Each night in dreamland we wander along

Vad är problemet kan man ju fråga sig, och jag har då verkligen inget svar - jag fattar verkligen inte alls vad som hålls på men det rär väl lika bra det. Massa jävla skit. Hm.

Skolan börjar imorgon och det känns lite si sådär må jag säga. Jag vet inte riktigt med det känns helt okej, fast samtidigt börjar jag få lite panik över att sommaren verkligen är borta och att man inte hunnit med så mycket mer än att enbart jobbat. Hösten har kommit och det är en härligt känsla varje gång man går ut! Att skolan börjar imorgon betyder definitivt att jag ska ha ordning på allt denna gången, jag tror jag har förberett mig rätt så bra faktiskt, men det återstår väl att se.

Ihelgen blir det till att fira Mini, hon fyller 20 år! middag hos henne först sen lite sprattlande party. Hih! Mycket trevligt, något att se fram emot för att få veckan att gå. Ska nog också parera in en härlig myskväll ihelgen också. Mm. 

"Andra människor? De är vanligtvis ett misstag." -Quentin Crisp // Souie Lou

Well, there's not much new ground left to plow

Helt jävla sjukt kul. I fredags hade Aino fest, mycket trevligt blev en tripp till "the big city" mohaha! Men det var roligt det med, sen myste vi alla - Krack, tjack och smack + en hund och en katt. Hah! Nåväl, det var det värt. NAKET AINAR!

Igår bedrog vi oss till torget för att glutta in Malin när hon spelade, finfint! Fikade och pratade en massa. Sen blev det hemgång och alkoholen tog fart med språng. Förfest hos Bo, sedan flamman festen "Augustifesten 2009" Kanonbra. Bra band och allt. ACDC -Jam och innan dess spelade Öppna Korten, hah. Ja vad skall man mer förtälja? Vi drack och drack och skrattde, dansade, pratade med massor av folk. Bättre än så kan det väl knappast bli? Fick till och med trevligt samtal i från El Stockholmi, DannyBoy called, haha! Fast jag missade ju första samtalet så jag fick ju ringa upp. Men det var roligt och otippat; "med en blöja på huvet, blöja på huvet..." -Malmödialekt? Tss, knappats pysen! Nåväl, så blev det ju en hel del annat också exempelvis lite underhållning i undersökningsrummet; "...Fredrik och jag brukar ligga i samma säng..." Ha! Ja, som det kan gå. Sen blev det tredimensionell gångsyn och underbara stjärnhimmel. Kanonkväll!

Laila på landet nu och jag önskar också att jag någonsin skall kunna skaffa mig ett liknande torp, as nice. Hm. Imorgon blir det till att sätta igång lite och ordna inför skolan, skall köpa mig ett tågkort - verkligen roligt... Hm ah och lite annat smått och gått. Hu! Sen blir det till att sätta igång med träningen, det behövs och tack och lov har jag redan betalt och allt så det behöver jag inte fundera över nu. Hoppas bara att papprena till CSN blev som det skulle. Annars usch. Jag menar så jag kan få mina pengar sen liksom. 

Kalasdax med svamparna i skogen // Souie Lou

I'm happy

Varit hos mormor och Ingmar idag <3 - Helt jävla underbart! käkade mat, snackade en massa och bara njöt utav det underbara vädret. Sen for jag hem eftersom jag skulle putsa mina fönster, vilket jag lyckades mycket mycket bra med, bytte gardiner, städade upp lite och sen var det dags för lite hemma-spa. Gjorde ju aldrig det häromdagen så då fick det bli nu istället, så sitter här med fötterna i vattnet och ansiktsmasken i ansiktet (såklart, vart annars?) Luktar choklad gör det, ser ut som avföring, inte alls speciellt attraktiv för tillfället, om jag nu någonsin är det, mohahaa. Nej men, denna luktade underbart och jag har fått den utav världens bästa Mini! HIih!

Imorgon blir det hets, undra när lilla Mini kommer ens en gång.
Hur som helst så ska jag imorgon:
-Tvätta klockan 07.00
-Yoga
-Systembolaget
-Lindex?
-Bokia?
-Veta vad jag ska ha på mig i denna helg
-Fixa till mig
-Lämna bilen
-Bli upphämtad utav Aino
-Party party


Ja allt är väl inte sådär överstressat, men det är saker jag måste göra och jag måste rätta mig efter dessa jävla tider. Nåväl, det blir inget problem, det blir hur bra som helst ju.  ;P  Mohaha!

Den person som ringer skyddat nummer till mig kan ju faktiskt höra av sig om den vill mig något, jävla idioto! Jag tro mig kanske veta vem, och då är det verkligen äckligt.

"Om du vill stjäla pengar - råna inte banken - öppna en." - Bertolt Brecht //Souie Lou

Someday, I'm gonna pack up and leave this town I'm gonna get my own things goin' on And when I do, I'll forget

Hemma igen efter en tripp till farsan då vi även käkade, snackade och de satt och rökte. Jag drog mig sedan vidare mot Olofström, tills Miss M där även Miss A skulle infinna sig väldigt snart. Ja, vi tog oss även denna underbara afton oss till sjön för att fiska de allra fulaste fiskarna. - Utan något resultat, räkorna blev iallafall upptinade om man säger så. Vi satt och snackade en massa och fick även besök utav två andra brudar. Kanske detta blir nästa populäraste stället att hänga på? Jag tycker hur som helst det är fett nice. Mohahaha!

Ja, jag har hunnit med en del idag iafall. Imorgon måste jag stiga upp bättre i tid för att verkligen hinna göra så mycket som möjligt, tanken är att jag verkligen ska hinna göra allt det där som jag måste och allt det där som jag verkligen har tänkt mig. Och tro mig, det ska jag!

Nu är jag lite trött i både kropp och sinne så jag tror bestämt att jag ska ta och sova strax, ska bara låta Miss little Mini göra vissa saker på min fin fina blogg, eller det är iafall precis vad som kommer bli, - Kommer bli snyggast ever. <3

" Det märkliga med människans intelligens är alla dess begränsningar " - Celia Green //Souie Lou

Sometimes I wish that I was a cold beer I'd rest assured that you would hold me near I'd be guaranteed to be just what you need

Yogastart idag med på morgonen, usch och fy fan - det är jobbigt. Hur som helst annars har jag funderat på vad jag ska göra en dag som denna, med tanke på att det är onsdag och snart är det helg och det innebär att skolan är här i krokarna och kryper runt och skriker.  Jag tror jag ska upp till stan idag iafall på något vis, har en del att göra - egentligen inte men det vore bra att köpa någon ny top. Eh och sen måste jag ju självklart till godisaffären, dvs. systembolaget. Ska nog blanda något riktigt gott i helgen, tro mig.

Jag stör ihjäl mig på dessa jävla flugor, de har varit på mig hela natten och jävlats och de kan inte ens ge sig nu utan måste sätta sig på mig och bara finnas till. Bläää!

Jag tror även att jag ska se till att sy idag, igen lite hål och sådana grejer. Vore bra och känns som om att man får lov att ta sig tid till det ibland. Jag var iafall hur som helst på banken igår, sen var vi och storhandlade - öööh var så sugen på att se "Män som hatar kvinnor" - är den bra? Jag tror det iafall, men jag gjorde det inte. Ni vet, jag måste hålla i mina pengar nu annars kommer jag inte ha något till senare och då blir det inte bra - säger mamma. Asch, egentligen hatar jag pengar. Folk blir så jävla försiktiga med dem... Och för att allt blir så himla materialistiskt.

Hösten är verkligen här nu och det känns riktigt bra, mysigt och härligt. Planer finns inför hösten också och det är bara till att hålla reda på allt man kan minnas.

"Inte undra på att människor är så hemska när de börjar sina liv som barn" - Kingsley Amis //Souie Lou

"Sometimes, I wish that I was the weather You'd bring me up in conversation forever And when it rained, I'd be the talk of the day..."

Gårdagenskväll bestod i att jag stack till Miss M och vi spydde på orden "vad ska vi göra?" "Vad kan vi göra?" "Fan, det är måndag" "Det är tredje måndagen denna veckan..." Ja på så vis kom vi på en ypperligt bra ide. Hihi! Vi tänkte att vi sticker och fiskar och grillar lite och sådär, och det gjorde vi. Typ klockan halv elva på kvällen kom vi på detta så det var helt kanonbra! Vi stack då och fixade fiskesakerna och sen lite grillkorv och sådär, sen försvann vi in bland bergensgator.
Vi tappade kroken, hittade den och blev jävligt lyckliga förresten utav kvällen, dock bet fiskhelvetet av linan sen så kroken försvann hur som helst ner i vattnets skugga. Stjärnhimlen var min, Miss M och Miss A:s - den var helt underbar. Nästa gång ska vi ha med oss en bok om stjärnhimlen så vi kan finna alla stjärnbetydelserna och en kikare, för det var super!
Sen stack vi och pallad äpplen i hucklena ;P De tre bokstäverna: S,M,A - Vi är en del utav Öh-sekten och jag lovar er, den kommer slå på stort. Nästa gång smäller det över havet, då kommer ett rymdskepp och tar oss härifrån til verkligheten.
Filmen var så jävla dålig så det var sjukt, men vi skrattde hur som helst långt in på morgonen. MYS!

Millan = The down! MOhahahahahaaaaaa!!

Nu sitter jag här, lägger upp bilderna på datorn för jag ska nog göra en helframkallning av rätt mycket bilder, tror jag. Mycket fint det ni. Sen har jag en aning annat att pyssla med, med tanke på att det är "vissa" som snart fyller år. Hihi. Funny funny!

Gimmie some more BITCH!

Gud, hur blåögd får man va? // Souie Lou

There are places I'll remember

Vaknade rätt sent idag faktiskt, 10.40 eller något sådant, har jag för mig. Berodde nog på att jag faktiskt inte somnade förrens efter halv fyra inatt, jag låg och kollade klart på en film som jag hade påbörjat natten innan. När jag väl kommit upp började jag yoga lite, var grymt längesedan sist så det kändes verkligen i kroppen som fan och det var i för sig bra - då gjorde det nytta, härligt härligt.

Ja, TACK Mini du får göra precis som du vill, bara plocka ner och fördärva det som finns i minsta detalj och bygg upp något som verkligen existerar. Och du jag har ett litet litet krav eller önskan eller vad man ska kalla det och det är att den verkligen ska passa mig. Att den ska klä mig som det så snyggt heter. Att den passar till mig och det är ju du proffs på att få till så jag antar att det inte blir några problem?

Var med flickorna igår, helt roligt. Fick äntligen min t-shirt utav Miss M (Som jag dessutom har på mig nu) Jag älskar den, och jag älskar Miss M, asså det var något utöver det vanliga. Hah! Me like!

Jag vet inte riktigt, men allt är faktiskt inte sådär jätte roligt, det kunde vart bättre men det kan det alltid. Men just det där var faktiskt inte roligt.

Egentligen skulle jag upp till banken idag och sätta in mina skattepengar, men jag har faktiskt ingen lust med det så jag tänker ta och skita i det och så enkelt är det med det. Hm.

Snart är det över, snart är du min // Souie Lou

Ps. Jag har verkligen blivit helt körd av "Helt off - Babylonsjukan" Ds.
Jesus Loves You


How's it gonna end?

SwedenRock 2009!

Första bilden jag lägger in här, tänkte gjort det tidigare men har aldrig blivit av. Nåväl, jag håller på att bli tokig, mohahahahaaaa!!
Dock blev det inte sådär bra som jag hade hoppats på, men jag lär ju bli bättre på det med liksom allt annat.

Sitter och väntar nu faktiskt på att Miss A och Miss M, och nu ringer de. Crazy car! Nåväl så ska jag strax köra nu, måste tanka innan med så att ännu mindre pengar kommer finnas på mitt kort. öööh, när kommer min lön? inte för att det lär bli så mycket denna månaden men det lär räcka iafall. Ehh ahh juuust det!
Det blir inte alltid som man har tänkt sig, men det kan jag leva med //Souie Lou

Dead men's cigarettes

Gårdagen blev en lugn kväll, med god mat, film/tv, mys. Ja det var verkligen härligt och behövdes nog. Vaknade dock sent idag vilket blev lite panikartat, men vi får väl se ska strax klä på mig hade jag tänkt.
Ahh funderar på att göra ett litet "Hemma-spa" idag, bara för att jag känner för det! Nej men mina fötter se förjävliga ut efter sommarens arbete barfota i de jäkla skorna. Så jag måste verkligen, men det kan ju vara trevligt, åtminstonde efteråt. Sen tror jag att jag har någon slags ansiktsmask någonstans, annars får jag dta och göra eget. Hm. :) Salt ska tydligen bleka tänderna, men det skulle också göra ont (inte för att det hindrar mig) men det kan inte kännas allt för bra att börja gno in, peta och trycka, slita och dra salt över tänderna eller? Kanske bara jag som tycker att det verkar lite ehhs ahh off. Men jag ska nog beställa sådant braigt. Och en annan sak jag också ska beställa, fast det kommer jag inte att berätta, haha, det kommer bli så fett nice. :) Ahh! Måste bara göra det + att jag måste beställa mig in t-shirt som jag velat ha allt för länge nu, men nu är det läge för det. :)

Hållt mig utan cigg nu ett bra tag må ni tro, ah förutom fredagens feströkning - helt fel, men så har jag det och klarar jag mig fram till den 31 augusti så får jag 500 spänn och det kan det ju vara värt eftersom att jag ändå inte tänkte röka, men nu har man ännu mer motivation. Jag och mormor vi har en deal!

Ja, jag ska som sagt klä mig för att kunna göra något, jag ska faktiskt ta mig till någonstans typ olofström eller så blir det till kyrkhult, längesedan eller ah inte sen vi träffades för det var i fredags men som vi verkligen spänderade lite tid. FYLLON! Miss M och Miss A, gör mig glad och full av skratt!

Give it a try

Den ena värre än den andra, hur kul kan det bli?

Ja, jag vet inte riktigt vad jag ska börja, men hur som helst så blev det fest igår hemma hos Mr B. Mycket trevligt får jag lov att säga då man i princip redan kände till alla (var någon enstaka som man inte hade koll på, men de var mycket trevligt de med) Var roligt, var längesedan jag festade ihop med Miss C, som helt plötsligt bara dök upp. Hah! Ja festen led till att Möllani hon gick hem, ville inte delta längre, hah. jovisst va, ah sen åkte vi in till stan och det blev en sväng till Lochen, där var faktiskt mer folk än i kyrkan, vilket jag förmodar är rätt ovanligt att det är såhär mitt innan löning och så på en fredag, hah. Jag är full i skratt idag. Jag rökte igår, så jag får stå mitt kast, dock var det inte mycket typ 4 cigg kanske och de smakade skiiiit så jag kan inte fatta varför jag skulle fortsätta att röka en till efter den första, usch och fy på dig. Mormor ska ha pengar (om inte hon själv har syndat) Tss. Man vet aldrig med henne, hah.

Jag känner mig rätt slut i huvudet idag och jag fattar fortfarande inte grejen med att festa dirket längre, eller jo men samtidigt nä... Asch skit samma det går inte att förklara nu, jag ska försöka en annan gång.

Jag känner mig fräsch och ren just för tillfället, var inte så längesedan jag duschade haha som jag aldrig annars brukar eller vadå? Nej men sen har jag köpt något till håret som luuuuktar sååå himla gott. Och jag tror det funkar till viss del som det skulle, fast sen är ju mitt hår som det är... Bla bla blööööh.

Mini trivs nog bra i Växjö hon hör knappt av sig (inte för att jag är världsbäst på det heller, men iafall) Bara det inte bli så att vi lose the contact (eller hur det ens stavas) om hon nu när hon nu flyttar dit på heltid. Förresten hörde jag att Punken/Muppen flyttade till Växjö igår, mycket nöje för honom, han skulle tydligen inte komma ner hit på ett braaa tag, nåväl nåväl alla kommer tillbaka förr eller senare.

Jag älskar livet // Souie Lou (- jag ska fan göra det, mohahahahaha! Ge mig bara liiite tid så).

Bring me the wine

Lite kort: Varit i k-stad idag, efter tentan (då jag var lite deppig, eftersom den gick åt helvete) stack jag hur som helst och shoppade loss i sko-affären, hittade tre stycken, ett par kängor, ett par klacka skor, ett par frigolitskor-nej men ett par fluffskor. Hah, jag mådde genast mycket bättre, fast det var fler skor jag ville ha fast man måste ju begränsa sig något...Hämtade sedan Miss S i Bromölla, för att sedan köra tillbaka till k-stad där vi tillsammans shoppade loss, den ene värre än den andre. Mycket trevligt hade vi dock.

Nu är jag hemma, jag är trött, mätt, belåten. Det blir förmodligen till att partaja idag, det verkar inte bättre och det kanske skulle sitta fint. Malin är rastlös så hon håller på och terra mig, till ingen nytta. Egentligen vet jag inte vad jag känner för idag så det är lika bra att prova på att festa och se om det passar, annars kan man aldrig veta. Ingen kan ju veta.

Nej dagen idag känns känslolös, känslokall, tillintetgjord.

Tack och hej //Souie Lou

I have no use for the truth

Snacka om att man har tråkigt när man pluggar, fast det sjuka är att jag faktiskt tycker att det rär väldigt intressant, eller det är väl inte sjukt i sig, men så kände jag inte innan. Jag har hur som helst fortfarande en del kvar att läsa och ska göra det när som helst.

-Imorgon blir det skolan - skriva tenta
-Höra av mig till Miss S för att sedan träffa henne någonstans i stan
-Shoppa (något skulle behövas, hade varit kul med skor, och annat smått och gott)
-Inom mormor på hemvägen
-Städa mitt rum(?)
-Handla alkohol, någongång under dagen helst
-Göra sig iordning för fest? Ja hur mycket nu det ens behövs...
Hur som helst så hoppas jag att dagen blir bra oavsett hur det känns efter tentan, dvs. om det kändes bra eller ej. Vi får se.

Hoppas mina saker kommer imorgon med, eller iafall så att jag kan hämta det på lördag eller på måndag hade varit fint, jag har en hel veckas ledighet. Jag borde planera upp vad jag ska göra eller också inte, jag tror jag ska ta det som det kommer men att jag ska hitta på något, det skall jag. Vad? Mohahaha! Vi får väl se.

Jag känner mig aning full i huvudet, sprängd med massa information, det är verkligen synd att man inte kan ta in allt och ta del av allt man läser, det hade känts mycket bättre om jag bara hade kunnat programmera in fakta. Nåväl nu är det som det är. Oh Yeees!

Only suckers fall in love with perfect strangers

Blev sent igår med allt pluggande, kollade faktiskt lite på tv också. Usch, nu ska jag börja plugga igen, strax. Sista dagen nu och än så länge känner jag enbart lite nervositet men jag lovar, det kommer sluta i panik när jag inser hur mycket kvar jag har att läsa och hur mycket kvar jag har att egentligen ta in. Jag har kommit på mig själv att det spelar ingen roll hur jag än känner inför denna tentan, klarar jag den gör jag det annars får jag väl skriva om den igen, vilket känns rätt bittert, men jag får iafall en ny chans (?) tror jag. Måste kolla upp detta, annars blir jag bara än mer nervös.

En viss person ringde mig igår, fest på fredag. Ja det låter ju faktiskt väldigt väldigt nice. Så vi får väla se om man tar sig dit eller så får det helt enkelt bli en hemmakväll. Asså jag skulle verkligen behöva göra så mycket, men jag tror ändå att jag ska göra som jag alltid ha gjort efter en tenta, -städa mitt rum. Efter jag har skrivit tentan imorgon kommer jag vara lite som en ny människa, för då lättar allt oavsett hur det sen går. Men det kommer ifatt, allt annat man ska göra. Och jag har verkligen mycket, någonstans skall man börja...

Jag har verkligen pluggat och jag håller på än, fy fan säger jag bara. Ahh, MINI varför är du inte hemma för. Usch och fy. Nåväl, jag har planer inför imorgon men jag vet inte om jag kan ragga upp någon på följe med dem, verkar inte så gott med folk på just det där. Musik är fan underbart, det är det mest ljuvliga som finns. Men frågan är ju, om man själv får välja, om man måste; blind eller döv? Det kan man resonera fram och tillbaka på hur mycket som helst, fast jag tror ändå jag vet vad jag skulle ha valt, fast det är sorligt, du då, vad skulle du ha valt?

"Verkligheten är sann för oss alla men olika för var och en av oss" //Souie Lou


I want a ticket to anywhere Maybe we make a deal Maybe together we can get somewhere Anyplace is better Starting from zero got nothing to loseMaybe we'll make something But me myself I got nothing to prove...

Mini kommer inte hem förrens om jättelänge och vad ska jag då göra när jag är ledig hela nästa vecka. Blä. Jag kommer nog alltid på något och en vecka går snabbt fast nu har jag inte träffat den slynan på över en vecka. Sorligt ju. Jag avlider av trisstress, om det nu ens stavas så. (Spela roll, inget spelar längre någon roll.)

Jag känner verkligen hösten än en gång, men denna gången känns det jäkligt härligt, påminns om hur hösten flög på mig förra året. Det kommer bli härligt, livet tar inte slut bara för att mörkret kommer, nej det blir bara mer mystiskt på så vis. Mysigt, mystiskt och mörkt, de tre m:n.

Jag är nervös, men jag fylls mer och mer utav panik, det kan inte vara bra eller vad sägs? När jag läser igenom de gamla tentorna verkar de rätt lätta och jag frågar mig själv gång på gång på gång; varför fixade du inte det? Nej jag vet inte, men jag vet också att jag förbättrade mig, vilket jag även hoppas att jag gjort denna gången, att jag har förbättrar mig de där 3 extra poängen om inte ens mer, det hade varit en glädje, en fröjd, en vila. - Ett lugn. Att äntligen känna att jag klarade mig igenom något. Hur som helst så återstår det fortfarande att se, jag har mer att plugga på om och ska snarts fortsätta igen, men småpauser behöver man trots allt så man kan ta in det man har läst. Det går tyvärr inte att plöja igenom en hel bok och sen tro att man kan allt sen, men shit vad nice det hade vart om nu fallet varit likt det.

Jag känner att jag vill shoppa, ullared hade inte varit helt fel faktiskt, eller vad sägs? Där är alltid roligt, fast i för sig hade det varit kul att shoppat loss rehjält i GBG eller STHLM, fast såklart när man ska shoppaloss ordentligt jaadu då kostar det både tid och pengar. Vi får väl se vart man gör hän face:t nu till hösten, kanske det blir det gamla vanliga eller förnya garderoben... Usch, det lät dyrt men jävligt roligt. Usch och fy jag tror jag spy.

Nej helt seriöst så är det många jag inte har träffat på -gudvetnär- Känns tradigt att inte umgås med några sådär spontant längre eller ens överhuvudtaget. Vad ska det bli av detta liv utan vänner? Inget roligt liv alls, det finns verkligen många "vänner" snarare bekanta, kompisar osv. som har kommit och gått under åren. Det är verkligen helt sjukt när jag tänker tillbaka på det. Typ för två år sedan, shit vad mycket polare man hade då, ah just det partypolare, i princip inget annat (om jag nu minns rätt år) men ah vart är de hän nu då? Ja vissa har väl skaffat barn, andra är fortfarande ute och röjjer, vissa flyttade väl och vissa trättnade? Precis som jag, jag tröttnade, herregud inte är det roligt att uppleva samma saker 105 gånger om året, dvs. 2 gånger i veckan. Nej jag satte stopp för det, liksom jag sätter stopp för det här också...

Vart försvann du? //Souie Lou

...Don't let a fool kiss you Never marry for love...

Blev ingen svamp igår, hittade de småttigaste och fjuttigaste kanaterller man kan tänka sig, men inte blev det något utav det. Egentligen var det tänkt att vi skulle hitta en ny svampskog, men det gick inte så bra. Vi hittade iafall blåbär, men det är sååå drygt att plocka så det blev bara ett fåtal, dock tillräckligt för att ha något att smaska på i bilen. Nej, bättre lycka nästa gång kanske, nu ska jag försöka hålla ögon och öron öppna....

Jag har pluggat idag, fast det hela började med att jag och farsan körde och lämnade bilen på verkstaden klockan typ halv åtta, sen åt jag frukost, pluggade, sov en stund till, lagade mat, sen har det inte blivit så mycket längre utav det, men det ska jag ska plugga nu snart igen. Jag måste bara vila hjärnan och ta in informationen, fast ju mer jag tänker på det ju mer panik får jag. Så detta slutar inte bra men kanske desto bättre på tentan, det åsterstår att se. Jag hoppas så innerligt.

Ahh, varför vill man så mycket? Men allt ska ju kosta hela tiden också. Men Malmö på fredag hade kanske inte varit helt fel? Vi får se, kanske, men bara kanske. Har lite annat på G också.

Mini, när kommer du hem? //Souie Lou

My heart slow me down Is all that I can feel

Jag instämmer med Minis blogginlägg, hösten är på G - om den inte redan har nått mig hit där jag är nu. Känns så, den är för nära för att snart komma, den är här. Oooh, jag bara längtar efter att köpa koftor, stickade och allt möjligt, men jag skulle verkligen vilja ha en sådan längre modell, så härligt. Ahh! Måste även gå in mina stövlar, det har jag bestämmt mig för. De får inte stå i garderoben längre nu, de måste få komma ut. Oh yes!

Iddag ska jag faktiskt plocka svamp, hur härligt tror du inte det kommer bli? Helt förträffligt, så mysigt, hoppas dock att jag hittar mycket i jämfört med förra gångens plockning. Vi får väl se vad som gömmer sig i skogen, hade varit rätt häfftigt att hitta typ ett lik eller något också. Eller ah, ta det einte personligt.

Nej, nu får jag väl ta och ge mig i detta inlägget också, känner att det är dags för plugg! Jag pluggade ju igår, kändes bra, men lika bäst att fortsätta på den stigen. :)

"Att säga ja till någonting kan betyda att du behöver säga nej till något annat.
Säg ja till livet! JA!"
//Souie Lou

Fall in love and get married then boom

Idag har jag faktiskt pluggat en del, känns bra, fast det är väldigt mycket. Hoppas det blir bra. Annars idag har morsan börjat jobba också så då hade hon ett barn här hemma, snacka om överarbetad ;P Lilla Albin, så söt. Busat med honom idag, sen stötte jag på Timan och Mehdi på lekplatsen också. Annars har dagen idag bestått utav mycket sovande, jag har varit enormt trött, men det är väl så nu.

Hösten är påväg, jag känner det så skarpt inom mig. Det luktar riktigt höst på kvällarna och det är inte lika varmt och kvavt som det varit tidigre, vilket på sätt och vis är härligt. Jag gillar verkligen alla årstiderna och jag har nog ingen favorit, eller det skulle kunna vara hösten och möjligtvis våren, kanske ändå hösten mer, asch jag vet inte och jag orkar inte ängna mera tid åt detta nu, jag gillar det!

Nu ska jag trax se på Upp till Kamp! Är verkligen hur bra som helst den serien, ohlalalaaaa. Fan att man inte typ levde på 60-70talet, hade varit så grymt kul. Fast det är det i för sig mycket som hade varit. Men men, nu överger jag detta för ikväll...

"Vi ångrar sällan det vi har gjort,
vi ångrar oftare det vi inte gjorde"
//Souie Lou

How do you move in a world of fog That's always changing things Makes me wish that I could be a dog When I see the price that you pay I don't wanna grow up...

Så nur har jag jobbat min sista dag för denna sommaren, nu är det typ höst och det är skönt fast samtidigt undrar jag vart hela sommaren tog vägen, den har bara försvunnit. Hm. Men jag ska inte sluta leva för det. På fredag ska jag göra bra ifrån mig och verkligen få det överstökat, sen vetifan vad som händer. Kanske det blir in i dimman, vem vet...
Kommer faktiskt sakna alla på boendet och även personalen, men kanske jag kommer tillbaka nästa år.

Idag har jag beställt foton ifrån i sommar, så de ska ta och komma någon gång i veckan, mycket trevligt. :) Blir fina fotoalbum, haha när man nu ska ha tid till det. Fy fan, jag får verkligen ta och organisera allt sen när studierna sätter sprätt, då gäller det att ligga i från starten. :) Usch och fy.

Kollade lite på tv idag, det var något med Fillipa Bark, det var verkligen udda men kul, hon är rolig. :) 

"Lär av gårdagen,
dröm om framtiden,
men lev idag"
 //Souie Lou


It´s all that I can feel

Nu har jag bara en dag kvar på sommarjobbet, skönt. Kommer kännas konstigt att börja skolan igen. Hur som helst så efter att jag slutat jobba idag så gick jag bort till Emmy, som har inflyttningsfest. Nåväl, där var gott om folk och hon hade en mycket trevlig lya. Vi rökte och snackade lite, det var jäkligt längesedan men det var roligt. Emmy är alltid Emmy :)
Vi får väl se till och träffas något i nästa vecka. Jag fattar verkligen inte ens att det är helg och speciellt inte att det är fredag, känns lustigt på något vis. Jag tänker bara hela tiden "Måste plugga, måste plugga" men inte fan praktiserar jag mitt tänkande...

Ahh jag blir verkligen mer och mer inspirerad utav allt jag tänker, alltså nu snackar jag tatueringar. Jag vill så jäkla mycket, men man får ju se till att börja någonstans annars är det liksom ingen mening. Snart hoppas jag, snart.

Undra om det är något bra på TV, inte ens det känns roligt längre, jag vet inte vad som har hänt men jag vill hela tiden att saker och ting ska hända. Jag vill inte vänta på saker, jag vill skapa det själv - ingen annan gör ju det åt en. Nej man får ta tag i det man ska och så är det med det, men det är väl tur det så slipper man förlita sig på andra.

"Det som hänt oss formar oss inte tillden vi är.
Det är de slutsatser vi drar av det som hänt oss som formar oss till den vi är." - Stewart Emery

//Souie Lou

New beginning...

Jag vet inte vad, men varför ska folk ha hjälp utav en när de själva aldrig hjälper en när man själv behöver? Jag hatar när folk tar en för givet, men jag hatar ännu mer när de inte själva inser det. Jag fattar liksom inte hur svårt det ska vara, särbehandling, är det inte det? Så som folk gör mot mig, gör jag lika dant. Jag behandlar dem efter vad de förtjänar helt enkelt, och vissa gånger ännu bättre än så. Men det är så förbannat frustrerande när sådana människor inte inser det själva utan tror att det ska vara sähär, eller ja kanske inte ens det. Men det är iafall inte okej. 

Fråga aldrig hur någon mår om du inte har tid att vänta på svaret. Jag är verkligen trött på människor som stressar sig genom livet. Om jag stöter på en människa och denna frågar hur det är med mig, i samma sekund som frågan kommer ut ur käften så har denna människan fortsatt gå och liksom väntar inte på svaret, utan går baklänges på något jävla lustigt vis. Hur fasen fungerar det? Påväg till något annat, ingen tid, inget liv....

Nej jag har inte vaknat på fel sida fastän att man skulle kunna tro det, jag är bara som jag är. Vissa dagar är som inga dagar alls och vissa så är man som man är. Men jag stör mig på att jag inte förmått mig att plugga mer, och bara för att jag sitter här gör det inte lättare, det är inte så att jag sitter och läser i böckerna, nej nej, de ligger så fint här bredvid mig och bara längtar och väntar på att någon ska öppna upp dem och intressera sig för vad som verkligen finns där i...
Kanske andra med gör? 

Annars ska jag börja jobba nu klockan 1, inte alls sugen på det, men nu är det nästsista dagen. :) Vilket faktiskt är skönt, efter det kan man ju börja om från början. Men varifrån? 

Jag har verkligen kommit fram till bra ideer när det gäller tatueringar, hoppas bara att man har lite slantar till att göra någon sen. Fan, usch. Jag måste, är så sugen. 

"The whole world's broke and it ain't worth fixing
It's time to start all over, make a new beginning
There's too much pain, too much suffering
Let's resolve to start all over make a new beginning

Now don't get me wrong - I love life and living
But when you wake up and look around at everything that's going down -
All wrong
You see we need to change it now, this world with too few happy endings
We can resolve to start all over make a new beginning" //Tracy Chapman

//Souie Lou
 

Wanted

Nu har det hänt igen... Nåväl, nu har jag äntligen fått min efterlängtade dator så nu kanske jag kan tänka mig att uppdatera mig något lite oftare än jag gjort tidigare. Mohaha. Nej men jag är glad, datorn var vad jag ville ha och enkel och det tog bara 2-3 dagar som hon sagt till mig. Fine with me. :)

Ikväll har jag jobbat. gick mycket bra och var roligt. :) Träffade Emmy också på min rast, tro de tro de. :) Längesedan sist. Blev dock lite förvånad över vilka hon umgicks med, fast ändå inte. MOhahaha.
 Annars idag har jag inte gjort så mycket, jag har pluggat lite, dock inte så mycket som jag kanske hade behövt? Vem vet, jag är trött, alla är trötta och ingen vet vad som händer. Jag och Petra har suttit och druckit lite vin på min balkong och rökt som holkar och snackat, haha. Trevligt, hoppas ändå på en helkväll någon gång senare i detta liv.  Trevligt.
Mini hon är i Växjö och här är jag, alla andra jobbar och vad ska jag då göra nu när jag är typ ledig lite, jo jag sitter och dricker lite viiin. Ja lite sa jag ju, ingen fara, det är fredag och jag är äntligen ledig lite och kände för att koppla av lite, eller något i den stilen, men gott det är vad det är. Får se när det blir nästa gång.

Aahh, jag har sett världens ljuvligaste vovve (hund) ahh den var så jäkla fin så jag fick nästan tårar i ögonen (om jag överdriver) nej men den var verkligen den hund jag ska ha senare i mitt liv, tro mig, det är sant. :) Hihi.

Imorgon ska jag också jobba så då händer inte allt för mycket, Emmy skulle ha inflyttningsfest med några grannar och lite annat folk hon hade träffat, får se hur jag gör men det är ju bara gatan över om man känner för det. Dum helg att välja en fest på, men inte kan man alltid anpassa sig efter allt och alla andra, ibland får man ta tag i saken ändå.

Det känns rätt bra nu faktiskt, till vis del, jag vet inte om det är vinet som påverkar, men jag skulle behöva mig en tatuering, måtte aldrig människan bli nöjd.

Män är offer, jag blir bara mer och mer övertygad om det för var dag som går, jag fattar verkligen inte vad man ska med dem till? Jo en sak, men det är ju som det är med det. Jag vet ändå inte riktigt vad som hålls på med dem, de är som de är och det har de förmodligen alltid varit? Ja, inte för att jag ska vara bitter nu, men en fitta är fan så mycket bättre ovh ah än en sådan där sak som de flesta män har. "Pojken drog ner byxorna och sa: Men en sådan här har du iafall inte. Flickan drog även hon ner sina byxor och sa: Nej men med en sådan här kan jag få hur många sådana jag vill"

Some days are not like any others //Souie Lou

Still going strong

Sicken jävla helg, sicken jävla tillställning. Haha nej men usch och fy. ;P
Jag jobbade förra veckan, var på överaskningskalas i kalmar och sen blev det fest på lördag trots att det inte kändes som det skulle bli något fyllesvin av mig.  Jag och Sandra L hade hur som helst kul, för roligt. Först satt vi på balkongen hemma och hade trevligt, drack vin, snackade en massa, körde sanningsspelet och ah allt vad som kan tänkas. "Vi blir inte fulla" nej exakt, det blir vi inte, men vi dricker oss till det - drar till Lochnes, och där var det som vanligt inget som har hänt på över ett halvår typ. ;P  Efterfest hos Markus, kusin haha with all the 55+ haha och så Per Persson. Tss.
Nåväl, när vi väl sen (jag och Sandra) får för oss att gå därifrån så ja vinglar vi ju typ på stadens gator och kommer upp till torget, där är det ös. Haha eller inte. Men vi stannar en timme typ, sen vinglar vi vidar påväg hem mot sängläge. Påbägen hem försöker vi typ på något vis få det att gå undan, så Sandra klättrar upp på min kropp och så går vi, brandmannagreppet blev också tilltaget och jag vet inte, men jag undrar om vi inte någon gång stöp. Haha. Hem kommer vi och vi möts av en utskällning för att vi skrattar för högt. MOAHAHAHAHAHH!
På morgonen möter jag Glenn i hallen som pratar med Åsa över telefonen. Jag får givetvis tala med Åsa jag med, och hon säger då att hon hade vaknat till i morse utav att det var några som skrattade, jaha sa jag. Ja och när jag tittade ut så såg jag dig och Sandra, jag trodde ju säkert klockan var vid tio-tiden eller så, men när jag kom ut i köket var hon ta mig fan bara 6 på morgonen. Haha. :)  Ja så kan det gå, livat skall det var fastän att staden den är både tom och död.-

Jaha, nu har jag fått reda på att jag typ inte får skriva om förrens i februari månad. Verkligen roligt, kommer jag inte ens då får typ gå ett halvår mer ? Jag vetifan, nästa vecka ska jag avverka en annan iafall och den måste jag klara annars är det verkligen kört! Och det vill jag inte!!!

Jag har äntligen tagit mig för att skaffa facebook (eller rättaresagt Aino skapade en åt mig) men jag fattar verkligen inte ett skit utav det, haha. Jag fattar inte vilka som vill vara vänner med mig, elelr om det är jag som har bett om att få bli deras vän, jag vet inte riktigt vad man ska ha allt till, det är rörigt där på sidan tycker jag. Tro mig det tycker jag verkligen.

Ska jobba snart, inte alls sugen på det men det går nog undan iafall. Det är ju sista veckan nu så det ska bli både roligt och ickekul. Men sen kommer allt annat ifatt också så. Men jag undrar var i helvete min lön har tagit sig hän? Varför har jag inte fått den, sen eller vad har hänt? Hm. Illa. Inte för att jag har så mycket behållning till den för tillfället, men iafall. Det soliga härliga vädret tog sig inte fatt idag, det har slutat. Avverkad. Allt är så nu mer eller mindre för tiden.

Snackade med Ainar igår också, hihi. Alltid lika trevligt, dock var det längesedan vi träffades nu. Miss. AHHH!
Happ, hur blir det med allt nu för tiden, jag vet inte ett skit. Men nu ska jag nog faktiskt ta och göra något annat, som att exempelvis rasta lungorna. ;P Vilket för den delen är slut om ett par dagar också. Alla blir förpästade.

Det har hänt något med landet // Souie Lou

You stay a little while and then you're gone again.

Då var det dags igen att skriva något här. Jag vet inte, på sista tiden har jag haft en otäck avsky att tillbringa tid här, vid datorn. Eller på sistonde, nja det har väl i princip varat sedan efter rocken. Mycket roligare i ett verkligt liv, än ett på en skärm. Nåväl, jag är trött idag, mycket mycket trött. Vet ej varför, jag sov visseligen dåligt inatt men jag fick sova estu längre på dagen idag, vilket förmdoligen gjorde mig mer trött än nödvändigt.

Det tar verkligen emot att börja plugga nu, speciellt när man är ledig. Jag började dock lite smått igår, läste om diabetes mellitus. Något sitter väl kvar, men det får ju bli som det blir, fast  jag ska verkligen lyckas med det. Fast det som skrämmer mig denna gången är att jag inte till fullo har koll på vad fan det var som skulle läsas, jag vet inte vad fan jag har gjort hän mina papper, har alltid så jävla bra koll på det annars, skulle inte bli förvånad om jag har kastat dem.
Jag hoppas verkligen att jag klarar min anatomi med nästa gång, det hade vart ljuvligt. Och verkligen behövligt. Då känns det som om man är tillbaka i spelet igen, det gör det verkligen inte nu. NU känner jag ingen motivation. Inte konstigt heller, jag jobbar, är ledig efter jobbet och tjänar pengar. Hur mycket bättre kan det bli? Ja, men det är ju det som är tanken att jag ska göra sedan efter jag har pluggat klart. Jag ska fixa det! Nu! Har man påbörjat något som man verkligen vill då ska man fan ta och avsluta det på rätt vis också.


För övrigt så har jag och Malin bestämt oss för att gå på Magnus Ugglas revy, har vi i för sig snackat om att vi ska göra hela sommaren nu, men nu har vi bokat biljett. Fanns tydligen inte så mycket kvar, men vi fick plats under taket ifall det nu skulle bli regnväder. Det ska bli mycket roligt tycker vi båda. MOhahaha. :)

Det känns lite som om att jag lever i en låtssvärld, där inget tas på allvar. Allt känns som en lek och man kan göra precis vad man vill, jag gillar det. Men faktum är att det finns mer än så, vilket gnager på mig och min sinnesförvirring leder till mani. Nej usch, jag vetifan men det känns lustigt och jag vet inte hur man skall styra upp det. 
Allt är förgäves, snart kommer man inse, det människan gör är fördärv...

Statistiskacentralbyrån ringde mig idag, var tre månader sedan vi talades vid sist, känns inte som det. Tänk att en sådan lång tid har gått. Helt sjukt. Men alltid lika trevligt att svara på en massa frågor.  Haha, fastän att man får lite problem med svaren ibland.

Ahh, förra veckan blev det ju IKEA och det blev askalasbra, jag fick ordning på allt och det var underbart. Imorgon blir det Kalmar ign, jag gillar Kalmar, där är mycket fint.  Vi ska på kalas till min morbror som fyller 45 år.  :) Förhoppningsvis ska jag hinna in till stan där också och kanske shoppa mig något nytt, känns om om det skulle behövas. Fast för vilka pengar, har typ inte ett öre kvar men det komer alltid nya förr eller senare.

Jag vill att skolan ska sätta igång snart så att jag verkligen kommer in med lite rutiner igen och vet hur fasen man går och allt. Att man har ett scehma att planera sin fritid efter, så man kan planera in roligheter i livet. Jag har faktiskt inte alls gjort speciellt mycket i sommar. Den inleddes med en underbar tid på Rocken, sedan blev det inte så mycket mer, i princip inget alls faktiskt. Men sen så blev det lite grillningar, dock inget överdrivet speciellt, sedan blev det hultis, och det var roligt. Det är det som har hänt i livet under en hel sommar. Fast man har ju jobbat en hel del, men man måste värdesätta lite annat också,  vad är det för mening med att bara jobba och tro att man tjänar pengar om man inte ens hinner ha roligt undertiden. Bortkastad tid. Nej usch.

Jag känner mig lite negativ just nu, vet ej varför egentligen eller jo det vet jag det är för dessa jävla tentorna som ligger över mig, det är därför. Men det hjälper inte att bara tjata om det här, jag måste verkställa det med, och det ska jag. När jag sedan efter att ha skrivit klart här loggar ut då ska jag börjar plugga, tro mig.  Ah jag ska nog slå farsan en signal först men sen efter det så.  :) Jag ska bli duktig igen. Jag har legat för länge på latsidan nu, fy fan vad lat man blir när man jobbar. Haha, nej usch tiden den hinner ikapp hur man än beter sig. AHHHHHHH!

The box is empty //SouieLou


RSS 2.0