Don't you have a man?


Min älskade!

Underbar dag, underbar start på en dag. En kaffe i handen, precis spisat frukost. Snart blir det en utflykt i det vackraste vädret på länge.

//Souie Lou

I love you...

Jag älskar livet!

//Souie Lou

I am a woman in love And I'd do anything to get you into my world and hold you within It's a right I defend, over and over again What do I do?

Helt sjukt fullspäckad dag! Först ett besök på banken, traskat ut till sjukan, hem igen, till bibblan för att socialisera lite, viadre hem för att hämta hundarna upp till stationen, en snabbis på stan sen hem igen. Efter att jag ätit lite slockande jag som en stock! Sov så jäkla gott! Behövligt. Vaknade och sen var det dags upp till stan för att handla lite mat och mys inför kvällen.

De första jordgubbarna (årets första för min del alltså) kommer att krängas ikväll med mjölk och lite socker. Underbart! Längtar. För övrigt ska jag inte röra en fena mer idag, har ont i fötterna av allt traskande och är lite slö i huvudet samt att jag även fått en hel del färg i ansiktet, ni vet lite red red red...
Blir snart ett avslappnade relaxanda snabbbad eftersom jag inte har någon viadre ro att ligga döär i någon längre tid. Nej, känslan av renhet vill göra sig påmind igen. Haha.

Allt gick underbart bra på sjukan, inga problem alls. Så jäkla skönt! Jippie jippie.
Nej men varför skulle det egentligen vara några problem? Haha, allt är så bra sååååå! Wihiooooo!!



  
  
  
  
 
Lite blandat från februari till idag

Morgondagen planeras att spänderas utomhus om vändret nu tänkt övernatta i stan //Souie Lou


And why is that? 'Cause they've forgotten how to play or maybe they're afraid to feel ashamed to seem strange to seem insane to gain weight to seem gay - I tell you this: That it takes a fool to remain sane

  
  
Skulle givetvis ha lagt upp fler bilder från den senaste veckan fram till idag men eftersom det felar på denna sidan idag så kan jag ju försöka en annan dag istället... (inte alls irriterad!!)

I helgen kändes det precis som om man skulle bli sjuk, klarade mig nog ifrån det fastän att förkylningen blev något värre igen...

Idag har jag varit ute en massa i det underbara vår-vädret, för det är precis vad man kan kalla det för nu. VÅR!! Man blir så glad, alla känslor sprudlar och allt är bara så förbannat underbart. Varit en sväng förbi mamma, ute på lekplatsen, sen blev det ut och traska en sväng med hundarna efter hon hade slutat. Givande. Kändes rätt jobbigt i jämförelse med förra veckan, eller om det var veckan innan dess. Haha, nåväl skönt är det att komma ut och andas ljummen luft.

Igår fyllde jag xx år, kändes väl inget speciellt. Mamma, syster och hennes sambo var på besök. Min älskade mamma hade med sig fika, jag stod endast för kaffet. Haha, varför är det inte alltid så på alla födelsedagar att man får gratis fika? Nej det var himla trevligt, hade redan sedan tidigare fått min present av mamma, vilket var en elvisp - precis vad jag behövde. Och av Malin och Andreas fick jag en glasburk, sådana jag älskar och dessutom var det godis i. Snören - och ett kinderägg - ja kinderägget smakade mer snören än vad den chokladen i vanliga fall brukar smaka, det gick ner ändå. Hihi. Annars hade jag en ypperligt bra dag igår. Idag är det min älskade kusins tur att ha dagen som sin egen.


I helgen kommer pappa och kanske brodern med på besök, på söndag - då är det våffeldagen och då ska här gräddas våfflor så det bara osar om det. Det dubbelfyndiga våffelgärnet jag fick av Mormor&Ingmar i födelsedagspresent, heeelt perfekt! Love it!

//Souie Lou

Rainbow in the dark

Mysigt hela dagen lång igår, grillning hos Mormor&Ingmar, satt ute och käkade. Extra mysigt. Blev sen kväll där, eller rätt så sent för mig som är så trött på kvällarna. Väl hemkomna blev det en snabbrunda med hundarna sen somnade jag som en stock trots min jäkla värk i axlen och nacken. Gick om över natten nu men känns som om det skulle kunna återkomma inom kort igen.

Idag fyller mammsen år! Blir det en sväng, alla ska dit. Haha, nej men det blir en sväng och tur för mig att jag är sugen på tårta. Hihi.

Snart ska jag och älsklingen och givetvis hundarna ut och mata fåglarna, sen hämta pass och sen så blir det väl hemfärd igen för en rehjäl behövlig dusch. Blir nice. Ikväll blir det lugnt, det må ni tro för ovanlighetensskull.

//Souie Lou 


Some...

Inte långt kvar nu egentligen! Känns helt overkligt!

Idag blir det städning hos farsan min och sen bär det av ner till Pukavik för grillning hos de bästa! Ska bli mycket trevligt. I vanliga fall brukar vi ju ha som tradition att vi grillar på vintern när det är massa snö, typ ute på Sternö. Men eftersom att vio är så flexibla och bara älskar utmaningar har vi ändrat inriktning, vi är också kanske lite bekvämare iår än vi vart tidigare eller så blev det helt enkelt inte av att vi gjorde det. Hur som helst, nu har vi bytt till grillning på vårkanten istället. Kalla det gärna vår många gånger om. Jag älskar nämligen våren. Fast i själva varket skulle det kunna fått vara liiite solsken idag när man försöker leka lite med vädergudarna, nåväl så länge det inte är kallt eller regningt är jag rätt nöjd trots allt ändå. Skönt va?



//Souie Lou

Sing for me...

  
  
  

Efter en heldag på Ullared var man helt slut i hela kroppen. Efter en hel dags firande av mannen i mitt liv, likaså. Nu ett par dagar senare väntas det mammas födelsedag, kanske blir lite lugnare då :) Haha. Har rännt runt på stan nu i ett par dagar, helt förtjusande, underbart väder. Våren har verkligen kommit och den är här för att stanna hoppas jag verkligen!! Gimmie gimmie! Imorgon blir det grillning hos Mormor och Ingmar, öldrickande med. Fast jag ska köra, det gör mig inget alls. Haha, INGET!! Nåväl, snart blir det en sväng ut i det vackra vädret igen, med hundarna och min älskade. Sen får de bli dags för lite middag sen tror jag bannemig att denna dagen har givit vad den kunde erbjuda. Fan vad jag verkligen älskar våren! Man får sådan ny energi som bara legat och väntat på att solstrålarna skulle träffa en, lyckohintar, lyckoträffar - kalla det vad du vill. Jag kalla det ren, självklar, lycka.

Köpte en ny mascara idag, behövdes. Egentligen behöver jag nytt puder också - men någon måtta får det lov att vara på det hela. Ja, någon måtta!

Ska, måste måla klart nu! Känner att det bara ligger och gror, jag måste bli klar. Skönt att få ordning. Och sen på tal om ordning eller oordning, har hur mycket saker som helst i källarn i kartonger som måste upp nu snart för att kollas igenom, ja kläder som bara kastats i. Inte för att jag kan ha hälften av kläderna nu, men spela roll - då vet jag åtminstonde vad jag har dem att de kommer befinna sig i ordning, det lättar min hjärna!

//Souie Lou

I Will Always Be Your Soldier

Återstår att se vad denna dag har att erbjuda. Blir en sväng ut med hundarna, bibblan och sen vetitusan. Känner för att måla klart samtidigt som jag känner att det blir drygt. Fast det är klart, skönt hade det blivit. Nåväl får väl se hur det slutar med det. Våren är verkligen här nu fastän att det luktar höst. Haha. Eller är det vår det doftar trots allt?

Längtar tills fredag då det bär av till Ullared. Hade värdens mardröm om det inatt, resulterade i att jag knappt hade köpt hälften av allt jag skulle haft. Vilket gjorde mig väldigt orolig. Åhh ska bli så kul, rolig tripp att bara åka/köra bilen också. Lite ensamtid för systrarna Johansson och mamma Olsson. Tss.

Dagarna bara springer iväg och jag vet inte vad. På lördag fyller min älskling år, blir lite lätt firande här hemma med ett par av hans vänner, lite lätt tilltugg och ja troligtvis en massa läskande berusningsdryck. Haha.



//Souie Lou


World of our own

image description image description image description image description
    
     

Efter en mycket lyckad gårdag i förraveckan - som tillbringades på sjukan, hos mormor&Ingmar och hemma med kaffebesök. Hur som helst i lördags blev det en tripp till Mörrum, fira Kennys mamma som har fyllt år. Igår blev det också kalas, hos Möllani! Då jäkla ska jag kränga tårta. Haha. Nej skämt och sidor. Idag skiner solen, skulle man vart hemma hela dagen hade grillen lätt kommit till sin användning idag. Det kommer fler sådana här ljuvliga dagar snart så det är ingen brådska. Jag är helt säker på att våren har kommit för att stanna! Snart sommar också!!

Idag blev det frukost hos mor efter att blivit rastlös där begav jag och Möllani oss ut på en liten vandring med hundarna. Nu ligger jag på soffan och njuter av att min man gör mat ute i köket. Något ska man då ha dem till. Haha. Vad dagen senare har att erbjuda, ja det återstår att se. Min älskade lillasyster fyller iafall 21 år idag! GRATTIS!

Vägen är lång min kära // Souie Lou


Let's do it!

Efter en mycket lyckad gårdag - som tillbringades på sjukan, hos mormor&Ingmar och hemma med kaffebesök och en hel lugn kväll är jag idag pigg som en nötkärna (varför de nu i hela friden skulle vara pigga?). Idag har man gjort stan, köpt present och har även hunnit med en promenad med hundarna! Idag känns livet bara helt
Underbart!!! Har varit lite deppig/ledsen ett tag nu, någon vecka. Fast det är väl inget konstigt med det. Man kan inte alltid ha humöret på topp! Fastän att man egentligen skulle vilja. Hur som helst idag blir det en tripp till Mörrum, fira Kennys mamma som har fyllt år. Imorgon blir det också kalas, hos Möllani! Då jäkla ska jag kränga tårta. Haha. Nej skämt och sidor. Idag skiner solen, skulle man vart hemma hela dagen hade grillen lätt kommit till sin användning idag. Det kommer fler sådana här ljuvliga dagar snart så det är ingen brådska. Jag är helt
säker på att våren har kommit för att stanna! Snart sommar också!!

Vägen är lång min kära // Souie Lou


RSS 2.0