I think I'm gonna fly away.

Ostabilt missanpassat huvud på en väg som gör ett u- Good shit! dagen har gått läskigt fort och jag har haft skitkul och lärt mig nya saker. Ja, jag säger då det jag har nog underskattat denna praktiken något så jävulskt. Visst det jobbiga kommer till slutet men jag ska fan klara det galant (kan försöka intala mig detta iafall) Försökt få tag på skolsköterska med, hoppas nu detta skall funka. Imorgon skall jag vara med på astma mottagningen ska bli riktigt intressant. Har läst på lite, men känner att man verkligen inte hinner med ett skit när man kommer hem vid halv sex-sex. Nej då har verkligen hela tiden gått åt inget alls. Imorgon skall jag för övrigt göra caset sen på torsdag väntar mittbedömningen. Jag känner mig nervös inför den fast ändå lugn, min handelade sa idag innan jag gick hem "Du är verkligen duktig, det är roligt att ha dig här och jag trivs med dig" Det var verkligen roligt att höra och idag har jag verkligen haft egen patient, känns roligare och roligare. Kanske är detta jobbet för mig en vacker dag om si sådär 25 år? Kanske de ja. Den som lever får se.

Längtar till helgen, den börjar tidigt i denna veckan. Ska till skolan på fredag men slutar förmodligen rätt tidigt därifrån så då blir de till att utnyttja dagen. Ska plugga i helgen samt livsnjuta, det har jag saknat. ingen alkohol - nej men man vet aldrig men ja, jag vet detta nu. Inget att hämta, allt är samma sak, men jäkligt roligt det har vi. Väntar tills juldagen (julafton, Möllanis favorit) ja man får väl se, något åt det hållet. Innan dess känner jag mig inte skapt för dessa dar. Förresten täntke jag höra med Mini vad hon tänkt göra med sin dag i helgen, tänkte se till att spendera lite tid med den bruden, en mysdag/kväll hade sutitt fint. EN MASSA PLUGG I HELGEN - är rädd att jag ska missa det och göra helt fel grejer, men nej jag ska. Det kommer ta tid men jag ska nog hinna, jag ska nog se till att bli bäst på det jag gör.

För övrigt är jag nog lite besviken på en grej.
//Souie Lou


If you wait for me then I'll come for you Although I've traveled far I always hold a place for you in my heart If you think of me If you miss me once in awhile Then I'll return to you.



Helgen blev allt annat än otippat, oväntat och framförallt asrolig. Dock äör jag trött på allt det där nu, kanske inte till helgen. ööh. Varför alltid samma sak? Nej nu får jag sätta en spärr, tänkte ta tillvara på detta med livet också sen är det en hel del saker som måste göras nu under praktiken.

Idag har varit en jätterolig dag på praktiken och tiden går så fruktansvärt snabbt också. Vädret är verkligen ingen höjdare i sig, de vill jag lova. Usch och fy. Imorgon blir det åter praktik-heldag. Tänkte nog ut och gå en sväng sen, eller också finnes inte tid till det då jag ska plugga lite astma/KOL, hade jag tänkt. Jajamensan.

Igår gjorde jag och Möllani ett jättestort snöklot, det är väl underbart med en promenad i kvällen. Sen såg vi några killar som "åkte-bil" Ja, eller hur man nu ska uttrycka det.  "DIE DIE DIE MOTHERFUCKERS"

Det här med saker och ting, hur fasen sker allt? //Souie Lou

I wish I knew how, to make this change But is it impossible, am I struggling in vain All these clouds, surrounding me so I can not see.

Snart är veckan slut och jag längtar efter helgen trots att inget speciellt händer. Snön låg på vägen idag och jag säger då det, jag gillar det inte. När jag körde hem kunde det nästan ha blivit älg-kotletter... Satt i bilen på helspänn och tänkte ändå att snart dyker det upp något, vad gjorde de tros? Jajamensan, dock bilen framför som råkade nudda älgjävlen när den sprang upp på vägen - över till andra sidan och tjocff så låg älgen i diket. Dock verkade det inte som att bilen på andra sidan reagerade speciellt mycket, såg ut som om den körde på älgen i slow-motion. Konstigt och jag satt på helspänn hela vägen hem. En annan olycka lite senare också, den verkade dock vara grymt mycket värre. Väl hemkommen gick jag och fikade med Emelie, var ett tag sedan sist. Sen har vi varit ute på en liten promenad så nu är jag helt frösen om mina lår. Även om jag tog en varm dusch vill de inte bli varma, de bara kliar. Usch usch usch.

Dagen på praktiken har varit bra. Varit med diabetessjuksköterskan och jag säger då det, fan vad hon kan mycket och fasen vad man lär sig en massa. Dock blev det rörigt i huvudet, ibland känns de som om jag inte riktigt är med och ibland till och med lite yr. Fattar inte detta asså. Konstigt. Har iafall fått ihop mina 2 patienter som jag ska göra arbeten om. Känns bra, dock hade jag velat haft något annat att skriva om också, men detta blir bra de med. kan jag börja med det i helgen på något vis så blir det jättebra. Verkar även som om att jag ska få sitta på praktiken och göra arbetet också - till viss del och det verkar helt ljuvligt, de ställer upp och vill en ens bästa!

Annars väntar jag ännu //Souie Lou

Watching through a hole in the wall Victims, aren't we all!?!

Fredagen var underbar, myste hemma hos Mini och tog det bara lugnt. Såg för övrigt en bra film då med, haha. Lördagen blev det Kristianstad - shopping stod på agendan. Trevligt blev det verkligen, hittade både det ena och det andra, satan vad nice. Måste spraya mina skoooor. Avdumpad hos Mormor&Ingmar där det blev kalas, oj oj oj. Så mycket mat har jag nog inte käkat på aslänge. Gott, mycket, även dricka blev det. Återigen jag som skulle ta det lugnt och allt vad det var, ja lycka till. Haha. Fast de var förbannat trevligt ute med, de vill jag lova.

Igår hade jag mest problem med stt dygnet enbart har 24 timmar, önskade som in i att de fanns iafall 6 till. Utan gott resultat. Jag var faktiskt lite glad i morse av att köra till praktiken, tycker det är en konstig känsla, men förbannat roligt. Inte för att jag inte brukar tycka det är kul på praktikerna men just bara de att de annars brukar vara en liten pina. Detta känns dock lovande. Jag blir hela tiden förvånad av saker som egentligen kanske inte är så konstiga eller så är de det, eller är det bara så att alla har fattat utom jag. Blir däremot fördärvad över uppgiften som skall göras i denna kursen, fan säger jag. Måtte jag hitta en patient snart. Jag vet vad jag är ute efter men samtidigt så vet jag inte riktigt helt till fullo hur jag vill ha det ändå. Måste dock välja en denna veckan känner jag och då jäkla är det jobb jobb jobb, så jag blir klar och sedan kan andas.

 Snart min vän, snart.

Jag tror jag älskar livet lite mer för varje dag. //Souie Lou

With your feet on the air and your head on the ground Try this trick and spin it, yeah Your head will collapse if there's nothing in it And you'll ask yourself Where is my mind?

Stressande häktande dag till en början. Det första som händer är åter igen att jag kör hemmifrån lite senare än vad jag från början hade tänkt mig. Miss Lloyd ringer mig och lägger på när jag sedan svarar, tänkte att något konstigt var på gång. Ser en liten bil bakom bilen som befinner sig bakom mig. (rörigt?) Jamenvisst är det inte en Lloyd som kör där? Jajamensan. Och om hon trodde att jag inte såg henne så skickades det även ett sms för att försäkra mig om att hon fanns där. Haha. Underbart. Tänka sig att även denna dagen varit suverän, verkligen. Gått med en annan idag och skall även göra det imorgon och det kommer bli kanon, skrattat, tipsat och ja jag vet inte vad. Roligt var det och det är väl de som gör det hela så otroligt bra. Sen har jag lärt mig hur mycket som helst idag. Jag tycker fan att detta är skitkul. Fast fortfarande inget som jag själv kommer utbilda mig till det första jag gör, men efter det då? Jaa, då kanske chansen är stor, faktiskt!!

Nu väl hemma, insett att hela dagen gått är det dags att läsa på lite, tänkte läsa om externa otiter och lite sådana små krempor, känns som om man har det en hel del (alltså att människor har problem med det i alla åldrar i livet). Fan, egentligen hade jag velat uppdatera hela mig på allt vi tidigare gått igenom, men de hinns inte med. Helgen kommer då får jag ta vissa bitar i stora drag.

Förresten, undra vad som mer händer i helgen? Asch, skönt att ta det lugnt för en gång skull. Haha. Nej, jag tar det som de kommer med en gnutta nykterhet. Min sjuka är alldeles snart borta, hoppas jag. Säger fortfarande RÖTET!! Öööh, det är så äckligt.

//Souie Lou


But you know that We all love you They love you We love you When you are dead.

Snart helg! Då blir det till att ligga i, känner att jag behöver repetera en hel del saker. Fast jag ska givetvis även ta det lugnt och bli fri från detta onda. Åååh det är verkligen något med mina bihålor - säger bara rötet!!! Usch och fy, annars har det faktiskt gått bra på praktiken och jag trivs mycket. Lite pirrigt att ha "egna" patienter, inte helt egna (givetvis är min handledare med mig, men påbörja vården och sådär) men en bra start till det. Blev till och med förvånad idag att få ett så gott omdöme av min handledare. Allt är näst intill inbokat, ska bara få tag på en skolsköterska som skulle kunna tänkas ta emot mig. Det ska nog inte bli några problem, blir det de iafall ja då är det en annan historia. Kanske ska ta och ringa imorgon och fixa det, i så fall har jag hela mitt scehma klart och då kommer jag sluta den 20 December. Det kan bli skönt med en och en halv veckas "lov".



Jag känner verkligen att man tappat mycket kunskap om den tidigare kursen vi läste och som ska kopplas samman praktiskt med denna, fan säger jag bara. Hoppas inte att det är någon som märker det utan att jag även ska hinna läsa på nu i helgen. Kan meddela att även hur lockande det än är att festa i helgen tänker jag inte göra det. Nu måste jag ta hand om mig själv och även speciellt tänka på min utbildning. Snart väljer jag en människa och snart kör jag igång. Dock lite jobbigt idag på målsamtalet, så mycket man ska. Fast ja, jag vet inte, det är givetvis viktigt men jag vill men finns orken? Nej då får den ta mig fasen komma då, för jag ska och det är nu!! Annars idag har jag mött många söta patienter.

//Souie Lou

Listen mister can't you see

Säger bara att man kan verkligen intala sig själv vissa saker men sen kan motsattsen bli så satans bra! -Praktiken har vart jättebra idag och den känns inte alls lika hemsk som jag först trodde. Visst det är mycket men det ska det väl vara men jag har förmodligen åter igen den bästa handledaren ever. Ja jag har verkligen skrattat mycket denna dag och dessutom så är det inte lika betyngande, saker man kanske inte tänkt på innan som kommer upp när man väl börjar jämföra. Här kan patienterna till och med skämta med en, skoja, och man känner att man från första dagen faktiskt kan öppna käften och säga något och inte enbart studera. Det känns bra, men det kommer bli tuffare - det vet jag.

Fortfarande inte fri från min sjuka, fast jag jobbar på det. Usch, "det blir alltid värre frammåt natten..."

FAN JAG BLIR SÅ FÖRBANNAD! //Souie Lou

Sing me a song, the last one in my life. My time has come, life has been too short.

Helgen var en av de bättre på länge, den innehöll dock allt jag skulle ge blanka fan i. Det spelar ingen roll, jag gillade det ändå. Hoppas inte det var en av de sista. Fast dock på mycket länge var det de trots allt. Efter en något känslosam dag/kväll om vad som gick åt helvete med allt var det på något vis helt okej nu. Imorgon är en ny dag, då börjar min praktik och jag hoppas den kommer ge mig mer än något annat förut.

Innan idag var jag livrädd över att bli helt genomsjuk, efter att ha preparerat mig med en massa saker känns det genast bättre. Nej inte gensat, men efter att ha tagit de lugnt nu så känns det bättre. Ska förmodligen en sväng till Mini med när hon slutat så kanske det blir ännu bättre, haha.

Jag vet inte om jag helt och hållet får ihop allt med mitt målsamtal idag, känns lite knepigt. Men samtidigt har jag försökt. Får se imorgonbitti, mamma får hjälpa mig lite kanske om ens hon kommer fram till något. Annars imorgon efter praktiken kommer jag nog vara rätt mörbultad kan jag tro. Kommer nog kännas som om jag bara vill lägga mig och sova, men måste plugga. Jajamensan!! Måste måste måste. Sen får jag mitt schema imorgon också, och borde helt enkelt försöka få tag på de två platserna så jag kan vara där på studiebesök. Hoppas det ska gå bra för sig. Är faktiskt nervös över det, iafall lite.

//Souie Lou

Don't let go on me now Ginger.



Idag är jag trött, det märktes redan imorse. Efter ett par gäspningar i denna dagen, en väntan, en åktur är jag hemma. Trött, ont i huvudet, orkeslös eller kanske snarare matt i kroppen. Håller jag på att bli sjuk?
Håller på och lagar storkoket jag skulle gjort i onsdags egentligen men som hela tiden på något lustigt vis har tvingats frammåt, konstigt det där. Hoppas det blir något bra utav det för jag var för lat för att gå och handla massa grönsaker, få ta och improvisera med det jag hade här hemma, det verkar funka. Köttet kokar!
Lugn och skön hemmakväll, det är vad det bli. Kanske tidigt i säng också, känns nästan så faktiskt. Inget anant för mig och folk verkar vara på språng. Det gör det samma jag trivs i min ensamhet fastän att...

//Souie Lou

I've never been one to complain

"Du kan göra mer än du tror
Samla dina vänner, din syster och bror
Säg det får räcka nu
Till alla dom som sover vi ska väcka nu" // Ras Cricket

Var bara tvungen, jag är trött, min hjärna är slut, är jag väl insatt? Vetifan, vem vet, är det värt det?

//Souie Lou


It isn't safe to walk the city streets alone.

Veckan är snart över men den har varit en del kämpig. Har fortfarande en del att göra idag, så ingen ledighet här inte. Steg upp kl. halv åtta, kände att de inte är någon mening med att somna om när jag väl vaknat av mig själv. Det tycker jag är bra. Sova kan jag göra i ett annat liv, fastän att det är så skönt. Satt uppe i natt och letade böcker, ehhh ja inte sådär överlyckat resultat kanske... Vissa av böckerna hade jag redan vilket var tur för mig. Jag ska snart lägga upp en plan. För övrigt så såg jag att jag ska ha målsamtal på måndag men att jag ska infinna mig på praktiken på tisdag, hoppas detta är genomtänkt för annars blir det problem med att få ihop dagarna. Nåväl, allt löser sig säkert till det bästa. Känner att snart har jag ordning på allt?

Bilder från helgen som var:
70-talet

 
 
  
  


  
 


 

_______________________________________________________________________-

Från Rundella och Nostalgias spelning:
  
   
   
  
  
______________________________________________________________________

You wanna take a picture? Ooooh you miss it. //Souie Lou

I am sailing.

Herrejävlar vilken helg det har varit, underbart. Tänkte dock att nu får det inte bli sådär roligt på länge.
Nästa gång ska jag verkligen längta till. Det lär bli till jul och det gör mig ingenting alls!
70-tals festen var ljuvlig, helt obeskrivligt bra på sina håll. Haha bilderna måste jag lägga upp sen någon dag när jag verkligen orkar. Inte nu. Igår på Rundella, så förbaskat roligt. Nostalgia spelade för fulla muggar, nej men det var lätt bättre än många väntat sig kan jag tro. Dyrt ställe för övrigt, tråkigt. Annars så är Sölvesborgsbona verkligen helt mysko, eller kanske inte ens det. De är för det mesta lite sådär otrevliga och äckliga så det gör mig inget alls att jag inte vistas där för mycket om man säger så. Nej musik och ålder det går då fan inte ihop det skall Du ha klart för dig!

Jag tror jag vet ett svar som inte ens fått sin fråga //Souie Lou

Oh, get out if it’s only getting worse.



Fan vad sjukt underbart!
Ja, nu vet man att man lever. JAAAHOOOO! Sista dagen imorgon på praktiken och idag har jag haft slutbedömning, vad ska man säga om den saken då? Jo, den gick galant! Underbart, jag har verkligen klarat mig - och påstår de sedan något annat att jag sär underkänd då vetifasen, inte med den bedömningen iafall. Arbetsdelen gick helt som tänkt, utmärkt om inte ens bättre än så liksom. Jag är helt nöjd med mig själv och min insats och alla andras. Fast mest nöjd är jag idag på många olika vis, inte bara genom att ha klarat mig bra på det utan jag har även givit min första intramuskulära injektion. Bara det är något att ljubla över tycker jag.        
Imorgon när klockan slår fyra då är jag en av de lyckligaste, samtidigt något tragiskt över det. Jag kommer vara den lättaste i mitt sinne iafall och helgen är min för att firas på stort!!!! Många höjda glas och många skål de vill jag då lova. Varför just fira med alkohol? Nej just det. Förresten så ska jag nog bjuda till på tacos här hemma, eller något anant - något i den stilen för det är fan klart bäst!!!

En annan sak som även inträffade idag förverkligade verkligen mina föreställningar om själva psykiatrisk vårdavdelning. Jag är glad över att fått vara med samtidigt som det är så jäkla tragiskt. Jag har nog mer eller mindre fått se det mesta?

Jag trodde aldrig jag skulle nå dit bort när jag befann mig vid vägens slut... //Souie Lou

The trains are late and everyone’s nasty.

Dagen har gått långsamt men vad har jag egentligen haft för mig? Jag har visseligen skrivit klart mitt plugg på datorn, det tills imorgon. Kan jag det? Det är en annan luring det, jag kan det väl tillräckligt bra för att ändå kunna ha pappret i handen, det får vi lov till. Jag menar, hoppas bara inte att jag missuppfattat det helt fel- det kan ha sin betydelse. Vissa saker hoppas jag man kommer in på helt och hållet av sig självt, andra kanske vi inte ens berör. Jag hoppas på en diskussion och inte någon redovisning i den bemärkelsen att det ska vara tyst och jag är den som enbart ska prata. Jag avskyr just det. Det andra kan vara fan så mycket mer intressantare och ge så mycket mer. Vart på kontakten och käkat frukost, kollat när de andra spelar biljard. Vart hos Sara&Milo och spelast kort och tv-spel. Druckit kaffe och snackat skit! Haha. Alltid lika trevligt.

Imorgon kommer en viss lättnad tror jag. Jag oroar mig möjligtvis i onödan? Jag kommer givetvis klara det. Absolut. Torsdagen kommer kännas allmänt konstig, då går man verkligen och räknar ner sina timmar, det vill jag lova. Jag hoppas bara att det kommer gå bra. Fy fan, skulle inte praktiken kunna vart slut nu? Det hade inte gjort mig något samtidgt som jag trivs mycket bra där. Varför, varför, varför? Det kändes så bra i helgen men det är inte det de hänger på utan faktiskt på att jag vill vidare nu.

Dagens notis: Vissa människor verkar vara dummar än vad de ser ut att vara. Eller spelar de bara att de är dumma, jag vet faktiskt inte. Dumt är vad det är och jag blir bara jäkligt iriterrad. Vad tog klokheten vägen. Eller ja iafall den mindre dumma?

  
  
  
  
________________________________________________________________



   
  

 
//Souie Lou

Moola mantra dub



Vet inte hur jag ska sammanfatta dagen, den var rolig men kändes ändå ganska meningslös. Kändes inte som om man fick ut överdrivet mycket utav den om jag säger så. Alltid lär man sig dock något och det i sig är säkert sant. Känns bara på något vis lite bortkastad tid på något som kunde gjorts lite roligare. Jag är verkligen nöjd med denna kursen. Nu återstår endast två dagar kvar på praktiken och imorgon är jag ledig och det ska bli underbart, det får bli min lilla helg det där.

Varit på kalas hos min bror idag som fyller 24. Mycket trevligt. Hah, nu är man mätt så det räcker och blir över. Usch och fy, inte bra det där. Som tur väl är så går jag sällan på kalas och det i sig är skönt.

Kände för att sova innan, var helt slut och hade huvudvärk. Nu undrar jag vem som skulle kunna tänka sig att underhålla mig. Tydlige ingen så jag får försöka underhålla mig själv iafall. Hur? Det undrar jag med, har tråkigt nu, funderade ett tag på att ut och traska men det blev jag genast mycket anti emot, tråkigt för mig men vafan något mindre satsigt?

Ibland undrar jag hur folk tänker, förmodligen kommer jag inte sluta funderas över det heller det kommer nog alltid finnas där mer eller mindre. Alltid något som man inte kommer kunna förstå sig på med människors beteende om man tycker att det felar, kanske det är jag själv i min egen tanke som felar, det är en möjlighet som skulle kunna stämma. Fast egentligen är det inte mitt problem och inte heller ditt, därmed behöver jag inte engagera mig i det överhuvudtaget fastän att man annars gärna gör det.

Det finns så många måsten man ska försöka ge sig på just nu och vissa kommer ta lite längre tid än andra //Souie Lou

RSS 2.0