Men han är sjösjuk alla dar

Full rulle tills nu. Uppe med tuppen då lillis sover i eget rum, skönt att det utvecklas som det ska. Hållet på och stökat med magen idag som gjordes innan lillis kom ut. Mamma höll på med den får jag väl lov och säga, blev mycket tjusigt. Nu väntas bara rätt tid att hitta den perfekta ramen! Ohja, fint skall det vara! Annars så inte mycket blir nog till att mysa med mannen framför en film ikväll för en gångs skull, lite god mat på det. Och såklart en massa mys med lill-Hjördis! Haha!

Imorgon är det loppis tror inte jag ska dit. Orkar nog fan i te denna gången. För övrigt känna allt väl nu. Kanske börjar det vända lite smått, känns som om man får mer och mer ordning på livet eller ja iafall i hemmet, framtiden tar vi itu med snart. Känner att målet är nära! Skräckblandadförtjusning är det rätta ordet för det!

Tack och adjö för idag //Souie Lou


Då var det

I min vardag verkar det bara finnas måndagar, fredagar och söndagar! Vet inte varför men allt där mellan går så jädra snabbt! Blir rädd för tusan! Nåväl, jag känner att jag tänker och tänker framåt hela tiden, till viss del med spänning och en längtan men också med rädsla och blygsamhet! Det kommer bli bra hur det än bli. Det kommer bli bäst!

Idag har varit en härlig slö-dag. Ute på promenad, matat fåglarna, handlat med mor, busat och lekt en massa, badat och nu ligger man i sängen sedan typ kvart över sju. Haha! Visst fasen är man trött men kan inte somna riktigt ändå. Imorgon tar jag tag i livet igen. Det blir bland annat ett besök hos älskade systra min. Kolla in den nya lägenheten! Annars händer nog inte mycket mer imorgon, blir nog lugnt. Läsa lite kanske annars stöka lite här hemma. Trevlig dag förmodar jag!

Jag har den bästa lilla familj man kan ha! Jag älskar den så, helt underbar!

//Souie Lou


Jag lever för stunden precis som

Idag blir det lugnt hela långa dagen! Blir god mat senare och såklart ska jag se floppen melodifestivalen. Ett skämt ja jag vet men jag kan inte låta bli att tycka det är roligt att se andra göra bort sig (fast de själva förstår det nog inte). Ja kanske det blir en promenad också. Annars så inget nytt.

//Souie Lou


Ljug för mig älskling

Ikväll mys med min man. Imorgon ännu mer mys.

//Souie Lou


Som om inget fanns kvar

Fredag. Livet leker. Lugn helg. Härlig tid. Annars inget idag. Handling. Vet inte mer. Väntar på att lillan ska käka lite. Bra dag!

//Souie Lou


Nästan som

Snö åter igen. Tröttsamt.
Vart och matat fåglarna idag, alltid mysigt och de är alltid vrålhungriga! Synd vi inte hade mer mat till dem. Får ta det senare i veckan en omgång till. Fredag och jag känner mig lite trött, lillfisen håller igång hela tiden, så jäkla fantastiskt vilken utvecklingsprocess. Ikväll blir de nog till att hyra någon film. Annars inget speciellt. Snart är det vår!

//Souie Lou


RSS 2.0