Happy Birthday

Sitter med en kopp i handen, tittar ut genom mitt underbara fönster där årstiden har förändrats, ett fåtal löv kvarstår resten ligger som ett täcke över marken och värmer. Jag sitter i mina egna tankar och tänker på livet i både stort och smått. Är så glad över vad man åstadkommit och vad som komma skall. Ska aldrig mer känna att jag aldrig lyckats, med något. Inget ska längre få hindra mig från något, allt är möjligt och bara det omöjliga gör det ännu mer lockande.

Ännu en dag av detta året går. Igår var det Hannes dag. Hans egna lilla dag, det lilla livet. Ett helt år har gått. Tänk: ett år! Vart tog tiden vägen? Minns det som igår, minns precis vart jag befann mig i livet då. Kommer ihåg allt och lite till. Det är ett under. Lilla Hannes som har blivit stor men som fortfarande är liten. Som själv kan gunga på sin gungstol som han fått av sin underbara farmor, måste vara den bästa farmor man kan ha. Han kan inte ännu gå, det är inte långt borta. Två igår kanske lyckas han idag? Känns konstigt. Känns stort. Jag är en väldigt stolt faster. Och själv är jag en väldigt stolt mor. Snart även en väldigt stolt moster!

//Souie Lo


Don't

Fan vad jag blir trött. Om om om och om igen!! När fan ska ståendet vid ordet finna mening med livet, genom allt och inget. Känns så jävligt för jävligt. Bär eller brist.

//Souie Lou


Yeah yeah yeah

Dagarna flyger fram, hösten har tagit fart, de blir kyligare och kyligare för var dag. Frisk luft, andas och njut.

Redan onsdag? Vi har festat till det lite hämt mat ikväll. Tyckte vi gjort oss förtjänta utav det. Var ett tag sedan sist. Imorgon städdag sen blir det till att invänta fredagen med dess äventyr. Blir en liten tripp. Sen är helgen mer eller mindre fullproppad med saker att göra.

Ibland känns det verkligen som om saker man själv vill ha lite mindre betydelse.

//Souie lou


Hello hey

Efter en dags rehjäl sjuka är jag nu åter igen nästan frisk. Lite hals kvar. Fast man ska inte ropa hej förrens man... Känns skönt iafall. Inte lika gnällig.

//Souie Lou


All night long

Andas djupt, tio gånger, blicka framåt, tänk positivt, kom ihåg och andas igen, tio djupa andetag, tänk positivt, tänk väl!

Tvättdag idag, alltid lika roligt att skriva om. 3 maskiner tvätt. 2 håller på, ställer klockan, inväntar tiden.

Vill så mycket hela tiden, hinner inte med något, knappt. För höga krav, förväntningar på mig själv? För lite delat? Jag vet i fan men känner mig jävligt för jävlig!

Hur som helst blir det ett bad sen med lilla , det blir det verkligen! Annars regndag som vanligt. Regnat flera dagar nu så man får lov att säga så. Men så är det höst också och vad mer kan det erbjuda? Hm.

Hur lyckas jag ?

Nya tag, andas djupt, allt löser sig, det blir bra, det går. //Souie Lou


Let it be

Välkommen söndag. Lugn dag. Handla, lämna bilen. Bada laga god mat och bara njuta. Var på budplikt igår typ kalas. God mat, trevliga människor, många skratt. Helt enkelt en härlig afton. Blev lagom sent också men är trött idag ändå. Imorgon börjar "nytt" liv. Skaffa rutiner, motionera, ta tag i saker!
Ha en härlig söndag!!
//Souie Lou


Some

Lite bilder från i fredags!


I know

Hörby, kålpudding, bilfärd, döda djur längs vägkanten, tidsfördriv, höst, mörker, kärlek, mys, älskad, tv-tittande, sova, kittling och än mer. Det var vad dagen igår hade att erbjuda. Idag blir det bortbjudning, blir säkert trevligt.

Nu har jag precis donat lite på mitt utseende. Evigheter sedan jag ex. målade naglarna. Nu är det gjort!

Känner för att ha en rehjäl bakstund om ett litet tag. Bara allt möjligt, frysa in och ta upp när besökare kommer. Känner för att baka något gott bröd någon gång också. Hm. Allt i ett.

Nåväl nu är det lördag och jag ska fortsätta// Souie Lou


I'm talking about

Sicken Städdag, hur lång som helst. Men rent och fint, det blev det. Sen Städdag igen, tror jag älskar städdagar numer. Är så skönt när allt är i sin ordning och rent och fräscht överallt. Gjort kycklingrullader nu med ikväll, blev gott som in i bomben. Egenrecept, lär göras fler gånger.

Blir en resa för mig och lillan till Hörby imorgon, åker med mor min. Ska besöka bror och hans familj. Lille Hannes som blivit stor fast som fortfarande är liten, och Linn som ska mysa med lillan. Hon har förbokat. Haha. Men först blir det som vanligt på frddags morgonen, kontakten för frukost. Ska vara klart halv nio, undra om kvart över sju räcker att man blir klar eller kommer man få sitta och vänta då? Hm. Troligtvis inte. Här går det undan men finns väl alltid något jag kan dryga ut tiden med.

Mitt blodsocker lever sitt eget liv ibland känns det som. Fast i för sig beror det nog bara på dumma mig som inte alltid äter som man borde. Eller inte äter alls ibland. Fast för det mesta äter jag. Bra. Tror jag. Tralala, trallallalalalaaa!

Nu då? Ja jag ska försöka få det lilla livet att somna om, jag själv ska med sova. Fast först och främst ska jag ha kittling av min man. Härligaste som finns när man ska sova, somnar alltid till det. Haha!

Natti natti //Souie Lou


One way

Blev möjligtvis något lite klokare. Fixade det nog fast sen får vi se hur det går. Hoppas fast med någon form av rädsla? Blir Städdag imorgon så innan det blivit fint här hemma skall i get annat göras. Nej så får man ha det om det ska lyckas bli någon ordning alls. För övrigt har inte mycket nytt hänt. lillan sover en stund nu sen får vi väl ta nya tag. Blivit en innedag iafall, mysigt samtidigt som det kan göra så man får myror i röva. Fast hon mår bättre är de lika bra att de lite lugnare. Troligtvis helt återställd imorgon? Återstår att se.

Nu lite te kanske? //Souie Lou


Work

Varför är det inget som bara kan flyta på, jobba på, fungera som det ska? Jag blir fan snart tokig!!!


When the garden's flowers, baby, are dead

Tidig morgon, lillpluttan hade inte ro att sova. Nu sover hon och vi andra är pigga. Bli tvättdag idag, skönt att för en gångskull inte ha så mycket att tvätta. Kommer förmodligen hinna bli torrt innan tvättiden är slut.

Känner att man vill förnya saker och ting för sig själv men även förnya hemmet lite. Vill köpa så mycket, ha så mycket. Men man behöver inte köpa allt samtidigt, lite i taget så blir det nog bra. Nu har vi ny tv-bänk, soffbord, bokhylla etc. Känns skönt att hemmet blir lite mer hem. Att det blir klart, känns fulländat. Nästan. Sen efter det vill man väl byta ut och göra om osv. Det får vi ta då, en dag i sänder. Finns fler saker att göra.

Vill börja pyssla lite, sy lite, dona lite. Känner ett litet intresse för det som kanske kan tas itu med sen. Nåväl, än finns inte tid för det. Men man kan ha framtidsplaner, framförhållning.

Saknar lite vänner att umgås med. Alla är uppe i sitt eget, givetvis jag själv med. Allt ändras i takt med att man blir äldre. Känns som om man ändock är samma person fast man har ändrats en hel del. Man har formats, förhoppningsvis blivit visare, kommit till insikt. Fast jag kan ändock sakna vänner. Att umgås med lite tätare än vad man just nu gör. Sättet att umgås på kan jag också tycka ha ändrats lite, något iallafall. När jag tänker tillbaka på förr kan jag sakna det, sakna vissa utav mina vänner. Pratar knappt med dem längre, vissa pratar jag med men dröjer flera månader. Vissa saknar man inte längre, man var gått vidare. Fast minnena finns givetvis kvar, från förr. Ibland lever man lite längre på det.

Livet har förändrats en del sedan man fick barn. Fast det ändrades redan under graviditeten. Allt blir nytt. Omställning i livet. Man gör nya val, man tänker kanske lika fastän olikt. Jag trivs bra med det. Älskar att vara mamma. Underbart. Något speciellt, känns härligt att veta att man har ett eget barn att rå om. Som man älskar över allt annat. Finns inte ord som kan beskriva det. Det är en konstig känsla, en magisk känsla. En underbar känsla. Känns konstigt att tänka att min mamma är mormor pga jag har skaffat barn, jag som är min mammas barn. Precis som om mitt barn förmodligen (förhoppningsvis) någon gång kommer bli mamma och jag i min tur mormor. Tanken på det känns helt overkligt och otroligt! Därmed tänker jag att det måste kännas helt underbart att som min mamma får lov att vara mormor. Jag har den bästa mormorn man kan tänka sig, likaså har jag den bästa mamman man kan ha och mitt barn har den bästa mormor som finns på denna jord. Jag älskar min familj!

//Souie Lou


I got

Åhh vad jag fick energi, längtan efter att ta tag i detta nu. Börja läsa lite, hitta motivationen, finna sig själv lite mer. Känna sig säker, extra säker. Friska upp minnet en aning, kan behövas lite möjligtvis. Beta av sådant som känns viktigast att gå igenom igen och tillföra ny kunskap. Ingen kan allt men man kan alltid lära sig nytt. Vilket är min tanke och lite till. Imorgon ska jag göra en del av min framtid sen får vi hoppas att det blir som jag önskar!

En spark i röven //Souie Lou


Hey hey Baby

Dagen har varit något rörig. Lillan är sjuk och de är den första sjukan vilket gör de lite mer speciellt kanske. Feber, snorig och hostar lite i bland. Mamma och syster har varit här nu ikväll och fikat lite, myst i höstmörkret. Sitter nu i soffan och njuter lite av livet.

Måste få igång den positiva, explosiva sidan av mig själv. Vill ta tag i saker, göra saker, det kommer visst med lite i taget. Känner mig lite oroad inför våren. Varför egentligen? Se till att läsa lite och inspireras istället för att känna rädsla etc. Det är så jag tänker men det är inte så jag känner. Jag är livrädd! Fastän att jag känner att det ska gå bra, det ska fixa sig så känner jag mig så otroligt liten på denna jord. Läste en blogg som inspirerade mig idag! Borde tänka mer så, vara mer så. Jag kan och jag är duktig, jag vet det, eller?

Ikväll blir det inte mer än kura skymning. Imorgon är en ny dag, hoppas lillan är bättre då. Får se vad man tar sig för.

En dag i sänder //Souie Lou


My baby

Blev en trevlig afton, både bror och syster kom och hälsade på i höstkvällen. Nu sitter jag här ensam, precis somnat lillan. Älsklingen är ute och svirar lite med brorsan. Dyker väl upp snart eller om en stund skulle jag tro. Skönt att vara lite själv fastän att det känns lite ensamt, såhär på natten. Kollar lite tv och snart blir det väl sängen. Varit väldigt trött idag så sängen kommer kännas inbjudande.

Hur som helst får vi väl se vad dagen imorgon bjuder på. Jag kanske till och med vill träffa mor min fastän att vi träffades i fredag så saknar jag henne. Har den bästa mamman man kan tänka sig!

//Souie Lou


Do it!

Vart full rulle sedan morgonen startade här hemma. Upp och fixa, dona lite. Lillan hungrig osv. Sen kom Robin, Marre och flickorna. Blev full fart här hemma med leksakerna och lilla Nickan som inte hade något annat val än att släppa upp på att gå i koppel, bli matad etc. Det gillade von säkert, vara i centrum och rås om. Haha. Det pratades och fikades. Nu lite senare sover lillan, jag ligger på soffan och Kenny byter skivor. Blev genast så trött efter att ha ätit lite mat från igår.

Kulturnatten idag och det finns inga måsten. Blir väl till att vara hemma, mysa. Ingen utgång iafall.

Igår var vi hos älskade mormor&Ingmar. Var lika trevligt som alltid.

Imorgon ska jag då verkligen sova ut!! Känns som om jag behöver det. Sover som på nålar. Nej men usch vad trött jag blev nu. Bäst jag sysselsätter mig med något så jag inte blir helt försoffad nu!

//Souie Lou


Oct. 03, 2012

Dagen har tagit fart här för familjen. Blir lite besök hos oss av älskade pappa och älskade syster. Lillan sitter i sin lära gå stol eller vad det nu heter, så roligt när man ser utvecklingen dag från dag. Händer saker hela tiden nu. Dessutom är hon ett matvrak, det får man lov att vara när man växer och blir stor och stark haha. :)

Känner att jag måste ta mig i kragen nu, börja ut och gå ordentligt och allt det som hör till. Får ge mig fan på det nu.

För övrigt har jag alltid lite smått ångest/panik när jag tänker på vad som ev. väntar till våren. Ska fixa det, måste bara hitta motivationen för det annars känns det som om det kan gå hur som helst. Måste nog finna lite mer utav mig själv.

Tänk att lillan blev fyra månader i måndags! Helt sjukt vad tiden går snabbt. Den springer verkligen iväg!!

//Souie Lou


RSS 2.0