Hello, You fool, I love you....

Rubriken är tillägnad Millan, Mills, Kamelen, Heil Hitler - även kallad Camilla!

Återigen har man överlevt helgen. Det var en mycket trevlighelg med solande, badande, drickande, grillande osv. Det känns verkligen att sommaren är här (förutom denna dagen då som inneburit en massa tvivel på just det) Detta blir den sommaren vi alla har gått och väntat på och som vi alla har sagt varje sommar ska komma, nu är den här och det är bara till att leva med den. Ibland är det bäst att låta det gå som det är menat att vara, inget är komplicerat, inget är omöjligt, inget är tråkigt, allt är bara så jäkla underbart! Det spelar inte så stor roll vad folk säger, tror eller gör, det vi gör är sanningen, det är livet, det är för oss.

Haha, nej men helgen har vart bra och förra veckan med. Det är egentligen nu jag känner att jag saknar Rocken som mest och att jag gärna vill leva om det, igen och igen och igen. Nåväl, bilderna som skall läggas upp har dock inte kommit helt till fullo i min närvaro, men det är på g.

Midsommar är denna veckan och det kommer bli kanon. Fast jag ska jobba lördag och söndag, men vafasen ibland får man ta det med fastän att. Jajamensan.

Snart är det dags för ett nytt ryck //Souie Lou


We'll always be one step ahead We'll not fall back

  - DieAna - R.I.P

 - Gavin - R.I.P

Nu är Sweden Rock Festival slut för detta året, har varit kanonbra, verkligen. Längtar tillbaka, men nu är det minnena från festivalen som får hålla oss vid liv i väntan på nästa. Fy vilket ös!!! Älskar det verkligen. Alla sjuka, roliga bilder kommer att läggas upp när jag känner att jag har tid, lust, ork och framförallt när jag har tittat igenom dem själv ett par gånger och drömt mig bort till alla de där lyckliga stunderna.

Vissa band var asbra, som alltid. Vissa band sög, speciellt ett, det vet nog alla redan vilket det är. Sicken skit asså, fast eftersom vi ska fokusera på de bra och roliga grejerna så glömmer vi det illa kvickt och vill aldrig mer vara delaktig i den publiken.

Jobbet där nere gick bra, dock var det mindre jobb än vanligt säger de som jobbat tidigare, fast det var gild.
Nu väntar snart jobb, sommar och sol och ett jävla ös, för sommaren har bara tagit sin start, snart blir det störtlopp!!!! WooohOOOOOO!

Som sagt, fler bilder kommer när jag behagar!

Det jag har att säga åter och åter igen är:
"Peace, Love, Fuck and Understanding" //Souie Lou


I don't wanna miss a thing...

Jobbat på rätt bra idag, segt i början men efter lunch-tid fick vi ta tag ordentligt, skönt var väl det. Campingsakerna, det mesta är på plats. Dock måste det vart någon dum jävel som vart nyfiken på vad som fanns i vårat enda tält, eftersom det stod öppet, men vafan ska man göra. Letade de efter alkohol så kan de glömma att man lägger det där innan... Nåväl, imorgon bosätter vi oss där på riktigt, åker ner runt 11 tiden. Har en del att fixa med också. Har även fått mina skattepengar, dock har jag "vissa" skulder att betala, men en del ska lätt med mig på ROCKEN!!

Nu ska jag sova fruktansvärt gott, packa det sista imorgon, ordna med lite pengar imorgon, duscha och allt annat som skall till. Sen jäkla kommer jag inte tillbaka till Karlshamn förrens torsdag, det är inte många dagar, men Möllani tar studenten och den måste jag gå på och sen är det faktiskt så att jag beger mig ner där igen. Fan vad underbart! Livet leker och jag med det.

//Souie Lou

Live to die anathoer day

  
Jag fattar inte att det är nu eller aldrig, gör du?
Haha. Sweet. Det ordet använder jag i tid och otid, spela roll. Dagen idag har vart underbar och det har faktiskt resterande dagar under helgen också vart. Nej, det saknas ord för denna ljuvliga dag. Satt på balkongen tidigare ochs matade bäbisfåglarna, den ena käkade nästan ur handen på mig, dock pickade den min andflata istället - vilket kändes inte sådär värst jätteskönt. Blev hämtad utav Ingmar för att sedan åka ner till Mormor för att bli där över dagen. Fikade, solade, drack go öl, grillade och ja, bara satt och bubblade om allt och inget. Nu är jag hemma igen och har skrattat av mig på andra sidan gräset, snart blir det duschen. Just nu lyssnar jag på fantastiska W.A.S.P - i helgen smäller det, äntligen!!!! My love, here we go again... Sweden Rock Festival är så nära, imorgon blir det jobb där sen händer inte mycket mer jo tisdag också. Tror att bosättningen kommer ske på tisdagkväll eller helt enkelt på onsdag förmiddag! Jag längtar. Imorgon ska hur som helst tältet upp, Oh My Lord, jag fattar inte att det är här! Tankarna är många, fast jag ska låta bli att tänka så mycket, lev, lev, lev, lev. -Det är nog det jag är bäst på!

Frågan kvarstår dock om det ska bli någon ny frälsning detta året, brukar lyckas väldigt bra med det, men samtidigt känns det som om Jesus har övergivvit mig!

 Jag har tiden på min sida! Jesus lever! //Souie Lou

You gotta keep it movin'

Efter ytterligare ett par dagar känner jag fortfarande inte att jag har allt för mycket att förtälja... Hur som helst har jag vart i ett nytt litet ställe i Sverige, nämligen i Skruv. En upplevelse bara att uttrycka sig i att. Där var trevligt. Möllani spelade och ja det var tjo och schim. En massa jäkla mygg var där också, sådana dära stora jävla banditer... En del lustigkurrar.

Idag har jag vart fruktansvärt trött och är fortfarande, kommer förbli det också. Har vart och tatuerat en del till på min kropp, dock fortfarande inte klart. Det kommer jag lovar, det kommer. Känns bra iafall. Annars nu så slår mitt hjärta för Rocken, det ska bli underbart.

Dessutom har mitt schema kommit, det blir nog bra bara jag kan få lov att ändra en helg så blir allt toppen, det kan bli svårt men det måste gå annars kommer det gräma mig som fan. Suckers!

Jag är vänlig mot de vänliga //Souie Lou

Are you thinking of me when you fuck her?

Helgen har varit helt ljuvlig. Mycket fylla, många nya bekantskaper, nytt folk, nya intryck, händelser, allt i ett och samma kaos. Underbart! Holger Danske, ja första gången skall det vara någon gång och nu längtar jag bara ännu mer efter ROCKEN, (festivallivet passar mig som handen i handsken, Jag älskar det verkligen) men den kommer sakta men säkert, om en vecka håller man på och jobbar där nere. Jajamensan, kan hoppas på att det blir aningen fint väder hela veckan där då, i så fall kommer allt vara på topp för alla människor.

Bilder från Holger Dansk:

   
 

 
    
  
    

   

Ja, tältet är köpt, drickan är fixat, packningen vill ner i väskan sen är det bara till och dra. Förrutom Rocken i nästa vecka så tar faktiskt Möllani studenten och det kommer med bli riktigt bra, så synd bara att jag verkligen kommer att missa Sabaton, det är något som grämer mig som fan. Fast och andra sidan så går inte Möllanis student fler gånger, Sabaton har jag i för sig redan sett 2-3 gånger. Fast ah de är alltid lika bra ös på deras spelningar! Sen tar Kusin Mikaela ssk.studenten också. GRATTIS! Hur som helst så kommer hela denna sommaren att bli helt underbar. Allt kommer bli träffsäkert och jag är fri. Ja, jag ska givetvis jobba i sommar och hade gärna velat ha mitt schema nu tack, men jag får väl se när det kommer. Det är vissa saker som måste spekuleras och möjligtvis planeras in lite på måfå...

//Souie Lou

RSS 2.0