Fuck off and Die.

Jag blir så arg över att jag inte kan få tag på mitt schema inför den nya kursen, finns tydligen inte alls och jag fattar inte varför de ska ändra saker och ting som ändock inte vill fungera till det bättre.

Helgen har varit skön, och kvällen blir också härlig. Har vart och besökt min käre far idag, ja de är de jag haft tids med i stort - sen har jag pluggat en del, letat efter vetenskapliga artiklar - någon som känner sig manad att hjälpa till? Helt sjukt. Fuck off!

Ska strax in i duschen sen beger jag mig vidare på äventyr. Haha.

//Souie Lou


Do you know what to do with yourself?

Idag är dagen jag väntat på länge men som jag hoppades aldrig skulle komma eftersom jag tror att jag kommer avlida innan klockan slår fem. Vad tror du?

Jag är nervös, men efter att ha läst igenom våran egna projektplan känner jag mig rätt lugn. Vi vet ju för fasen att de fattas saker som vi ska ta med, vi har plats till det och vi vet att de kommer säga saker om vårat arbete. Vad gör det? Gör det mig till en sämre människa kanske? Nej. Gör det mitt liv svårare? Nja, det beror på om de vill vi ska slänga hela vår projektplan hah. Nej men vad ska man göra, vi är där för att lära oss och lär oss hela tiden under tiden sen att vi kanske inte lyckats utforma det lika bra som andras, det kan bero på många olika faktorer. Nåväl, vilken försvarsposition jag fann mig i, det får inte lov att bli så på seminariet.

Ikväll tror jag att jag kommer vara lycklig ändock, att jag kommer få lov att känna mig ledig under helgen och att man kan finna lycka i den ledigheten och ta vara på hela helgen. Ja, jag tycker verkligen att det känns som ett underbart slut på denna veckan, att grillas! Hah, usch jag skämtar om de, de där fan inte lätt asså. Jag måste ta de på allvar nu, men de blir kanske såhär av nervositeten och saknaden av vissa saker.

Ooh, jag ville bara sova vidare //Souie Lou

I'm the silence as the wind blows My land is your land we are free Summertime, if you listen close you hear my teardrops fall.

Jag jag trög eller handlar det om något annat? Ibland blir jag fan orolig när det gäller mig själv. Kanske min hjärna är överbelastad och att jag egentligen bara skulle vilja ge upp, om bara för en kort tillåten stund.

Jag vill ha sommar för då vet jag vad som händer... //Souie Lou

Nobody knows.

Vaknade trött som ett as i morse, somnade dock ändå rätt okej fast ändock inte. Iafall, var dagen igår härlig den med, tog allt som det kom. Nu idag sitter jag och skriver rent lite anteckningar, pluggande inför tentan imorgon. Visst jag har inte lagt ner speciellt mycket tid på det, men jag hoppas ändå att jag kommer fixa den, lite hum har man ju allt ändå.

Ser fram emot helgen, då är opponent saken över och så blir det party på lördagen. Det blir nice. Annars ska jag vara barnvakt imorgon och sen är veckan ordentligt påbörjad. Jag har fortfarande inte sökt något annat sommarjobb, hoppas på detta nu är det dumt av mig? Annars får jag vara ledig en hel sommar och bara ta de lugnt, pank. Det kanske kan gå det med. Får leta pantburkar om inget annat.

Snöar ute men det verkar inte lägga sig. Borde hälsa på mormor&Ingmar med, det var längesedan men tiden finns fasiken inte nu. Tråkigt.

//Souie Lou


The harder they...

Det sket sig uppenbart med det jag tidigare skrev att jag aldrig ska ge mig på något sådant som en D-uppsats, icke sa nice jag kommer att få göra en sådan även om det grämer mig. Fast jag behöver inte riktigt ta tag i det nu, det är ett tag till om man säger så. Förlåt jag tar tillbaka det.

Helgen belv inte som tänkt men den blev ljuvlig ändå. Fredagen bjöd på lite drickande, dock lade man sig i rätt lugn tid ändå. Igår var de mata fåglarna och ut och traska en sväng på strandpromenaden, så underbart härligt väder och allt. Mat, tv-tittande och film. Idag har jag pluggat lite och skickat in mitt första CV ever och lite annat smått och gått.

Veckan kommer bli lugn men ändå hetsig, jag kommer vara så nervös så nervös tills den jäkla opponent och respondentsaken är över, jag avskyr det verkligen. Fast det är för våran egen del, men det är tufft! 

Tanken är väl numer att jag faktiskt ta tag i och skriva om de bra sakerna i livet, de negativa tar allt för stor plats just nu så snart blir det helt kanonbra!! Annars med livet är det förbannat bra måste jag få lov att säga. Dock har man för lite tid till att träffa sina vänner, men de kanske hinns med lite snart efter avslutad kurs, eller kanske inte. Det är jäkligt jobbigt iafall att man inte har tid med dem. Jaja, nåväl. Söndag och det säger mycket bara det.

Blandade bilder från de sista två-tre veckorna:

  

   

  

  



//Souie Lou


Everybody needs inspiration Everybody needs a song A beautiful melody When the nights are so long 'cause there is no guarantee That this life is easy.

Vissa saker hatar man andra älskar man, jag vet verkligen med mig själv att jag inte någon gång under min levnadstid kommer att skriva mig något så som en fucking jävla D-uppsats. Jag säger inte att jag aldrig kommer skriva en C-uppsats igen för det kommer jag troligtvis absolut göra fastän att jag kommer gråta mig till sömns varje natt i så fall. Det är så jäkla hemskt när man försöker sig på något som hjärnan inte förstår sig på, eller att man kört fast eller att man helt enkelt blivit så pass blind på sitt eget arbete att man enbart ser nackdelar, fördärv och ett stort jävla lidande som komma skall. Det känns hemskt att lämna in något som man absolut inte är nöjd med och ännu mer känns de hemskt att lämna in något som man inte kan styra. Förutom denna hemskhet upplever jag nu en lättnad över en kortare tid. Jag slipper engagera mig om det mer nu, det är inlämnat, ligger inte längre i mina händer, det är bara och vänta på feed-backen som kommer ges i nästa vecka. Ska jag gråta?

I helgen måste annars plugga begrepp, något så jäkla tråkigt. Måste dessutom skirva mig ett CV, vet inte hur man grö men därför är google så himla bra att använda, att det finns till hands så enkelt och tillgänglit. Det ropar mitt namn!

Nu blir det till att koppla av, egentligen känner jag för att fylla min strupe med lustfyllda saker som en massa alkohol, jag tror jag avstår men tansken på det gör mig nästan berusad så jag tar och lever en del på det istället. Tar de andra nästa gång, när jag verkligen har något att fira. Eller varför ska man skylla på alkoholkonsumtionen på grund av allt man ska fira, nej fy fan vad gott det ska bli och fylla sig själv nästa gång, helt utan att bekylla någon annan!

Som Miss Lloyd själv beskriver det: -"Jag tycker faktiskt att det kan vara roligt att skriva sådana här arbeten, egentligen".
Ett stort jävla asflabb, jajamensan. Precis så går det till när man kämpar och kämpar och börjar inbilla sig saker efter si sådär 14 timmars plugg, om nu det räcker.

Have a nice fucking day! //Souie Lou 


Do you remember we were sitting there by the water?

Efter en jäkla helg var man åter igen på banan, denna gånger för att slutföra det vi en gång påbörjade lite halvhjärtat. Idag eller åtminstone imorgon hoppas jag att vi ska kunna betrakta oss som klara med våran projektplan. Man vet dock aldrig, men hoppas - det kan man. Annars blir det att sitta barnvakt idag och imorgon blir det även sjukhuset som gäller, ska dit på ja jag vet inte vad man ska kalla de, intervju? Inför sommarvikariatet iafall, hoppas jag får det annars känns det som om jag står utan när sommarn kommer, vilket hade vart skönt om man hade haft pengar att spendera ja.

Annars är de en del som ligger över en just nu, jobbigt men de är bara till att ta tag i det. Fast när ska lusten komma, det blir liksom aldrig av att man känner att man vill, de känns inte okej att ha de så här just nu. Snart ska jag verkligen ta tag i det och se till att få ordning på det så man sedan kan gå vidare utan att hundra saker ligger där på hög och väntar...

Jag vill åt köket just nu, väntar och väntar och väntar. Snart så ska jag väl ändock lyckas, imorgon blir det till att tvätta på morgonen - kl 07.00. Jajasmensan, kan inte ta så förbaskat lång tid ändå, de tycker man iafall. Ohlalalalalaaaaaa, snälla snälla snälla snälla snälla!!!

På fredag verkar de som om att inget problem ligger framför en mer än att man har en del att göra men att man kan försöka få de gjort innan dess så man kan ha något till godo, de hade vart underbart och faktiskt vart ledig den dagen och bara avnjuta den som den fredag den faktiskt är. Så ska jag verkligen försöka få den till att bli. Annars så ska de nog bli en lugn helg, iafall för min del, jag orkar inte - behöver lugnet.

//Souie Lou

There is nothing I wouldn't give From this moment.

Tankar från en trött och allmänt komplicerad människa för tillfället,
Ni vet såhär på kvällskvisten är man inge rolig:

Att jag faktiskt klarade mig på opponent och respondentskapet samt att jag lyckades få godkänt utan att behöva komplettera något på examinationen är helt jäkla underbart! Fast, denna dagen har trots allt ändå varit för jävlig rent ut sagt. Morgondagen ser inte bättre ut den heller, de vill jag lova. Usch och fy men hellre det än att sitta fler dagar på helgen och vem vet, kanske hade blivit ännu mer än det. Nej, usch och fy det här gillar jag inte alls. Sicka sura tanter det också finns, vi går faktiskt inte på dagis fastän de kanske är svårt att inse när åldersskillnaden är så markant!

Hur som helst är jag helt slut i huvudet efter denna dagen men definitionen på vad äldre är och allt de ska vi formulera till imorgon, nu har vi förmodligen allt vi behöver om det. Näst intill iafall. Fan säger jag bara, inte ens då man försöker ta sig en vilopaus från arbetet i tio minuter lyckas man vara fri från det. Nej min frihet ligger långt ner under marken, begravd och föralltid bortglömd känns det som. Fast jag lovar att någon gång inom en snar framtiden kanske den bryter sig loss och möter mig någonstans på väg, där vi återförenas. Fan vad jag saknar det, saknar att bara få lov att känna sig ledig. Nu ska jag inte pyla mer om detta, jag har själv valt min väg genom livet fastän att man ibland skulle tyckt att man uppfattade den mycket lättare.

Vissa delar har iafall fått vad det vill och det känns helt underbart samtidigt som det är mysko. //Souie Lou

I am the wilderness locked in a cage I am a growing force you kept in place I am a tree reaching for the sun Please don't hold me down.



Ibland är saker och ting konstiga det går verkligen inte att undgå. Ibland vill man en sak så innerligt att den i nästa sekund inte finns kvar, inte ens i tanken, vad hände då?

Idag har varit en intensiv dag de vill jag lova, plugg, plugg och åter plugg igen. Jajamensan, nu har jag bara Igor's bakgrund (vilket inte är så bara) att granska. Ja, hur är det nu igen, om man tycker att ett arbete är så pass bra att man inte har mycket och säga om de och speciellt om man själv inte är speciellt insatt i de ämnet blir de desstujobbigare. Jajamensan, nåväl jag får helt enkelt ta och göra detta nu så jag sedan kan vara ledig ikväll och bara slappa och avnjuta i gott sällskap. Haha, lät väl bra?

Jag ser fram emot helgen samtidigt som jag funnit lugnet. Jag vill inte festa samtidigt som jag vill, jag vill inte umgås med folk, jag vill inte vara själv, jag vill nog bara ändå få lov att vara någonstans mitt emellan. Fast mest av allt vill jag nog bara känna att jag verkligen skulle kunna vara ledig på helgen också, men man har den där inre stressen som verkligen börjar göra sig påtagligt nu, vilket inte känns bra för fem öre - den gör mig spyfärdig.

Amen Shiiiit!
//Souie Lou

Ginger Red want you stay with me in bed Need your body warmth So lay down don't worry stay in bed.

Att man blir förbannad, oroad och jäkligt hetsig, rädd och fördärvad är inte konstigt. Nu känner jag samtidigt ett hopp, det kan bara bli bättre. Denna projektplan är inte att leka med men vi har fortfarande tid på oss tills den ska granskas helt och hållet vilket vi kan vara väldigt glada över. Tänk postivit intalar jag mig själv hela tiden! Tack gode gud för att man ändock valt något som man kan tycka är intressant. De gör de hela enklare, fast inget är roligt med alla måsten!

Annars har de varit en dryg vecka att behöva köra till Kristianstad (Jag hatar den staden mer eller mindre lite för varje gång, eller iafall skolan eller nej hela alltet) varje jäkla dag (förutom imorgon) och ödsla tid har de tyvärr känts som, visst de är säkert bra för oss men iafall. Jag skulle vilja haft någon sovmorgon, men de får de bli imorgon men då ska man ändå upp i tid och göra hundra grejer.

Fan också, inga kläder att ha på mig, alla tider upptagna och att ta fel på dag är inte okej!! Inte för att de är någons fel, det är inte det jag menar utan de är bara jäkligt jobbigt i sig, varför ska just alla tvätta i dessa dagar??

Ilsken ginger !! //Souie Lou

RSS 2.0