I'm a believer

Vackra dag, härliga dag, underbara dag, fantastiska dag! Jag svävar högt, jag flyger i himlen, jag lyckades!

Kan inte förstå det, kan inte få in det, detta tåls att intas och brytas ned för att jag ska kunna fattar, fattar inte ännu. Vägen dit var lång men nu när det är klart så är jag så jävla nöjd och stolt över mig själv!

Jag är lyckligast i världen //Souie Lou


Tomorrow

Jag är livrädd, skräckslagen inför imorgon. Hela kroppen skakar av nervositet. Jag kan inte tro något förrens det är över. Jag längtar tills kl är över tre imorgon. Fy fan rent ut sagt. Tror jag dör lite. Blodtrycket kommer nog höja sig en hel del. Tänk om inte men tänk om iafall. Tänk, tänk, tänk. Jag kan verkligen inte tro på det. Hur som haver är jag jäkligt nervös och vet inte riktigt vad jag ska fokusera på. Tänk om de kommer på att jag inte är duktig nog, tänk om de inte godkänner mig, tänk om tänk om tänk om!!! Sen tänker vi en gång till, tänk om jag fixar det (vilket jag borde gjort eftersom jag inte hört något annat) tänk om jag faktiskt är klar, allt fixat och jag står ensam! Tänk om det blir EN av de ljuvligaste och lyckligaste dagarna i mitt liv!

Vilken känsla om klockan bara blir över tre imorgon och jag inte dör på vägen pga hjärtstillestånd eller något åt det hållet.

//Souie Lou


The sky is blue

Så jävla blått!
Jag njuter med ett glas vin i min hand, (tack pappa!!!) ensam jag sitter och kopplar av, inget stress, inga måsten, bara jag min mobil, glaset och chokladen. Lillan sover. Mannen är iväg och fiskar, hoppas givetvis på fångst haha, vi får se när han dyker upp. Tills dess ska jag fortsätta mitt egna lilla fredagsmys.


I ugnen står kålpuddingen och puttrar. Precis gjort kåldolmar för frysning och det som inte räckte till att slå in dem i fick bli kålpudding, slippa slänga - fantastiskt!

Det enda jag just nu egentligen saknar är en vän vid min sida att sitta och diskutera och snacka skit med. Det får väl bli en annan gång.

Snart flyger jag på riktigt,
kanske inte så högt men
skickligt, modigt och vågat.

//Souie Lou


Did I Tell You That I Love You...

Fan vad livet är allt bra underbart! Woho! Nothing can stop me now!! Gick kanonas idag, högsta pott! Ja då är det bara en sista grej som redan är given, om två veckor är det jag som börjar min introduktion inför sommarjobb!! Inte för att det hade varit fel att vara ledig i sommar men det var jag förra sommaren så detta år är det min tur och helt ärligt ska det bli jäkligt roligt ändå! Njuta av alla lediga stunder och dagar utan jobb är en given grej det är självklart att jag kommer göra det. Hur som helst är jag nog lyckligast idag. Jag har inte riktigt fattat det ännu, jag har inte fått in det. Det är egentligen värt att firas ordentligt fast jag har typ slutat tycka om alkohol. Tycker dock de kan vara gott med någon öl, något glas vin men grejen med att bli full tycker jag är förbannat tråkigt. Dessutom får jag ont i hela kroppen av alkohol vad nu det beror på, borde kanske kolla upp det. Fast eftersom alkohol är rena råttgiftet och hade det kommit ut på marknaden i nutid hade det blivit olagligt direkt. Så är det bara, det skadar så mycket och så många och sen blir man bara trög utan det iafall.

Ingen nykterist men avståndstagande kan man väl iafall få vara, jag har mina enskilda skäl. Nej jag är inte gravid!

För övrigt efter denna fyllda dag så ligger jag nu i sängen, nyduschad, mätt och städat köket, lillan sover, tv:n står på. Så ska jag iafall denna kväll avnjuta lugnet, känslan av att bara kunna finnas till. Jag är verkligen högt uppe och flyger idag känner jag, förmiddagen gick precis som det skulle, skitbra, och sen blev allt som i en dimma, nu är jag så trött efter alla spänningar som släpper efter denna förväntansfulla/skräckslagna dag!

Ska nog snart ta och beställa mig en namnskylt inför sommarens jobb!

//Souie Lou


Vart tar all tid vägen?

Ja precis! Vart tar all tid vägen, vart tar min tid vägen? Det bara swichas förbi och inget jag hinner med som jag skall. Allt går som i raketfart det ända jag ser är sådant som vart och se tillbaka och se fram javisst men vart är nuet nu då? Hm.

Delmål 2 av 3 snart gjorda och fixade hoppas jag. Återstår att se vem som är lycklig på torsdag eftermiddag. Kanske är det jag? Kanske inte? Förhoppningsvis glad och det ska inte vara några problem det ända som känns är väl i så fall att det var ett tag sedan jag sist var där och det däremot känns inte okej, jag fixar detta ja. Jag klarar detta!! Min revansch.

Annars är jag trött idag, vädret och alla andra spänningar i mitt huvud som ligger på lur antar jag. Känner att det börjar bli jobbigt med allt nu, fast det är och andra sidan inte så konstigt när man aldrig kan känna sig fri psykiskt utan att det alltid ligger där och gnager. Bara 2 och en halv vecka kvar sen behöver det inte skava mer på mig, då är det äntligen min tur att kunna känna mig fri.

Jag längtar som in i Nordens, såklart är jag livrädd också men det är mer spännande och roligt än skräckslaget. Fast mm, nej jag fixar det galant. Jag är bra, jag är duktig, jag är bra på det jag gör. Ibland kan man tro att om man skriver orden tar man de till sig mycket lättare ibland vet jag inte om det ens är sant. Jag tror på mig själv just nu, det känns bra, jag har ansträngt flyt just nu, jag fixar själv.

Ohlalalalaaaaaa! Jag vill shoppa massa nya kläder och skor och allt däremellan och även till min lilla dotter som snart fyller ett år!! Helt sjukt vad tiden går. Jag förstår inte att det gått så fort. Det är verkligen fascinerande, livet!

//Souie Lou


Om jag kunde

Ett steg närmare målet, avbockning! Är nog lyckligast i världen idag. Det är jag värd!! Imorgon en ny dag sedan tar jag helg. Kommer bli en helt galen myshelg.

Snart är jag där //Souie Lou


RSS 2.0