Let me know

Ännu en dag i livet, allt går så fort. Nästan för fort, vill att det saktas ner fastän ändock inte. Känns samtidigt skönt, likaså skrämmande. Allt har sin tid.

Tvätta idag men vet inte vilken tid det var. Får ta och kolla efter. Lilla, sover och jag ser lite på tv. Tänkte jag skulle börja läsa lite snart så man inte tappat allt!!! Det får nog bli imorgon, känner inte någon lust idag. Fan, ta mig i kragen!

Vill så mycket, längtar, önskar. Lever. Nu. Idag. Imorgon. För alltid.

//Souie Lou


Beautiful morning

Idag blir det mer till mormor och Ingmar för mys hela dagen. Vet bara inte riktigt när bilen skulle komma eller jag hämta. Det är mitt problem just nu, vart är bilen!? Hm. Haha! Hur som helst var helgen lyckad på alla vis, nu blir de lugnare veckor framåt jul. Alla ska julpynta utom vi, vi hör det till nästa år istället. Känns lika bra, mindre stress och hets med det. Kommer bli en toppendag!!


Let me love you

Efter en riktigt mysig afton igår driver vi vidare med en loppis och lite ärenden på stan med mor. En wokkgryta rikare (i gjutjärn!!), bakformar, maracas! Tack!! Skulle bli en lugn kväll idag men bror kommer vid fem, vi bjuder på mat och han har vart i Tyskland. Vad mer kan tilläggas? Jag tar de visseligen alltid lugnt. Blir roligt! Oplanerat och sådär spontant så blir det en kalas kul.

Nu ska jag ägna tid åt min älskade underbara lilla dotter //Souie Lou


One way

Jobbigaste dagen på länge, vart inne vela tiden - drygt som fan. Blir knäpp i huvudet. En liten som inte vill sova. Max en halvtimme och då två, tre gånger om dagen. Helt slut i kupan. Nu sover hon och vi ska strax kolla sista delen av Jack the Ripper, den äldre versionen då så klart! Riktigt bra må jag säga. Annars har här inte hänt mycket, får ta igen lite städning i morgon. Dags att ta tag i att börja läsa lite med, vore bra! Fasikens helg nu igen, veckorna springer fram. Imorgon blir det handling, är även sugen på en lång promenad. Får se vad som hinns med men inget är omöjligt!

//Souie Lou


Do you

Morgonprommenad med mamma och barnen. En ny lekplats, stirriga fröknar, en lugn och harmonisk (underbar) mamma, en glad hund, älskade syster med tinywiny i magen, kaffe, tvätt och mys.

//Souie Lou


Even if

Lördag förmiddag, redan varit uppe ett par timmar. Känner mig trött i kroppen, ont i magen. Idag blir det en sväng till farsan. Annars har man redan gjort stan lite. Kyligt höst/vinter väder idag. Fy fan vad ont jag har i foten!!!!

//Souie Lou


Hey ho

Välkommen fredags kväll. Efter en mycket trevlig dag i Hörby kör vi nu vidare med mys hemma <3

//Souie Lou


Love is

Kvällen kommen jag är trött, hela lilla familjen är trött här hemma. Vart uppe tidigt. Skönt. Imorgon blir det den vanliga veckostädningen! :) Alltid lika roligt. Haha. Annars så är det inte mycket mer, väntar på vad som komma skall. Ska ta mig lite tid i nästa vecka att umgås med lite folk, görs allt för sällan. Man har fullt upp med sitt eget och andra med sitt. Annars har det vart en mycket bra dag, vart i skogen med mor och barnen! :)

//Souie Lou


Wake

Uppe med tuppen känns det som. Lillan är förkyld som in i denna gång med: svårt att andas i liggande. Nåväl, nu kör hon runt i sin stol och pratar med både det ena och det andra. Själv sitter jag och väntar på att Malin ska komma om ca två timmar. Känner mig trött i kroppen idag igen, får se om det blir promenad på fm eller em. Vore skönt.

För övrigt så känner jag att det är mycket man vill ta tag i men som man på något vis inte kan eller inte gör.

//Souie Lou


What a wounderful

Uppe med tuppen idag, kontakten sedan, stan en sväng, falafel och kaffe, klippning. Nu sitter jag i soffan med min dotter sovandes i famnen. Helt slut, vilket jag med är. Trött. Inget gotte hemma, kanske tur det. Längtar efter mannen som kommer sedan. Inget bra på tv, känns tråkigt. Tvärs över har de någon form av jobb-fest, känns skumt. Jag väntar och längtar. Känner mig frisk i kroppen, kom igen. Snart där. Fick sådant sug efter att plocka svamp, vet att det får bli nästa år istället eftersom de nu är försent. Vill utöka mina svampsorter, tror jag ska göra det med. Bara jag vet vad jag ska göra med det så är det lugnt. Karljohan känns kokande och fler därtill, vi får väl se, är ett tag till och då har ännu mer hänt.

//Souie Lou


Today is the day

Regn dag. Livet känns något enklare. Börjat traska. Skönt. Lillan har precis somnat, jag ska snart ta tag i kökets bravader.

Senare blir det handling med mor min och sen tar vi nog helg. Känns alltid som helg här, ja om man bortser från vissa saker. Men det är aldrig det r suget efter lördag, söndag eller visseligen fredag heller. Snart blir det nog ändring på det. Känner att man vill längta, lite förändring, inte alltid samma. Nåväl, det ändras allt eftersom.

Och för er som inte lade märket till det i förra inlägget, GUNGHÄST skall där stå och i te gungstol. Skönt att vi redde ut det. Glad nu mammi? ;) haha.

//Souie Lou


RSS 2.0