I never wanted you to leave

Ohlalalaaaa! Helgen är över och det är hopplöst. Har haft en otroligt bra helg! I fredags blev det introduktion på gymmet, as nice. Känns bra det här. Sen for jag och Miss A på en liten utflykt vilket blev till Växjö där vi shoppade loss lite, inte för mycket, bara lite. Haha. Sen blev det kvällsmys med IDOL och tacopaj (tack Miss Lloyd) Lördes blev det ännu mer shopping med Farsan och Möllani, hur trevligt som helst bör tilläggas. Blev till Kristianstad, ja det var mycket trevligt i den staden. <3 På kvällen blev det en hel del party, kollade på Möllani som sjöng. Finfint! Sen blev det ännu mer dricka sen besökte jag det nya stället i stan, helt okej. Givetvis besökte jag även det gamla vanliga stället, haha. Söndes blev det middag (lutfisk) hos mormor och Ingmar, helt underbart gott. <3

Idag blev det skolan, sen en sväng till gymmet - grymt mycket folk, inte blir det fler besök där på måndagseftermmiddagen/kvällen kan jag då säga. Kanske inte så konstigt eftersom badet även var stängt då.
Imorgon blir det också skola och så några dagar till på det, men så är det och allt är i full gång och man får bara hänga med i svängarna. I helgen vet jag redan vad jag ska tillägna min tid åt, men det är ju en annan historia det. Jag hinner nog med att känna mig lite ledig ändå iafall. Kanske, förhoppningsvis.

Imissyou

Nu ska det vara fimpat, enbart på fest. //Souie Lou

Let's Go! We can't live forever One note! The louder the better So Let's Go! We're in this together Can you hear me? Hell Yeah! Let's Go!

Det blev en sen natt trots att jag var så förbannat trött, illa! AHH! Jag var inte mindre trött i morse, men jag blve ju bara tvungen att ta mig upp ur sängen - skulle ju mata fåglarna tillsammans med barnen,(tydligare nu Möllani, haha) så jora det blev av.  Till Näsviken for vi. Efter det blev det bibblan som gällde, utformade tillräckligt med frågor, hoppas nu för gudsskull att de är tillräckligt bra också - teamwork så det borde inte bli några problem.

Jag undrar hur Du tänker?
Mycket
Litet
Vadå tänka, vad är det?

(hahahaaaa)

Ööh. Imorgon blir det äventyr med Miss A på schemat, haha. Roligt värre. Annars ska jag faktiskt till gymmet på morgonen för lite indtroduktion, ska bli bra tror jag när man väl kommer igång. ja, så är det faktiskt med att. Så får det bli. Så blir det! Och det blir så jäkla bra!

Någon som kan tänka sig komma hit och städa mitt rum gratis?

Sitter och lyssnar på min nyinköpta skiva med Kenta. Ja, jag gillar faktiskt honom fastän att vissa har jävligt svårt för honom, men så är det mer eller mindre med alla! Tro det eller ej.

//Souie Lou





There was a time, then it all went wrong

Woooow, äntligen gick det att skaffa sig ett nytt inlägg här på bloggen har ju varit mer eller mindre problem med det hela tiden, gött! Skolan idag var verkligen nyttig må jag säga, jag är glad att jag drog dit. Hade tanken på att inte göra det först för att jag var så fruktansvärt trött, har inte kunnat sova ordentligt på två nätter nu och idag är jag svintrött och nästan somnat till flertal gånger i kökssoffan, illa! Imorgon skall vi förbli i Karlshamn och jobba, på bibblan närmare bestämmt, ska bli skönt att inte behöva åka iväg varje dag!

Jag har fått min underbara julkänsla tillbaka
, den fanns (har jag för mig) inte där förra året, iafall inte som jag känner det nu. Ååh, jag ska bara mysa runt hela julafton. Det blir fint det. För övrigt så funderar jag och Miss Lloyd på att åka till Ullared, dagen innan julafton, vi får se hur långt vi kommer med den planen - kanske hinner det bli julafton innan det sker. Haha.

Här kommer lite bilder ifrån den roliga helgen:


Mormor <3

       Iafall en som är glad :) Morbror Patrik.    HAAH

Mina absoluta favoriter <3 
Ohlalalaaaa! Rockers! <3

//Souie Lou

You're the best friend that I ever had I've been with you such a long time You're my sunshine And I want you to know That my feelings are true I really love you You're my best friend

Trevligt mys hemma hos Miss Mikaela idag, hon bjöd även på en väldigt god kladdkaka, precis en sådan som är idealet för min kladdkaka. Ah, ddet var verkligen jätte kul att bara umgås och prata igen som förr i tiden. Haha. Ja, det får göras snart igen. Har saknat henne mycket. <3

Annars nu sitter jag mätt och belåten med smak i munnen utav Big Tasty, ja det blev mc-donalds idag, kunde inte låta bli nu när min favvo har kommit tillbaka som enbart är på besök under juletid. Ja, dock inte för mycket utav den varan bara för det för på fredag blir det introduktion på gymmet. Jajamen!

Jag sitter här och håller på med artikelgranskningen, känner mig trött på den men samtidigt så vill jag inte framstå som en idiot imorgon. Nej, jag gör så gott jag kan men det är verkligen mycket som jag inte kan tyda... Bra eller dålig? Har jag kanske dålig fantasi, det kanske är det allt handlar om i denna kursen? Haha.

Nåväl, orkar inte skriva till något mer nu idag, inte ens orkat lägga in eller ens hunnit för den delen heller, lägga in bilderna ifrån gårdagen - det får bli något att gotta sig med i veckan istället om nu tid ska letas upp till det. Haha.

//Souie Lou

Do you know what I'm sayin' to you?

Ont i huvudet som fan idag och ändå var det inte jag som festade, så typiskt. Man får stå ut med mycket i dessa dagar. I övrigt skall jag idag: till min kära kusin Miss Mikaela och fika och bara prata massa skit, skriva klart min eller rättaresagt göra klart min artikelgranskning och så ska jag även checka av med Miss I så det känns bra. Något som vi faktiskt borde göra i gruppen är att se om vi ska boka redovisning imorgon eller hur vi nu gör med det. Får väl logga in där och se vad som står...


Mikaela <3

//Souie Lou


I gave my heart to rock'n'roll

Dagen och kvällen nere hos mormor och Ingmar, vi firade mormors födelsedag - det har varit helt otroligt roligt.
Ska uppdatera med roliga bilder och lite mer innehåll för den nyfikne. Nu ska jag se på tv och sen sova.


Bye bye // Souie Lou


Take off your mask now, show me your face Don't shun away without leaving no trace What is your secret, you're bright as the sun You got me begging like you're holding a gun...

Jag fann något på internet för en stund sedan, blev helt tagen. Något jag aldrig trodde skulle uppstå. Fatta ni vad detta betyder? AHH! Helt sjukt. Compagniet som varit mitt favoritställe sen jag började gå ut, ja det blir ju bara bättre och bättre. Jag menar, hallå GOTTHARD ska fan spela där den 20/2 helt jävla underbart! Måste fan köpa biljett, helt jävla ahhh! Finns inga ord, äntligen ett ställe som verka bidra något till Karlshamn. Först trodde jag att jag hade kommit in på något helt annat än på karlshamn compagniet utan att det var något annat, men nejdå det är ju för helvete Karlshamn i Karlshamn - BLEKINGE. OMG! Haha. Nej ren lycka säger jag bara. Var en del andra som med skulle spela där, men det som verkligen fångade mig var GOTTHARD! Fan vad grymt, ja nu vet jag vad jag ska göra om biljetter fortfarande finnes så att säga...


Mini kan vi inte dra dit och rocka loss tillsammans, som alltid förr?

Det finns inga mer ord om något annat,
nu ska jag bara mysa ner i sängen och drömma gott
// Souie Lou

I've got this light I'll be around to grow Who I was before I cannot recall

AHHHH! Vad bittert, hade skrivit ett underbart meddelande och så bara tjoff, därför tänker jag bara slänga ihop ett kort skitmeddelande nu bara för detta!

Mr B - "Bengen med pengen" ringde mig och ville försöka locka mig i fördärvet, jag hade kraft och mod att stå emot. Haha, nej men visst hade varit jäkligt roligt men jag känner för att jag måste vara hemma och så ska jag ju upp i tid imorgon så jag kan fixa och dona med allt vad jag nu ska och sen ska jag ju faktiskt till mormor och Ingmar i rätt god tid också.

Ja nu tänker jag verkligen inte srkiva mer, hade som sagt skrivit ett tidigare som verkligen inkluderade allt vad jag hade och så bara. Det tar så mycket onödig energi.

AHHHHHHH!


// Souie Lou

Fuck it all! Fuck this world! Fuck everything that you stand for! Don't belong! Don't exist! Don't give a shit! Don't ever judge me!

Vad är problemet egentligen med min dator? Varför funkar den inte som jag vill? En anledning till varför jag köpte den var för att jag skulle kunna öppna upp saker som skickas till mig, men nu kan jag ju för fan inte det ändå. Hur jävla dålig är den, har jag fel inställningar eller vad i helvete är det jag som är helt dum i huvudet eller?
Fan vad arg jag är på detta nu, kan de inte bara fatta vad jag vill, hur jävla svårt ska det vara att öppna upp en mapp. Hur i helvete kan man fixa det, går det att fixa ens en gång? Hur gör man? Inte ens när jag hittar ett annat sätt funkar det, då undrar man ju för i helvete vad problemet är?

AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!

Tänkte göra artikelgranskningen nu men eftersom allt bara är helt stört så får jag inte upp det på min jävla dator, därmed kan jag heller inte göra den eftersom det inte gåååår. Jag har ingen mall att gå efter och jag får inte ens upp den på datorn. Fan, detta betyder att jag får göra det en helt annan dag vilket jag inte är så jävla sugen på, jag vill fan också kunna ha en ledig helg...

Fuck it! //Souie Lou

Gonna rise up Turning mistakes into gold...

Papret är klart, nu återstår det enbart att se vad som sägs om det. Jag menar, vi har i princip lagt ner våran själ på det den senaste veckan, helt sjuuukt. Imorgon kör jag på artikelgranskningen eftersom jag inte orkar det ikväll, blev en aning trött efter att jag kom hem med tåget i eftermiddags. Det tar mer energi än vad man tror och vad som behövs.

Annars idag har jag varit en snabbis på lekplatsen, men eftersom inga barn ville leka med mig gick jag istället in och myste ner mig en stund i sängen kollandes på tv. Oh yeah. Haha. Mm, sen for vi iväg och handlade lite smått och gott. Javisst, mormor fyller ju år idag! GRATTIS! Så presenter till denna dam behövdes ju inhandlas. Funny funny.

Helgen blir det lite kalas, plugg och bara ta att lugnt - börjar mer eller mindre bli som en otroligt bra vana nu för tiden. Imorgon blir det även inskrivning på gymmet förhoppningssvis. De får ha öppet för oss om så bara för en kort stund så att de kan skriva in oss och bestämma träff och sådär, för nu har det fan gått lång tid och nu är det dags att göra något åt det. Det är nu eller aldrig. Hårda ord.
Hade hoppats på att hinna träffa lite vänner imorgon med, kanske ska ta och höra av mig till några, det är ju inte riktigt läge att höra av sig nu. Jag menar tiden är ju inte dirket passande, mer opassande. Det är ju sent. Hu!



Nåväl, fullt upp precis som alla andra i princip. Det är bara att leva. //Souie Lou


My heart has started to separate

Nästan precis vaknat nu efter en sömnperiod. Var helt slut så jag fick sova 2 timmar, inte direkt mycket annat att göra. Ja, hur som helst så är jag fruktansvärt trött på vårat arbete nu, tur att det snart är över med detta iafall. Haha. Artikelgranskning imorgon förmodligen, verkade vara jävligt otydligt om vi skulle eller inte skulle granska eftersom någon lärare visste inte och antog att vi inte skulle, medan någon i början av kursen har för mig att hon sa att vi skulle. Förvirrande till tusen må jag då säga.

Det regnar idag, det är helt okej för min del. Jag gick från skolan till Centralen idag, jag som annars aldrig brukar gå där för jag tar oftast bussen annars. Det var skönt, dock regnade det och blåste en hel så väl framme på stationen var det rätt kallt att sitta i 45 minuter, men det gick fint. Lite jobbigt med blåsten bara annars var det skönt att gå. Härligt att man kan uppleva det regnet och blåsten mot sin kind, det skall man vara glad för.

Imorgon kör Möllani halkan, måtte gud vara med henne.
Det kommer hon klara galant! Det var iafall galet roligt för min del! Haha.
Skulle lätt kunna köra halkan på kul, jag kan betala för mig. Tss!

//Souie Lou


you'll shut up And stay sleeping With my screaming in your itching ears

Är hur trött som helst idag, skulle helst av allt bara vilja krypa ner under täcket och sova i flera dagar. Det har jag givetvis inte tid med och imorgon blir det skolan igen. Varit där idag och jobbat och blir en dag imorgon och dagen efter det... Puuh. Kan det inte vara över snart?

Nåväl så ja, vad mer skall jag skriva här egentligen just nu? Jag känner mig verkligen tom på ord, tom på allt. Inget alls som det finns gott om dirket, jo fett, men det är ju en hel annan femma. Det ska jag med ta hand om. Ehh, nej fy öööh. Jag börjar typ få ont i huvudet med nu.

Blir en extremt varm dusch snart känner jag, efter jag satt punkt för detta. Ja så får det bli, på med mjukiskläderna och bara softa runt här hemma. Mysigt. Lägga mig i tid också vore en bra deal med mig själv, får väl bli så i denna dag. Ska nog börja läsa den skiten också. Fast kanske inte på kvällarna. Utan får börja göra det på tåget till skolan. Vore fint om man hade kunnat förmå sig att fatta det helt och klara det näst.



Jag har verkligen en riktigt bra ide... //Souie Lou

Beat me, hate me You can never break me Will me, thrill me You can never kill me

Souie Lou & Mills
Fyllesvin <3

Mesta utav dagen tillbringad hos Charlett tillsammans med Isabelle. Jobbade på som aldrig förr, haha. Det gick bra och vi har kommit väldigt långt tycker jag, över förväsntan må jag säga. Snart så, snart så! Wohhoooo!
Bär av till skolan imorgon för ännu mer pligg så då ska väl näst i princip allt fixa sig där, så så är det med att. Blir typ bra denna veckan, ja vad mer ska jag skriva, ingen aning. Typ typ typ typ.... TRÅKIGT!

Ahh, jag vet inte vad, blev så uttråkad nu. Ska kolla Ullared ikväll om en stund, ett måste liksom hallå. Haha. Ska väl kanske ta och läsa lite ikväll med. Borde även klippa och klistra med den skiten, varför kunde man inte bara ritat jävligt underbart fint? Ahh. Nåväl borde bli klar med det någon gång nu framöver om inte allt för lång tid. Man vet dock aldrig vad som ploppar upp förr eller senare ändå. TIDSBRIST!

Nej nu ger jag upp, ska slänga ner lite kycklingsallad som jag kan ha med mig till skolan imorgon

Nattens fundering: Någongång sett KUNGEN och SILVIA pussas eller något liknande? //Souie Lou

 


I'm Only Human

Jo Mini jag vil fira nyår med dig, klart vi har ju fan gjort ett par år i rad nu så det är väl helt givet i princip att man ska ha sina vänner där. Dock bldir det förmodligen lite annorlundare än tidigare, men jag har inkluderat dig. Det vill säga om du själv vill...

Jag är så mätt så jag håller på att spyyyyy! Fy fan. Usch inget mer för min del ikväll det vill jag lova. Skönt med en helledig dag på denna helgen, blev inte att vi jobbade idag för vi och jag tror att det ska bli klart på dessa dagar vi har framöver ändå, imorgon kör vi heldag. Så enkelt är det!

//Souie Lou


Is it time to let it bleed?

Det är svinigt varmt i mitt rum nu, var tvungen att öpna dörren till de andra rummen, haha. Skönt men det blev lite väl nu, berodde nog på att jag hade rätt många ljus tända faktiskt. Asså, jag vet inte vad problemet är nu men jag är så otroligt jäkla rastlös, vill dampa loss med min underbara Miss A, men hon jobbar olyckligtvis. Ahhh! Bara göra vad fan som helst och inte nog med det har jag ju faktiskt fått lite jäkla mycket nostalgi ifrån i somras, exempelvis hultan igen då och självklart genom att lyssna på musik så som färska prinzen och keffat liv, haha. Ja bättre än så blir det inte.
AAaah! Tänk bara sitta och lyssna på go musik, tända ljus, röka vattenpipa och försöka förmå sig att forma röken till ringar, något gott att dricka som är kallt jiihaa! Eller en strand/gräsplan vid vattnet, lite musik, en cigg, en grill, en sol, en värme som inte går upp mot något annat, en sommar som inte liknar något du tidigare varit med om. Jaa, det är ju skönt att man åter igen kan drömma när det inte händer i verkliga livet.

Jag har inte orkar kolla i den där boken heller, gör det imorgon annars får vi ta itu med det när vi ses. Jag har faktiskt kollat på en film idag, en som jag hade köpt, det tråkiga var att jag redan hade sett den och att den i princip är tråkig. Ja, den var ju lite smått spännande eftersom jag inte kunde förmå mig att minnas hur det faktiskt var och sen fanns där en snygging med i filmen, han var het. Fast ändå hade jag struntat i att se den om jag visste hur den var. Mm, så är det med det.

Förresten hade jag tänkt kolla på en film nu på tv som börjar typ nu, men eftersom tv:n bara har slutat att fungera, blev ni vet "myrornaskrig" så funkar ju inte det. Får väl slänga på typ mord i sinnet för det har jag beställt sedan tidigare men inte kollat på. DAGS FÖR DET NU! //Souie Lou

We've got our friends and we're a family Be a part of this unity...

Ja jag hade så gärna sovit vidare idag när klockan ringde, som tur är kan jag sova ut imorgon då vi inte ska träffas förrens på eftermiddagen. Idag fick vi hur som helst en hel del gjort iafall, känns skönt det. Ja och nu har det hunnit bliva kväll också, helt sjukt vad snabbt allt går. Ja, jag ska nog kolla lite referenser snart tills imorgon, så får det bli. mindre att göra imorgon då kanske... Om resutat ges utav det.

Fan jag känner för att dansa loss nu för fan! Woohooo! längesedan jag kände så, men nu är den känslan verkligen stark. Ja, det kommer dröja ett tag till kan jag lova, kanske den 28:e eller något sådant, det återstår att se. För tillfället skulle jag vilja stå med en drink i min hand eller en öl, hade varit gott vilket som och bara shaka asset. Ja, galet roligt. u är inte fallet så och kommer ej heller att bli, längta kan man göra. Fast den känslan försvinner nog snart ändå.

Festivalförkyld hultsfred 2008 MIN UNDERBARA FESTIVALSKOR
Jag blir alltid lika glad av att kolla på hultsfredbilderna ifrån 2008, underbar tid, jobbigt och framförallt lustigt, konstigt och otrevligt folk, men samtidigt helt helt super. Tänk er, festa från morgon till natt och repetera det kapitlet ett par gånger, sweet. Gimmie gimmie!!

Nyår verkar vara räddat, ska bli mäktigt kul om det blir som det vare sagt nu, Right? // Souie Lou

I'm so tired, I haven't slept a wink I'm so tired, my mind is on the blink I wonder should I get up and fix myself a drink No,no,no.

Souie Lou

Jag vet inte vad jag ska säga mer än att IDOL ikväll var hur bra som helst, bäst är såklart fortfarande Calle, Mariette och Tove helt grymt idag. Rös som fan när Tove började sjunga, vackert och bättre blev det när Mariette sedan också sjöng, helt otroligt. Calle, ja vad mer behövs säga egentligen? Mariettes och Calles duett var ju helt klart bäst, sen Toves och Eriks var snäppet efter. Ja, ikväll blev det IDOL, Cirkus Möller och lite snuttgluttar av True Blood - funderar skarpt på att köpa den serien, den är asgrym! Me like!

Annars idag nu mer ikväll har det inte blivit speciellt mycket mer, imorgon blir det åter träff med tjejerna för att fortsätta vårat projekt, ja ja ja jaaaa. Oavsett om det är helg eller ej så ska man ändå vara i full action. Fan vad underbart att ta det lugnt nu ikväll då och jag har verkligen påkänn att jag kommer somna väldigt snart, är hur trött som helst...

Nej Miss S, nu får det fan sättas igång med det där jävla gymmet, det blir bara värre och värre för min del. Nu får vi banne mig ta oss i kragen! //Souie Lou

From This Moment On...

Varit i Ryd hela dagen så gott som, trevligt värre. Blev en observationsstudie och sen lite sammanställning, mer av den varan imorgon så nog om det nu.
Påvägen hem, ja vad ska man säga. LIVSFARLIGT!!! FREDAGEN DEN 13 NOVEMBER. Ingen har väl missat? Kändes som om det skulle bli min död för ett litet tag, dock hade de inte en sådan tur. Vindrutetorkaren slutade fungera, så jävla illa. Blev både arg och lite rädd faktiskt, såg ju fan i princip inget alls .Ööh. Nej usch, det gör jag inte om ska jag säga. Sen vilket bra bemötande man fick hemmifrån med, NOT! (ja, jag sa ju att de var dåliga) Tror det eller ej, men det var fle jävla gång, de var lagade sen sist AHHH! Idioter till max, sköt ert så sköter jag mitt. Det är slut med fånerierna nu AS! När du tog körkort, fick du då lektion i var säkringen sitter och vad man och hur man då ska göra för att se om det är något fel på det? Inte jag iafall. "Det är bara att tuta, tanka och köra.." Ditt helvete!

Nu ikväll är planen att jag ska orka läsa igenom en eller två engelska artiklar och se om det är något att ha. Kanske man skulle ta och hoppa in i duschen och på med myskläderna med, hade ju inte varit helt fel så att säga faktiskt. Hm. Tror det få bli det, så blir jag extra ren denna dag, duschade nämligen i morse med. Ska tända en massa ljus här och bara njuta sen, ska väl förmodligen glo på tv/film men. Ja det behöver jag idag.

//Souie Lou

I can do it, I can do it, I can really make it this time, watch me

Skolan idag och jag var verkligen pigg trots att jag inte sov mer än typ 4 timmar inatt, gick inte. INTE ATT SOMNA! Började till och med njuta av molnen på himlen igen, då är det verkligen på g att bli bra.
Nu vet jag även vad jag ska lägga min överblivna tid på, plugga anatomi, plugga anatomi. Yees, dock inte helt säkert att man får lov att gå vidare trots att man klarar den, men då är det iafall gjort. Jag ska sätta den jävlen nu! 

Idag har Miss A annars varit här hur underbart som helst, verkligen. Har inte träffats på ett par veckor nu och det var så otroligt mysigt. Snackade, käkade pizza, sncakade ännu mer, kollade upp konstiga klipp, skrattade ja vad finns mer att säg? En vänskap som heter duga går aldrig förlorad <3

Imorgon bär det av till Ryd, dock en rehjäl omväg till Olofström först, men man får ställa upp, alla måste med. Thihi. Ja, vi ska göra vår observationsstudie imorgon så det är lika bäst att jag somnar snart. Utvilad och pigg är det som gäller till imorgon och jag tror bannemig att det kommer bli riktigt intressant. BARA MAN KOMMER IGÅNG!!

//Souie Lou

Happiness is like the old man told me Look for it, but you’ll never find it all But let it go, live your life and leave it Then one day, wake up and she’ll be home...

Ja vi gör det Mini, det finns ingen annan utväg. Haha. Go girl! After you ;) Tss.

Idag har jag nu varit hos underbara Fru Marielle med nyblivna tillkomna lilla människan Dahlia (tror det stavas så...) Ja, vad mer kan man säga än att det blev en massa massa mys. Fattas ord, det är på riktigt. 

Fru Marielle 

Dahlia
Welcome to the world lilla knytet!

Självklart var vi alla tvugna att hålla och klämma lite på henna också:

Souie Lou with Dahlia    Miss Charlett with Dahlia    Miss Isabelle with Dahlia 

<3 <3 <3

//Souie Lou




You can never say never why we dont know when time and time again younger now than we were before...

Jag blir så jäkla iriterrad över en sak jag läste idag, fatta sjuuukt. Först lalla runt på att man är så bra och duktig och bla bla bal. Sen i andra sekunden påstå att man förmodligen inte är redo hit och dit och fan och hans moster. Och på det sedan skicka "tyck-synd-om-mig-mail" till typ utplockaren eller var det är.. Asså helt ärligt, varför ska man inte ta chansen när man får den? Vem i helvete gör och sticker huvudet i sanden så fort det börjar bli lite motsträvigt? Vem fan ger upp bara för att man får lite konkurrans och är förmodligen rädd för att misslyckas? Misslyckas och misslyckas går också att fundera över vad det betyder, har man lyckats med något för sig själv som man aldrig trodde så är det hur bra som helst, men att tro att man inte är bra nog när man ändå är bland de bäst utvalda det tycker jag är skamligt. SKÄRP DIG FÖR HELVETE! Snart får jag utbrott. Andas lugnt och fint... Jag vet av egen erfarenhet att det spelar ingen roll hur mycket folk än säger att de tror på dig, för det är bara du själv som kan göra det. Gör då något åt det, varför skulle Du annars sökt jobbet från början? Dui visste vad det innebar...
Ja, nog om det. Vet inte ens om personen faktiskt läser min blogg men nu har jag skrivit av mig iafall. Ja, jag menar inget illa med det men tänk efter för fasen. Tänkte först skicka mail, men det har jag redan försökt med och det hjälpte ju inte speciellt mycket.

Förkylningen börjar bli mycket bättre, goood. Idag har även morsan klippt mig, gooodigoood. kort blev det, men såväl behövligt må jag säga. Nu ska jag hålla detta med klippningen aningen bättre genom att klippa mig oftare än att klippa mig typ i princip vart annat år... Ja, ni hör ju själva.

Får inte glömma kameran med till Fru Marielle idag, måste ju fotografera lilla mamman och babyn. Oh yeah! Så jäkla roligt. Saknar henne mycket i skolan! Vi alla saknar henne!

Fru Marielle

Annars nu i veckan kan jag ju säga att det blir hur mycket plugg som helst och förhoppningsvis kan vi genomföra observationsstudien på fredag så vi har något att jobba med i helgen. Det blir jobb-non-stop kan jag meddela. Jag som kanske hade tänkt komma uppom till Mini, det blir inte så. Få ta det längre fram. <3 Hold on...
Jobba med detta hela helgen asså ja, men det kommer löna sig jag vet det. Ohhh lallalalaaaa! Shake it!

//Souie Lou



I'm so sick, Infected with where I live Let me live without this...

Ååh jag är typ sjuk. Tråkigt tråkigt tråkigt. Sant. Eller sjuk och sjuk, jag ligger inte hemma och halvdör för det. Utan jag går till skolan och gör det som skall göras iafall. Blää. SNORET BARA RINNER SOM BLODET I DINA VENER!! ;) Mysigt. 

Imorgon blir det en tripp till Nyblivande mamman Marielle och hälsa på. Mycket trevligt. Sen ska man väl även ta och leta en del artiklar och kanske förmå sig til och köpa ett nässpray, dock inget beroendeframkallade dåligt jäkla uttorkande skit. Nej nej, något mycket bra ex. koksaltlösning. Bara sköljande. Japp, så får det bli. Jupp jupp jupp.

Jag känner verkligen inte för något skrivande nu, jag är otroligt typ bitter på att jag faktiskt har blivit förkyld på detta jävla vis. Öööh...

Veckan och helgen framöver är ordentligt uppbokad kan jag få lov att tala om... Helt sjukt men jag vet att det kommer löna sig för oss alla, tro mig. Lika bäst att jobba på för på nästa fredag ska det vara inlämnat och då ska vi även hunnit med granskningen av en artikel... SHIT!

Något som var förvårnansvärt bra idag var att jag fick VG på den praktiska metodtentan, eller ja jag fick väl det tror jag hade problem med att fatta vem jag var först eftersom hon hade kodat dom helt lustigt. Nåväl. :) Ohh yeah!

Skall man ta vaccinet eller ej? //Souie Lou

There's some things we don't talk about

Skrev ett mycket fint inlägg men det råkade ju skita sig totalt så det får lov att vara utan det idag då.

Skulle ha spenderat tid med Miss Mikaela idag men så blev inte fallet, jag hinner inte och vi sk ta det senare i veckan. Det måste vi banne mig göra. Det är dags nu.

Nyår typ 03-04 eller något sådant om ens det....
<3

//Souie Lou


Yes We Can? Thank you satan

Kollade resultatet från läkemedel nyss och nej jag klarade såklart inte den. Öööh. Hade ett fel på första och det var precis samma fel jag gjorde förra gången på läkemedel då det var ordinarie. Jaja, tur väl att den inte är lika jobbig som alla de andra tentorna, dock en omtenta till som ej är uppskattad hur som helst...
Ööööh.

Natten var något underlig tycker jag, skärpning!!

Ska snart sätta igång med städning för det behövs då verkligen må jag säga, så ja jag ska faktiskt ta och göra det snart när som helst. Och koppla in min "nya" dvd med för den gamla gick sönder för några helger sedan när det var party. Illa. Ut med gamla och in med det nya.

Öööööh, jaha men så här är det iafall och nu ska jag äntligen logga ut, det har jag stått på nu i över en timme typ. ILLA!

//Souie Lou


Through all kinds of weather, through everything we done

Ohlalalaaa. Äntligen helg och jag är som sagt väldigt ledig. Sweet. Har gjort tentan vet dock inte om jag bler godkänd men det kändes verkligen såå bra. Men, ett fel och det är omtenta på den.

Annars idag har jag varit hos min älskade mormor och Ingmar, väldigt trevligt. Pratat en massa och bara umgåtts <3 Jag har även idag plockat lite på mitt rum ska trots allt fortsätta imorgon, för det blev inte direkt så mycket som jag hade tänkt mig idag men iafall. Ohlalaaaa! Ja, jag har ju varit och kollat på Möllani på Annexet, fan vad bra! Stolt som fan kan jag verkligen säga att jag är, fastän att hon inte tror att jag är det. <3

Souie Lou & Möllani is the shiiit

Idag ska det bli en lugn kväll, inget sugen på annat. Ska nog sova i tid också. Och jag lovar dig Möllani jag ska faktiskt lägga upp det på youtube så det sa. I promise you.

Miss Lloyd, jag tänker på dig <3

Shiiit vad många hjärtan det blev idag då, ja det är väl förmodligen för att många människor betyder mycket för mig!

Något bland det roligaste på länge, jag, Möllani och Sandy skrattade verkligen ihjäl oss:
http://www.youtube.com/watch?v=tU6k4484vvg
Detta är nog det sämsta inlägg jag någonsin skrivit. Haha //Souie Lou

She hates her life, and what she's done to it...

Oh my gooood. En ny chans, bara för mig att ta den också, eller ja förhoppningsvis. Ge mig!! Jag är annars en aning tröttare än vanligt, vet ej varför. Spökena håller mig uppe om natten, kunde inte somna förrens efter klockan 3 inatt, illa. Idag har jag annars suttit och pluggat matte i 6,5 timme, haft en lite paus nu i ett tag ska väl ta tag i att en stund till sen så får vi se hur det slutar imorgon, jag ska fixa den eller ja det är mitt mål om jag nu inte blockeras av något annat. Lösningen finns där, det är bara till att leta reda på den.
Just keep it in mind..


Jag känner en enormt stor lättnad för helgen, jag är helt ledig. HELLEDIG! Hur längesedan var det inte man kunde säga det? Visst jag har typ hundra saker att göra, men det är inget jag måste göra för att bli godkänd hit eller dit. Nej, nu kan jag bara njuta utav helgen och det ska jag verkligen göra, fast jag har fullt upp men det ska bara bli roligt. Helgen börjar med en lunch i stan in Kristianstad with the girl. Underbart. Ja, sen blir det till gymmet och förhöra sig lite om ditten och datten ;) Japp, sen ska jag äntligen fara ner till min älskade mormor och Ingmar <3 Inte vart där på sjukt länge nu, har verkligen saknat det något så otroligt, men som sagt, ibland hinner man inte.

Souie Lou 2006
Fan vad jag är sugen på att göra något, typ klippa mig. Ja, det blir topparna i helgen som gäller och inget annat...

Nu blir det verkligen dags för Bear Grylls, något av mitt favoritprogram. Helt underbart. Får man följa med? Ohalalaaaaa!

Vad blir årets julklapp? //Souie Lou


Somewhere over the rainbow...

Denna dag, ack. Pluggat hur mycket matte som helst känns det som och ändå inte riktigt fått kläm på det ännu, men det kommer och förhoppningsvis imorgon så jag sedan kan fixa min tenta. Ahh nu blir det fråga Olle, fast det verkar som om jag redan har sett detta, iafall han den bögen med blondielooken.  Vafan inget nytt?

//Souie Lou

When you came in the air went out.

Varför existerar inte det jag vill ha? Öööh, måste leta vidare.

Dagens händelse:

På tal om något helt annat, när jag var och handlade innan idag var det en tant som föföljde mig, helt seriöst. Hon gick efter mig och höll på och fråga om det ena och det andra, var de hade det eller de och varför det inte fanns några påsar att plocka grönsaker i osv. Helt sjukt. Jag höll ju på att halvdö typ för en stund, hon trodde hon kunde utnyttja mig den lilla tanten. Morsan sa sedan att hon är rätt dum i huvudet eller något sådant, för hon hade även försökt med morsan men morsan var så smart att hon bara stack ifrån henne. Haha. Usch och fy på henne.

Nae, nu får jag nog faktiskt ta och lägga mig, har varit en jobbig dag och klockan är ju fan 24....SHIIIT

//Souie Lou

Is this the end? I don't hope so...

Nu ska jag verkligen berätta lite hur jag känner eftersom det är här, på bloggen som vi tydligen håller våra diskussioner. Detta eftersom det inte är någon som säger emot precis i samma sekund(?) Alltså kan man skriva vad man vill utan att någon kommenterar och man behöver därmed inte heller bry sig om det. Eller?...

Jag har en vän som inte direkt har visat något speciellt intresse på den senaste tiden. Det är så jobbigt att höra av sig och hon har så mycke att göra och ändå sitter hon i soffan och lyssnar på barnskrik? Skämt och sidor.
Hur kan man tro att det känns som om det är min vän, när hon exempelvis skriver meddelande till min lillasyster, innan hon ens skriver till mig när hon kommer "hem" ifrån sitt "hem". Och däri princip planerar att de ska festa, hur ska jag då hinna ens fråga om en härlig myskväll? Hur tror du att det känns för mig? För tro mig det har funnits planer för det i min hjärna men de har aldrig kommit ut för att det har planerats annat, tro mig det ha det. Att inte ha en vän som bara kan umgås, prata om allt som förrut känns skit. Jag säger inte att du inte kan det, för det vet jag att du kan, men du kan ju tänka efter lite själv... Att alltid planera party hit och party dit, finns ingen förståelse att jag inte alltid hinner festa, fastän att jag jättegärna vill. Jag hade tyckt att det vart skitkul men eftersom jag ändå har vissa saker som jag bara måste göra så är jag illa tvungen. Min skola tar upp jävligt mycket tid, jag vet det, men att plugga 100% betyder i näst intill med att man aldrig är ledig ifrån den. Jag vet inte, men det känns som om att det är svårt att förstå det om man själv inte är i samma sits. Måste kännas väldigt skönt att bara kunna säga att allt är mitt fel och att allt är mitt beslut, känns väldigt vuxet... Men det bryr jag mig egentligen inte om för jag vet att det inte är så. Tänk vad skönt det hade varit för mig att påstått att allt var ditt fel och att det är Du som har gjort att det har blivit såhär, nej det är fan inte ens skönt att skriva det bara för att påstå det. Det är löjligt, och ta inte det nu som om att jag tycker att du är löjlig. Nej min lillasyster är min lillasyster och jag vet ärligt talat inte längre vems vän du är. Något som jag däremot faktiskt blev glad av i helgen var att Du bjöd upp mig till Växjö, att du ville att jag skulle komma. Du kanske inte är medveten om det själv, men det är något du aldrig ha sagt sen du flyttat upp dit. Nu vet jag dock inte vad för nytta det är med det, eller? Är du hård som sten eller betyder jag inte någto för dig, du verkar så oberörd på något vis...
Jag tänker inte skriva mer om det här, borde hellre diskutera det eller låta det vara, jag vet inte. Jag vet iafall att du betyder mycket för mig och att det vore väldigt sorgligt om det skulle kfgköldsjfnmdsfn. <3 <3 <3

Mini och jag
Happy moment... Har för mig att vi var i kallekrona och kollade på WASP eller att vi iafall skulle det!
------------------------------------------------------------------------------------------------------

Idag har jag haft min jäkla praktiska tenta. Usch fy fan säger jag bara. Har nog aldrig i hela mitt liv varit så satans nervös, inte ens vid debut. Nej, men nu är det över och det blev jag godkänd på, så fruktansvärt härligt. Fick en patient med halsfluss och skulle ta svalgodling på denne och berätta lite om annat som kom upp... Iiiiih!

Läkemedelstenta på fredag men, usch vilket helvete men jag skla plugga nu i två dagar så ska det förhoppningsvis gå. Ikväll ska jag dricka te och bara njuta av att känna mig glad för vissa saker.

//Souie Lou



I feel my temperature rise...

Fasikens vad jag är trött i huvudet nu och har ont i handen/armen. Har suttit och skrivit och läst och pusslat ihop all text nu så nu är jag körd i huvudet, usch vilken känsla. Nej, men nu har jag en sådan där liten paus igen nivet. Ja, klockan är "bara" 17... Hade inte gjort något om jag kunde fått stanna tiden i ett par timmar faktiskt, hade jag tjänat något på det? Ja, jag tror faktiskt det. Nu tycker jag att det är fuskigt för de som har sin tenta på onsdag, men samtidigt skönt att ha den gjord. jag ska fasen min själv klara den, så enkelt är det!

Miss Camilla
I digg and I miss!

Ohlalalalaaa, magen skriker efter mat. Kött med pommes verkar det bli inte helt fel, bara krypa ner i soffan och kolla på bra tv-program eller någon film. Känna sig fri och ledig och inte stressa eller känna sig pressad utav något... Ja, det hade ju inte varit helt fel men så kommer det ej till att bli har för mycket med detta ikväll det får vänta till typ ett par dagar eller nästa helg. Ja, så är det, tråkigt men sant. Mm. Idag ska jag enbart se ett tv-program det börjar klockan 20.00 så det ska väl gå an, men bara ett!! Måste hålla på mig, bläää. Snart börjar jags fan lipa av nervositet och hemskhet av att känna att jag inte kan något...

Människor som inte vet, de förstår sig heller inte på det... //Souie Lou

Ghostriders in the sky

Känner att jag verkligen inte har tid med detta men jag får ta det som en liten paus. Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst här just nu om "vissa" saker, men jag tänker verkligen inte göra det eftersom jag inte ser någon mening med det...

Fick sms från Miss I igår (blev stolt och glad), därav lägger jag ut denna bilden:
Miss I
Fanns fler bilder på den vackra kvinnan där i också, fast de kunde jag givetvis inte kopiera, mohahaha.

Annars nu håller jag på och pluggar och har gjort det i princip hela dagen hittills, men jag är inte klar på långa vägar, jag börjar verkligen bli mer och mer nervös nu sådär PANIK-artat, så det är helt sjuukt. BLÄÄÄÄ! Fuck it, haha. Nej men asså det kommer bli rätt kämpigt tror jag och inte nog med det så har de ändrat min tid också och för en del andra så jag ska göra det tidigare, vilket i för sig inte för min del gör något. Slippa vänta ändå tills klockan kvart över två så jag tror jag skulle börja kvart över elva istället. Huuuu. Det betyder att jag får sitta och vänta i 45 minuter fast jag ska nog läsa på lite under den tiden, allt kommer inte sitta som det ska tills imorgon för jag vet att jag har börjat plugga försent till detta, men och andra sidan så känns det fortfarande inte som man är helt jäkla hundra på vad det är man ska kunna och inte ska kunna...

Bye bye //Souie Lou

Fuck It!

Säger bara: Tydligen inte!

Sucker //Souie Lou


There used to be a time when the fun would never end. Here one day, gone the next. Forget the past, it's the best bet. Friendly faces, turned insane. Don't take it personally, it was them who changed.

Superhärlig helg har det varit. Har bara tagit det lugnt och vilat ut ordentligt.  Har idag varit hos Miss C, mycket trevligt som vanligt. Gått igenom allt inför tentan nu så jag hoppas att det ska gå bra. Ska skriva ner allt sen lite bättre och samlat så att det bara är till och plugga på det imorgon, jäkla panik över att jag enbart har morgondagen på mig att plugga in allt, men jag hoppas verkligen att det ska gå bra ändå. Använd hjärnan, ja tack! Håller på och kolla lite roligt nu men hittar inget som tilltalar mig på momangen, jag antar att det kommer när det kommer eller också kanske jag har hittat det i in samling fastän att jag inte ännu vet om det.

Denna vecka är rätt "chill" fast jag har ändå och göra eftersom det handlar om tentor så... Bäst att ligga i, men till vilken nytta?

Varför gör vissa människor mig så satans besviken? Om folk vill ringa mig kan de fan göra det tidigare och jag ställer mig fråga på fråga, vilka fan är egentligen ens vänner? Jag är verkligen smått förvirrad och besviken.

Let's fly high... //Souie Lou

A secret society do exists

Har kollat filmen nu ikväll, den var inte direkt värd att se, jag kommer aldrig se om den. Den var så lågt under min förväntan så det var sjukt. Nåväl, en film avklarad vad kommer next?

Jag funderar allvarligt talat på att sätta mig in mer i ämnet, jag tycker det är spännande och mystiskt...


//Souie Lou

RSS 2.0