Where is my mind?

Var finns motivationen, allvaret i det hela? Varför grå jag och drömmer och varför gör jag inte det jag egentligen behöver? Allt känns coollungt fastän jag borde vara sönderstressad och ansvarsfull och sitta fastklistrad i böckerna, men de funkar inte för mig just nu, tyvärr och det är enbart mig själv att skylla och enbart jag som blir drabbad. Slår de hårt så gör det de, jag måste nu iafall försöka. Vart skall jag börja?

Fyllt år hart man gjort, var ett trevligt födelsedagsfirande.

De finns en hel del lustigkurrar ute på stan, göm dig annars kanske du blir förföljd. //Souie Lou

Nothing else matters...

Att det känns som om tiden inte räcker till är det nog många som kan känna, så är livet för min del numer. Är trött på att hela tiden måste, måste, måste och därför har jag nu i två dagar nästan varit helt ledig från pluggandet, men visst börjar paniken komma smygandes tätt inpå. Ska ta och plugga lite nu ikväll. Har hållt igång hela dagen, vart på stan och lagat mat och kalasat lite smått. Ja, de senaste två dagarna har man flängt hit och dit så hälften kunde vart nog men icke för oss, de har vart jäkla kul!

Jag känner att de hade vart skönt med ett avbrott men de kan inte alltid vara nyttigt att känna så? Jag måste gå klart, de är något jag vill. Samtidigt känns de aldrig som att man hinner hämtar sig från den ena kursen till den andra, visst vi är inne på tredje veckan nu på måndag med kursen, men de känns ändock som om just denna kursen borde varit längre med tanke på att man inte hinner med allat man ska under dessa timmar man har. Det är inte bara ett heltidsjobb att plugga, det ska innebära 40 timmars arbetsvecka men jag kan verkligen då lova att det är mycket mer än så och det är de ingen jävel utav de som bestämer som tar någon hänsyn till, de är hemskt! En bra sak som ändock förvånande mig är att jag tror jag klarade statistiktentan iafall, de står godkänt och från de dataumet tentan var så jag kan itne hitta någon annan utväg mer än att de förmodligen är därifrån.

//Souie Lou

I'm flying so high High off the ground When you're around And I can feel your high Touching me inside And it's too much to hide Back to earth

Visst fasen känns livet bra nu, fast jag är trött och det kommer jag förmodligen få lov att vara hela helgen eftersom de har varit en hel del energiförluster nu in på det sista. Hur som helst blir det en underbar helg, tror jag, inga planer för något mer än att jag ska kalasa på Malins kalas som äger rum imon, sen vet jag inte vad man känner för, förmdoligen inget alls. Har uppgraderat mig för en liten fest kväll om det så skulle kunna tänkas viljas, fast jag inte de blir något av med det. Jag är för trött i min kropp.

Beställt en del böcker nu med, blev ett dyrt kapitel men de är böcker som jag kommer vilja ha efteråt och de är verkligen något att ha, de vill jag lova. Fast jag har inte läst dem men de känns som det iafall.

Snart ska jag hoppa in i duschen, fixa till mig och sedan sticka iväg till min man. Jajamensan, så får det bli. Äntligen lite tid att umgås på utan att tänka på alla måsten som måste göras. Skönt. Hoppas jag även ska kunna se Miss Mini något i helgen och kankse en fika med Miss A, får se vad tiden räcker till. Annars får det göra detsamma och jag få träffa dessa vänner i veckan istället, för nu har det lugnat sig lite, lite.

//Souie Lou


You can’t hold on to water, It fills you up but never stays, It’s only good to wash away.

Snacka om att ingen kommer vara lyckligare än jag när denna kvällen är över. För tillfället kan tilläggas. Tror att man håller på att få en helsnurr i hjärnan nu, det är mycket - verkligen! Har jag klagat förr så har de bara varit en bråkdel av del som faktiskt är nu. Ikväll/imorgon ger vi hän för det fruktade, de får bli som det ska och blir det inte de får man komplettera, det gör mig inget! För just nu vill man bara försöka förstå, inse att man faktiskt har ett liv sidan av, som en fantasivärld finnes den numer. Förbannat, jäkla, avskyvärt, äckligt tråkigt. Jag blir så jävla förbannad så det inte är klokt, men vad gör det? Inget. Nej just det, fy fan!

Jag känner mig mer och mer fördärvad för var dag som går, hur kan det komma sig? Det ska väl vara roligt, lärorrikt, intressant att ägna sig åt studier? Även om det inte alltid ska vara lätt får det faktiskt lov att finnas gränser! //Souie Lou


RSS 2.0