Aj aj aj

Så var påsken här, lyckligare för det, roligare för det? Vetitusan det. En dag/helg liksom alla de andra. Inget märkvärdigt med det. Börjar få lite smått för mycket panik inför det sista nu, samtidigt som det ska bli roligt och skönt och komma ut och göra det som man måste - ja jobba!! Hm. Annars så är det underbart med tvättmaskin!!!

Förresten Glad Påsk //Souie Lou


Jag tänkte faktiskt att jag skulle skicka dig ett brev


Eftersom vi aldrig pratar eftersom vi aldrig ses... Thåström skriver och sjunger så ofantligt vackra och betydande låtar. Lyssnade häromdagen på honom, var allt för längesedan. Minnena kommer tillbaka, jag kommer tillbaka, till det jag en gång var. Ibland känns det som om man försvunnit, blivit förvriden, konstlad, övergiven, lämnad, mörad, rädd och glömd. Allt på en och samma gång.

Tankar, känslor, funderingar behöver ibland tänkas på egen hand och på egen tid. Bryts ned för att byggas upp. Just nu känner jag mig bara nedbruten. När ska jag byggas upp på nytt? Snart finns det längre inget kvar. Känner att jag snart blir en enda klump, förlorad, snart övergiven för alltid fast ändock finns det hopp, det finns det alltid. Om framtiden och vad den kan ge, just nu känns det bara så jobbigt, så orkeslös jag är, så trött och gråtmild och ja, utplånad. Snart ska jag lysa, skina, glittra och skratta, snart ska jag få sjunga högt, högt över alla, högt över allt! Snart är det min tur att vara kung!

Min vildsinta lilla bebis här hemma har fått ett litet humör som heter duga eller påfrestning rättare sagt. Men underbar det är hon. Tvättmaskinen är äntligen inkopplad så idag tvättat jag för fullt!
Ha en underbar dag allesammans.

Blir man förändrad eller förändras man när man blir mamma? //Souie Lou


Jag är säker på jag hade den igår

Ge mig energi! Nu, tack! Energikick, give me!

Promenad genom stan, nej men promenad powerwalk, något i den stilen med mor om någon timme. Blir nice, sen lite plugg ikväll när lillan lagt sig. Känner ingen direkt motivation till det men tror inte heller att de kommer komma om jag väntar eller låter bli. det är nog bara så med den saken, tror det blir roligare och mer inspirerande när jag väl ska ge mig ut på mitt sista om någon vecka eller så, nu ska det fixas, finns inga andra alternativ! Börjar blisjukt nervös nu!!

//Souie Lou



Fyllt mitt huvud med Tingeling

Matade fåglarna i morse. Mysigt.

Ibland kan man ta sig en funderare över hur det kom sig att man befinner sig i livet just här och just nu. Vilka andra alternativ hade funnits. Hur kunde det blivit annorlundare? Hur skulle det kunnat vart någon helt annanstans!? Hur kom det sig att det blev just precis såhär där vi idag befinner oss? Jag är jätteglad över mitt liv så det är inget att jag vore missnöjd, inte med något varken det ena eller andra. Jag har min familj, min hund, min alla hjärtan i värden vid liv! Mer än så kan man inte önska. Man kan dock få fundera och tänka och låta tanken spinna vidare på hur det kunde ha gått, fastän att jag egentligen inte bryr mig ett skit. Tänk bad mycket roligt man varit med om och som komma skall.

Jag välkomnar livet med öppna armar.
//Souie Lou


Blinka lilla stjärna där

Iblanda det både så man ångrar sig och samtidigt inte, alltid finns det möjlighet senare om inget ändras på den biten. Mamma min satte spinn i huvudet på mig. Fast självklart ska jag göra det jag hållet på med nu så länge, ska färda och jobba men om man inte trivs eller känner att det är ens grej la ske det finns annat att tänka på. Hade vart så jäkla roligt, tusan också att inte denna idé gjorde sig påtaglig redan för ca fyra fem år sedan. Nåväl då hade jag med störst sannolikhet inte befunnit mig där jag idag är och är väldigt stolt över trots att jag önskat det färdigt, allt kan man inte få. Men nästan och allt annat tydligen.

Idag har vart en mest härlig och sprudlande dag. Vart hos mamma och vi har gjort stan i flera affärer och bara myst runt. Samtidigt som vi senare fick mysa med lilla familjen Johns. Så underbart. Att man kan göra dem gratis, så fantastiskt. Helt sjukt!! Underbart! Härligt! Otroligt! Skulle nog kunna skaffa och ta hand om hundra barn haha.

Funderar lite på det här med vänner. Känns inte som man har de så många likaså bekanta och kompisar. Vart tog alla vägen eller se finns kvar det vet jag men ändå. Känns som man är väldigt ensam trots allt ändå. Fast man kanske egentligen inte är det. Hm.

Ikväll blev de lite äppelvin i ensamheten, imorgon blir det nog "bara" en mysig lördag. Med lite plugg!! Hah Enjoy!

//Souie Lou


Hipp hipp hurra!!

Igår var dagen min, ja jag fyllde år! Blev en kanonbra dag och känner mig inte ett dugg äldre än. Tänka sig 24 år gammal, låter rätt ungt ändå kanske eller? Nåväl, fick lite smått och gått som kom till användning på direkten!! Roligt! Annars har dagen idag som för övrigt är kusinen mins dag (Grattis!!!) vart hos mamma hela dagen, så kul med lillan som stormtrivs bland andra barn och älskar att leka och verkligen döälskar sin mormor! <3

Tack för både igår och idag //Souie Lou


Jag lever för stunden

Vilken morgon det varit. Nu myser jag ensam i soffan, Mia på grötö står på och kaffet i handen samtidigt som jag skriver detta, jag njuter!

På senaste tiden har jag känt en känsla jag troligtvis aldrig känt förr. Känner mig så pressad i allt eller att man ska så mycket och vill så mycket så det nästan bara blir skit av allt. Orkar inte längre alltid ta tag i saker. Fast tillslut gör man det ändå. Jag vet inte, känner att det kanske börjar klarna upp lite. Till sommaren är jag förmodligen en mer sprudlande människa än just för tillfället. Det är mycket som snart kommer lätta och det kommer snart visa sig om jag är passande eller inte.

Varför kan man inte känna sig tillräcklig? Känner Du dig tillräcklig? Jag tror inte jag gör det. Inte alls. På något sätt och vis. Känner mig väldigt otillräcklig. Kan ha att göra med att man har för många bollar i luften, att man vill för mycket, ska ha koll och inte kontroll!

Alla behöver vi någon som vill lyssna //Souie Lou


RSS 2.0