Tonight I wanna give it all to you In the darkness There's so much I wanna do

Vad har hänt? Jooo, k-stad i förrgår, gick fin fint. Igår blev de barnvakt och sen vart jag och hälsade på Mini i sin lägenhet och fick även ta tag och måla lite också. Roligt. Saknad. Mm. Annars idag har jag vart på stan med Miss Lloyd och det blev lite kaffe och massa snack. Trevligt. Nu sen ska jag hjälpa Mini att flytta in sina möbler ifrån flyttlasset, sen blir det grilla på lekplatsen och sen ner till Mormor&Ingmar, Ingmar fyller år idag GRATTIS!!!


Ingmar

Annars händer inte mycket mer i denna dagen, ser fram emot helgen, det lär nog bli en bra sådan.

//Souie Lou

By the code we are living, we are breathing, and then we die Sacrifice our own lives, but we'll never stand to lose our pride and glory

Efter ett besök hos Mormor&Ingmar tidigare idag har inte mycket hänt, faktum är att det inte är något som hänt på hela dagen. Inget speciellt, inget märkvärdigt. Imorgon bär det iafall av till Kristianstad för en visit, köpa något kanske, ett tält till rocken om jag nu inte skulle köpt det jag såg i reklambladet. Återstår att se. Har idag kollat klart på True Blood, hade glömt bort de sista avsnitten, men hur som helst var det underbart bra som alltid. Snart dags att sova? Egentligen känner jag inte alls för det, men jag ska upp i tid imorgon för att infinna mig hos farsan, ska ta tag och städa där ordentligt. Behövs nog. Sen efter det kör jag och Möllani längs vägen...

//Souie Lou

"As sure as hell's my final fate, You'll all soon die or worse"

Helgen var som sagt helt underbart ljuvlig, fick känsla direkt för sommarn 2010. Den kommer bli kanon och speciellt med en sådan bra start. Ja, ROCKEN here we come. Ska bara mellanlanda först på lite annat. Här kommer bilder från Hermans Sjöslag 2010:

              
     
    

Är människan girig eller blir människan det? //Souie Lou


Got mad and closed the door But your sun shined just once more

Oh vilken underbar helg det har vart!!!!
I morgon skall bilder verkligen upp, ja vad mer kan tilläggas för tillfället, snart dags för sängen efter att ikväll ha invigt grillen på min balkong. Smakade mumma! Tv? Nej, tack. Krypa ner i sängen och bara finnas till, Ja tack!

//Souie Lou


You can make it happen for you Reach for the stars and you will fly

Dag över förväntan. Morgonen blev en miss med frukosten fast klok och snabbtänkt som man är blev det en succé iallafall. Körde vidare till Miss A, Miss C kom, sen for vi. Letade efter ett ställe jag och Miss A befunnit oss på innan, ett par mils letande fram och tillbaka på de små skogsstigarna hittade vi sen, visade sig att vi var rätt från början bara det att vi vände tillbaka för tidigt... Satt där vid sjön, fikade, snackade, fotade, you name it. Det var ljuvligt, solen lyste på oss och Nelly och LillEmil badade. So sweet. Bättre än så? Nej, det var njutning till fulla muggar av kaffe med ggrädde.

 
    

Har lagt upp onsdagens SRF schema för min del, vilka jag ska se. Upptäckte dock något väldigt otrevligt på torsdagen att Mayhem och Aerosmith spelar samma tid, okej sistnämda börjar visseligen tidigare och slutar senare men ändå. De två banden hade jag för min egen del velat se helt till fullo. Jag kan givetvis inte missa tårarna på Aerosmith, de är givna. De andra dagarna ska jag gå igenom en annan dag, vilka jag ska se, vilka jag kanske få välja bort, vilket som inte är något att ha, något som verkar intressant. Dags att börja rocka loss? Jaaa!! Snart!!

//Souie Lou

Sing me a song, you're a singer Do me a wrong, you're a bringer of evil The devil is never a maker

Kände mig lite tvungen att skriva av mig lite. Känner hopp om framtiden, jag är glad, känner mig bättre, känns som om detta har varit min tid på ett underligt och väldigt lugnt, händelselöst sätt. Fast ändå så passande. Dock är de synd att man inte såhär i efterhand, när man ser det svart på vitt började med vissa saker, tog tag i saker som jag ändå någon gång visste att jag skulle behöva ta itu med. Spinner man vidare på det med en gnutta positivitet kanske det inte var tillfälle då? Det kanske är just de som är grejen, tillfället. Tillfället ges men man får själv ta tag i det om man nu vågar på sig lite mod. Ja, hur som hels så känns det som om jag är "Back on the road again" Bara en sak som inte är ur världen ännu och som inte blev av ikväll, men imorgon, det lovar jag mig själv, då är det ett behövligt måste!


(För lång tid har gått sedan sist, minns du hur lång tid det tog med frillan? Oooh shit. Snart igen eller vad sägs?)

För övrigt är jag väldigt glad att min älskade vän äntligen tagit sitt förnuft till fånga, haha. Skämt och sido. Fast jag är glad över det, nu kommer det bli mer umgängestid och att "bara vara" Inga måste hit eller dit, inget ska, inget förbjudet och heller inget dumt, konstigt... Tack!

Tiden kommer och den går, ja om det nu ens för den delen finns någon tid, eller hur var det nu de var sagt? Jaja, någon form av tid finnes hur som helst oavsett om människan själv uppfunnit den, hittat på den, kommit med förslag på vad det kan tänkas innebära. Min tid är inne, jag har nog fattat ett och annat för tillfället. Livet är mitt. Det är jag som kan göra något åt den, med den, tillbringa den. Jag själv. Tillsammans. Det är bara jag som kan värdera min tid, bara jag som kan göra det kort eller långt. Härmed kommer jag absolut inte längre bry mig om att ens kasta ett minsta lilla negativt ord, ens lyssna på det, ens smaka på det, ens befinna mig ibland det. Ibland kan inte människor själva förstå sig på när och om, de är negativa, om de ens kan förstå något positivt, allt är inte svart på vitt, det finns färger! Jag väljer att se det jag vill, jag kommer förvränga det onda i din röst till något positiv tills du själv kan uppfatta dig som positiv, dina ord, dina val, ditt, enbart ditt. Ta kontroll över ditt liv, det gjorde jag och nu står jag här som den människa jag till sinnet återigen vill förbli. Att tappas bort för en stund, det kan hända alla, att återfinna sig själv i det som en gång varit förlorat, ja det är där vi nu befinner oss. No more.

//Souie Lou

Holy Diver



Ja jag är faktiskt lite i sorg...
Hade ju hoppats att återse de en gång till...

Annars idag har jag hjälpt morsan, vart hos mormor&Ingmar, blivit helt nollställd och undrande - måste ha sätt ut som ett frågetecken hela jag? Varför kan inte bara folk säga vad de håller på med.
Och andra sidan blev jag lite besviken på en eventuell sak i sommar, ja det är 23års gräns. Fast det kan ju alltid ordnas på annat vis så det kan bli lätt rätt enkelt ändå.


Smider planer i ensamhetenstomrum. //Souie Lou

Don't talk to strangers 'Cause they're only there to do you harm Don't write in starlight 'Cause the words may come out real

Hopp om helgen, jag ser verkligen fram emot det. Om inte ens mest för bilfärden dit, de två bästa systrarna i en och samma bil diggandes till häjdlös musik. Sa jag att det kunde bli bättre? Drickande kommer det att bli, diggande kommer det att bli, på ett bra humör skall alla förbli annars kan de gå undan ur min väg. Nu ska jag köra iväg för att sitta lite barnvakt. Mys!

//Souie Lou

The candles blew then disappeared

Jag förstår mig enegtligen inte på vad som har hänt, eller om det ens för den delen har hänt något. Saker i mitt liv jag tröttnat på, inte finner någon mening med? Jag vet inte hur jag ska uttrycka det. Känner mig bara så tom ibland, tom på ideer. Som om inte det vore det lättaste som finns att komma med ideer. Kanske inte heller så roligt att komma med något då det helt plötsligt slängs negativitet mot en, nej det eär slut med det nu. Tänk positivt så vara det längre och allt blir verkligen så mycket bättre!!

Känner att jag inte finner mig helt rätt på min blogg längre, den behöver verkligen piffas upp, känns tråkig. Kul innan men nu? Nej, den måste förändras, ett nytt utseende, vore det nått att sysselsätta Mini med? Please? *Blink blink* Haha. Inte för att hon inte verkar sysselsatt, men för att hon är den enda jag vet som verkligen kan sådant och för att hon lyckades bäst sist. Hm. Annars så får jag försöka finna inspiration till att skriva igen, inget är av betydelse nu i mina inlägg, då jag själv tycker till. Därav har jag inte skrivit speciellt mycket på sista tiden, kanske ingen stor förlust i sig själv. Det är jag som änner av det.

Fossingarna tatuerade, dock inte klart, den ena är ifylld fast ändå inte helt koplett, men faaan vad snyggt det blir!! Det smakar bara mer. Annars så ja man gör kanske lustiga saker ibland, framstås kanske som en idiot eller en knas eller rent av en jäkla bitch. Låt mig förbli det då, jag kan inte passa alla liksom Du inte heller kan. Refreching.


Vart nykter nu två helger i rad, ja bortsett från torsdagens bravader, det blev ju lite påtvingat men samtidigt roligt, vi ville ju verkligen hitta på något så det var som planerat för oss. Bra blev det. Fast helt ärligt så känner jag att jag kommit in i något tänk med att alkohol inte gör mig något specielt, att det känns meningslös, att jag inte finner det roliga i det, att jag mår bättre utan det. Tillvisso. Ja, kanske det hänger på andra saker som jag inte riktigt själv kunnat infinna mig i? Jag vet iafall att i helgen som kommer då blir det party!

//Souie Lou

I'm young, I'm wild and I'm free I got the magic power of the music in me

Thudlilooouuu! Fantastisk dag igår, höll på och tvätta balkongen och fixa och plantera blommorna, blev riktigt nice. Mitt lilla Bonsai blev även det lyckligt fastän att jag har legat och tänkt på det hela natten för jag var rädd att det skulle drunkna. Hemska tanke! Mitt lilla! Höööö! Annars igår vart vi nere hos Mormor&Ingmar, jag och Möllani, köpt med oss lite käk så det blev grillfest. Haha. Nej men, ahh vad annars då? Hm. Idag har inte sådär jättemycket hänt kan jag inte direkt skryta med. Återstår att se vad som komma skall...

Nu är jobbdagarna för rocken klara, bara en osäker, men allt löser sig. Känns riktigt bra detta! Woohoo och det är så snart med, haha. UNDERBART! Fast detta år vill vi verkligen ha sol och värme, det är vi värda!

//Souie Lou

In the end only truth will survive, no matter what you sacrifice

Körde runt igår till Hedningarna, trevligt barhäng. Det gillade vi alla. Efter en sen natt så blev det upp i tid för att tatuera sig. Sagt och gjort, dock blev de inte klart, vilket jag verkligen har förståelse för. Förbannat jäkla ont, men så underbart när de nu var över för jag minns inte ens smärtan nu. Jäkla vad man glömmer snabbt.
Nu ikväll blir det till att än en gång köra bort folk till Hedningarna och givetvis skall jag stanna kvar även denna gång. Grisfest, javisst. Det blir nog riktigt gild tror jag!

Jaha, så vad nu då? Jag vet inte, jag har inget intressant att berätta mer nu.

//Souie Lou


Look now, ready to fight Enemies charge on the hills

Jaha så vad har hänt? Valborg är över, det var en extremt lyckad kväll. Vart dog väldigt trött vid natten sen. Sov gott, skrattade i sömnen så jag vaknade själv... Jaha, ehh mmm.

Orkar inte skriva här just nu, har ingen direkt inspiration till att, vad har jag det ens till? Ska bli bättre, just nu har jag bara så mycket annat att tänka på. Ska snart iväg och handla, detta ska bli bra. Riktigt bra.

Var i K-stad igår jag och Miss Sandy, det var trevligt. Handlade ett par walkingskor, behövdes verkligen nu kanske jag kan slippa blådor under fötterna, det löser sig. Till sist.

Ska ta mig för och göra saker idag, sådant som verkligen behövs, ex. putsa fönstrena.
Nej, nu dags för att handla!

Snart händer det något... //Souie Lou

RSS 2.0