Time Goes By...

Mycket har hänt men samtidigt lite, fast ändock väldigt mycket på lite tid. Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva allt, känner en viss lättnad fastän samtidigt känns det tungt (eller, var det verkligen rätt ordval?) Hur som helst är jag rätt nöjd med tillvaron, vilket är skönt. Man vill bara att tiden ska springa iväg lite fortare, lite snabbare, lite enklare, lite lättare. Underbart!! Jag längtar ihjäl mig själv, till vilken nytta? Njut och fortsätt lev nu. Efter en fullspäckad helg, som för det mesta har tillbringats hemma hann vi med ett besök hos Mammsen och likaså ett besök på det gamla hederliga stället, Loch Ness. Var extremt längesedan jag var där och givetvis spelade Robban. Efter en knytnäve i ryggen och irritation begav vi oss hem till våra ljuvliga, trogna hundar för en utgång innan sänggående. Jag älskar verkligen min man!! Han är den mest underbara, härliga människa!

Förkylningen verkar tar till sig och jag hoppas jag blir ordentligt sjuk så jag kan bli fri från denna snuva sedan! Varit jävligt långvarig.

Att orka och att ha tid till allt man vill och allt man känner att man måste. Orken för tillfället är väl den som grej som saknas eller motivationen dessutom. Jag ska ta mig i kragen och se till att leva varje dag på alla möjliga vis.





Som jag minns //Souie Lou


There's a side to you that I never knew

Imorgon ska jag till skolan, ser inte alls fram emot det. Skall göra det jag tidigare inte ville, eller det jag tidigare inte kunde deltaga på av en anledning som inte längre har någon betydelse. Jag ska till skolan, i 1 och en halv timme. Jag vill inte, men måste bli godkänd på den uppgiften, givetvis. Lika bra att göra det nu, kanske inte är så dåligt gjort iafall. Jag vet inte, jag vet inte alls. Känner inte lusten för Kristianstad överhuvudtaget mer. Vill inte mer, orkar inte mer. Vill förbli i mitt älskade Karlshamn. En annan sak är att flytten är gjord, skönt må jag då säga. Vardagsrummet ommålat, underbart vackert! Älskar det verkligen, älskar dessutom min underbara man som är så duktig!! Jag älskar livet samtidigt som jag är en aning bitter på vissa delar, inte kan man få allt. Bara nästan... Jag älskar vår nya lägenhet, känns som om detta var hemma redan då vi kollade på lägenheten för ca. 4 månader sedan. Nu är der vi som bor här, gjort det till vårat,enbart vårat, egna. Fantastiska. Jag älskar att älska!

När jag tänker efter är det inte längre speciellt många man umgås med, det gör mig inte så mycket. Så länge man vet vilka som faktikst är ens vänner när det väl gäller, när man väl behöver dem. Jag pratar inte alltid ofta med dem men jag vet att de finns där, eller jag tror iafall att de finns där. (?) Vissa finns där, andra inte längre, mig gör det inget. Vissa behöver man, vissa inte, vissa ibland, vissa vill man inte längre veta av pga. en eller annan sak. Jag är så nöjd som jag är, på något konsigt vis. Det spelar inte så stor roll så länge jag har de jag verkligen tycker om runt omkring mig, eller också enbart i tanken. En tankesändning då och då.

Allt har sin tid //Souie Lou

RSS 2.0