So kiss me

Öööh jag blir så trött på de så jag vill spy och det rär inte så det sak vara men det är så det bli när man lyssnar på för många andra jäklas idioters tankar.

Imorgon blir det skola sen ska jag bannemig se till att jag och Mini tar en fika, det behövs, sen ska jag till Erlandsson och ha lite mys även tillsammans med Möllani, det tycker jag låter som en tioitopp kväll en fredag sådär mitt i veckan ;)

Nej jag vet vad jag borde eller rättaresagt vad jag vill men ibland är viljan inte det mest förnuftigaste men inte heller betyder det att det är fel utan det kan vara lika rätt för det. Fast eftersom jag är en sådan jäkla tänkare hela tiden och verkligen inte vill försätta mig i skiten borde jag tänka om eller? Frågan kvarstår, vad vill jag, vilket är bäst för mig, vad blir konsekvenserna, för och nackdelarna? Fast det är inte det i sig som tynger mig det som tynger mig är i så fall hur det bli efteråt. Efter allt är slut och då jag ska bege mig ut i det verkliga livet, hur kommer livet så se tillbaka på mig? Jag vet att jag kommer ångra mig är det värt det?

//Souie Lou

Little girl sleeping in dreams of peace Mommy been gone a long time Daddy comes home and she still sleeps Waiting for the world worst crime



Shit vad jag är trött nu för tiden, ska bli skönt med en ledig helg och utan alkohol monstret.
Gick hem tidigare idag ansåg att jag kunde plugga, vilket jag gjort i ett par timmar.
Gott resultat? Jag vet inte, känns som en röra blandar upp sig i huvudet på mig, vad minns jag egentligen?
Bra fråga, inga roliga svar direkt. Hm. På fredag är det case, jag och Sara ska sitta lite imorgon med det, får helt enkelt se om hon lyckats lista ut något bättre och något mer korrekt?  Fan, jag blir trög. Tycker inte att något är tillräckligt. Dessutom har jag ett annat bekymmer nu med, fast det är inte meningen det ska vara ett bekymmet.
Tänk tänk tänk! Underbart men samtidigt är den där andra biten som också skall på plats, men samtidigt så hm.


Ta sig en riktig funderare, nu ska iafall jag sova //Souie Lou

Just Dance

Jag är lite trött och det finns inget att skriva.

//Souie Lou

When you feel down and out Sing a song, it'll make your day

Åååh jag är ju så hård och besynnerlig.
Haha. Vad mer ska tilläggas än att det har varit en underbart härlig dag och fler sådana står på agendan.
Annars ska jag säga er en sak att jag har två dagar kvar på praktiken för denna veckan.
Nästa vecka, blir en ny vecka. Imorgon skall jag även ha målsamtal.
Idag träffade jag en lärare som jag hade för urmånga år sedan, människan hade inte åldrats en dag, däremot hade hon lagt ner rökandet vilket jag ansåg var förnuftigt efter typ 36 års rökande, ja hon inte jag.
I helgen blir det nice, fullt ös och en massa sovande!

Fuck you, I'm Bitchi and you are stupied! Ööööh //Souie Lou

nothing else matters

Inget finns att förtydliga.

//Souie Lou

Sometimes it's hard enough just dealin with real life

Imorgon gäller det. Jag är faktiskt en aning nervös, fast jag intaalar mig att det kommer bli bra. Det tror jag i frö sig också att det kommer men mycket har hänt denna helgen samtidigt som det inte har hänt ett piss. Ja, inget blir som man egentligen hade planerat men att det blev kanonbra ändå, det är en annan femma! Jag måste verkligen se till att få allt gjort nu i veckan, så enkelt är det. Såhär kan jag inte ha det, haha, måste plugga!! Oh yeah. Det ska bli en spännande och förmodligen en väldigt intensiv vecka, vilket jag i för sig även hoppas på - det gillar jag. Får gärna hända saker hela tiden eller också inget alls, då kan jag iafall sova ut. Och det är väl precis det jag gjort i denna helg. Hur som helst så har jag försökt förbereda mig idag genom att läsa på de saker som de skickade till mig, nu får vi se hur god sömnen kommer bli, fast känslan säger mig att jag kommer sova som en jäkla gris! Ja, vem vet om jag ens kommer hinna med att se vilka som faktiskt fåt äran att styra Sverige... Intressant och inte bara det jag blir fan även nervös på det.

"Det är så synd att du är så söt" //Souie Lou

I get down on my knees for you

Haha, när jag ser tillbaka på nattens skrivelse så förstår jag mig bara nästan på saker och ting. Måste fått en smäll i huvudet eller så fast det är helt okej. Bättre än så blir det inte. Sicket jäkla håll-i-gång det var igår! Fatta va. Möllani och jag hade astrevligt här hemma först, drack finöl, lyssnade musik, kollade "nakenlekar", snackade med folk, skrev oerhört lyckosamma saker om livet och dess tillbehör hahaha. Ja, ute på den lokala puben, underbart. Lite folk, det gör inget, någon man trodde man aldrig skulle träffa där en fredag i Karlshamn, det gör inget, fixade lite bringare, det gör inget! Ohlalala, de var sweet! Ett ord har hängt med i skallen, Möllani som påminner mig samtidigt som vi asflabbar åt det, ja ordet kan ni fundera över medans jag skriver vidare.
Annars igår så var minnet verkligen i behåll? Neeej, eller jo, in action. Köpte med mig mat hem som jag för övrigt aldrig gör annars men de var väl gott iafall kycklingbitarna, de andra som jag också råkade köpa var inte lika tilltalande längre efter det. Åååh coooola! Vissa människor idiotförklarar andra utan några som helst grunder till det, förstår ni hur det går till?

Hur som helst har tanken kommit ifatt mig och ja, Möllani är fortfarande en groda! //Souie Lou

Fill my heart with discipline Put there for the teaching In my head see clouds of stairs Help me as I'm reaching The future's paved with better days

Läste på en stor hemsida idag: Rösta rött, leva blått, snacka grönt och jobba svart.
Ja, det där låter ju verkligen inte så dumt, ungefär som det är kanske.
Nåväl så vet jag iafall nu vad jag ska rösta på fastän att jag inte är speciellt insatt, men jag tror mig veta vilket som är bäst för mig sen kan ju alla gå runt och tro att moderaterna är ett parti som man bör satsa på , till vilken nytta? Jag vill inte att Sverige skall komma och se ut som USA, eller vad det nu kommer bli. Jag kan helt ärligt gå ut med att jag kommer aldrig kunna tjäna så mycekt pengar så det skulle göra mig någon nytta. Jag tillhör arbetsklassen och kommer få jobba och då vill jag faktiskt inte stödja de som redan har tillgång till "allt i sitt liv" ännu mer. Nej, jag tänker egoistiskt! Tänk smart!

Rummet vill dö, jag skänker bort allt, vill sätta min prägel, gillar inte detta. Det blir bra med tiden, vill verkligen ner till secondhand i Bromölla, där har de mycket och lite av varje. Möllani när sticker vi? Haha.

Suttit och skrivit det från föreläsningen nu, åååh att det ska behöva ta en sådan tid jämt och ständigt. Blir trött av att bara göra det. Fast ska väl faktiskt ta och erkänna att jag har 1,5 timme till att plugga, ungefär iafall. Sen får de bli ett program på tv4 och ett på ehh 3:an tror jag det... eller kanske 5:an låter mer som det sistnämnda. Nåväl, det blev ingen skog idag men lika glad är jag för det.

//Souie Lou

We gone flip some new shit now

Ohlalala! Jag har vart ute och plockat svamp i en underbar skog! Hittade en hel del stora, feta taggsvampar så imorgon blire svamp till lunch! Har planerat upp dagar nu så jag ändå ska kunna känna mig lite fri i helgen och kunna göra vad jag vill och känner för. Annars har jag fått till en del från skolan idag, inte pluggat så mycket och läst böckerna men skrivit rent, vilket jag antar att man faktiskt lär sig på också. Ska skriva imon med men då ska jag plugga destu mer också. på torsdag ska jag vara lite barnvakt, mys.

Hade inte rivit sönder mitt röstkort //Souie Lou

You that never done nothin' But build to destroy


Hände inte mycket i denna dagen, såg ej heller till att det skulle hända något speciellt. Lät dagen gå förlorad, gjorde en sak rätt, en annan fel? Nej, inga fel, de finns bara livet och det är ta det eller ge det. Jag tabbade mig denna gång, denna dag, det kommer en ny, imorgon. Då jäkla. Vad ska hända? Det återstår att se. Kom precis på nu att jag börjar bli nervös inför nästa vecka då min psykiatripraktik börjar. Det ska bli spännande, läskigt, intressant, påfrestande(?) men jag ska bara vara mig själv, spela mig själv, syna mig själv, pressa mig själv till vad som komma skall. Detta ska bli ett nöje, en upplevelse, en längtan, ett svar, ett måste! Ibland undrar jag över konsekvenserna, oftast ser jag inga. Svart och vitt? Nej, jag gillar nyanserna, det gör allt lite mer knepigt, lite mer fundersamt, lite mer omvänt, lite lite lite av allt och det bli bra. Imorgon blir ännu en lyckad dag, jag tvingar den till att bli det. Jag ska, jag kan, jag vill, jag fungerar, jag lever, jag dör, jag byggs upp, jag lessnar, jag tröstar, jag gråter, jag skrattar, jag sjunger, jag dansar, jag känner. Imorgon, imorgon, imorgon skall jag om jag har tid och vädret tillåter mig, att kunna utan att bli blöt. Att kunna, att vilja, jag vill och jag kan. Tvivla? Kan vara så. Kanske inte. Ibland behövs det lite mer tid till allt som inte ges, fast det finns där, man är bara dum nog att inte ta för sig. Tanken finns där men resten då? Blottat mig? Nej, aldrig. Jag ge vad som skas resten får vara utan. Imorgon blir en underbar dag! HAHA! Plocka svamp låter som en bra idé. Skogsmulle!






//Souie Lou

You are the one who teaches me all the good form the bad

Ännu en helg i det tysta, den är över men den gick verkligen fort. De var jag inte ensam om att tycka. Hm. Nåväl, vad hände? I lördags blev de lite party och det var mycket trevligt. Igår hände inte mycket mer än att jag sov lite, Miss A var här på besök och sen hjälpte jag en person att lägga ut sin bil på blocket... Öööh.
Trött som satan imorse, vad mer kan tilläggas? Skolan var bra även denna dagen, i like it!!

//Souie Lou


A walk on part in the war, For a lead role in a cage?

Kvällen igår var något utav en trevlig händelse. Spelade fia med knuff, hotello... Ja, de var verkligen trevligt med en familjestund. Allt för sällsynta nu när intranätet har blivit så stort och ja ni vet, utvecklingen går framåt med all dess teknik. Man hänger fan inte med!! Hur som helst blev det en del dricka, dock inte för mycket för min del, ganska stabil nivå tills man kom ut, ölen ute är farliga har jag kommit på. De gör så att rummen börjar snurra och allt blir sig helt olikt vad det annars alltid är... Fattar inte detta. Haha.

Idag blir det ölprovning och god mat hos farsan, de uppskattas! Ska bli mys. Sen ut och lyssna på Möllani och Robban, de kommer bli fett nice.

Gårdagens bästa eller sämsta, bestäm själva:
En medelåldersdam kommer fram till mig och Malin när vi sitter på puben.
Hon säger: -"Åhh får jag ta ett kort på mor och dotter?"
Jag och Malin kollar på varandra och börjar nästan skratta lite överrumplat, hm.
Malin säger då: -"Javisst klart du får göra det"
Hallå, liksom vem var äldst av oss då? Asså, vem klassades som mor och vem som dotter?
Jag fattade inte riktigt det, jag menar hallå! Malin har för övrigt färgat håret och det är nice!'
Säger som de flesta andra killar som är förtjusta i Malin; "Hon är ju så sööööt"

Haha. Tack för mig nu har jag varit tillräckligt rolig hoppas jag //Souie Lou


I still fight While I can fight As long as the wrong feels right

Skola, plugg, skola, plugg - ja vad mer ska tilläggas? Jo, lite roligheter, idag var de riktigt bra föreläsningar likaså häromdagen. Jag gillar det, jag känner att även detta är min grej. Jajamensan, intressant var det rätta ordet. Häftigt när man kommer inpå saker och inser de nya tingen i det, ja precis utifrån andra perspektiv och synviklar. De är häftigt när man kommer till insikt med att man faktiskt inte skådat verkligheten ännu, så som den verkligen är...

Igår vad jag och Möllani och hälsade på Sara och Milo, verkligen en trevlig stund. Längesedan bara vi satt ner och snackade, om vi ens har gjort det tidigare på det där "vuxna" sättet, eller ja kanske man inte ska kalla det för de heller, jag menar vad är definitionen på att vara vuxen och vem är det egentligen som bestämmer vem som är vuxen och vem som är i ungdomens, lite mindre vuxna hemska värld? Är den så hemsk ens en gång?
Nåväl, vi var där och hade mycket trevligt, får snart se till och ses igen. Lite bilder var jag givetvis tvungen att ta:


  



I helgen vet jag inte riktigt vad som händer, verkar som om de blir lite inställt de smo var planerat imorgon, tråkigt men sant. Får i så fall ta det en annan gång men än finns det hopp. Har precis käkat hemmalagad pizza, mycket gott. Blir troligtvis lugnt ikväll, fast spontaniteten är livlig som den är så man vet givetvis aldrig, annars imorgon är de besök hos Farsan som gäller, ölprovning och mat står på agendan.

Livet är underbart om man utnyttjar de på bästa sätt! //Souie Lou


Why does it have to be this way cant tell you to go cant tell you to stay just one of those days

Dagen händelse:
Någon har kört på en brandpost på Erikdahlbergsvägen. Det betyder att jag har en fontän, en sjö haha. Detta utanför min balkong, jag trivs som fisken i vattnet! Wooohoooo. Ja, hur som helst det enda negativa är att vi inte har något fungerande vatten hemma, detta kommer bli jobbigt...


När Sofie äntligen fick sin efterlängtade fontän!



Asså jag var verkligen bara tvungen att fotografera, jobbigt va?

Bilder ifrån helgen från festen:
  
  
 
  

  

  


Nu tackar jag för denna dagen.
Fan jag saknar det, men samtidigt inte.
Jag vill men det är förmodligen redan försent //Souie Lou

I've got to take myself away from all these things that's hurting me I've got to make my life so free seems you don't want nothing good for real

Början på den nya veckan är helt underbar. Trött som ett as i morse, tog mig dock allt till gymmet ändå vilket var underbart. Nu jäklar!! Helgen var underbar, fredes var myskväll med syter och lördagen var en underbar ölpicknick. Inget går upp emot dem asså, man känner sig så fruktansvärt levande. Det är nog mycket genom att bara sitta ute. Har även vart på en liten pluggstund nu imorse, det gick förvånansvärt bra och snabbt. Nu sitter man med annteckningar och får se om allt man ska hinns med, annars finns det en dag imorgon också.

En sak är säker, nu får det verkligen vara slut på drickandet,
alltså jag pallar inte längre varje helg, det blir aldrig riktigt roligt när man drar ut varje helg, neeej detta ska göras till något roligt och till något speciellt. Då kanske man kan lära sig att uppskatta det på nytt, det är det jag vill! Jajamensan.

Annars är jag verklign i ett lyckorus. Idag, via kyrkogården fan asså, det är vackert.

 Det heter ju inte fickplunta för inget...

   

  
  

   
 
 
  

 Underbara syster spelade fint för barnen!

//Souie Lou


I want to guard your dreams and visions

Underbara morgon! Ja jag säger då det, att vakna till roliga diskussioner som håller rum i köket är ta mig fan svårt att slå. Jajamensan. Ett uppvaknade som hette duga, ÖPPET HUS. Det gillar vi (vi=jag) Ohhhja! Idag blir det ta mig fan en fantastisk ölpicknick i detta fina väder. Ska fixa lite på systemet när de öppnar och handla lite, vilken tur att jag inte har druckit något ännu för då hade det vart lite problematiskt med körningen. Hur som helst så är denna dagen great och bättre väntas den att bli.


 

  

Dagens citat från filmen igår "De galna mammorna" -"Tänk om du visste vad du egentligen såg"

Jag har tron och hopp om framtiden! //Souie Lou

Down in the street making all that noise

Jag tog min Möllani och min skallebank bort till bänken där vi i våras lämnade alla våra bekymmer. Inte kom de tillbaka heller, vi möttes av roliga, vänliga, lustfyllda, nya ideér som komma skall och vi älskade det alla! Ja just så är det när livet är på topp och man känner att man har råd att njuta av det lilla. Ja, råd och ork och ja ska jag vara helt ärlig så handlar det nog om en jäkla konst. Ja, just precis, "konsten att kunna njuta av det lilla" eller något i den stilen iafall. Jag gillar det, om inte ens älskar det. Tänk att man kan uppskatta så enkla, simpla saker, men så älskar jag också enkelheten i sig själv så det är kanske inget att bli förvånad över...

Skolan idag gick kanon, hann även med in på skoaffären där jag fann 3 skor som jag ville ha varav 2 jag med all säkerhet kommer att köpa. Underbara! Annars har det varit väldigt intressanta föreläsningar idag och inte minst sagt roliga föreläsare. Jag gillar när de är sådär lite klatchiga och vågar bjuda på sig själv. Den första handlade om schizofreni och den andra om personliga ombud. Ja, kanske det blir mitt kommande yrke om si sådär 10-20 år, vem vet men det verkade vara något att fundera över. Annars imorgon ser jag fram emot föreläsningarna, känner att jag är på rätt spår igen!


Vad händer för skit idag då? //Souie Lou

back, back, back to school again.

Första dagen avklarad, känner mig trött, ont i huvudet och ja det är inte undra på - jag är faktiskt inte van att sitta still, lyssna, skriva och försöka fatta samtidigt. Nej, det kommer bli lite såhär nu i dessa dagar, men de gör inget alls. Jag är lycklig. Klassen verkar för övrigt väldigt bra, eller ja nu ska jag inte ta i för jag minns knappt några ifrån den men de var vad jag tyckte äldre än den jag tidigare gick i. Det gillade jag, tror att de blir en annan stämmning då, bättre troligtvis. Ja, så vart det med det. Har studieförsäkrat nu också, borde skriva rent min "kom ihåg" men får kanske ta och göra det om en stund eller så, tror jag behöver vila hjärnan nu.

//Souie Lou

RSS 2.0