I wouldn’t tell my family, and all my friends they don’t agree With the effect you have on me- I’m like a puppy dog on its knees.

Ojsanhoppas nu var det snart dags att sova. Är fruktansvärt trött precis nu, hoppas på en god natts sömn för en gång skull på länge. En bra dag på praktiken, tror jag trivs bättre när det är färre personal. konstigt nog. Det gör nog sitt fastän att jag tror att sådant inte alltid påverkar mig, det gör det uppenbarligen. Imorgon efter fyra kommer jag vara relativt glad, fast ska hem och plugga då, det kommer gå fort. Snart är allt en ny start!

//Souie Lou

I want it that way.

Hemma igen efter en toppendag verkligen!
Åter imorgon.

//Souie Lou

And when I choose the right trail, I hope I know But I move like a snail Really slow

Sovit dåligt som in i helvete, det beror säkert på denna ovilja till att fortsätta livet frammåt. Precis, det är exakt så jag ser det just för tillfället. Snart är det dags, det känns förvånansvärt lugnt trots allt gnabbande i mitt eget huvud om att jag inte vill. Varför ska man motsäga sig något man vet man blir i princip tvungen att ändock genomgå. Jag slutar iafall kl. 20.00 ikväll istället för kl. 21.00 - det i sig är väldigt positivt. Hoppas dagen och kvällen går snabbt. Känner att den kan göra det och jag tänkte se till så att jag tillbringar en hel del tid med de som är där.

Annars ikväll blir det inte mycket med tanke på att jag faktiskt ska upp klockan 07.00 i morgon bitti. Ooooh så oskönt. Fast jag kommer iafall upp i tid och bryter min fula ovana som nu blivit i ett par dagar, att gå och lägga mig extremt sent för att vara jag och sova hur länge som helst på dagarna. Nej nu vet jag åter igen varför jag inte gillade att ha mitt uppehåll, de fanns inte mycket att göra just då.

Jag längtar nästan till att mina cigg är slut så jag kan sluta röka och jag längtar lite efter att det ska bli kallt ute, nu är det sådär ljummet igen. Jag vill nog ha kyla så jag faktiskt kan använda min fina, stora, röda, underbara, varma vinterjacka!

//Souie Lou


“Some say love, it is a flower and you its only seed" Baby, what does that make me?

Ska jag ljubla eller ska jah gråta? Insåg nyss att jag faktiskt ska ha examination på måndag, bra att jag håller måttet. Helt seriöst, examination på måndag vart tog det vägen? Det känns rätt lugnt samtidigt som jag fasar, jag känner att jag kan det bra, samtidigt som jag inte fattar något. Skönt att jag kom till insikt med det. Det innebär även en glädje att meddela att jag har ytterligare en dag färre kvar på praktiken, vilket gör mig glad samtidigt som jag blir lite knäpp på mig själv. Jag har alltså 5 dagar kvar på praktiken. Det gör mig glad, samtidigt som jag önskar att det vore över.

Varit och umgåtts med Miss Mini nu ett par dagar i rad, alltid lika trevligt. Jag avundas henne för tillfället. Mest på grund utav hennes fina sätt att fixa en så fin och så stor lägenhet, när jag blir stor då ska jag också ha en sådan. Om man nu någonsin blir så stor - känns långt ifrån idag men det kommer snabbare än vad man kan ana. Det är så de säger iafall, även om jag inte tror på det.

Mitt planerade liv, vart tog du vägen? För x antal år sedan hade jag en så otroligt fin plan, den har fortfarande inte förverkligats, kanske den aldrig gör. Vad händer då? Gör det mig till en sämre människa? Jag ska nog sluta fundera över knäppa saker som dessa, jag kan ändå inte göra något åt det. Det värsta jag kan göra är nog att gå så långt in i mitt eget huvud att det blir svårt att hitta tillbaka ut till det verkliga livet igen. Vad händer om man redan är där?

//Souie Lou


I gotta fly away. Gotta catch the train. We gotta catch the plane but I really can't complain. We gotta fly away. Pack my bags today We gotta ride the wave. See you in a couple of days.

Ibland smyger sig konstigheternas dunkla rum tätt inpå.
Jag vill nog helst av allt gå under ytan just nu!

//Souie Lou

Ibland får man lov att skratta åt folk och inte med folk!


Hey there baby make up your mind 'Cause I've been waiting such a long, long time

Efter ett par timmars nu "pluggande" ja jag försökte verkligen och jag har åstadkommit en del. Jag har hittat två c-uppsatser som jag kan använda mig utav, hoppas jag inte orkat läsa dem från början till slut men de verkar lovande. Hittat lite fakta ur kurslitteraturen och sen då? Ja, artiklen i något annat. Fast jag känner mig verkligen inte motiverad på något sätt och vis idag, kommer jag någonsin göra det nu på dessa två dagarna? Nej, jag tror inte det men man kan aldrig så säkert veta. Egentligen ångrar jag att jag inte gick fler dagar och allt det där i början så man kunde fått lov att faktiskt vara ledig i ca två veckors tid. Det hade varit underbart, nu får jag istället tjabba mig igenom dessa sex återstående dagar. Ja, jag vet det är inget alls, fast det känns verkligen tungt!

Jag vet inte vad men just nu har jag den där känslan av hopplöshet, jag vet inget, vill jag ens veta sanningen i histdorien? Vill jag ens vara en del av det där? Vad är egentligen det verkliga problemet? Varför skulle man inte som människa bara få leva i en sann och verklig harmoni. Vad är ens det för den delen?

Giver jag upp? //Souie Lou

Well, o.k. I made this up I promised you I'd never give up

"If it makes you happy
It can't be that bad
If it makes you happy
Then why the hell are you so sad

Well, o.k. I still get stoned
I'm not the kind of girl you'd take home"



Natten tillbringades hos Mini, spelade tv-spel, snackade och latchjade. Behövdes nog på sitt håll, samtidigt som sömnen tog vid efter tre. Dagen hittills har vart suverän, min handledare efterlyste mig visst men det var tragiskt i sig eftersom jag tagit bort ett par dagar jag hade för mycket, nu har jag sex dagar kvar på praktiken och jag längtar tills den är slut, jag vill vidare till nästa kapitel nu är jag less på det, inte helt men känns som om krafterna där är slut. Vart med Mini idag, vart en sväng på stan, käkat och sen spelat lite xbox. Trevligt värre, nu ska jag försöka plugga till det lite, så jag kommer någonvart - fast det är inte lockande speciellt inte när tankarna drar åt ett helt annat håll. Hur kommer det bli nu?

Kan drömmen bli sann? //Souie Lou




Never lose your values, stand up for the day

Vilken helg säger jag bara! fredagen var lugn och allt det där, lördagen blev en succé. Blev först utbjudning av Sara, käkade, drack lite - sen blev det jobbigt ett tag när vi skulle gå för alla trapporna, haha undra vad det var med oss... Hm. Hur som helst, nytt folk, nya ideer och nya åsikter. Vafan bättre än så blir det väl sällan? Ute var mycket folk, godisdricka och till min förvåning jag som sällan annars blir förvånad... Ja det var kanon. Pilkastning, dansande, jaa, nu får det dock vara slut på det roliga festandet för min del, inte så jäkla hårt iafall. Det gillar jag inte, men allt det andra gillade jag skarpt!

Idag har jag varit på studiebesök i Karlskrona, jag säger då det man ska vara glad om man får korrekt beskrivning dit annars är det lätt att man förvirrar bort sig en aning, fast det var lugnt när vi väl hittade. Nu vet jag hur man kommer fram i den staden, det är ett som är säkert. Haha. Det var minnesmottagningen det, nu till beroendeenheten, där skulle nog jag kunna tänka mig att jobba i framtiden, på något sätt. Fick testa på NADA-behandling - nålar som de sticker fast på vissa punkter i öronen så påverkas man utav de. Man blev lugn, Sara  upplevde det mer som en liten fylla haha. Nej men det var lugnande på något vis, jag hade nog mest problem med att slappna av skulle jag tro, det krävde sitt.

//Souie Lou

Gotta get out tonite The wild one is callin' me



Regnet faller ner från himlen, regnet faller ner.
Jajamensan, det gör det verkligen och har väl gjort det ett par dagar, fast har för mig att igår var det lustigt väder, solsken och regn om vartannat. Det gör mig inget, det är ovetsamt att veta hur vädret skall bli och det är skönt att det finns något en människa inte kan styra över för en gång skull.

Planterat om mitt underbara Bonsai idag, det blev fint. Dock letar jag fortfarande efter en fagrare kruka. Denna får duga bra så länge. Igår kom jag fram till åter igen varför jag hade tanken att flytta här ifrån och ja, hade det kanske vart värt det? Asch, nu glömmer vi det!

Fullt ös idag, fy fan vad roligt det ska bli. Var ju faktiskt ett par veckor sedan man var ute nu och sen blir det en rolig grej alltihop idag, så det blir ta mig fan underbart. Käk, fest och nytt (förhoppningsvis roligt) folk. Jajamensan, måste bara fråga Mini hur man gör den där bålen - iafall vilka ingredienser man ska ha till. Hade velat träffa henne idag med men tror att tiden inte räcker till, nu sover hon säkert och sen ska vi andra ses vid ett så det blir knapert med tiden må jag då säga. Jaja, vi har morgondagen!

//Souie Lou

You'll be older too And if you say the word I could stay with you

Rolig och h'ndelserik dag. Började med frukost nere på kontakten, en runda på stan, shoppade något (wow) sen blev det hem och städa, mormor&Ingmar, shoppa lite konstiga och ovanliga underbart fina saker, hem, till Sara och sen hem och laga mat och nu äntligen ligger jag på sängen och andas lugnt. Snart ut och ta en röka tror jag.
Milo blev så jäkla fin i sin "pippi-tröja" och Sara så fin i sitt armband.

Imorgon blir det fullt ös hela dagen de blir nice. Fan jag fattar inte har fått torra ställen i ansiktet, på varsinsida och precis på samma ställe, fattar inte detta. Kanske jag inte tål den nya natt krämen, nej så kan det faktiskt vara. Asch får se hur jag gör med det, får testa den idag med. Hoppas på bättring. Ohlalalalaaaaaa!! Imorgon skall vi dricka gotte!

//Souie Lou

Watch the wind

Oj oj oj, dagen är över och klockan är inte mer? Nej, just det. Efter skolans lilla gång, den gick mycket bra lite över förväntan - jag är inte så dum som jag ser ut! Hemkommen drack jag te och löste korsord, ja jag vet jag börjar bli en kärring. Tänkte faktiskt att lite hjärngympa vore bra, fast och andra sidan så är det mesta frågorna jag ropar ut högt då jag själv knappt lyckas åstadkomma något med dem, de är svåra fastän de tydligen ska vara lätta, förstår dock inte detta. De lurar oss. Haha. Just nu kom jag på att jag faktiskt ska ta och köra och handla så jag slipper det imorgon för klockan är bara åtta! Wooohooo!

Imorgon ska jag ut coch grilla om vädret tillåter, underbart härligt blir de i så fall. Sen ska jag en massa annat också imon men det kommer gå av rena farten för allt kommer bli bra! Kollade film innan idag eller ja det var inte allt för länge sedan som den tog slut, ååhhhh den var så jäkla fin så jag lipade lite i smyg sådär med.

Sofie Andas, Andas! //Souie Lou

Never before, never again, You will ignore, I will pretend

Kort dag på praktiken, intressant absolut. Skönt att komma hem i tid trots att man vart iväg på praktiken, de har ju verkligen långa arbetstider hela tiden. Nåväl, väl hmema käkade jag underbart god mat och sen har jag pluggat. Tog den artiklen jag hittade häromdagen och nu har jag skrivit ner en del som framkom utav den men ska korta ned att sedan för allt behövs då verkligen inte tas upp, då blir det i princip som en hel föreläsning haha.
Klockan är inte mycket och jag känner att friheten finns där inom mig.

Det är verkligen underbart med Di Leva, hans texter och han sång ja de gör sig betydelsefulla, meningsfulla!

Thomas Di Leva:
"Glöm bort allt
I grön hypnos
Skönhet slåss för oss
Vi gör en kosmisk våg
Fjäril längta mer
Glöd
Bli pånyttfödd igen

Jag är själens krigare
Med kärlek som vapen
Jag är själens krigare
Och ljuset i tunneln
Jag är själens krigare
Och hjälper dig fram till ett paradis

Bland stjärnor smyger jag
Och sprider min säd med tankekraft
Min kyss är en virvelvind
Snurra min jord genom svält & nöd
Likgiltigheten är allas död

Du kan göra allt du vill"

//Souie Lou

Thinking back on how things were

Jag är verkligen trött på denna dagen, inget blev som jag hade trott. Jag är en aning besviken. Känns inte som jag gjort något bra alls idag, suttit och läst i en tidning - ja helt ärligt för det är i princip det jag minns. Ibland förstår jag inte hur andra tänker, om de ens tänker, vad de förväntar sig eller vad. Om man inte kan är det lika bäst att säga det annars kan man låta bli, den engativa undertoningen i varje ord kan jag vara utan, jag klarar mig då bäst själv!

Var ute och plockade svamp idag med morsan, detta förblir nog sista gången nu för detta året och det är med glädje. Fast jag var faktiskt en aning trött på det efter enbart en timmes plockning, hittade en del. Nu ser jag fram emot andra möjligheter.

Ändrade planer, jag är inte ledig imorgon utan jag kände för att sitta med på teamsittningarna vilket jag ska. Hoppas att man lär sig en hel del där. Går till klockan tolv sen blir det plugg för hela slanten. Torsdag skola och sen fredag tog jag bort med tanke på att jag ska dit imorgon istället. Känns bra, mycket bra!

//Souie Lou


Need some time to find myself.

Jag är lite trött på detta med vetenskapliga artiklar trots att jag inte har haft med dom att göra så mycket på sista tiden, nu börjas det. Letat och letat och inte fått fram någon mer än i full text vilket inte ör tillräckligt nog. Nu fann jag en som verkar vara något att ha, dock vet jag ine helt hur trovärdigt vetenskaplig den är, jag är kritisk. Det ska man vara, det har dom sagt. Det gäller ine bara nu, det gäller hela livet. Nåväl, nu är jag även kritisk till livet. Jaja, nog om det men jag tar den jäkla artiklen så blir det kanon, värre kommer det bli när jag ska leta efter fler till min skolgrej om typ 3 veckor.

Praktiken idag: Var så trött, så trött ville inte dit, ville dra täcket över huvudet och återgå till min privata värld där det är jag själv som styr allt och alla. Haha. Låter inte så bra i sig det heller. Gick med en annan sjuksköterska idag, alltså inte min handledare, jag gillade det fastän det inte var så mycket vi gjorde ihop. Kände mig lite mer fri och lite mer krav, eller uppgifter som jag uträttade galant. Konsigt det där att man på något vis växer i sina kläder...

Veckan blir lugn, den kommer bestå utav: Praktik, plugg, skola, sömn, mat - sen kommer helgen. Jag är ledig på onsdag har funderingar på att bedraga mig till gymmet då, hade vart nice men får se lite hur det är med förkylningen, i så fall ska jag även köra gymmet på fredag eftersom jag inte börjar förrens klockan elva på praktiken. Feels good. Ja, det beror ju på hur långt jag nu kommer, just för tillfället är alltid sängen mer lockande än något annat.

Fick mina klockor idag som jag budade på tradera. Tog dock sönder en redan från början, men det gör inget den var jag ändock inte så speciellt förtjust i, fick den på köpet liksom...

//Souie Lou

Her life was saved by rock 'n' roll.

Vaknade pigg och utvilad, underbart! under nattens lilla gång så var jag rätt bekymrad över att jag skulle bli sjuk, ordentligt - jag har fortfarande inte slutat bekymra mig, näsan rinner och ja en förkylning nu vore på sin plats, fast inte. Vädret är kanonbra, kunde liksom inte blivit mycket bättre, fattar inte detta, men det är livet.

Skullat ut och fika med Miss E men eftersom hon ligger hemma och spyr och mår dåligt som avstår vi det. Festen igår var säkert lyckad för hennes del, förmodligen lite väl lyckad. Fast vad gör det, nu blir jag utan fika men kan hitta på ett annat litet äventyr. Skulle behövt ut och fotat lite med känner jag, och idag är det kanonväder. Får se vad som händer. Känner att man inte har några roliga bilder alls längre. Undra om Mini sover? Nae, får se vad jag tar mig för just nu trivs jag.

Ska kanske ta och äta en försenad frukost, inte känt mig hungrig fast jag kan vänta ett tag till. En cigg? Ja, tack! Det hade vart gottit det fast jag ska sluta röka, fast inte just nu men snarast ändå. Möllani kom nyss hem, undra var hon vart? Hahaha. I know, I know! Åååh, jag har blivit sådär internationell jäkla moderatsvin!!!!

  
Haha, evigheter sedan. Det var fina tider det, tss!

//Souie Lou


Give me that slow knowing smile

Vissa kan verkligen inte ta kritik för de tar allt personligt och vill bara höra bra och underbara saker, ja de skiter jag i för jag är lika glad ändå men det är faktiskt synd om sådana människor som inte kan hantera konsekvenser i sitt liv. Fast det är egentligen helt och hållet upp till dem själva, jag dock finner det en aning intressant att folk kan prata för sig utan att egentligen ha någon grund för det eller ens tänkt igenom det från första början. Tråkmänniska.

Idag på praktiken, herreguuuud - mitt första kvällspass 11-21... Jävla ja, det var rätt tufft fast samtidigt var det helt okej, man tar väl lite "seden dit man kommer" men ja det var hur som helst rätt händelserikt fast ändock inte. Haft mittbedömning idag med och det gick mycket bra så jag är nöjd, nu kör vi!!

Känner mig lite slut i kroppen och att något är som det egentligen inte alls ska men det är liksom bra ändå. Imorgon blir det fika med Miss E, nice hoppas det blir fint väder också. Då blir jag ännu gladare. Annars så ja, vad ska sägas hm, ska träffa Mini och sen barnvakt haha!

//Souie Lou

All of us will very soon be leaving

Varför känner jag såhär?
----------------------------------------------------------------------------



//Souie Lou

I know about you and I'm gonna tell The way I planned you're gonna go through hell

Bra dag, vart och besökt Miss A och kollat in den nya lilla hunden. Sen blev det ner till mormor&Ingmar och vi for till Bromölla. Nice. Fyndade  västar, en jacka och sen några flaskor. Mm. Mycket nöje. Trött är jcg nu och känner inte alls för praktik imorgon, känner inte för någt alls. Ska snart till Mini och kolla in henne när hon slavar för mig. Haha.

Jag förstår verkligen inte mig på dig //Souie Lou


Hey street boy whats your style Your dirty dreams don't make you smile I'll give ya something to live for Have ya, grab ya til your sore

Vart på sparbanken och lämnat in alla mynt., haha. Jäkla vilket levande säger jag bara och räknaren höllt på att gå helt fel ett tag också men de löste sig. Fattar inte mig på detta dolda nummer, folk som vill mig något ring inte doldt för fasen, blir knäpp på det och ännu mer när de ringer klockan 8:a på morgonen!! Ska köra ner till Ingmar med idenna dag och fördriva lite tid. Köpte mig en underbar vinterjacka idag, en ordentlig behövs nog till den kommande vintern. Det blev en RÖD! Gillade den färgen och ja allt sådär. Hm. Sen en bockapäls hade inte vart helt fel men de tar jag en annan gång. Tjingeling!

Ni har makten jag har orden, jag har orden i min makt ! //Souie Lou


I'm a red-hot fox. I can take the knocks I'm a hammer from hell. Honey, can't you tell? I'm the wild one. Yes, I'm the wild one



Wooohoo
. Dagen har varit händelserik må jag då säga, först konferans mycket trevligt sedan Tellus mycket trevligt. Hann även med en lunch i Sölvesborg, mysigt sen har det även blivit lite fika idag på stan, jäkla trevligt.
Hittat en vinterjacka jag vill ha, en jag var uteefter och nu var de även nedsatt pris på den så jag har i princip bestämmt mig för att köpa den nu kommer den stora frågan VILKEN FÄRG SKA MAN TA??? Röd eller svart? Är trött på det svarta och gillade verkligen den röda, fast känslan av att gå i rött känns främmande, jag vet inte. Klär det ens mig? Hm. Mini kanske har lust att kolla den med mig imorgon eller så får jag finna ett annat sätt till besldutet om den. Svårt val, ja faktiskt med tanke på att jag är en sådan människa som ser en vinterjacka som en inverstering som gärna ska hålla i ett par år, jag köper sällan ny eftersom de jag väljer är standard och behöver inte dirket känna att de är "för gamla" men det gör jag dock nu med den jag har, tråk. Jobbigt. Haha.

Jag börjar fan fundera vad problemet är. Jag kommer inte fram till något och det känns som om det inte heller spelar någon roll. inte mycket att hurra för och därmed skall det låtas bli.

Jag tycker det är synd att man inte var tonåring på 70-talet. //Souie Lou


Baby, please don't treat me bad

Jag förstår verkligen inte att jag är så jäkla trött som jag nu för tiden. Lade mig i bra tid igår, steg i för sig upp väldigt tidigt idag och sen körde bort till Kallekrona till PIVA - de var intressant och nu vet man hur där ser ut och allt men samtidigt så vetitusan kändes inte som om besöket var alltför välplanerat. Fast de gör inget, jag fick de jag var ute efter så de var cool. Imorgon blir det hospitering på VC i Sölvesborg och sen Tellus i Olofström. Det ska med bli händelserikt eller pressa mitt huvud på mer information. Sen är jag ledig onsdag och torsdag, jobba fredag och sen ledig helgen men då ska jag vara barnvakt. Sweet.

Plugga imorgon, idag blir det mest bara lugnt känner mig som sagt ur form. Bara man inte drar på sig någon sjuka nu, det vore tragiskt. Fasen, snart är denna praktiken slut. Jag menar, är inne på min fjärde vecka och sen återstår det enbart 3 veckor kvar - tiden bara springer iväg när man har roligt. Sen kommer den praktiken jag är lite rädd för men de löser sig det med, de gör det alltid antingen på det ena eller det andra sättet.



Åååh, jag tycker verkligen om mina drömma nu för tiden. Kanske just därför som jag skulle kunna välja att sova runt dygnen i evigheter just nu. Nej men ta mig i kragen. Fast drömmarna är fina men jag fattar att de spelar mig ett spratt samtidigt som de just är ljuvligt fina! Idag får jag ta dagen med en klackspark för imorgon är en ny dag. Vart tog all min action-energi vägen? Jag lovar att den ska komma tillbaka, hihi!



//Souie Lou




Your friends baby they treat you like a guest.

Helgen över, den gick fort men var så ljuvlig. Veckan börjar imorgon, ska hospitera på PIVA, ska bli jäkla intressant. Skulle önska att min classmate kunde höra av sig så man vet hur saker och ting blir imorgon... Annars vet jag redan hur nästa helg kommer att se ut, det är helt okej men kanske inte för alla, de löser sig. Måste ta tag och börja på de där jäkla arbetet också som skall göras inom denna kursen, det skall inte göras på det svåraste sättet men jag tror inte jag helt och hållet förstår mig på hur det ska göras, hm. Jobbigt läge. Ska ta och börja med det nu i veckan tänkte jag sen kan man ju alltid tänka om men så får det nog bli iafall. Uuuuh.

Nej hur som helst så blir allt bra tids nog.
Fast vissa människor förstår jag mig inte på.
Jag förstår inte vad som förväntas.
Om ens något?
Eller varför är det ens som det är?
Jag får nog fundera vidare, eller?


//Souie Lou

Sometimes is never quite enough If you're flawless, then you'll win my love Don't forget to win first place Don't forget to keep that smile on your face

Nu har jag varit på äventyr i skärgården. Ja, något åt det hållet iafall. Mysigt. Härligt och så jäkla perfekt väder, det är vi inte helt bortskämda med men idag small de till på stort. Har dessutom vart och handlat med Mini, ja asså mat! Mat måste man ha när vi ska ha en hemmakväll med film och tv-spelsmys och grejer hit och dit sen vet man aldrig vad som händer mer, fast ut det skall vi icke! Förtära alkohol det skall vi icke. Vi ska bara finna oss i nuet och älska att vi lever och ja just det äta för mycket och bli påmind om att man gjorde det allt för sent. Hm. Juust så, så får denna perfekta lördag bli och det ska bli najs!

För övrigt så bedrog jag mig till Mini igår fastän att jag hade bäddat ner mig vid åtta-tiden, men kändes bra och sncaka lite om allt och inget och så kollade vi idol. Ja inte för att det är super bra de tycker jag inte, det är för det mesta bara utagningen som är rolig, men den är så kort haha. Där alla gör bort sig mer eller mindre. Hur som helst så åkte den lilla snygga fräcka människan ut och det gjorde mig en aning besviken för hon (Vid det andra tillfället hon sjöng) så jäkla mycket bättre än vad den där andra Linda (som jag annars faktiskt har gillat rätt mycket) ja, hon jag tycker fasen att hon gjorde bort sig helt jäkla totalt. Men detta är bara min mening, vad jag tycker och det verkar ju som om att den åsikten inte var den som svenska folket tyckte, MEN DE SKITER JAG I!



Minns du bilden Mini? //Souie Lou

Where dreams are born and truly became real

Trött efter denna jobbiga vecka... Vart på praktiken tre dagar sen har jag pluggat intensivt i två dagar. Nu är det fredag, det är helg. Började min lediga tid med att gå en ordentlig powerwalk på ca. en timme. Jäkla härligt asså, att bara njuta och känna hur allt rymms inuti en och blodet det pumpar och hjärtat det slår. Ja, jag gillar det faktiskt. Bitvis var det som om att man ville börja springa, som tur var häjdade jag mig haha. Nej men iafall. Sen har jag tagit en underbart lång dusch (för ovanlighetensskull, brukar gå i hundranittio annars) och nu sitter jag här och ska alldeles strax ta mig en cigg och gå ut och röka för det är den ända synden jag kommer tillge mig själv i denna helg och jag finner det helt okej, bra faktiskt.

Jag tror jag har en utav de bästa handledarna jag någonsin haft under mina praktiker //Souie Lou

You lucky you..

Vissa saker förvånar en, adnra inte. Fy skäms. Nej fy fan. Usch och fy. Tur att man kan låta livet ha sin gilla gång. Idag på praktiken har de vart blandade känslor. Dock var de rätt roligt, första riktiga patientkontakten, de var en upplevelse i sig. Nervöst, obehagligt, men så naturligt ändå på samma gång. Alla är vi människor med eller utan sjukdomar, oavsett vad så finns vi. För vilken anledning? Ja, det är ju en historia i sig självt.

På måndag ska jag till PIVA och hospitera och sen på tisdag så blir det förmdoligen till lite hospitering på tellus och på vårdcentralen i sölvesborg. Intressant. Dock tror jag att jag kommer vara rätt trött sen, det är tufft att komma till nya platser och innan man hinner smälta allt. Fast som tur är ska vi vara där enbart en dag och det är ju skönt det. Tror jag hittat tillbaka? Vi får väl se. I nästa vecka ska jag även ha mittbedömning, det blir nervöst men där får jag också se hur jag ligger till, haha. Hoppas på det bäst?


Vad lärde jag mig av dagen idag?
Allt för mycket!


//Souie Lou

I’m paying a good buck So slut, you better fuck as good as you look and suck as good as you fuck

Varför känns det som att hur mycket jag än pluggar, läser, skriver eller vad jag nu än gör så fastnar det inte? Känner mig tom hela jag och skulle absolut inte kunna svara på några frågor för jag skulle då blanda ihop allt till en salig massa eller så skulle jag blivit stum och tom i huvudet... Jag fattar inte. Jag har ju pluggat massa igår och idag och ändå känns det inte som de är något som faktiskt fastnar. Fast samtidigt så nae jag vet inte, det är lurigt detta. Ibland tror jag att jag håller på att bli knäpp!

Jag längtar verkligen tills fredag.
Ännu mer till lördag.

//Souie Lou

Running over the same old ground.



And I'm back in the game! Oh yes I'm a ginger
MÖLLANI!! Fulaste bilden någonsin. Planerat ihop typ hela veckan så jag får ordning på allt. Tycker det är sakmligt att jag inte verkar ta denna utbildningen på allvar. Eller det gör jag ju visst men ibland får man sig en funderare. Och andra saker som också tar sin fart är mina drömmar, ja de får nog lov till att vara just drömmar ett bra tag till. Om de ens nu ska förverkligas.

ÅÅåh, jag vill ha fredag eftermiddag nu!

//Souie Lou

Do you think you can tell?

Härlig dag fastän att vinden tog mitt hår.
Vart hos Mini pratbesök och bestämde lite roligheter framöver i livet och annat smått och gott till helgen som komma att ske. "Mitt nyktra liv" Sen for jag ner till Mormor&Ingmar mys&kaffebesök, alltid lika underbart att bara få lov att vara. Nu har jag precis pluggat klart, blev ett par timmar trots allt ändå. Se vad man hinner med asså, allt och lite till. Imorgon väntar mer plugg och förhoppningsvis blir det en spontanpicknick? Får se till att väcka några gamla lik! Ja, kanske jag snart är på banan igen, kanske inte. Mycket tänkande nu under denna praktik och det är i för sig både bra och dåligt men när fasen ska jag koppla samman? När ska jag kunna vila upp mig, i min kropp? Just det, utan allt det där som alltid skall ske. Nåväl, det kommer. Jag känner det på mig, det kommer något bra ur detta med. Dock är jag jäkligt nervös över min vårdcentralspraktik. Oooh, förresten så måste jag snart börja skriva på mitt arbete som ska redovisas på praktiken, fast jag förstår ändå inte riktigt hur eller hur mycket eller vad, det ska jag ta reda på. Tur att man har vänner i de som går halvåret framför. Haha.

//Souie Lou

Never judge a book by its cover

Ohhlala. Annars idag efter praktiken har jag skrattat en hel del, vissa saker på youtube kan man tacka för. Nu är det Ullared, tråk. Sen blir det "Säg att du älskar mig" har sett den en gång för väldigt längesedan men nu blir det åter en gång till som man ska plåga sig själv men jag tänkte se den ur en annan synvinkel. Malin ligger i soffan och nu drömmer vi! Galet och frånvarande men ändå väldigt intressant och innehållsrikt.

//Souie Lou

Praying to a God that she's never met

Ibland förstår jag på mig själv och ibland inte alls. Vissa kalla det karaktär, jag kallade det mest problem. Om ens det. Bestämmer man sig för en sak och gör en annan så kan de inte förväntas att allt ska gå som det skulle, det gjorde det fast ändå inte. En bortsöpen kväll till att lägga på minnet, vilket minne? Juuust det. Det minnet jag hittade i en uppdrucken "Sofie-special-drink?" Ungefär ja. Nej, i brist på annat. Belöna sig själv på det där viset för att man gjort något som för tillfället är mitt liv, en plikt. Det är inte okej, men jag tar det men en klackspark vilket jag om möjligt inte borde. Nej nu får det vara nog, jag ger mig!

Blottad! //Souie Lou

RSS 2.0