The last...

Seg morgon, trött, vaknar inte riktigt upp i denna dag känner jag. Blir en innedag totalt för mig och lilla gumman. Gubben min får springa och handla och ut med hundarna. Inte mer än rättvist! ;) tråkigt väder men spela roll jag har inte tänkt utnyttja det ändå. Onsdag är det äntligen bestämt då ska jag träffa min älskade Miss A! Blir suveränt. Och äntligen får lillan träffa henne likaså. ;) Något att se fram emot. Några äventyr skall även inplaneras!

//Souie Lou


Let me...

Efter en lugn dag med inget planerat blev det besök hos morsan där lite kalasfika blev jädrans gott. Sedan blev det grillning med grannarna så nu har man ätit mat gjord på armeniskt vis. Mycket gott, en del plockmat skulle man kunna kalla det. Mysigt. Inget solsken ikväll men en jäkla värme, åskevärme som man kan kalla det. Får hem till hundarna sedan, några som blir glada. Tycker inte om att de sitter instängda i en bur så fort man ska iväg någonstans, men det blir så när en av dem inte kan sköta sig. Den andra på god väg om man bara hjälper till på traven lite. Fast mannen min var hemma för en stund sedan så det är inte så att de suttit där i flera jäkla timmar. Men det lilla gör ändå så ont i mig.

Ibland känns allt.

//Souie Lou


Show me...

Hemma hela dagen. Skönt. Känts som om det behövts lite nu när man vart iväg lite här och där i veckan. Får se hur det blir imorgon, skulle ju vilja ner till de bästa i stugan men vi får se. Kanske blir senare i veckan om inget annat. Nu snart blir det mat som min älskade lagar. Lillan äter och jag glor på tv och skriver detta. Hundarna ligger och sover i soffan <3

Lite utrensning av grejer har också gjorts idag. Blev av med en del grejer som gjordes byteshandel av i antikaffären. Mindre att bära... Jaja.

Skrivit alla grejer som ska med och ringt, får åter ringa imorgon. Det ska kopieras när de väl skickat det och så ska allt skickas! Gjort en hel del med andra ord eller rättaresagt fått en hel del gjort!

Nu mys!

//Souie Lou


This is

Efter en lyckad dag är jag supertrött!! BVC först på morgonen, gick kanonas. Växer som hon ska! Sen bar det av till utvandrarmonumentet för lite "frukost", blev jordgubbar för min del. De andra hade ätit och det var nästan mer lunch än frukost-dags. Annars har jag bara mysigt med några av de bästa även denna dag. Vart ute lite på stan med och nu ikväll blev det lite inhandling av föda för kvällen, en härlig kvällspromenad med mina älskade!

Ljuvliga sommarafton, hoppas det blir fler sådana och att sommaren tar sin rediga fart nu!

//Souie Lou


Happy day

Efter en helt underbar dag tillbringad med några av de bästa är jag nu helt slut. Har precis spisat lite mat här hemma, proppmätt!!

Dagen har spenderats i parken med min älskade mamma, bror, syster, Linn och brorsbarn och min egna lilla. Gjort en liten utflykt likaså, kaffedrickande. Och dagen avslutades med inhandling i närliggande mataffär.

Imorgon nalkas nya äventyr (?)



//Souie Lou


it's a mystery to me We have a greed with which we have agreed...

Idag är en lyckans dag. Idag kommer Daniel, Linn och Hannes. Kusinerna ska åter igen träffa varandra, fast de har nog inte någon direkt behållning utav varandra än. Blir förmodligen parken i eftermiddag med alla. Blir kul, bli bra. Skönt att vara ute och inte känna sig helt vilsen. Mannen min packade ner en hel drös med grejor igår när jag var iväg, nu är det nära så nära. Skönt! Nu är bollen i rullning! Annars ska jag snart in i duschen, bara lillan är nöjd först. Sen fixa lite frukost, myspys. Lite andra ärenden idag med. Ja livet är sommar och lycka. Jag svävar nästan som på moln. Måste snart träffa mina fina vänner med, de har ju inte träffat knytet ännu. Men de finns gott om tid för det.

//Souie Lou


When the truth is found to be lies

Jag halvligger/halvsitter i soffan med mitt barn sovandes på min mage. Mage mot mage. På tv är det repris med Allsång på Skansen. Min älskade man ligger fortfarande och sover. Vi myser, jag myser. Tänk vad livet har att ge. Mycket återstående tid. Mycket att oroas över i framtiden, mycket lycka. Jag älskar att leva nu. Är likaså lycklig över att snart få flytta, får snart ta vara på den lilla tid som är kvar och börja packa på allvar. Kommer bli underbart, i det nya. I det riktiga, där känns som om vi blir en hel, riktig liten familj på tre människor och två hundar. Nu ska vi bara genomlida denna sista månad som återstår. Det gör vi, självklart. Det tar på krafterna att bo såhär. Vet aldrig vad som dyker upp. Det kommer bli fint, rent i det nya. Ordning och reda, bra, kanon. Underbart, fantastiskt. Det enda som till en början blir lite annorlunda är tvättningen, men vad gör det. Det kan man ordna senare. När allt annat är toppen, som vi iafall denna gången tror kan man inte klaga på en grej.

Nu ska vi mysa vidare //Souie Lou


RSS 2.0