Happy

Nyårsfirande hos mor och Åke, helt underbart mysigt. God mat, dryck och godheter. Snart slår kl tolv och ett ny år kommer, det ska bli väldigt givande och ännu ett fantastiskt år. År 2012 bjöd på mycket men detta år kommer förmodligen bjuda på ännu mer. Minns förra nyår som igår. Kan inte förstå att ett helt år har gått. Imorgon är min lilla donna 7 månader, känns helt otroligt, otroligt bra. Kunde inte vara lyckligare. Det är nog som jag tror, livet börjar på riktigt när man fått sitt lilla.

//Souie Lou


När

Fy fan! Hur jävla sjuk kan man egentligen vara? Hoppas verkligen detta ger med sig tills julafton, annars blir de inte kul jul!

//Souie Lou


Det var bra det min vän...

Ett par dagar innan jul, känns overkligt. Kommer ihåg förra julen då allt var helt annorlunda. Denna julen kommer bli sig lik på ett vis fast ändock inte, barn kommer att vara med och fira. Barnens jul!! Ja, så är det. Tänka sig vad tiden gick fort. Min underbara systers kula bara växer och växer, mys!

Annars idag blir det en hemma dag. Lill-Hjördis farmor kommer på besök en sväng och de finns lite att fixas med här hemma. Imorgon blir det lite klapp-jakt iafall :)

//Souie Lou


Det blir ljusare igen

Gårdagen var kanon Trubadurduon KoM och B.A.R.K vad sjukt jävla bra. Riktigt roligt att se, de hade roligt och det smittade verkligen av sig. Lilltottis tyckte också om det, så pass mycket att hon till och med kunde somna till det senare. Haha. Rumänska delikatesser på julbordet, ja två favoriter eller tre vinnare kan man då säg att där fanns. Gottis!
Väl hemma sen efter några fler timmar än beräknat myste vi och sen blev de förvånande nog tidigt sänggående, men skönt var det. Åh mitt lilla hjärta är förkylt nu igen!! Kan inte andas ordentligt alla gånger, vaknar hela tiden. Ah det är tråkigt!

Om ändå snön kunde stanna kvar till jul, därefter ge sig av!
//Souie Lou


är en frälsare född...

Snart drar vi iväg till sölvesborg en sväng för att lyssna på BARK, Malin med och spela och sjunga. Ska bli riktigt roligt att höra dem, har hört att det ska vara bra så förväntningarna är höga så att säg! Hemmagjorda pizza igår blev underbart god! För övrigt så är jag helt förvirrad i min hjärna över de olika sätt att se saker och ting på. Rasistiskt och nedlåtande, kränkande osv. Snart känner jag på mig att det blir ett rejält uppror i Sverige! Jag har mina åsikter och håller fast vid dem, alla är vi människor lika värda, det är inte det de handlar om. Kommer dock inte att uttrycka mig mer än såhär för de tjänar inget till just nu. Tycker nog att politikerna får ta sig en funderare på riktigt nu, såhär kan vi bara inte fortsätta ha det. Om ändå det hade lyssnats mer på befolkningen.

Hur som helst så tror jag att det finns liv i rymden. UFO snart jagar jag er!

//Souie Lou


Vi komma vi komma från...

Idag blir det julbaksmys hos mor! Ska bli himlans trevligt! Snön ligger fortfarande som ett täcke, hur mycket som helst. Skulle så gärna vilka hälsa på min älskade mormor och Ingmar, men vill helst inte he mig ut på vägarna. Känns lite som om att man inte riktigt vill riskera vad som skulle kunna ske, när man kan avstå. Men jag saknar dem iafall. Känner mig pigg och glad och full av energi idag, kanske tack vare det positiva igår, fast det ska vi inte ta ut i förskott. Inget är säkert än men hade vart så underbart och hade verkligen underlättat så otroligt mycket! Hoppas hoppas hoppas!!!

Min älskade syster, längtar så mycket efter den lille knodden. Känns konstigt att min syster ska ha barn. Hon är den lille av oss, av oss i familjen. Hon ska bli mamma. Det är rätt lustigt när man tänker på det, allt går verkligen framåt i en fortgående fart. Känns som om det var igår vi var små och delade rum, bråkade, skrek och slogs för att i nästa sekund leka med Barbie eller vara ute och leka på vår lekplats. En underbar känsla att man blir stor, ibland vill man ändock vara liten och vill att någon ska ta hand om en. Det ville man givetvis inte när man väl var liten. Nu är vi vuxna människor. Vuxna! Det låter så stort, så overkligt. För även om vi är vuxna, klassas som vuxna, bor ihop med våra män så känner jag mig inte vuxen. Det låter så overkligt i mina öron. Ja. Det var nog allt för nu! Jag älskar dig Malin! <3

Jag har den bästa familjen! <3

//Souie Lou


I ett hus i skogens...

Undra hur dagen kommer bli. Känns som en inne-dag. Vet inte än. Får se. Har inte allt för mycket att ge mig ut i. Men hade vart skönt med en promenix. Precis spisat frukost, lillis sover. Lugnt, tyst.

//Souie Lou


Tripp trapp tripp trapp

I torsdags var vi och besökte Mikaela och William, så mysigt så! Helgen har vart bra hade mor och bror här på lite mat och dryck blev det med. Idag har det bakats lite lussebullar hos mor, mest hon som stod för bakandet, men någon rullade jag minsann. Annars är det som i en saga, välkommen till mitt vinterland. Mysigt och härligt, julkänsla även om det är rätt tradigt med vinterjacka och allt. Livet känns helt underbart, ofattbart, vad mer ska komma till oss, vad mer ska hända. Händer så mycket hela tiden, för oss alla, på olika vis. Känner en längtan efter många saker och är så glad över mycket. Ibland känns det som om man förändrats sedan man fick barn, att man tänker något annorlunda, att man beter sig annorlunda fast ändock lika. Det känns underbart att få vara mamma åt den finaste! Jag älskar henne så! //Souie Lou


Hej mitt vinterland...

Hittills har man bara plockat lite, kollat tv och myst med lillan. Vad som mer händer idag är ett stort frågetecken. Känner sig lite uttråkad samtidigt som det är rätt mysigt att bara vara inne. Blir förmodligen en promenad i snön om en stund, känner för att ändock komma ut och andas lite.

//Souie Lou


Tänd ett ljus och låt det brinna...

Efter en lyckad dag ligger vi nu lite halvslöa i sängen. Blev söndag, första advent med julskyltning och tomteparad med både lillans farmor och mormor, moster. Ja, mysigt med kallt och snöigt. Senare for vi ner till mormor&Ingmar på traditions middag: lutfisk!! Så jävla gott, käkade tills man hamnade i koma.

Fan vad jag älskar min lilla och min stora familj! //Souie Lou


Something...

Håret började visst växa...


...


Take a Walk om the

Efter en mysig fredag, en härlig lördag så är kvällen kommen. Tänkte se lite på så mycket bättre. Imorgon är det första advent. Fick fin fina ljus av pappa idag! Så nu kan vi med fira. Annars imorgon blir det tomteparad med lillas farmor och kusinerna. Sen far vi till mormor och Ingmar och för lutfisk, en tradition såhär första advent! <3

Min lilla flicka är ett halvår idag, 6 månader. Känns som om den dagen var igår, minns allt! //Souie Lou


RSS 2.0