Walk this way

Vilken dag! Fullspäckad näst intill. Vart på stan och tittat lite, handlat. Nu ikväll umgåtts med älskade syster och mor. Ätit äppelpaj och myst! Ja, livet är härligt och hösten är här. Vi är här för att stanna. Imorgon får vi se vad som händer men troligtvis beger vi oss till mor och myser en stund till. Det är en del att göra men ändock känner jag lugnet i mig själv komma fram. Känner mig mer. Känner lugn. Känner härlighet. Ja det är skönt att hösten kommer och det är skönt att tiden går fastän att man ibland vill att den ska stanna så man kan få uppleva mer, leva mer, vara mer. Snart är lilla fyra månader, vart tog den tiden vägen!? Underbar tid, härlig tid, älskade tid och älskade barn. Du är allt!

//Souie Lou

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/1114012/images/2012/pic_50621bdde087c33d50be5968.jpg" class="image">


What a

Vilken härlig vecka. Springer iväg. Idag nu snart blir det kontakten sen lite fika här hemma då vi får besök. Igår var Miss À här, mycket trevligt. Skrattade åt gamla minnen.

Vilket härligt höstväder vi har. Tycker om det. Fast hade varit roligare om man kunde fyllt upp hela garderoben med nya mysiga höstplagg.

Nej nu sticker vi

//Souie Lou


Wish You Were Here

Nu är lillan äntligen döpt. Känns bra. Var en mycket trevlig tillställning, alltihop. Ska bli kul och se lite bilder sen och så. Alla verkade nöjda efter mat och tårta.

Vår lilleman lämnade igår och det känns rätt så okej ändå. Känns som om det är något som fattas hela tiden, vad man än gör. Tänker hela tiden. Usch. Det blir bättre såhär, det vet jag. Det är jag inte alls orolig för. Troligtvis är det bara egoistiskt tänk om inget annat. Fast det känns jävligt konstigt!!

Annars rullar allt på. Sover ut idag, för den som behöver. Blir nog inte mycket gjort, vi får se. Kanske jag överraskar mig själv.

Det känns som allt har släppt, jag kan åter andas lite lättare

//Souie Lou


Live

Här ligger jag i sängen efter gårdagens kräftskivat. Idag blir det ut till stugan för att förbereda inför det fina kalaset som ska hållas där. Ja det blir nog till att göra, förhoppningsvis blir det ändock en lugn kväll så man kan göra lite annat med. Konstigt att jag nästan känner mig lite konstig i kroppen, precis som om det vore jag som festat. Lillfisen har vägrat sova själv i fyra far nu, ikväll vill jag ha sängen för mig själv. Vi får väl se hur det går. Förhoppningsvis bra, kanske? Beror på, kanske inne i en tillväxtperiod? Hm. Nåväl, var hur trevligt som helst igår. Dog nästan lite när jag skulle köra hem sen, ovan bil eller jag. Immigt. En räv jag såg vid kanten, inte värre än så? Spökdimman låg lågt vid vägen, mysigt och kusligt. Väl hemma somnade vi som en stock. Fan vad skönt!! Ny tag idag men först sover vi lite till.

Jag älskar att älska! //Souie Lou


Have fun

Städat lite, känns skönt när hemmet är städat. Då är även huvudet rent och fint. Löst en sak och fixar en annan. Väntar på Miss Malin som ska komma och spela och sjunga för oss. Ska bli himlans trevligt. Lillan har för övrigt börjat kräkas efter måltiderna, så pass upp. Nej, idag blir det kanske uppköp av tv-bänk och bord. Hade vart trevligt att få det fint här hemma. Klart. Bara sovrummet sedan. Det blir kanonas.

Nu kommer Miss fina Möllani //Souie Lou


I Work Hard For The...

Tvätt tvätt tvätt, nej bara två maskiner. Det var skönt det, då tar det bara fram till tolv nu så är det torkat och klart sedan. Vart ute med hundarna, väntar på att gå och hänga tvätt. Verkar som om dagen ska bestå utav solsken och värme (?). Känner att jag inte riktigt speglar den bilden av mig, jag känner varken med värmen eller solljuset. Känns som om jag bara skulle vilja ligga i sängen hela dagarna och sova. Känner mig en aning utmattad i min kropp men också psykiskt. Nåväl, det blir snart bättre troligtvis. Bara det blir som man just nu skulle vilja. Jag vill verkligen, jag orkar inte mer. Jag orkar inte ta ansvaret, jag orkar knappt ens...

//Souie Lou


I hope

Jag hoppas verkligen att det kommer bli som det är påväg att bli. Hoppas, hoppas, hoppas innerligt! Det är precis vad som skulle behövas. Fast saknaden kommer vara stor. Men eftersom lyckan kommer vara större än nu finns inga hinder. Det blir bra. Hoppas det blir nu i veckan. Sorg, saknad, oro men samtidigt lycka, lättnad, minskad stress för en annan. Det blir bra. Kunde inte bli mer perfekt!

Slödag, badat med lillan, kollat tv. Imorgon återupptar jag kontrollen över mig själv. Blir tvättning på morgonen, städning, pysslande. Måste skicka brevet. Ja det blir en del hemmasaker att göra, som verkligen behövs. Nu. Lätt att låta bli, svårt att genomföra. Tillsammans lyckas vi med allt!

//Souie Lou


Kiss me

Vart en mysig dag och afton. Åkte i morse med ner till Hörby för att hälsa på bror och brorsson. Sen blev de ekohallen, evigheter sedan jag var där. Verkar som de förnyat sig en aning. Annars somnade jag en stund på soffan. Käkat god middag och myst med både mannen och lillan. Imorgon får vi se vad som händer, inget planerat. Hoppas nästan det regnar och blåser hej vilt så man kan stanna inne hela dagen och mysa. Hösten har verkligen kommit för att stanna. Vinden har lekt med håret hela dagen och lillan skippar efter luft (ja när vinden möter hennes ansikte).

//Souie Lou


Sometimes...

Fiskat kräftor i två omgångar nu, roligt. Fast nu blir det inte mer i år. Det får räcka, haha. Ska bli gott att provsmaka egenfiskade, svenska kräftor, har jag aldrig käkat.

Annars så har inte jättemycket hänt. Nicky har blivit tre år och lillan bara växer. Fick vaccinationen häromdagen, gick bra!

Känner att jag bara vill vara hemma och mysa idag. Vi lade oss igen när vi kom hem, ja givetvis efter vi käkat lite frukost och druckit lite kaffe. Sovit lite för länge kanske? Hur som helst känns det som om jag inte orkar ta mig för något idag, men det är inte så konstigt det heller eftersom jag höll på som en galning igår med de verse saker. Blir till och ta ett givande bad med lillan idag, då mysigt så!

Imorgon får vi se vad som händer. Måste träffa Miss Isabelle snart med ju! Var ett tag sedan sist, dvs. Över tre månader sedan. Och det betyder att hon inte träffat den lilla ännu. Likaså med Miss Alle, henne får vi med ta och lura hit!!

//Souie Lou


Sweetheart

Igår var lillan tre månader, fy fanken vad tiden går. Känns helt sjukt men såå underbart! Blir bara roligare och roligare för var dag som går, mer och mer kontakt, helt egen vilja och såå vackert! Jag är som kär i min egen dotter, älskar henne såå. Tänk att något så litet kan betyda så otroligt mycket. Tänk att detta lilla kan göra så mycket för en annan genom att bara finnas. Tänk att få vara mamma till denna lilla. Tre månader med gränslös kärlek! Jag är lyckligt lottad.

//Souie Lou


RSS 2.0