annars vet jag inte vad. Ska jag vika hädan?

Det har slutat snöa, jag var ute en tid innan och gick och handlade och lite annat gott, det var rätt uppiggande samtidigt som jag blev sådär jobbigt svettig när jag kom in i värmen i affären, vad gör det. Låt det vara, efter en varm renande hälsosam dusch tog jag nya tag. Fortsatte livsnjuta, vad jag trodde. Kanske jag ska sätta mig på balkongen och dricka varm glögg, nej det vorde lite till och ta i. Hellre hade jag suttit där med någon, eller kanske inte just på balkongen de finns så många andra ställen, kanske inte heller just mitt på kvällen utan på dagen, hade kanske varit en lämpligare tidpunkt. Vem det hade varit spelar inte heller så stor roll, bara någon som kunde tala. Kanske man skulle ta och värma lite glögg en vacker dag och gå en promenad och bjuda någon på glögg, det hade varit fint och kanske man hade lärt känna någon ny människa. Fast vem skulle vågat dricka det i dagens samhälle, jag kan ju ha förgiftat det...

Bara jag och lite kvällstankar //Souie Lou

Brain is only the house of the mind.

Det är något fel någonstans, någonstanst brister allt, jag ska bara finna lösningen till vart.
Det snöar och det snöar och det snöar och mig gör det inte ett skit, det är mysigt på sina håll. När ska vi dra ihop till det där jättestora snöbollskriget eller till att bygga den där fina iglon som vi sedan ska övernatta i, eller när ska vi ha de där pulkaracet, när ska vi basta och bada kallt och dricka öl? När när när? Varför längtar man sig alltid till döds? Varför är det så mycket man hela tiden ska och ska planera, varför kan man inte som människa, som individ bara befinna sig i nuet och slippa från den eviga känslan av alla måsten och alla påtvingningar, varför kan man inte bara få lov att vara, existera? Nej, Sofie de vore en ren dröm bara det, så funkar inte livet. Livet är inte till för att avnjutas (enbart i vissa små stunder, fall, händelser) du ska göra så mycket som möjligt på kortast tid då är du värd något, men för vem?

Jag vill lossas att jag inte finns //Souie Lou




Everybody's got a secret

Jag har inte förrens idag insett att jag faktiskt bara har två dagar kvar på praktiken, känns helsjukt. Något annat som också känns sjukt är att jag enbart har ett år kvar i skolan sen är jag öppen för alla möjligheter jag någonsin kommer våga anta. Spännande att se vad som kommer ske. Vem vet, kanske man blir kvar här resterande del av sitt liv, troligtvis inte men man ska aldrig säga aldrig.

Känns som om jag fått med allt till uppgiften men behöver fatta lite lagar, styrdokument och organisation - det är väl egentligen mitt stora problem med det hela, tror jag. Miss Lloyd kommer för att kolla mig imorgon och jag henne såklart!! Haha. Hoppas att vi båda finner de bra.



Vi får se vad helgen utvisar //Souie Lou.

Can we pretend that airplanes In the night sky Are like shooting stars.

Det är redan tisdag och jag börjar känna paniken i min kropp, ångesten kommer smygandes och snart är den fullbordad. Vart tog min energi vägen? Vart tog egentligen jag vägen? Och vad händer med allt jag skulle få ordning på? Nej, det verkar inte som om att det ligger så nära. Ganska långt bort. Jag har bestämt mig för en sak och så får det bli, sen får det va. Minnet från helgen finns inte, det förglömdes någonstans inpå minttun. Nej nu måste jag få ordning på mig själv och mitt liv. En annan sak är också att det kommer nog inte bli så långvarigt här. Jag har en plan och den kan fullföljas på alla de sätt för jag tycker inte att vissa ska behöva känna som dem gör och då kan jag lika väl ändra på det. Kanske inte så snabbt som man hade önskat, men när saker väl är gjort så finns ingen återvändo, då kan de leta.

Jag har varit med skolsköterskan nere på Österslätt idag, min gamla skola. Fan vad det känns konstigt att traska runt där och se allt, uppleva saker och ting om på nytt. Konstig känsla men väldigt roligt. Hon kände igen mig också, kanske inte så konstigt i för sig så vi hade en del att snacka om. Annars så hände lite av varje, fick ut lite av dagen fastän den blev kort. Kort blev den verkligen - somnade gott på sängen sen när jag kom hem. Skulle ha pluggat och fått ordning på allt men vart fan tar min energi vägen? Varför gör jag inte det jag ska? Varför, varför, varför?

En sak kanske kan förändra precis allt just nu men är jag verkligen redo att låta det göra det. Nej, skulle inte tro det, förmodligen inte alls. Måste finna mig själv, det är väl kanske egentligen det de hela handlar om. Ibland kan man tro att man gjort det men ju mer tiden går, ju mer tid man få, ju mer inser man att man haft fel hela tiden. Jag är ganska så besviken och uttråkad på det mesta just nu, av olika anledningar. Tröttheten och meningslösheten finns där samtidigt som jag själv finner mig mer och mer intresse för att befinna mig på min praktik. Vad nu det kan bero på... Snart är tiden min och då ska jag besegra allt och alla. Tills dess låter jag minnet av mig själv förlåta det som en gång var.

Det var jäkligt kallt idag //Souie Lou

They've stolen each other's faces.



Nice, nice nice. Sitter här med ett öl och har riktigt trevligt. Lyssnar på go-musik. Gårdagen var trevlig, hade dock roligast här hemmavid. Folk som inte kunde placera blicken sämre än på det bästa i lokalen var också ett moment att följa. Problem? Tror inte det, bara kanske aningen frågvis, förundrad eller helt enkelt avundsjuk på något jag hade i tanken min? Mystiska saker händer och sker om vartannat och jag vet inte riktigt vilken placering jag ska ta. Tiden är strax inne för att välja sida, ge mig ett tips på vilket som är det rätta och jag kommer finna mig i det, annars.

Ikväll blir det en sväng till Loch Ness, trubadurafton med mina godingar.

//Souie Lou

The smile on your face lets me know that you need me.

Egentligen vet jag inte vad. Kanske jag överreagerar eller också så bryr jag mig bara så pass mycket att det inte blir klokt. Jag vet inte vilket. Helst av allt vet jag nog hur jag skulle vilja men sen är det inte enbart det som är frågan i sig heller. Kanske, kanske, kanske. Jag vet inte, ibland är det en del som mer eller mindre vill explodera och när ja även finner detta som en omöjlighet blir det än värre. Att veta om det är inte samma sak som att se det, att bli en del av det, att studera det. Det som kändes så bra sist kan likaväl vända åt helt fel håll och just nu tror jag att jag inte orkar delta i det mer överhuvudtaget. Fast där ljög jag.
Ska man kämpa och slåss eller vika undan innan det är försent. Försent kan det vara på många olika sätt, allt är beroende på hur man ser det, uppfattar det. Jag kan fortsätta undra en massa saker för det är tydligen det som är mest angeläget för att överhuvudtaget kunna ersätta något svar. Nej jag blir inte riktigt tillfreds med detta, jag blir inte alls förtjust i detta under några som helst omständigheter. Det är en omständighet i sig. Jag kan inte bestämma mig förrens det är för sent...

//Souie Lou

When it was good We were sitting on the top of the world.

Varit med på BVC idag, helt underbart! Även varit på ett hembesök, så jäkla otroligt och det var ett mycket lyckat hembesök med, inte för att de inte bruakr vara det men det var något visst med just detta. Annars så har jag kommit hem och käkat en del onyttigheter, och nu sitter jag här och känner hopplösheten smyga tättinpå. Skolsköterskegrejen blev ändrat så jag ska iafall vara med skolsköterskan på österslätt, de blir kanon det med. Dock hoppas jag fastän att det enbart gällde ett par timmar att hon kommer skriva på gällande alla timmarna med tanke på omständigheterna som faktiskt blev.
För övrigt har jag gjort upp en plan som strax därpå förändrades, jag gjorde en ny. Anledning var för att jag ska vara barnvakt imorgon, men sen är jag game. Nu bannemig är det min tur att ta det. Jippie, haha. Nej men fasen jag ska se till att få det gjort nu.

//Souie Lou


Baby, talk to me What is goin on?

Helgen bra, dock jäkligt typ sjuk i lördags, det gillade jag inte. Fast det blev mycket trevligt.
Annars har jag inte gjort exakt vad jag ville i helgen, eller ville och ville jag vill inte göra uppgifterna alls men måste dessvärre. Idag ska jag ta det lungt, läsa lite om BVC - sen får jag ta tag i allt annat denna veckan och verkligen ta tillvara dessa kvällar som blir över efter man vart på praktiken hela jäkla dagen. Det kan de vara värt om jag får känna att jag är ledig på helgen och om jag får känna en endaste ledig jul på 2 år så kan de ta mig fasen vara värt hur mycket som helst, bara jag själv inser det och inte låter mig komma med undanflykter, min ork ska inte stå ivägen för min frihet. Jag måste ta tillvara på den, så enkelt är det.

Vart på Mödrahälsovården idag, känns på gravida magar. Härligt, man blir verkligen så glad. Någon gång, då skall de bli min tur, haha. Annars var jag med under en gynekologundersökning också, det är helt sjukt hur allt verkligen får sin plats, hur allt verkligen ser ut när man väl får se de på riktigt. Häftigt. Gynekolog Sofie? Haha. Vem vet.

Vad händer nu då? //Souie Lou

White Trash Beautiful, there's something you should know.

 
Då vart det snart dags för Möllani att få sig en liten Ginger.

  
  




Nu var roliga timmen slut. //Souie Lou

Secrets

Igår hände inte mycket, gick till Mini käkade, snackade och sen blev jag otroligt trött. Gick hem och lade mig och sov vid klockan 20.30 -sjuk? ja, jag tror det. Haha. vaknade sju i morse, men tyade inte orka mig upp så låg kvar till efter klockan nio. Nu är jag den mest utvilade i detta hemmet, de vill jag få lov att medge. Det känns gott.

Idag har jag pluggat lite, sen tror jag de blir en liten mindre vandring och sen ska jag nog bjuda Mini på mat här hemma. Sen får jag se vad det mer blir av denna ljuva kväll. Allt kan hända, inget, eller dubbelt - ja allt är möjligt i denna omöjliga värld.

Sitter och lyssnar på The Runaways idag, var tvungen till det. Kände för lite klassiker. Möllani håller på och provar mina kläder, hon vill förnya sig lite inför spelningen ikväll - ta vad du vill!! I don't need it.

"Jag tycker om knark - men jag vill inte at DU ska hålla på med det!" Haha

Spegla över det //Souie Lou

You're a good soldier Choosing your battles Pick yourself up And dust yourself off And back in the saddle.

Efter en extremt lyckad mittbedömning så är livet underbart. Fick ordning på mitt rum igår, mer än jag hade kunnat ana att det skulle kunna ske sådär obehindrat. vart i skolan idag och haft case, gick bra, sen en sväng inom mormor&Ingmar fick det givetvis bli. Alltid lika trevligt. Nu har Ingmar vart duktig och byggt gångar som man kommer fram.  Är hemma nu, håller på och skriver rent caset, tänkte skriva lite bakgrund och anamnes sen på mina patienter. Ohhja. Till kvällen vet jag faktiskt inte vad som händer, återstår att se.

 Mini <3

Något oroar mig verkligen nu, det ska ni vara medveten om. Jag tror jag känner för att gå under ett litet tag. Bara för att vissa saker ska glömmas bort, helst av allt förintas. Vissa människor borde verkligen inte få lov att finnas, eller något i den stilen - nu ska inte jag leka Gud, absolut inte. Fast vissa har inte all hästar hemma, eller det är inte vissa personer det är väldigt många.

Har man försatt  sig i en sits man ej kommer att komma ur eller har jag tagit mig vatten över huvudet. Jag vet vart jag står men de finns de som inte vet och de som tror att de vet och det är de vi ska förgöra.

En glatt överaksad suprise //Souie Lou

Look what the cat dragged in.

Äntligen har jag satt mig ner och skriver lite på caset. Jag bara tänker såhär om morgondagen: hur sak upplägget vara på mittbedömningen? Då ska jag väl bannemig inte ha någon patient. Nåväl, det får jag säkert förklarat för mig då, haha. Nej men, helt seriöst är faktiskt lite nervös fast samtidigt en cool katt. Haha.

Det jag har problem med är faktiskt lagar och författningar och vad allt finnes och hur mycket man ska kunna och allt det där och hur mycket från olika och vad. Ja, det är ju ett mysterium bara det därför lämnar jag vidare den frågan till min handledare imorgon.

Varit med på astma/KOL mottagningen idag, kan säga som så att det verkligen är intressant, dock en aning enformigt men lärorikt. Hittade ett utmärkt exemplar att skriva om, så nu vet jag inte vilka utav de tre jag ska välja. Ska ha två stycken. Även detta får diskuteras med min handledare imorgon måste få någon ordning på det.
Mini, vill du tillbringa lördagen med mig?

Mer snö kom. Det gör mig inget alls. //Souie Lou

RSS 2.0