I can’t believe what you said to me Last night when we were alone

Har idag kollat klart på Kenny Starfighter, haha. Det är helt underbart! Blev aldrig något gym, fan jag måste börja utesluta något ur maten och det har jag gjort nu, inte värt att ha ont bara för att det råkar vara gott. Har annars idag städat lite och eh... Vad mer? Nej inte vet jag, lagat mat och ja vart trevlig kanske.

Imorgonkväll blir det lite ölande med Möllani och Farsan, jajamensan så vart det med den nykterheten. Haha. Ska bli gymmet först sen träffa Miss I för fika. Så trevligt så, behövs verkligen, var trots allt ett bra tag sedan sist nu!



//Souie Lou

What I've felt What I've known Never shined through in what I've shown Never be Never see Won't see what might have been What I've felt

"Är det fortfarande okej för sjömän att knulla horor?"

Blev inget Stockholm igår, känns ändå helt okej. Man ska inte göra av med pengar man egentligen inte riktigt har. Det kommer flera gånger. Få se till att bli av i våren eller iafall i sommar.

Vart på gymmet innan idag, fan asså jag fattar inte vad som händer, kände mig helt slut i kroppen. Inte kul. Nåväl så blir det väl bättre nästa gång. Annars har det blivit till att plocka undan i skohyllan, haha. Fy fan slängde urgamla skor för fasen. Sådana som jag numer aldrig ens skulle kunna tänka mig att ta på. Fast visst var det fint zebratyg, iafall inne i dem men vafan. Haha. Sortimentet varierade något så fruktansvärt, men jag får ändå en skön känsla önver det när jag tänker på det. Kolla på en bil idag med, fast inte till mig utan till Daniel min bror. Kommer ej ihåg vart men jag ska hämta upp farsan, fast när jag ändå är på det hållet kan jag se till att dra dit och städa också. Så fick man det gjort för denna vecka.

Fan till helgen lär det än en gång bli party, blir jobbigt detta. Fast man lever ju bara en gång, men man behöver inte festa ihjäl sig för det, jag menar, det finns faktiskt fler saker att göra i denna värld. Tydligen inte ändå. Nej men, nu kör jag sista helgen och sen får det faktiskt ta och bli ett uppehåll, iafall någon/några helger framöver. Det är trots allt påsk. Blir nog även förhoppningsvis grillning och bastu som kommer stå på schemat med nu till helgen.

//Souie Lou

I got ice in my veins, blood in my eyes Hate in my heart, love in my mind

Helgen har varit av ren lycka. Fredagen bestod av shopping i Malmö på Entré, det var ju klockrent. Haha. Hetsmusik. Sen blev det hemfärd i 190... Tss. Nej men bara nästan, käk och öl och bastu på det, härligt värre! Fan vad jag gillar det. Efter att kommit hem något lite halvfull kunde jag inte bara krypa ner i sängen utan fick ta mig till morsan och de andra på Lochen, festande till typ 4 på morgonen, fint det. Lördagen bestod av mer drickande, lagade dock god mat till flickorna där hemma. Var faktiskt jäkligt seg hela kvällen och även ute, fast det var trevligt. Mycket folk, Robban spelade och likaså Möllani och duetten ja den var ju suverän. Idag vetifan vad som händer, känner mig rastlös men Miss A skulle komma en sväng senare.

Tydligen kan man inte höra av sig längre, synd men om fallet är som det är kan de lika väl vara nog.

Brev från p ja de var ju trevligt, på tiden kanske att få detta ur världen? Ööh. Vill spy på det. Destruktiv, mm. Vi får la se vart det slutar.

Lite bilder ifrån förra helgen och helgen som var är väl dags att lägga upp också:
    

       
  
   

     
  

Ja vad mer ska man säga om helgen, folk som försökte stjäla, brudar som spydde och öl som flög över hela golvet, folk man inte visste om man skulle ta på allvar typ som en gubbe som förföljde mig och Möllani haha "Äntligen är vi ensamma" och försöka följa med in på toa, "nu är det fan nog", nej sen var de ju en och annan förvåning inne på herrdasset med ju, nej jag tycker fan att det är lite lite med toaletter på Lochen. Haha.

Vad nu då? //Souie Lou



Through the gates of hell As we make our way to heaven


Ännu ett år har gått, men detta året blir det ta mig fan ingen maskerad med maginfluensa.

Fy fan vad jag känner att blodet i mina kärl börjar tyna bort och att jag snart kommer dööö.
Jag tycker att det är en aning hemsk dag idag, fast det är kul med presenter haha. Ska fixa till efterrätten strax till gästerna som anländer senare. Ööööh. Jag känner mig gamal, när klockan slog tolv grattade Mini mig, för hon var här och vi hade mysigt. Haha. Satt och rotade ut mina lådor och allt vad som fanns där i, mycket att slänga, mycket att ta fram som jag inte visste att jag ens hade och som var behövliga saker... Fast det bästa utav allt var att vi satt och lyussnade på mina gamla skivor som jag verkligen menar gamla med, helt sickness. Typ, lilleman, outcast, eskobar, britney, westlife, hah och så vidare... Det var en riktig nostalgis stund. Många minnen som ploppade upp här och var. Ja de var oslagbart. Ha! Jag har fått behövliga saker i denna dag och det tackar jag för så jag itne fick mig en sopborste som jag ska ha om hundra år... Hihi!

Jag är förvånad, efter att ha haft en 30-års nojja när jag fyllde 20 så är jag idag lugn. Jag känner verkligen att livet kommer passera i vilket fall som helst. Spelar ingen roll hur man än gör eller vad man än gör, tiden går fort frammåt och med raska steg. Usch. Vad ska jag nu göra av mina 9 år innan 30, allt man skulle hinna och allt man skulle göra. Jag tror såhär: Om det dyker upp saker i ens liv här och var får man helt enkelt göra det bästa utav det. Även om saker och ting inte blir som man från början hade tänkt behöver förändringen inte betyda att det blir sämre, kanske blir det bara bättre och mer överträffligt än vad man från början någonsin vågat hoppas på att det skulle bli.

Nu har jag lagt det bakom mig, jag orkar inte hålla på och bråka, eller bråk och bråk, känns jävligt onödigt... Vi är trots allt vuxna människor.



It's my birthday
//Souie Lou


Well, the night's begun and you want some fun Do you think you're gonna find it

Jag blev verkligen överraskad av förvåning när jag lyckades få ihop en thaigryta så god som på restaurang. Hihi. Lycklig av förvåning. Mm. Annars har jag umgåtts med Mini, trevligt värre. Sen inte gjort så mycket mer, undrar vad som komma skall nu ikväll? Förmodligen inget mer än att Mini kommer hit och myser lite. Tv, film - ja något i den stilen lär det bli.

Är det över?
Är det okej?
Är det för gott?
Vad händer nu?
Vad vill man ska hända, eller ska det bara ske.
Jag vet inte, men jag vill.
Fast det kanske är lönlöst?
Förgäves?


//Souie Lou

I don't think you're getting the point

Ibland kan jag undra vilka som lider mest utav det och vem som egentligen håller igång själva samtalet, om man nu vill kalla det för ett samtal. Vem triggar samtalet när ingen annan bryr sig? Vem är smartast och vem är inte, reflekterande frågor som inte jag förstår varför de ens ifrågasätts. Om man utgår ifrån det måste personen eller personerna ifråga känna sig aningen jävla dumma i huvudet, vilket jag inte helt förnekar heller. Att uttrycka sig kan man göra på olika vis, fast det finns de som inte kan göra de på något vidare bra sätt alls, det är bättre de håller käften då istället för att förstöra hela jävla tiden. Ååh just det, att vi hela tiden kommer fatta saker och ting när vi är vuxna - HALLÅ, vi är vuxna fastän du beter dig som ett jävla barn som gnäller hela tiden, inget positivt i ditt liv? Tydligen inte, jag kan bara fortsätta tycka så jävla synd om dig att allt du upplever är så fruktansvärt! Hoppas frukosten smakade bra, jag själv tappade verkligen aptiten!

Så nu har jag skrivit av mig det där och kan lämna det bakom mig vilket vissa andra säkert inte kommer kunna göra... Vad har hänt i mitt liv i denna dagen? jag har vart på gymmet, kom hem, duschade, fixade frukost till "familjen" sen har jag inte hunnit med mycket mer, ska väl snart ta mig något och käka beroende på om det händer något annars kan jag lika väl sitta här tills det gör det. Jahapp, får väl ta bilen och svepa bort och handla på Coop! Ska laga lite thaifood hos farsan idag, eller vi kan iafall kalla det för ett försök, får se hur det blir. Hade vart skönt att fått det gjort nu istället för sen då det kommer vimla utav folk. Alla blir helt helg-tokiga. Ja men först nu ska jag nog göra dumheter på balkongen. Ja alltså att röka, inte hålla på att spotta på folk eller visa olämpliga kroppsdelar eller skrika ut svordommar, nej jag menar en helt vanlig cigarett.

Det finns en framtid även imorgon //Souie Lou


When I saw you up on stage my heart was in a blazing rage my thighs nearly went up in flames I knew I had to get your name

AHHHHHH! Frustration över att inte finna det jag behöver. Hittar inte mitt motiv och att rita det blir jävligt jobbigt och svårt om ens möjligt? Nej jag funderar skarpt på att göra något annat så länge, spara till nästa och då får de rita upp något till mig, låter inte det rätt bra? Jo det tycker jag, förutom att det faktiskt är så att jag väldigt gärna vill ha detta nu och att jag sparat nog till det... Ska det då behöva ta ännu längre tid? Ja, tydligen!!! FAN I HELVETE!! Nej, ska göra ett par tappra försök imorgon också, sen får jag se hur jag gör...


Imorgon ska jag leka med Mini.

Är det över? //Souie Lou

Don’t look at me like that You amaze me

Back on track. Känns gitt. Dagen idag har inte bestått utav mycket, hittills. Fast jag antar att den kommer ha mer att bjuda på. Tänkte höra med Mini vad hon ska ha för sig, hon är i stan nu ett par dagar så det är lika bäst att passa på att ses då. Det känns bra. Förstående. Som alltid. På alla punkter.

Jag vet jag har sagt det ett bra tag nu, men nu får det banne mig ta och hända något på min arm. Ska se till om morsan har tid i denna dag att fixa till tatueringen så att jag sedan faktiskt kan trycka fast den på armen haha. Nej men den har vart efterlängtad länge nu, fast nu känns det som det är rätt tid för den så this is my time. Fixade lite igår men nu fan ska den bli klar på riktigt. Orkar inte dryga ut det mer nu, och varför har jag ens för den delen gjort det från början?

Ibland när man tänker tillbaka på något som ändå har påverkat en kanske man inte ser meningen i det. Jag känner verkligen inte att jag har fått ut något av en människa jag en gång i tiden trodde att jag kände. Kände och kände, tror nog aldrig ens att jag kände henne. Jag har till och med kommit på att jag mår så mycket bättre utan denna människa. Är det inte konstigt vilka fördommar man kan ha? Jag trodde kanske jag kände personen i fråga mer än vad jag egentligen gjorde, när jag väl kom till insikt med det så visade det sig att personen inte var någon av min sort. Någon som jag aldrig annars skulle ens kunna tänka mig att höja på ögonbrynet för eller ens vilja bli vän med. Nu idag vet jag knappast något om människans liv och det gör mig ingenting alls. Fördommarna man hade var att personen var väldigt hjälpsam, brydde sig, var intressant och nyfiken. Detta speglar sig absolut inte lika tydligt i dagar som dessa.... Det vill jag lova. Det är bara till att hoppas att andra ser det man då såg, fast nu. Jag kommer aldrig mer bli lurad av en sådan person. Lurad? Ja det är precis så jag känner. Personlighetsförändringen är tydlig! Fast, det bästa vore såklart att inte känna något alls. Det kommer dock slå tillbaka på en själv i slutändan hur man är, hur man beter sig, agerar... Nog om detta, jag kände bara att jag var tvungen att skriva ur, färda just det kapitlet ur mitt liv.

Tänker det fortsätta vara tyst nu? //Souie Lou

Just a second, it's my favorite song they're gonna play And I cannot text you with a drink in my hand, eh…

Jahaja jaha? Så vad händer? Bra fråga, idag inget alls. Blir till att sitta barnvakt 16... till typ 19.30. Något tidsfördriv iafall. Annars då? Nae, jag vet inte, blir inte så mycket mer idag men ska då verkligen ta och pallra mig till gymmet imorgon, det behöver jag och det ska jag nu får det vara slut med detta tramset. Livsglädjen och livsnjutaren skall nu hitta tillbaka igen. Jajamensan. Så vad händer och sker resterande del av veckan? Jaaaaa, det blir väl till att träna, hitta en vän kanske och sen är det fredag och jag har inte bestämt mig ännu... Sen kommer lördagen med sitt helvete och så är det söndag och en ny vecka tar vid.

Vad nu då? //Souie Lou


I don’t know how to slow it down. My mind’s racing from chasing pirates.

Vitlök? Jag ska banne mig sluta käka det. Jag får ju bara förbannade kramper och det stinker ju verkligen. Vackert väder idag men vad gör det mig? Mitt huvud är tungt och jag känner verkligen inte för att ens ut och traska idag, fast visst med rätt sällskap hade det inte skadat.

Malin gick vidare till Länsfinalen i Musik Direkt. Grattis!! Länsfinalen är den 17/4 (-2010) i Karlshamn. Då kommer jag säkerligen att glutta på det. Allt kan hända och ske. Nåväl är det ju skönt att det är på hemmaplan för henne då. Det blev som det var trott.

//Souie Lou

There were moments of gold And there were flashes of light There were things I'd never do again But then they'd always seemed right

Söndagsångest för att man inte gjort något utav dagen. Vart ute och gått en sväng med Miss A och Nelly, sen fick det bli en liten drive med Möllani bara för att vi satt och lyssnade på gammal go-musik. Vart hos farsan med sen igår, kändes som om det behövdes. Vad som återstår nu det får man se. Hjärnan känns kapabel till det mesta. Dock är jag inte lika säker på att sinnet säger detsamma. Jag är destruktiv och jag kan karatesparkar - vart jag nu än lärt mig det hade vart väldigt roligt att veta? Och även hur jag skulle lyckats med en sådan träff-säker en. Asch, nu ska jag inte prata sönder detta, jag menar vill man ha kvar spänningen för ovissheten så ska man nog hålla klaffen nu. Fast det ända jag har att säga är "Det kunde vart fan så mycket värre" och vad fan gör det om hundra år?

Malmö på fredag? Fårse vad det blir av det, förbannat roligt hade det vart, men samtidigt så känns det som om man ska hålla sig i skinnet. Det hade inte skadat men heller kanske inte gjort någon nytta. Får se vad pengarna tar vägen och sen kanske ja, jo det hade funkat, troligtvis, fast är det rätt läge? På lördag är en helvetesdag må jag säga. Fan också. Jag vill inte. Finns ingen anledning, vill inte få tiden att gå, det blir bra om det är som det är nu och om det är så att jag kan känna mig ung, fast egentligen känner jag mig väldigt gammal. Konstigt? Nej, för det mesta bara jobbigt...

Ibland är allt så otillräckligt på något vis. Man vill ha mer, fast man vill inte be om det. Man vill verkar mer för världen än vad världen ens är, vad fattas? Eller fattas något egentligen, är det man själv som saknar något, brist på något, något som man själv anser fattas som man vill ha eller bara förlusten av det?. Eller är det bara inbillning? Man kanske helt och hållet tro och litar så pass mycket på sig själv att man tillsist tror att det man tänker är sant. Vad känns inom en, tomhet?

Allt kan hända
//Souie Lou


My preference leans to killing you quickly

Jag funderar för mig själv, varför skall jag sitta hemma själv i det dystra? Varför skall inte jag kunna ut och roa mig? Varför kan inte jag få lov att göra något? Nej, vet ni vad, det skall jag och jag ut och jag ska ha kul och jag ska roa mig och jag ska faktiskt dricka lite alkohol också. För det är inte så att jag är tvungen att vara nykter, det bara känns så inom mig. Fast det är inget som håller mig fast vid tanken, nu ska jag strax hälla upp ett glas vin ovh det kommer smaka utsökt trots att det är ett billigt ett. Sen ska jag ta och vara med i musikquizet på Club Mingel, för jag är ju så bra på det. Hahahaha!

Inväntar samtal.

 Erika!

 Malin!

//Souie Lou

And so I cry sometimes when I'm lying in bed Just to get it all out what's in my head...


Snart dags att kunna använda de sköna.


Eller de heliga... Om de nu fortfarande fungerar, slänga dessa underbara dojjor, nej verkligen inte. De har en bra historia bakom sig! Får ta och rama in dem om det så skall vara haha.

Inte blivit något städ hos farsan i dagen, men imon, Pallade inte. Har inte riktigt varit någon bra människa idag känner jag. Lagade iafall mat åt honom, det blev gott. Jahaja, egentligen har jag ignet sådär speciellt att skriva om. Sitter och lyssnar på lite musik och funderar en del. Känner att jag måste ta tag och göra något nu i dessa veckor som finns. Får se vad det blir av att. Hm.

Imorgon gymmet, det är ju så jag faktiskt längtar. Sjukt men sant. Ska ta ut mig för hela jävla helgen. Kanske kan besöka mormor och Ingmar imorgon, får ta och slå en pling och se vad de säger om det. Annars då, händer då? Jag vet inte.

Fan asså, tankarna på vad? Vad vill man, vad vill man inte? Vad önskas, vad oönskas? Vad känner man och vad borde man känna eller vad känner man inte eller vad fan håller man på med? Idag känner jag någon form av förlust, vet inte varför, det är väl inte slut än? Slut på vad? Än? Har det ens börjat? Med vad?

Hur tänker Ni ert liv om 10 år?

//Souie Lou


We know that you could go and find some other, Take or leave it or just don't even bother, caught in a craze, it's just a faze, Or will this be around forever.

Verkar som om jobbet för SRF är klartlagt, lite iafall. Att vi får jobb, klart men sen vad det blir är väl inte lika klart, fast det känns kul med lite ovetande med.

Sent igårkväll befann jag mig på annan ort, det var mycket trevligt och mysigt. Dock blev det lite hastigt i morse, fast nu är jag snart som en människa igen. Snart. Eller kanske inte, eller vad vet jag, jag kanske är ett svin egentligen. Vad händer nu?

Känner mig fruktansvärt meningslös idag. Fast jag ska till farsan och städa och fixa gott käk. Jajamensan, tänka sig för att mitt liv typ enbart bestå av städning. Och på tal om mat, nu är jag faktiskt väldigt hungrig, käkade en banan nyss, fast jag vill ha riktig food, nu! Fan jag är fortfarande sugen på THAI - THAIMAT!! Har vart det de två senaste veckorna, fast jag har fortfarande inte hunnit käka det. Hm. Kanske imorgon Möllani?

Ska försöka fixa min tatuering med nu i dagar som dessa. Känna att det behövs nu, jag vill!!! Jag ska!!
Har bestämmt mig för att jag ska köra en hel helg nykter, att det inte ska bli en enda droppe för min del och att det kommer kännas så fruktansvärt skönt. Alltså, jag ska inte festa utan enbart ta det förbannat lugnt och ha det jävligt skönt. Låter inte det helt gild? Kanske inte, men det kommer det bli!

//Souie Lou

Everytime I step into that game It fills me up with an awful taste

Jahaja, hänt idag då? Inget speciellt. Vart väldigt rått ute idag så jag har för det mesta stannat inne. Vart på gymmet en sväng, ett möte, sen har jag faktiskt till min förvåning städat mitt rum. Jag lyckades. Nu är allt med skolan undanplockat tills vidare, ska orda upp det lite också, kanske sälja av sig något? Återstår att se. Ja, men det känns jäkligt skönt iafall, nu är jag harmoni med mitt rum. Känns gott. Fast en sak stör mig, mitt lilla bonsai det har inte fått någon kruka ännu, jag ska plantera om det och jag ska nog bara för detta gå och kolla en kruka imorgon ihopp om att finna den ultimata. Mm. Jag vet vad jag letar efter fast det är svårt när man inte finner det i affären.



Ååååååh, snart vår va?

Vad är det som egentligen håller på att hända? //Souie Lou

Sorry if I touched the place Where your secrets are hid But you meant more than everything And I could not pretend I ain't never gonna be the same again.



Ont i huvudet hela natten, mysigt det. Blev städning idag och nu inväntar jag Miss A för en promenad sen blir det barnvakt som gäller. Jajamensan. Fullspeedad dag. Känns väl skönt att man har något för sig iafall. Hah. Imorgon ska jag slita ut mig på gymmet. Underbart skönt. Vad som sen händer, det vet jag inte...

Nej jag vet att kanske valet belv dumt fast ändå inte. När det ändå är riktig vår och sommar varför skall man då ge upp sig liksom för att göra något som ändå sedan kommer att få göras eller inväntas och som i vilket fall som helst kommer att bli bättre då för då går vi mot mörkare tider. Jag är inställd på detta nu och jag finner mig i det, jag lever med det. Vad ska man mer begära? Nej, ibland fattar jag inte hur lärare tänker eller ens för den delen vad de vill åstadkomma. Till vilken nytta? Varför har ingen sagt något tidigare. Nä. Såäremeddet.

//Souie Lou

I shot a man in reno

Gymmet i morse, Kristianstad med Miss L, ut och gått en sväng med Miss A och Miss D samt MissDog Nelly. Härligt, fast solen skymtade fram när vi i princip var på hem gång, så det var mindre lyckat men det var härligt. Mycket trevligt så att säga. Har en dum huvudvärk nu, vilket jag har haft sen jag var påväg hem från kristianstad... Hoppas den ger med sig snart. Helgen blir inte som tänkt men det tar vi igen det dubbla på sen Mini.

Möllani var med i tidningen idag med, Sydöstran, ehh om något för sotr bild möjligtvis, haha. Fast det var ju lite roligt det med, den var ju fin iafall.

Nu ska jag handla med morsan. //Souie Lou

The beast in me Has had to learn to live with pain And how to shelter from the rain

Woohoo highlife. Händer och fötter idag då? Nej, men hallå va. Köp blåbär. Hallå där en gång till... Köp rutten sill. Hallå där många gånger... Köp ..... ?

Fan vad skönt och faktiskt ha sovit i typ 12 timmar... 11 iafall. Helt sjukt vad mycket tid man lägger ner på att sova. Fast om man inte sover kan man ju inte heller ta tillvara på vad livet har att erbjuda, vad nu ens det för den delen innebär. Hm. Idag blir det tydligen en sväng till farsan, känns ju nice. När vet jag inte. I veckan nu ska jag fan köra på hårdträning, fan vad jag ska plåga mig själv. Känner för det, vill det, behöver det och det värsta utav allt eller det bästa beroende på hur man ser det - Jag gillar det! Bara nu handen min kommer palla. Fast det får den nog lov att göra, dumheter som in i helvete!

Jahaja. Städa mitt rum hade vart på sin plats, fast just idag är jag för trött får att ens orka med något sådant. Trött fastän jag har sovit? Ibland blir det inte alltid som man tänkt sig, sover man för länge eller för mycket så är inte det heller bra då blir man seg i hela kroppen resterande del av dagen. Igår klockan 21 - 21.30 hade alla i mitt boende krypit ner i sängen för att sova. Jaa, vad fan är det med folk egentligen? Haha.

//Souie Lou

You can stand me up at the gates of hell But I won't back down

Då är snart denna dagen över, skönt att det inte blev värre än jag trodde. Skönt att allt är löst och historia - glömt. Hah! Så nu pratar vi inte mer om det. Har varit i Sölvesborg 2 gånger idag, kul... Musik Direkt hölls där och Malin skulle deltaga och det gjorde hon. Det gick finnemang, får se om hon går vidare efter den 14 Mars eller vad de nu sa. Fast på sound...provet/spelet ja vad de nu kallas, genrep var det inte iafall. Ja då tyckte de iafall att hon var sjukt bra och undrade vart hon hållt hus med tanke på att hon aldrig varit med i någon sådan här tävling tidigare... Hemma svarade Malin. Fint. Ja, efter att ha suttit nervös där nu i publiken så vetifan vet inte vad jag känner för. Vissa som var med blev jag ju rätt nervös på och kände med, asså mm, det var bra men vissa ville mer och trodde mer än vad de åstadkom. Vad händer nu mer ikväll då? Bra fråga, inget supa iafall. Ingen fylla, tv låter fint. Lugn, fin och sansad kväll.

Bilder från igår:
              

Bilder från idag:
     

Orkade inte bry mig mer efter Malin spelat så då for vi typ hem. Jag menar, ja vad ska jag säga. Ibland funkar inte hjärnan som den ska. Musik Direkt var mycket trevligt den stund jag var där iafall.

//Souie Lou

Feeling unknown and you're all alone, flesh and bone, by the telephone, lift up the receiver, i'll make you a believer i will deliver, you know i'm a forgiver

Helt jäkla off. Asså ja vi höllt ju på att vinna igår det kan jag ju verkligen säga, fast morsan gav bort den röda tråden som var värd 10 poäng, så där rök vi ur tävlingen. Så jäkla glad att jag ändå eller vi ändå satte den röda tråden med Johnny Cash!! Så jävla gudomlingt! Vad fan hände med geografin egentligen? Vem fan kan stater eller vad det nu heter i USA? Jag får nog gå en kurs eller något.

Möllani var med i tidningen idag, andra gången denna vecka. De ljuger ihop en massa jäkla skit i tidningarna, Möllani är verkligen besviken på vad där står. Inte nervös? Jo, visst fan är hon det. Bort från Karlshamn? Nej hon älskar ju sitt Karlshamn. Inte läskigt att stå på scen? Haha. Fan vad jag skrattade när hon läste det för mig, jävla skryt låter det som!

Vad hände egentligen igår? Hah. Nej men herregud, det var en helt sinnessjuk jäkla kväll och natt. Kom hem typ vid tre utan maten som jag köpte, nej för den hamnade ju någon helt annanstans, på marken? Ja eller gav jag bort den till en fattig? Nej, jag bara skojar med min just för tillfället dåliga humor. Jag tror fortfarande mitt huvud inte är riktigt som det ska. Fast det gör ju inget, jag är ju bara som jag är. Fast det var en mycket trevlig och rolig kväll igår, det får jag fan lov att säga!

Nu får jag avstå alkohol ett bra tag, det bara mer eller mindre fördärvar för mig.

 http://www.youtube.com/watch?v=WVAZYI6IDTM

//Souie Lou

And the tears come streaming down your face When you lose something you can't replace When you love someone but it goes to waste Could it be worse?

Förvånansvärt så blir det en sväng ut till en club ikväll för att delta i ett musikquiz, ska bli spännande. Jag utgår ifrån att jag kommer vinna, så enkelt vart det med det. Haha. Dricker vin med päroncider i och mm det smakar gott. Fast ensamt. Morsan ska med en sväng, det blir nog hon och jag i ett lag. Kan sluta hur som helst. Inga andra som vill vara med oss?

FanFanFan.

http://www.youtube.com/watch?videos=iBMGYekBJfg&v=vtxDGp-UezM

Jag skulle vara nykter idag, det skulle vara en lugn kväll. Nu vet jag inte vad som händer eller sker. Bara för att man går ut behöver det inte bli rehjält, det kan vara lugnt och sansat iafall. Fattar mig inte på vissa som vill att man ska argumentera emot dem för de tror på deras egen vinning, fattar inte folk som försöker sig på något som de inte är. Förstår mig inte på vissa människor alls. Helt ärligt, hur många människor förstår man sig på överhuvudtaget? Typ inga.

Blev en spelstund innan idag med. Möllani bjöd hit Erika och Maram, ja det blev picturnary (inte för att jag kan stava till det) Ett rit och gissningsspel, det blev bra, jag och Erika förlorade med 2 ynka poäng. Haha, roligt var det iafall. kan inte fatta att Erika inte fattade sig på mina ritningar bättre än vad hon gjorde. Fast i för sig med tanke på att alla tyckte att jag ritade lite väl jävla krångligt så kanske det inte var konstigt. Fast försök själva komma på hur ni ska rita krångliga ord, Möllani och Maram fick fan ekla jäkla ord. Dålig förlorare? Nej, faktiskt inte, jag gillar spel och jag njuter av dem synd bara att vi itne spelade fia med knuff, där är jag överlägsen på tur, för där finns verkligen ingen skicklighet, man måste kunna förutspå vad som komma skall om man är skicklig på det. Räknas det?

Jag vet inte vad jag ska tycka, göra eller tänka? Vet du? //Souie Lou


It's a long day living in Reseda There's a freeway running through the yard I'm a bad boy 'cause I don't even miss her I'm a bad boy for breaking her heart

Fan mådde verkligen skit igår, det flög på mig. Fast i för sig hade jag ju frusit hela jäkla dagen och sen bara typ feber, ont i halsen, hängig och gud vet vad. Nej det var ingen rolig kväll igår, men nu idag känner jag mig rätt så kry ändå, bara lite ont i min haaaals. Usch.

Ja, jag blir inte klokare för att jag funderar och inte heller när jag väntar. Nej jag blir helt enkelt bara mer frustrerad och kaos skapas i hjärnan. Nej, jag vet inte alls vad som hålls på eller vad som inte heller hålls på. Jag vet inget alls och jag vet inte för den delen heller vad som komma skall. Ett slag i ansiktet? Ja tack, då kanske jag kan ta och vakna upp lite. Drömscenario? Är väl till att ta i. Jag vet inte! Det känns konstigt för tillfället. Konstigt och underligt... Det känns inte bra.

Grattis Möllani! Vart inne och grattat henne idag på sängen, jag sjöng till och med. (Fyllehund.se?)Jaha, sen blev det en bit tårta, fast givetvis kan ni skylla över felet på mig. Prinsesstårta - skulle vart grön men eftersom jag på något konstigt vis fick för mig att den skulle vart rosa, ja det blev en rosa. Fast det var feeeeel! Stort fel! Haha. Den smakade dock gott iafall. http://www.youtube.com/watch?videos=Y7bl4TU1OzM&v=BUdfvZJUHj4 fast nu fyller hon visseligen bara 19 år...

  
Nu ska hon snart till skolan och vad fan ska jag göra idag?

//Souie Lou

Though I'm past one hundred thousand miles, I'm feeling very still And I think my spaceship knows which way to go

Sprungit på stan i morse, köpte väl lite smått saker till morgondagen om man säger så. Det blir nog bra. Sen har jag bara tagit det lugnt och vart ute en stund med barnen, svinkallt. Fotatde dem lite, får ta och passa på innan snön är borta för gott. Ja, vad har annars hänt? Inget, var på mitt "möte" idag med, fast det får bli återbesök i nästa vecka. Spela roll, fast lika bäst. Vad händer mer i denna dag? Det återstår att se, allt kan hända, när som helst, var som helst.

Fick förresten världens gulligaste brev idag av Mini. Naaaw! Fick ett linjerat papper där det stod fina saker och så tre foton på mig och henne och på en där jag har agerat modell/snödrottning eller vad det nu än var, haha. Kul. Blir nog en tripp till Växjö i nästa vecka om allt går som planerat.

 
   
 

Barnen inklusive Möllani!

//Souie Lou

Don't worry about a thing, 'Cause every little thing gonna be all right.

Vart i Ryd idag hos Miss I, påvägen hem blev det världens tabbe typ.. Blir så trött på mig själv, ingen reagerar Haha. Ja, passerade Skånegränsen och så var vi så nära Häradsbäck som 14 km.... Mm. Snacka om ett par mil fel i landets riktning, köra lika dant tillbaka denna tardiga upp och ner och ner och upp... Glömde ju givetvis att ta avstickarn mot Karlshamn när jag körde. Haha. Det var ju skönt att komma hem sen för då hade jag suttit kissignödig i över en timme... Fy fan. Somnade på sängen sen, de gick snabbt, vaknade kvart över sju. Hoppas jag kan sova ikväll/natt nu då bara.

Får väl se vad helgen har att erbjuda, känns som om jag inte vill planera något heller, bara ta det lite som det kommer. Det låter bra för min del.

"För jag ska öppna mig för diiiiiig"

HoppatochDött? //Souie Lou

Whether I'm riding down a highway Or walking down a street It makes no difference


Bara för att!

Har hjälpt Ingmar med veden idag, trevligt trevligt. Sen har jag vart där nere och myst lite sen nu sitter jag här och tänkte väl sitta här och lyssna på musik!! Ohlalalaaa! Jag mår bra! Imorgon väntar gymmet på morgonen och sen bär det av till Ryd för att tillbringa tid med Miss I, ska bli härligt!

//Souie Lou

I've hungered for your touch, a long lonely time And time goes by, so slowly and time can do so much

Jag klarade läkemedelstentan så jäkla skönt. Nu har jag verkligen inget att se fram emot... Haha. Nej men usch och fy nu har jag bara massa annat som jag ska pressa mig på. Jajamensan, skönt som in i helvete. Ska läsa sjukdomar bara för skojs skull. Dessutom är jag riktigt sugen på att åka en sista minuten eller ja egentligen inte för att åka utan för att komma bort ett tag. Mini hon ville, fast vet inte när hon hade tänkt sig. Jag vill nu, snart, när som, innan sommaren. Fast våren är ju så jäkla fin men iafall. Inga pengar har jag heller, fast på ett eller annat vis kanske man alltid kan fixa det, bara en fråga om hur mycket och ditten och datten. Nej men, vet inte vi får la se vad som händer.

Underbarts väder idag. Blå himmel, solen skiner, vet inte hur kallt det är fast jag får väl ta reda på det snart. Håret är fortfarande plattat, haha. Jag gillar det just nu för tillfället. Kan man inte förmå sig att göra annat får man väl se till och platta det, enkelt och det håller tydligen bättre nu än det gjort tidigare i typ as länge sedan.

Ska ta och vattna mitt lilla Bonsai, känner att jag inte vart lika engagerad i det som i början. Får väl ta upp det intresset igen, är ju trots allt min lilla avling haha. Nej men ahh. Nej klarts att det ska leva och bli åldring som jag. Mm. Så är det. Åhhh låg och tänkte på blommor inatt, undra vad det blir för några detta året, gillade kombinationen som jag hade i somras, men samtidigt kanske man ska förnya sig? Hoppas dock att de gula som jag fick av mormor överlevde... Mina andra "blommar" - såna man bruka ha på vintern, de står fortfarand lika fint som då jag fick dem utav Ingmar. Mm. Jag ska fasen ta och tvätta min balkong iår, vartannat år i princip. Det är dags! Kanske kan få lite färg av vaktmästarn så jag kan måla tillbaka färgen som lossat, det ser inte fint ut men jag kunde få det att se destubättre. Skulle behövas.

Inatt var det hemskt, verkligen hemskt. Kunde inte somna förrens halv tre, halv fyra bara för att någon utav balkongerna ovanför har något som sitter eller ligger väldigt löst och eftersom det blåste så mycket igårkväll/natt så dunsade som in i helvete och jag fattar inte hur de kan förmå sig att sova med det ljudet där uppe, fast i för sig det kanske inte låter lika mycket där utan det är jag som får ta skiten av det! Jag säger bara: DRA ÅT HELVETE MED ERA JÄKLA PARABOLER!!! 

Härmed skall jag i fortsättning hålla mig kortfattad, inte hålla på och skriva värsta meterlånga inläggen, nej men öööh.  //Souie Lou

You say you don't wanna run and hide A face that no-one knows And everyone ya meet, you're gonna show You're nobody's slave, nobody's chains are holdin' you You hold your fist up high, And rule the zoo

Ohlalalalaaa!! Lördagen ja vad skall jag säga. Seg som in i helvete, bedrog mig till Greken där det vart en liten fest, trevligt. Första som hände var ju att Möllani körde fast i en snödriva, det var rätt roligt, men Miss A fick såklart fart på bilen, haha. Var rätt lugnt ändå på själva alkoholfronten, fan jag fatta inte vad felet är på mig men något är det som gör ont lite då och då när jag har druckit. Får svinigt ont i mina muskler/senor/skelett, ja jag vet inte vad det är med det är något... Var påväg att gå hem på grund av det onda men så blev det inte. Blev Lochness och sedan även Compagniet vilket var ett tag sedan sist. Fast och andra sidan vart där en hel del problemfittor som enbart var ute efter bråk. Oh ja, det fick dem till viss del... Sen pallar man inte lägga ner en massa energi på sådana jäkla fjollor som tror att de är något, kommit till fel ställe? Troligtvis. Hm.
Annars har jag ätit smörgåstårta för ett helt år framöver typ. Trött på det nu, tur väl att det inte blir igen förrens om ett halvår eller så. Malins studentfest. Planering...

Blev gymmet idag, mysigt och svettigt, haha alla dessa sportnissar som är där. Ja, man skulle ju kunna tro att vi fortfarande lever på 80-talet eller så. Dessa uppdragna strumpor, pannband, gula shorts, och ja mm. Finfint. Varit och besökt mormor och Ingmar idag med, var mycket trevligt. Var ju sjukt längesedan jag var där kan jag ju säga. Så det var på tiden. Imorgon kanske jag skulle hjälpa Ingmar med något, återstår att se.

Jag tror att en av morsans dagbarn har blivit lite frälst i mig om jag får lov att driva lite. Eller tycker hon iafall att det är otroligt roligt att umågs med mig, till och med så roligt att hon inte ens kan låta bli mig när jag ska duscha. Kanske enbart ren nyfikenhet där men iafall, det är ganska komiskt. Har tvättat idag med, tänk er att en liten (snart) 3årig liten flicka går och frågar mig om vi ska gå ner och hänga upp tvätten, helt frivilligt, spontant utan att någon annan har sagt att hon ska säga det. Jag menar hon har verkligen koll på läget. Och dessutom var ju tvättmaskinen aningen jävlig. Den slet sönder en hel del utav kläderna, mmm... Jobbigt, den var tydligen lite sönder innuti och ja, konstigt att ingen annan har märkt något. Fast det ska tydligen till en Sofie för att sådant ska hända just i vår familj.

Någon annan händelse var att jag kapade av mig allt hår idag. Så nu är jag naken på hjässan. Eller på hela skallen, det är rätt härligt faktiskt. Lite kallt så jag får ju givetvis använda mössa nu fastän att det faktiskt börja bli lite mer vårlikt. Rätt ovant just för tillfället, fast det kommer nog kännas bättre om någon vecka eller så. Jag gillar det faktiskt ändå rätt mycket. Nu driver jag bara, fast jag har klippt mig och mitt hår är just nu plattat också. Platt, platt, platt. Mm. Blev ju en aning lättare att klippa då tydligen...

Dagens kommentar på tv:n "Ska vi knulla?" //Souie Lou

RSS 2.0