I believe in mistakes and accidents That the nature of life is chaos and confusion

Jag kan inte sova, det kan ju bero på att jag inte aktiverat mig något alls idag. Ena halvan låg jag i sängen och vilade/sov. Den andra satt jag upp och gjorde en massa annat. Blev aldrig klar med plugget, men så ska vi inte heller ses speciellt tidigt imorgon ändå. Det känns bra, något som gör det. Det var ju bra.

Imorgon blir det no life.

//Souie Lou

I don't need no doctor 'Cause I know what's ailing me

Ööööh. Vilken dag det har varit, har nog tillbringar mer tid på min säng än jag gjort på väldigt länge. Pluggat, vilat, sovit, käkat, kollat på tv - allt från min säng. Usch, det gillar jag egentligen inte. Jag får lite smått problem när väl kvällen kommer som nu. Allt känns obekvämt och jobbigt.

Pluggandet gick inte så bra som jag hade tänkt mig, mycket kvar och jag har inte ens skrivit in något ännu. Det är det jag ska se till och göra en massa nu, så att det iafall blir gjort. Imorgon kommer Miss Lloyd och då ska vi sammanställa. Tillåt mig svimma. Jag är så mätt nu så jag vill gå och spy. Fast det är ju mot mina principer haha, så då får jag helt enkelt sitta som något förstelnat och vänta på bättre tider.



Dagen har i övrigt resulterat i en massa tankar //Souie Lou

Your masters beat you bloody Still you're running back for more And every day, you lay down and play the whore

Vilken dag, jag har bara legat i min säng och haft jävligt konstiga drömmar haha. Javetifan hur jag fick ihop allt men allt hade sin förklaring på ett eller annat vis. Jag hade tappat låttexten ur minnet och därmed fick jag inte vara med. Nae, det var noga lika bäst det. För sjunga, det är inte riktigt min grej om det ska ske på tävlingsnivå haha.

Ska ut och gå med Miss Mikaela vid typ 4 eller något där omkring. Sägs att det är skitkallt idag typ 11 minus... Så ja, jag får ta på mig ordentligt, kanske ta termobyxorna, eller det är ju inte det egentligen men det är överdragsbyxor... Bättre än att frysa rumpa.

Har fortfarande inte tagit mig för att plugga ännu men just nu finns det ju faktiskt tid till det så det är väl lika bra att se till att göra det och få det gjort. Effektivitet.

Mini
- det har inte hänt något.

Jag vet inte vad //Souie Lou


We are ordinary people, we all live different lives In the end we're pretty much the same We're just living in different lies

Skönt att vara hemma nu i denna kväll, bara ta det lugnt. Fast problemet är väl att jag har käkat för mycket nu på kort tid, har ont i min mage. Ööh. Kollade på en film med Möllani och Erika. Tror den hette Lola springer eller spring Lola... Ja den spelade upp sig på 3 olika sätt och det var de som var filmen. Rätt dryg men nu har jag iafall sett den så nu kan jag lägga den åt sidan... De spelar fia med knuff nu och jag hade verkligen ingen lust att delta. Känner mig trött och knäpp.

Imorgon blir det åter till att plugga, -plugg plugg plugg! Dags att ta det till mig och verkligen sätta mig in i det på riktigt (som om jag inte gjort det tidigare) Nu ska jag lyckas! Det är min tur att vara duktig. Eller vad man nu anser att det ens för den delen är.

Ju mer man tänker och försöker analysera det, ju mer framkommer det att det är rätt komiskt ändå. Fast på helt fel sätt fast ändå helt rätt. Det är något som jag inte riktigt kan förmå mig själv att helt förstå mig på, men det är något med just det.

Det hade vart suveränt att få ett raseriutbrott och skrika som en galning, fast jag har lagt av med det för jävligt många år sedan. Haha.

Har du blivit stum? Var jag verkligen så dum?

//Souie Lou


There's no tomorrow, only fire in the rain...

Sitter här i mitt mörka rum, himlen ser riktigt fin ut, på avstånd. Vilat ett par timmar innan, det var skönt och säkert behövligt. Nu har jag käkat för ett tag sedan, tacos... Det var gott. Mm. Jag har vart i affären också och handlat en massa onödigt onyttigt skit men som tur är ska jag verkligen inte äta allt själv.  De har poker-maraton inne i storarummet, tre vuxna människor sitter och berusar sig med alkoholen sittandes vid en varsin dator - i samma rum. Hah. Ja, de är ju som de är, men de gillar vi.

Igår var det någon som kastade något på någon så blev det en aning fel. Ett glas med rödvin hamnade rakt på den nyinköpta vita (något åt de hållet) mattan. Snacka om att det blev till att salta eller. Jag hällde typ på 1 kg (eller vad de nu är i ett sådant parket?) salt bara för att det skulle suga upp det. Fast, ägaren till mattan var mer oroad över att det var så lite salt kvar än vad han var för mattan i sig... Kanske det blev andra tankar i morse då.
Jag har också upptäckt nu att jag hade ett armband på mig där det stod "BLASTED" Nåväl, det var intressant.


"Hur underbart det skulle vara att ha en riktig hjärna, som kunde tala om saker och ting för en "- (Nalle Puh)


Blir nog till att ut och gå en sväng med Kusin Mikaela imorgon.

Varför jag nu lägger in saker från Nalle puh det vet jag inte.
Vissa saker är bara nonsens och vissa saker sägs väldigt bra. //Souie Lou

If I scream, could anybody hear me

När jag väl granskat det ångrade jag mig igen, tänkte suddat ut allt men det tog emot.




Idag ska jag försöka plugga annars får jag göra allt i morgon, känns som om det får bli så faktiskt. Jag orkar inte idag. Annars ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, se på tv och ligga på soffan/sängen och ha det jäkligt skönt. Kanske man ska hoppa in och skrubba sig ren, fast det är ju i för sig ingen som ska lukta på mig ändå så jag kan likväl hoppa det. Haha. Gammal fylla och rök, fin kombination eller också inte. Ska man ta en tuppis nu? //Souie Lou

I don't know anymore if that feeling is past Will it last? Oh how can you be sure?

Vaknade med lite huvudvärk vid 11, egentligen tidigare men försökte givetvis somna om som en "mogen" människa. Vet inte riktigt vilken del av drömmarna som faktiskt var existerande. Jäkligt luddigt fast ändå klart. Det var mycket kallt ute igår, fy fan! Fast det var uppfriskande...

Tänkandet? Ja det är lätt att tänka för mycket när man har en hjärna som faktiskt fungerar, jag gillar spontanitet. Det var det gott om igår, överallt! Det känns hopplöst, fast ändå bra eller kanske inte bra men det känns konstigt. Jag tror att man glömmer snabbt, eller jag vet att jag gör det. Inte glömmer som i att ha tappat minnet utan glömmer på känsla. Tråligt nog. Vet inte riktigt hur jag ska tolka något eller om jag ens för den delen faktiskt skall göra det denna gången. Det jobbigaste med att ställa en fråga är att man inte kan räkna med att få de svaret man hade velat. Kanske egentligen inte hade viljat men det man ändå någonstans hade hoppats på, fast jag vet ju ändå inte fullt ut. Fast det känns som om det är förvirrande. Tragiskt fast ändå medräknat.



Träffade en snubbe inatt nu när hjärnan börjar minnas lite, haha. Eller de var ju många som var ute (inte alls) men en del ändå och då ja juuust det. På hemvägen, haha. Han lär skämmas nästa gång man stöter på honom. Mm. Tror jag iafall, hade jag vart i hans kläder hade jag iafall skämmts efter det. Annars träffade jag en människa ifrån Bonafide igår, tror jag, han var långhårig och ganska så liten och sprallig eller var han bara roddare. Eller vad det nu heter, inte fan vet jag. Hade egentligen haft lust att glo på dem när de ändå skulle spela i stan men det gick ju inte vägen, skulle ju inte festat och sen hade jag inga ekenomiska möjligheter till det. BILJETT! Öööhh. Min nyckelknippa hamnade en aning konstigt, på marken när jag skulle öppna upp dörren, allt ramlade samman, jag fattar bara inte hur?

Hur mycket var det som blev helt fel? //Souie Lou

I wish I was the one, your one and only sun, and you looked at me that way.. Fuck Off!

Jag är mållös... FanFanFan

Jag önskar det vore bättre än det vart. Varför egentligen? Helvete varför kan jag inte bara förstå och hålla mig igång. Varför kan jag inte fatta och gilla läget? Fan i helvete med, jag hade det på känn. Jag hatar det verkligen. En förmodan om att det inte finns mycket mer att säg. Jag lägger mig, ja jag förlorade, nu får det ta mig fan vara nog! ALDRIG! Aldrig igen, det är slut, det får lov att vara nog, jag är trött. Trött i själen.

Var hos Glenn idag på lite fest, sen var jag och CicciLochen och goade runt. Sen gick jag hem och pratade i telefon. Det var verkligen allt, precis allt! Ofta önskar man att det vore bättre än det är...

jag var lika tom och full som du//Souie Lou


This is my life

Angående Möllanis beteende så biter inte sådant på mig. I min inverkan på saken då jag fick leka Gud för en liten stund "Gud straffar vissa omedelbart" Skärpning, försök inte med mig. Då åker du ut!
Är man dum och försöker vara överlägsen hamnar man snart på botten, där du hör hemma. Mohahahahahaha! Vågar du igen, förmodligen inte för det kommer inte ens att komma ett nytt tillfälle...


Vart hos mormor&Ingmar idag, lika underbart som vanligt! Fick fläsk, potatis och löksås idag. Fläsk 2 dagar i rad, haha. Detta  är ju löjligt gott! nu får det dock vara nog med det. Åååh till efterätt fick vi något så gott som vaniljpanacotta, ja jag säger då det en riktig kaloribomb. Jag har inte käkat det sedan balen. Hah.

Suttit och pluggat nu i två och en halv timme, hjärnan är trög på nervsystemet. Fan vad jag hatar den biten mest av allt, tro mig när jag säger det! Kan man inte få pröjsa för att ha "klarat" tentan? I detta fallet skulle jag verkligen kunna göra det, så jäkla mäktig känns den.

Nu lämnar tydligen alla mig igen i denna kväll. Vissa ska iväg till vänner andra ska iväg och festa.
De övertalade mig, nu ska jag även också iväg eller jag är ju redan iväg nu när jag fullföljer detta meddelande. Jaha. nu sitter vi hos Glenn, han har en fin lägenhet, morsan, Åke, Åsa och Glenn och tillsist då jag. Japp, så fick det bli. Jag känner tyngden över mina axlar, alkoholen. Ja, nu säger vi inte mer än så, vill inte att det ska komma ut att jag är lättpåverkad!!
Haha.

Nu blir det champagne //Souie Lou


I wasn't really looking for some more than Some company on the dance floor

Tjenna, Hallå, Ho ho!!! Ätit frukost nu och ja ska snart klä mig för att sedan sätta mig och plugga en tid. Ska se om man kan göra ett besök i stugan senare. Ohlalalalalalaaaaa!! Sovit gott fast jag hade satans problem med att sova. Jupp, det var jobbigt att uppleva.

Jag tror jag har en inneboende i mitt rum called Spider.
Jag vet inte riktigt hur han ser ut, jag vet bara att det är en han.
Hänger en massa (ja verkligen haha) trådar lite här och var, är ju synd att ta bort det...
Till sommaren kan jag ta och slänga ut honom, då får det vara nog om inget annat får han sova utomhus.
Det gillar vi.

Ikväll vad händer då? Jag blir ju trög på mig själv. Ska jag sitta och smådricka för mig själv, nej det kallas njuta av livets goda. Kanske det blir så. Kanske inte. Det blir iafall inget stort farande, jag ska bli kvar hemma.
Köpa cigg eller inte köpa cigg? Det är helg och jag har typ nästan klarat mig från att inte röka i veckan, det var ju såå gott. Kanske ska ta och köpa ett och se om jag kommer röka, haha. Sicket dilemma.


 
Jag minns denna otroligt roliga kväll som om det vore igår.
När jag och Mini är i farten, ja då kan precis allt hända.
Kom hem med en finfin hatt och ett paraply. Jobbigt läge dagen efter, Växjö är inte stort!

Dags att göra nytta! //Souie Lou


If you think you're getting away I will prove you wrong I'll take you all the way Boy, just come along Hear me when I say Hey!

Hemkommen ifrån Miss Lloyd nu, blev inte alls speciellt mycket gjort. Eller vi höll ju på och plugga hur mycket som helst men det tog ju sådan tid. Hann ju inte ens med en åttondel... Illa, men vi jobbade på att. Hej och tack för kaffet! Tack för en bra dag! Haha. Kaffet är alltid (nästan) godast borta!I helgen vet jag absolut vad jag ska göra, att inte veta vore vara hopplöst fall. Det blir plugg!


Miss Lloyd!

Känner mig rätt tillfreds med mig själv idag.
Jag gillar läget så att säga.
Glider.

Nu ikväll vill jag bara mysa med mig själv (eftersom inget annat är ett alternativ)
Ska kolla upp vad som finnes på tv så ska jag bara andas.
Allt annat är gjort.

"Ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar" (Nalle Puh) Haha. //Souie Lou

Feeling unknown and you're all alone, flesh and bone, by the telephone, lift up the receiver, i'll make you a believer i will deliver, you know i'm a forgiver...

Spelar ingen roll vad man än gör, det räknas ändå inte...

Just nu sitter jag och lyssnar på Coldplay med låten Yellow, jag gillar den!

Vart och tränat i morse, var inga folk alls (jo en men det räknas inte) Var hur härligt som helst, fast nästa vecka blir det mer seriöst. Har även vart iväg och städat också, det blev jävligt bra må jag säga. Jag är nöjd! Sen har jag ätit mat nu för en stund sedan, bruna bönor med fläsk. Mmmmmm! Underbart gott, inget man ska äta varje dag men det sker inte heller. Kanske första eller andra gången som vi har det här hemma?

Nu ska jag iväg på ett pluggrace!

Ljuvliga dag //Souie Lou

Look at the stars, Look how they shine for you, And everything you do, Yeah they were all yellow,

Dagen har nått sitt slut, jag överlevde. Det känns bra. Miss Lloyd var på besök och senare kom Mr D också inom, berömde mitt rum. Haha. kollade in lite folk på facebook och sen ja, vi skulle pluggat egentligen eller skulle vi verkligen det? Vi planerade åtminstonde upp hur vi skulle göra, sen stack dem igen och jag blev ensam kvar hah! Imorgon blir det av. Först träning klockan 9, sen plugg, sen ska jag iväg och städa. Jäkla städkärring jag blivit då... Idag har jag också städat och dessutom lagat en fruktansvärt god fisk och linssoppa. Med bröd dessutom. Slå det om du kan! Uh!

Dagen har vart bra, haft en del bra och dåliga tankar om lite allt möjligt. Snackat med Miss A också. En snabbis, typ 10 minuter...

Det känns som om jag snabbt glömmer hur bra det egentligen kändes, eller hur bra det känns när det väl är så eller var så. Jag vet inte vad som kommer hända eller inte kommer hända men det känns som om det kommer lösa sig med tiden, det kommer kännas bra nästa gång. Lika bra som förra, fast kanske ännu bättre? Hoppas det. Jag gillar känslan. Hoppas inte det tar slut för alltid. Det vore tragiskt på något sätt, ibland är det bäst att avvakta, vänta och se. Känns bra på avstånd liksom. Fast jag saknar det. Jag vill inte behöva glömma!

//Souie Lou

He's a dreamer And he's fightin' for his life He's tryin' to understand He's a dreamer But he wants to carry on Yet I know he's a lonely man

Sovit dåligt, vaknat flera gånger inatt och vart hur pigg som helst. Inte bra!! Passat barnen en snabbis idag, slutade i byxbyte och en snabb dusch, kiss kiss kiss. Haha. Livrädda för mig. Nej inte riktigt, vafan hittar du inte toan eller? Han är ju faktikst inte så gammal ens en gång så lite pott-träning på det så blir det bra. Mm.
Ska bli till att plugga på en massa anatomi idag och sen ska jag även till farsan och städa och sen ska jag laga mat till honom eftersom han slutar jobba så jäkla sent. Blir fisk och linssoppa. Det blir säkert bra det.
 
Det snöar ute, huuuu. Kallt är det också, fast det är fint!

Idag känner jag mig väldigt seg i hela mig, inget som jag riktigt tar mig för. Blev inget gym i morse heller, jag är för feg. Haha. Nej men fan tänkte sticka dit, men sen sov jag dåligt. Sen ska jag ju skriva avtal och då vill jag helst ha mina pengar med mig också, så jag verkligen kan betala. Oh de har jag inte till hands ännu, de kommer ikväll. Då får jag låna av farsan. Känner att jag har lite träningsvärk idag, känns bra. Efter alla de ovanliga rörelserna man utförde är de inte så konstigt.

Miss I undrade om det blir fest i helgen, men nej faktiskt inte. Tråkigt nog. Jag har inga pengar till det och jag vet inte men de känns som om lusten har försvunnit. Allt är så förutbestämmt med vad som ska ske ute och jag vill ha spontanitet. Det är inte ens roligt att gå ut längre, eller ja lite roligt är det väl klart men det känns som om man ska dricka och supa bara för att, inte för att man egentligen har lust. Nej jag vet inte hur jag tänker om det alls. Öööh. Imorgon blir det nog till att träffa Miss A, det behöver jag!

Ohlalalalalalalaaaaaa!!
Ge mig kraften!

Tänkerpådig //Souie Lou


If you wait for me then I'll come for you Although I've traveled far I always hold a place for you in my heart If you think of me If you miss me once in awhile Then I'll return to you

Idag har jag gjort köttfärslimpa för första gången, i princip helt själv. Blir man inte förvånad? Haha. Jag hann aldrig ut i det finfina vädret idag, vilket i för sig kanske bara är en undanflykt. Fast ändå inte. När jag var klar med tvätten var det dags att käka, solen hade redan tittat ner då eller höll på och göra det, mycket utav det nytvättade var fortfarande inte torrt så jag hade ändå inget att ha på mig haha. Däremot yogade jag, det var jobbigt men sååå skönt nu efteråt och i morgon lär jag ha träningsvärk. Dags för gymmet imorgon? Borde vara så. Ska bestämma upplägg för tentaplugget också.

Började läsa en utav de böcker som jag köpte i sensommar eller innan jul, kommer inte ihåg. Hittills är den mycket bra, det är en sådan typ av bok som man knappt kan sluta läsa utan man vill bara läsa ett kapitel till och ett till och ett till.. Ja Ni fattar poängen.. Boken heter "14 år till salu"

Ska faktiskt nu ikväll läsa de första och möjligtgvis det andra kapitlet i boken och se till och skriva en del frågor på det (tips från Miss Lloyd haha). Kanske detta blir en bättre och effektivare typ av inlärning? Hoppas på det bästa!!

Nu börjar jag tröttna på mig själv och mitt skrivande //Souie Lou

I will not ignore you like before my January promises are more than words softly spoken



Jag saknar dig Mini

Wooohooo! Helt jäkla härligt idag. Jag har suttit och sytt lite, ja inte någon gamal tavla eller så utan lite plagg som bara legat och väntat på att bli ihopsydda, alltså lagade. Ja så nu är det gjort, satt samtidigt och lyssnade och sjöng till Tracy Chapman, hon är ta mig fan bra! Nu tvättar jag och borde egentligen inte alls sitta här utan plugga eller ut och gå mellan bytena. Men nu är det faktiskt såhär att jag inte har några kläder (allt, verkligen allt är i tvätten, ja allt som jag kan åstadkomma och ta på mig, haha) Plugg, jaaaa jag vet jag ska. Jag ska bara... Tss. Nej jag får ta tag i det efter jag suttit klart här nu, ska ner och byta om en stund igen och då blir det plugg. Eller?

Det känns konstigt fast ändå rätt bra. Helt okej. Tragiskt men ändå ser jag att det finns något attv leva för. Kanske var detta just vad jag behövde? Nu ska jag inte rättfärdiga mig själv här men om jag får tänka igenom hela situationen så känns det förvånansvärt bra för vad som än kommer att hända. Det som känns mest är att det snart är skrivning igen, jag ska plugga, jag drygar ut det, jag har mycket tid, kanske det räcker denna gången?

Hur kan man sakna något i sitt liv som man aldrig riktigt har fått tagit del av? //Souie Lou



If you're lost, hurt, tired or lonely Can't control it, try as you might May you find that love that won't leave you May you find it by the end of the day You won't be lost, hurt, tired and lonely Something beautiful will come your way...

Ljuvliga dag. vart på gymmet i förmiddags, jag och Miss Lloyd haha. Sjutk jobbigt, var där med gamlingarna. Pallade inte hälften så mycket som var tänkt från början, dum som jag är var blodsockret lågt som helvetet själv och det pumpade blod i min hjärna till förbannelse vilket resulterade i mer huvudvärk än vad jag hade när jag drog dit. Fast jag är nöjd, nu har det körts igång. Med tanke på att jag hatar konditionsträning så var det bra gjort, tycker JAG!!! Haha, fan näst blir det styrka och det däremot gillar jag grymt mycket, förutom när det kommer till en viss jävla maskinen då jag håller på och dööööö! Sen skulle vi ut och dricka kaffe vid havet, det blev inte så när vi väl tänkte efter, solen försvann.

Annars idag har jag kollat på en mycket rolig film, "Baksmällan" och igår såg jag Sommaren med Göran eller något sådant hette den, den var helt okej, rätt rolig emellanåt. Mm.
Annars har jag faktiskt städat mitt rum idag, haha. Usch och fy såg hemskt ut. Det var lika bra, skulle gjort det i helgen som gick men det blev inte så och det gör ju sig inte självt så. Tyvärr.

Imorgon blir det nog en promenad tror jag, plugg och så ska jag tvätta!
Ska nog se till och yoga lite med, vore bra. Borde faktiskt plugga idag med, fast de kommer inte bli något med det har ont i skallen fortfarande så, kanske innan läggdags. Faaan, nu kan jag äntligen börja läsa min böcker som jag köpt. Haha. Sicket skit!

Vart är allt påväg?

Ibland känns allting så nära men ändå så långt bort... //Souie Lou

I realized quickly when I knew I should That the whole world's MADE UP OF this brotherhood of man FOR whatever that means...

Kvällen igår var rätt händelserik. Massa folk, både några man träffat på tidigare och många man inte hade någon koll på alls. Kanske inte massa folk ändå, ett par stycken, ett fåtal haha....  En som skulle göra robotdansen, ja det var mer som en gelégubbe eller något i den stilen, men det var roligt. Rätt drygt emellanåt eftersom jag själv var nykter annars vet jag hur kul man bruka ha vid sådana tillställningar. Fan vad man käkat pizza till förbannelse, helt sjukt. Köpte hem pizza igår, eller morsan och de där och så vafan, det var knappt någon som åt. Så det räckte och blev över till både natta mat och frukost. Inte den godaste pizzan jag käkat heller så då får de fan inte vara ifrån den fler gånger. Ööööh!!



Möllani fick även chansen att spela igår, den chansen tog hon stort. Det blev helt tyst i hela lokalen/huset/vad man än vill kalla det. Haha, ja det var mycket bra. Inte ens någon mick, helt oförberett och oförväntat - suveränt. Verkar som om hon fick några antagna spelningar. Mm, sounds good... Lalalalalaaa!

Tänk något stort om Dig själv.
Lev dag för dag
Ta med Dig något nytt från varje dag och kom ihåg det till nästa
Tillslut kommer Din lärdom vara stor
Har man en dålig dag så har man en dålig dag
Alla har dåliga dagar
Tro mer på Dig själv

Ungefär så lät det i ett samtal jag hade men en riktig tuffing, eller jag fick inte mycket sagt var mest tyst och lyssnade... Haha. Gelégubben.
Nej men shit vad jag förlöjliga varje snubbe i "mc-världen". Tss. Haha. Självklart gör jag inte det, de är alltid lika hårda som IRON! Och vad fan var det för jävla filmsnutt som gick på projekton då? Fattade nada... Järnkorsett...

Varför känns det som om det var jag som festade igår nu såhär som idag?

Drömmarna i denna natt/dag var inte att leka med. Ibland kan jag verklgen inte förstå mig på mig själv. Helst utav allt vill jag inte befatta mig med det men på något vis verkar det inte bättre. Joo, det ena kan i för sig ha sin förklaring men allt det andra, påtvinga, nej nej nej. Är jag en sådan hemsk och jobbig männsika? Äsch, svara inte på den frågan haha. Jag vet svaret och nej nu var det ju att tänkadet här stora om mig själv...

Jag önskar att det vore lättare //Souie Lou

It may sound a little funny

Har ännu inte kommit långt med duschningen, verkar som om jag gillar rökdoften mer än jag trodde att jag gjorde. Nu ska jag strax göra det iafall. Folket är påväg ut nu till ett annat tillhål, då ska jag fixa till mig. Ska köra dem senare till mc-fest. Blir väl att jag stannar kvar, det brukar ju kunna vara trevligt. Nu blev det tydligen helt tomt här hemma, alla lämnar mig. öööööh!

//Souie Lou


I could stand by the side and watch this life pass me by so unhappy but safe as could be...

Vaknade otroligt glad idag, underbart väder och grillning stod på schemat. Kan de bli en bättre start? Mormor&Ingmar plockade upp oss och sen for vi ut till Sternö. Där blev det korvgrillning och tomatgrillning haha, fika och en massa njutning! Ja, fan vad härligt. Det är det rätta ordet, härligt. HÄRLIGT!!!
 
  
    
    
   

Strax är det duschen som ska användas, luktar en massa grillrök. Det är väl helt trevligt i för sig, inte när man kommit hem, det går ann om man är ute. Ja, sen vetitusan ska jag nog bara lalla runt här hemma, ta en cigg nu snart innan. Mm. Kan ju tyvärr inte blanda till en utav de goda drinkarna som jag har på lager eftersom jag ska köra senare i denna dag, därav fick jag avstå från ölen idag med. Möllani och Ingmar drack då rikligt, mer till dem. Hah. Det gör i för sig inte så mycket heller, jag njuter!

ACDC hade vart otroligt fint i sommar... //Souie Lou



J'ai compris tous les mots, j'ai bien compris, merci Raisonnable et nouveau, c'est ainsi par ici

Sitter och myser tillsammans med min underbart goda drink, bättre än så blir det inte i dagar som dessa. Har hållt på och dona här hemma lite, lagat mat åt folket, diskat, skulle börjat tvätta men det var upptaget... Skulle även sy lite efterblivna hål i kläder, det spar jag tills imorgon, palla de nu lixsom. Har så ont i min rygg/axlar skulle behövt lite massage, tyvärr ingen som vill ge mig det gratis haha. Väntar på att filmen på femman ska börja, tro det var den kanalen åtminstone. Tss!


Alltid lika fin!

Har kollat lite på Let´s Dance, tyckte det var rätt drygt. Imorgon blir det grillning sen ska jag förmodligen och lite förhoppningsvis leka lite taxi, morsan och Åke skulle nog iväg. Mm, så är det med att.

Fan jag får ångest på all tid jag kommer ha framöver nu. Finns dock mycket att ta sig för och göra och tro mig det ska jag verkligen också. Jag ska se till så att detta blir The time of my life... Inte så trovärdigt för tillfället möjligtvis men det kommer det att bli, mohahahahaha! Jag har en föredetta vän och hon är otroligt bra på att tjata, tjata, tjata, tjata ihjäl mig!!!Det har hon alltid vart!!!

Tänker på dig!

Dags att prenta in något igen tror jag //Souie Lou

People, don't you understand the child needs a helping hand

Arbetet är skickat och jag kan inte längre göra något åt saken, nu ligger det inte längre hos mig. Känner mig färdig i huvudet nu, vill inte och har inte lust för något mer med skolan förtillfället. Ooooh vilken tur för mig eftersom det behöver jag ändå inte bry mig om nu... Fy fan! Anatomin står mig verkligen upp i halsen. Möllani och Little Miss E håller på och röker inne vilket jag inte är något stort fan utav. Gillar inte det, varken att själv röka inne eller att ens vistas i sådan rök. Eller ja man vänjer ju sig fort, men eftersom jag dragit ner på mitt rökande mycket så är det ganska iriterrande. Blir nog jag som köper cigg idag för pengar som jag inte har.



Fick meddelande av Miss A att det var langos-night today hos Greken. Jag är för trött för att ens orka vara någon slags pratkvarn på gott humör. Ont i magen. Ska fixa mat här hemma. Skulle behöva tvätta, men guuud så kul en fredagkväll. Fin sysselsättning. Kollar det imon eller på söndag.

Nu ska jag laga mat //Souie Lou


Hey, I'm a believer And gravity's letting go of me tonight You, came out of nowhere When everything was passing by at the speed of light...


Miss Lloyd and Miss I

Wooohoooo! Dags att sprida lite glädje!! Jag klarade mig, kan vara glad över att jag ha mina vänner som faktiskt kan prata utan att hacka sig fullständigt. Vi blev godkända på den biten och det känns fruktansvärt bra. Fy fan vilken jobbig stund när vi skulle skiljas, ja det var hårt. Lite som ett slag i ansiktet, helt oväntat...
Nu kanske min livsglädje och njutning återkommer, den har varit på semester ett bra tag nu så jag hade uppskattat att den kom tillbaka. Jag menar, att bara kunna njuta och glädjas åt minsta lilla grej i livet, det är en konst, det är underbart. Ge mig det åter! Jag känner det är påväg...


Ska skriva in det sista nu sen ska jag skicka in arbetet och hoppas på det bästa. Haha. Tror ni det blir bra eller? Höhöh... Ikväll ska jag fixa med chili con carne här hemma, var längesedan och eftersom ingen har lagat mat idag (de är lediga hela bunten) ska jag få nöjet att göra det, haha. De gillar du va? Yes i do!

Nu känner jag mig jävligt trött och sleten, vill få detta arbetet inskickat nu, ska köra och lämna boken till Miss Lloyd sen, ööööh. Nåväl, inatt är det jag som kommer sova som en stock! Inget drickande för min del idag, var sugen på vin innan, kanske till och med rödvin, det har jag ju i för sig. Men nej, jag pallar inte. Risken är stor att jag kommer somna och det skulle bli jobbigt. 

Ge mig en vinterdrog...  //Souie Lou


Will you still love me tomorrow?



Jag och Mini, foto tagit på min födelsedag - jag vill ha vår nu!!!!

Efter mycket slit och många om och men och x antal timmar sittandes vid datornn har jag äntligen kommit till slutet. Jag är klar, referenserna ska dock in och kolla upp det sista imon i hopp om att finna något jag behöver i etikboken, men det ska nog bli bra. Är hur kasst arbete som helst, men jag är nöjd. Inte egentligen men efter alla omständigheter så får det lov att vara.

Läst igeom det jag ska säga imon 2 gånger, känns som om jag kommer staka mig hur jag än gör. Gäller att hålla tungan rätt i min för att kunna uttala allt, haha. Så farligt är det ändå inte men alla vet ju hur det bli när jag är lite nervös. Ska förstås läsa igenom det ett par gånger till, bara för att det faktiskt kan bättre på mitt minne. Vart tog det vägen föresten? Hm.

Ser ut som en rishög just för tillfället, luktar illa, smakar förmodligen också illa, håret ser ut som ett fågelbo och håret växer på oönskade platser, visst är livet underbart? Haha. Fan vad illa. Vad har hänt? Haha. Fy skäms, nu är det min tur att hoppa in i duschen. Hoppas ingen tog illa vid sig, det är bara jag. Tss.

Kittlade en av ungarna tills de vaknade idag, det var rätt roligt. Dagens sysselsättning. Annars har jag bara kromat runt mig här hemma och inte haft allt för mycket vett i skallen. Har givetvis vart en sanbbis i skolan också... På lördag blir det grillning i Sternö med mormor&Ingmar, det blir fett nice som man säger.

Today id the day //Souie Lou

I went to bed too late and got up too soon...

Inget är eller känns som det borde just nu. Jag är glad emellanåt och ibland bara rycker helvetet loss inombords. Vet inte ens vad jag begär eller förväntar mig utav mig själv. Känner mig bara rent av hopplös - precis som en groda utan ben... Helt ärligt har jag ingen motivation alls tills imorgon, önskar bara att allt var över. Jag vill inte till skolan imorgon, känns bara jävligt jobbigt. Sista gången, ja det är rätt sorgligt ändå, speciellt när Emelie sa så jäkla fina ord till oss innan idag, innan vi stack hem. Det var ord som verkligen värmde, samtidigt som jag bara ville lägga mig i fosterställning och dra en djup suck. Hon blev tårögd, ja hur tror man då att någon annan ska känna då?

Jäkla satans helvetes jävla, jag måste få ihop ett par sidor i denna dag. Möllani och Miss Sandy har lovat att hjälpa mig, jag hoppas att de gör det. Fast det kommer bli svårt, de har ju inte läst boken. Varför har jag dragit ut på det? Jo, för att jag inte vill, jag vill inte, alls. Ingen lust.

Imorgon, redovisning inte ens laddad för det, vet vad jag ska prata om men har inte pluggat in det - det blir till att läsa lite avigt... Vad händer sen när skolan vart imon då? Egentligen skulle man supit ner sig i sin ensamhet, eller tillsammans med några lika tragiska människor som en själv. Det ska jag givetvis inte. Jag ska göra som jag alltid gör när jag har något avslut på något, jag ska städa!!! Fan vad jag ska städa, städa ur hela min garderob, plocka undan, slänga sådant som jag troligtvis ändå aldrig kommer att behöva dra nytta av igen... Det blir helg, jag hoppa på att kunna få en trevlig sådan hur som helst ändå.



Kärlek är för dom, dom som har tur - Thåström

Såg att Andrea Bocelli ska till Stockholm den 11 april, hade vart fint det. Fan vad underbart, dock kommer inte jag bege mig dit, tyvärr. Det hade vart en sådan otrolig upplevelse, den får spegla sig i min dröm istället.

//Souie Lou


You're on my mind

Uppdraget var att, eller vafan uppdrag, uppgiften var att skriva en sammanfattning på ett halvt A4, jag lyckades skriva en relativt bra, eller åtminstone helt okej sammanfattning, problemet är att det är på lite mer än ett halvt A4. När jag väl kortat ner de så gott det gick, var det fortfarande lika mycket... När jag sedan kollar lite till så är det storlek 11 jag skriver i, vi skulle ha storlek 12... Radavståndet, som jag annars hatar skulle vara på 1,5 och det hade jag faktiskt lyckats med... Vad gör jag nu? Jag få väl försöka korta ner att mer och ändra till storlek 12, fast det gör jag inte förrens efteråt. Haha, fan ska jag fuska så ska det fan bara vara på något sådant. Kallar man det ens för fusk?

Miss Lloyd har äntligen funnit vägen till skratt - youtube... Jajamensan, där kan man hitta både det ena och det andra, men att skratta loss till crack-karlsson är något som man aldrig kan glömma.

Nej, nu till att ta en efterlängtad behövlig varm dusch, sen lite mys tillsammans med mitt te...//Souie Lou



Just a small town girl Livin' in a lonely world She took the midnight train Goin' anywhere...

Blev väckt av morsan idag, det gillar jag inte. Speciellt inte när man inte har brottom upp heller, det var ju inte så att vi precis skulle gå. Skulle ner och mata fåglarna, det gjorde vi och de blev mycket glada hah. Sen åkte vi pulka och stjärtlapp, eller ja barnen de åkte, jag stod/satt mest och skrattade åt dem tillsammans med morsan. Åkte en gång, enbart för att en utav ungarna skulle få någon fart, det var mycket roligt men vafan, blöt som fan vart jag sen på hemvägen. Det var det värt för att få se lite lycka.

Suttit och skrivit lite på min sammanfattning, verkar som om den blir helt okej ändå. Dock finns det mer arbete att göra, men det ska jag och Miss Lloyd gå igenom imorgon, för just nu är allt slut i huvudet. Psykbryt på psykbryt är inget bra, man vänjer sig med tiden. Det kommer något gott ur detta också, det måste det göra, eller jag måste iafall tro det.

Sitter och lyssnar på Journey, fortfarande en del bitter på att ljudet flög bort i somras när jag skulle se dem, då får minnet ifrån dem sedan tidigare göra sig påmind...

Nu snöar det igen och jag ska köra imorgon, känns inte bra. Förhoppningsvis försvinner det, eller också så finns inte så mycket kvar på vägen imon när jag väl ska ge mig ut. Det ser lovande ut, uuuh.

"Don't stop believin'
Hold on to the feelin' " - Journey

//Souie Lou





Come up on different streets, they're both the streets of shame. Both dirty, both mean, yes, in the dream it was just the same And I dreamed your dream for you and now your dream is real...

...How can you look at me as if I was just another one of your deals?

Det finns de som bryr sig, eller som jag inbillar mig att de faktiskt bry sig.
Det finns den sortens människor som frågar hur andra mår, utan att ens hunnit få ett svar är de påväg någonannanstans. Sen finns det också den sortens människor som tar sig tid att faktiskt lyssna, på ett eller annat vis. Bara finns till. Utan att behöva göra en massa. Ibland blir man positivt överraskad, men som sagt bara ibland. Allt för många människor hetsar/stressar/skyndar sig från ena stället till det andra. Vissa kollar inte ens upp när de går, de bara finns och gör det som måste göras. Inget utöver det vanliga. Inget utöver det som faktiskt finns.

Imorgon ska jag mata fåglarna med barnen (bokstavligt talat) Hoppas blodet kommer spruta ur halspulsådern... Nej fy, vad hemsk jag är. Givetvis ska jag och barnen mata fåglarna...
Ska även skriva min sammanfattning, detta kommer bli bra... Troligtvis.

Måste ta kontakt med någon igen om vad fan det är man ska betala, hur jag än förklarade så fattade då inte jag hur fasen de menade. Verkligen rogivande att få prata med olika personer och ingen verka veta vad man skrivit ifrån börja.. "Ja, du ska betala kåravgift" - Ja, det vet jag att jag ska, men hur mycket var min fråga ifrån början. Jag fattar inte, det står inte utförligt eller ens okej någonstans. Jag ska räkna mina poäng, men för vad - de kurser jag ska skriva om i, eller de kurser som jag har, asch fy fan säger jag bara. Avstå från allt!!

Jag, pappa och Möllani

//Souie Lou

Reach out and touch faith

Haha, haft snöbollskrig med barnen idag och morsan. Inez var tydligen i mitt lag, säkert bara för att hon skulle kunna gömma sig bakom mig lite fint. Haha, diskret. Mm. Nä, vissa började lipa i början, sedan vart de härdade. Jaaaa, vad ska man säga. Kallt, svettigt oh blött. Fint det. Inget

Ska ta och läsa ut boken nu snart, något kapitel kvar. Blir trött på mig själv att jag inte gör det som jag faktiskt borde göra utan gör massa annat. Bara myst runt idag och busat och latchat. Såg på en utav mina favorit barnfilmer också, haha. Alltid någon som blir rädd för trollen... Nej, och nu så gör jag köttgryta som ska serveras imorgon. Allt för att slippa göra något med boken... FAN!! Usch ryck upp dig SOFIE, ta tag i ditt liv, gör sakerna nu, nu, nu!! Behövs.


Ibland, eller ja väldigt ofta kan jag längta tillbaka. Fy fan vad kul man egentligen hade på gymnasiet.


Åååååååh, ge mig styrka //Souie Lou


It's the final countdown.

Godmorgon, vilken underbar dag. Sovit relativt bra inatt ska jag säga, drömmarna var ju som vanligt lite sjuka men mer och mer trevliga haha. Ja, till och med verkligheten var bättre än drömmarna inatt, det måste ju tala för något positivt!

Idag borde jag faktiskt ta bort allt äckligt skit från min balkong, med det menar jag mitt äckligt stora askfat, eller det är inte ens ett askfat. Vad säger man att det är? Ja det är en ciggfimpare, ja. Mm, fick en ny av morsan igår, eller ja jag fick en stor jäkla burk till det. Ska slänge den fina krukan som står där välpackad. Paketen tog jag ju faktiskt och slängde häromdagen - inte alls väntat ett par månader med det? Nej faktiskt inte riktigt, haha. Lite ordning och reda. Igår rökte jag bara en cigg, det gick...

Ööh håller på och reda ut saker och ting med kår-kansliet, verkar som om de inte förstår vad jag menar. Fast jag var inte tydlig nog kanske, man ska skriva som man tänker, då blir det lättare för personer att förstå. Nåväl, handlar om hur mycket jag ska betala i min jäkla kåravgift, ska ju itne betala fullt så... Står ju inte bra någonstans. Nu kanske man däremot skulle kunna ta sig en titt till kåren - pub/disco, supa sig full som ett svin (för en billig penning) och åka hem igen. För nu har man ju inte mycket annat som blockerar... Ha, ja vi får väl se. Inte vart där på 1,5 år, jag har överlevt det med. Jag hade ju gärna vart så mycket mer, men jag tar inte den är kåren på allvar... Haha! Inget äkta studentliv för min del, tyvärr måste jag säga. Annat hade det vart om jag hade pluggat i Lund, men det ville jag icke!!


De är så det är när jag drömmer... //Souie Lou





Goodnight my angel, time to close your eyes And save these questions for another day...

Ohlalalalaaaa! Kväll nu ja dags att sova jag vet och jag ska göra det också.
Detta brådar inte gott. Nej men, fan asså. Imorgon ska jag upp i tid för att faktiskt kunna ta del utav vad dagen har att ge. Haha, eller hur. Jaaa, faktiskt skall jag försöka med det. Jag ska inte försöka, jag ska upp i tid, typ vid nio... Haha. Ja, det är skillnad på nio och typ elva. Jajamensan.

Skulle kanske ta och städa mitt rum imorgon, men jag vet redan nu att jag inte kommer kunna göra det. Det får bli i helgen eller veckan därefter, för från och med fredag eftermmiddag kommer jag ha otroligt mycket tid till allt annat som jag inte vill. Ofrivilligt jävla mög...
Fanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfan

Ska ta tag i lite kontakter också så man kanske kommer någon vart.
Börja plugga igen, öööh. Stå mig upp i halsen, men jag måste, jag måste. Jag kan inte vika mig nu. Jag kan inte förlora det jag velat nu så jäkla länge, i så många år, jag kan inte låta min dröm passera... Mohahaha! Djävulskap. Det är ett test, allt som händer har en mening, det betyder något - om inte nu så senare, det kommer något gott även ur detta.
 

Godnatt! //Souie Lou

No-one cares no more

Boken är snart utläst, känns bra. Ska bara bli en sammanfattning också, ur 3 olika synsätt eller inte synsätt egentligen utan ur tre olika ord. Det går att förklara men inte när jag gör det, jag har inte varit insatt i denna kursen ifrån början, vilket hade en bra förklaring men nu börjar jag gripas av panik. Han kom, han jobbade, han avlade av sig, han dog. Det blir nog en fin sammanfattning det. Haha. I sammanfattningar får man skriva om allt då? Altså, om han nu dör eller ska man hålla sådant gömt för den som faktiskt själv vill läsa? Jag vetitusan, jag ska skriva att han dör. Har för mig att han gör det, har ju läst boken en gång tidigare, men nu faller bitarna och frågetecknen på plats lite mer än när jag var ung och dum och läste den första gången, synd att jag har kvar alla andra arbeten ifrån skolan men inte just sammanfattningen på denna boken som jag gjorde då...




Busat med barnen har jag gjort i denna dag med, haha. Det var ett bra tag sedan sist. Fast för det mesta var det bus med Ines, så nu har jag duktigt ont i ryggen efter alla våra gymnastiska övningar. Haha. Kan väl vara roligt emellanåt, dock skönt när de gick ut och lekte i snön som fallit och lagt sig hela dagen... Då kunde jag ta min bok, luta mig tillbaka och fortsätta läsa.

Dags att återgå till arbetet, ingen tid att förlora. Ska de bli något mer gjort i denna dag så är det hög tid att börja åstadkomma något nu... //Souie Lou

Well, I guess I'm not that good anymore...

Jag ser det snöa, jag ser det snöa, det var väl... Det blir nog inte liggandes så värst länge... Jag hatar det verkligen, jag visste det skulle bli såhär och det var som sagt det jag trodde skulle bli jobbigast också. Alla typ skall få veta, inget och hålla i ensamhet dirket, nej nej bara kö på för fan. Mm. Fråga ett är alltid: Hur går det i skolan nu då? Fråga två blir nu mer alltid: Vad händer nu då? Vad ska du göra då? Snacka om att jag blir rätt iriterrad. Inte nog med det, vissa säger som såhär också. "Ja, men jag trodde det gick bra för dig. Det har iafall din mamma skrytit om" Ja inte för att jag berättar åt höger och vänster vart jag än går, men 2 personer på en och samma kväll sa det. Jag gillar det INTE!!! Det går bra för mig, det går SKIT bra!

Fuck.

Precis käkat frukost, snart dax för lunch. Haha, nej verkligen inte. Palla de. Ööööh. Jag vill bara skrika!!!!! Redovisning på fredag också, jag kommer ju krivera. Fy fan! Usch usch usch. Det gillar jag verkligen inte. Kan bli roligt ändå, vi har ju om ett intressant ämne. Fast syftet kommer jag inte riktigt ihåg, men det handlar om sex. Sex, sex, sex! Bland ungdomar, tror kanske det hade med något om könssjukdomar också. Nåväl, det blir nog bra. Dock förväntar sig typ lärarna - eller de där människorna att man ska ha en hel timme till förfogande, eller nej inte ens till förfogande - man får en timme på sig, var kreativa osv. Mm. Kul... En timme, hur fan fyller man ut en timme? Papret tar väl knappast ens 10 minuter att läsa igenom, ok nu ska vi lägga till lite inlevelser också... Men (man ska aldrig börja en mening med men) nu är fallet som så ändå, ska väl visa upp någon film också, kanske 2 minuter går bort, haha. Mm. Det blir säkert bra tillslut. Se de positiva, här ska hållas diskussioner!!

//Souie Lou

The world is flashing by

Inte skola förrens torsdag, skönt. Finns en del att göra innan dess och det ska bli ett nöje, haha. Ååååh, fy vilken dag. Inte gjort något bra utav den alls, bara låtit den gå i väntan på nästa dag. Hm. Jajajajajaaaa!!

Imorgon blir det verkligen till att läsa klart boken och skriva en sammanfattning och sen ska jag försöka förstå mig på vad det andra är som jag ska göra, vilket jag inte helt till fullo fattar!

Två tecken idag som betyder att jag nog verkligen ska sluta upp med rökandet. För det första, en handledare ifrån min första praktik på Cardiologen - hon passerade förbi när jag satt och rökte. Ja sen var det en hurtig man som var ute och gick med stavar, han glodde så bara in i helvete, blängde riktigt på mig. Det kändes inte bra. 
Haha, nej men vafan jag bara snackar, lär ju vart värsta sammanträffandet och helt ärligt så bryr jag mig inte.
 

Denna veckan ska saker och ting ändras, ska bli lite bättre vanor. Det behövs på alla dess vis, blir även till att börja yoga igen - det känns bra! Eftersom mina provturer på gymmet är slut nu med ska jag se till att skriva in mig så jag får mitt medlemskort...


Jag hade velat göra så mycket mer, men vafan jag är för feg //Souie Lou 


It's my life It's now or never I ain't gonna live forever I just want to live while I'm alive

Efter en mycket bra sömn är jag utvilad och mår kanon. Drömt mycket och vissa saker var verkligen fruktansvärda. Haha. Fan vad jag älskar att drömma, speciellt och regera. Haha. Nä usch.

Möllani var helt sinnessjuk igår, det var verkligen något som aldrig bruka ske. Hon är alltid lugn, sitter och diskuterar och pratar med folk, men inte igår. Hon flög som en boll, hit och dit, upp och ned. Det var rätt roligt att se att även hon kunde shaka asset. Dock inte lika roligt när hon typ slog till mig x antal gånger i mitt ansikte. Det gillade jag inte. Hon Ah vad ska jag säga egentligen, hon hade kul. Speciellt hemma, sjöng och spelade hon loss som aldrig förr framför publik. Fick en spelning med. Haha.

   

Bilder ifrån igår. Jag fattar inte, jag tillbringade mer tid i min ensamhet än där ute. Satt vid datorn, lyssnade på musik. Fjantade. Jag fick även spotify utav Mr J, de var mycket trevligt faktiskt. Först nu som jag faktiskt använder det. Jag gillar det.

Idag ska jag nu snart läsa mer ur min bok, sen skall jag till farsan en sväng - tror han sover ännu. Han är en upptagen man, han har rätt att sova på söndagar.

När vuxna människor inte kan behärska sig (vuxna människor i detta sammanhang = 42+) då är det fan illa. Haha. Usch och fy säger jag bara.

Jaadu, Robban... Jag undrar också hur många som drar mig i håret när du kör den förbaskade jäkla låten "Red headed women" //Souie Lou



I want your ugly I want your disease I want your everything As long as it’s free I want your...

Robban spelandes i denna afton var faktiskt mycket trevligt, jag tog det ändå lugnt, kände inte ruset till helt, men jag var nöjd ändå. En del farliga offer var ute, men de kunde mig inget göra - jag flög på molnen som befann sig. Fan säger jag bara, ibland eller egentligen väldigt ofta kan jag inte förmå mig att förstå mig på mig själv. Jag gör ibland väldigt dumma grejer, inte idag eller ja kanske en dum grej men jag tror jag överlever det med. Jag skickade ett mess, jag skulle inte gjort det, jag vet. Kunde inte låta bli. En norm. Jag gjorde det ändå, ihopp om svar. Icke.

Jag är en aning trög, kan inte hjälpa det. Jag ska sluta, kan inte avgöra om det är uppskattat eller ej. Imorgon blir det kanske ett telefonsamtal. Fan jag blir en aning nedstämd, detta blir säkert inte bra. Jag är lost. Alltid jag som alltid gör något som man aldrig ska göra, som vad? Jag vet inte vad, kanske egentligen inte gjort någon skada, men jag själv kan ju tycka att det blir mycket jag själv om ditten och datten... (fy fan sicket uttryck)

Ola-bandola-titta-under-kjola-vad-fick-han-se-en-rumpa-på-sned. Folk har blivit jävligt lama.

Jag ångrar mig verkligen att jag någonsin gick ut i denna kväll, att jag ens för den delen drack en endaste droppe utav fördärvet, inte för att det blev så farligt men iafall. Hade känts bättre. Ööööööh! Help me please, som den döde popkungen säger.

Ja om man är intressrad finns det mycket intressant att lära sig. Ta del utav illuminati, om det sen är ett rent påhitt eller ej, det är inte jag människa att tala om. Troligtvis får man något att göra i ett par timmar...

Det är svårt att förstå sig på sig själv, när man väl tror att man gjort/gör det så har man ändå tagit miste, fanfanfan... Be happy...//Souie Lou

Rise up this mornin'; smiled with the risin' sun. Three little birds pitch by my doorstep Singin' sweet songs of melodies pure and true; saying, "This is my message to you-ou-ou.”

Efter maten har jag läst lite i boken. Sen kunde jag inte låta bli att inta sängläge hos Möllani, ja hon puttade ju ner mig ett antal gånger. Tillsist snodde jag åt mig kudden, det var inte uppskattat. Ja, sen höllt jag på och driva henne till vansinne.

Åke kom in i mitt rum och dunmpade en flaska sprit, tack sa jag förvånat och undrade varför jag förtjänade den. Svaret blev - jag köpte ju så många så där kan du och Möllani ta (ja i princip) TACK, sa jag med ett leende. Alltid lika trevligt, kanske inte blir till att vila levern nu då? Nej, vi får se hur det blir. Känns som om det kvittar.

Ohlalala, ohlalala, ohlalalalaaaaaa! Haha, ja så är det med att. Ååååh, nu kommer Möllani in här och ska försöka locka mig i fördärvet, jag tror hon vinner denna gången - också. Vad fan ska det bli av mig? En gamal alkholiserad kärring eller? Som lockas i fördärvet dag ut och dag in? Hm, mm...
Jag har fan börjat få lite smått panik på det här åldrandet, hörde mig för med morsan idag om hon inte ibland mår dåligt över att man ska åldras, eller snarare för att man faktiskt gör det. Nej, sade hon. Dock tyckte hon att det var skrämmande när hon var som i min ålder. -Kanske min tur att lipa mig till sömns på grund utav det? Haha, öööööh. Vem vill bli gamal?
Jag kan nog tänka mig bli det, fast ändå inte. FAN, varför sitter jag ens och funderar på detta, varför låter jag det inte bara ske i den takt det vill?

Fan min vackra Miss I, jag kommer sakna dig!

       



Jag har inget att förlora... //Souie Lou


In the corner beside my window There hangs a lonely photograph There is no reason I'd never notice a memory that could hold me back



GBG -
denna underbara människa satt och spelade på sin fiol under kvällen/natten. Det var helt ljuvligt att höra kan jag verkligen säga er. Tog en stund innan jag (vi) fann henne, när vi väl gjorde det joinade vi henne en stund. Fan, det lät som värsta troll/spök musik eller något, svårt att sätta ord på det. Det var vackert.

Jag förväntar mig inte att folk ska palla läsa detta inlägg!

Dagens händelse: Jag sitter på balkongen och rastar min lungor med morgonkaffet, en bil på den stora parkeringen har fått fnatt, den börjar tjuta som fasen - mannen som står vid bilen får lite smått panik och försöker få tyst på larmet. När han väl fått det så går han typ en meter ifrån bilen - bilen börjar tjuta igen!! Sen fick han inte tyst på det överhuvudtaget på en bra stund. Haha. Men då hade jag redan hunnit gå in och meddelat Morsan och Åke om vad som skett, så där stod sedan dem två och gluttade ut genom fönstret som några andra miffon. Haha. Ja, kanske inte så roligt såhär i eftersnacket men det var kul i händelsensförlopp.

Helt ärligt så vet jag inte vad jag ska göra. Möjligtvis anses jag vara jävligt dryg och tröttsam, jag vet inte. Vet inte alls!! Ja, får väl se hur det bli - på ett eller annat vis. Allt löser sig med tiden, det om något är drygt. Jag vågar inte mer.

Precis käkat frukost, det smakade faktiskt bra för en gångsskull typ. Ska ta och läsa boken med i denna dag hade jag planerat, skriva sammanfattning och kanske till och med försöka på något vis att skriva de där med de folkhälsovetenskapliga begreppen. Fan att jag saknar böckerna, det kanske löser sig ändå - på något vis. Alltså jag saknar inte böckerna i den bemärkelsen att jag gärna hade velat ha dem hos migg, jag saknar dem på så vis att jag skulle behöva dem till arbetet, jag har liksom inte köpt dem. Alltid återfinns detta "på något vis".

Verkar som om vintern inte ska ge med sig ännu, kanske lika bäst? Det är ju bara Januari månad, inget att gnälla på egentligen. Bara vi som är jäkligt bortskämda med vädret. Aldrig någon som är nöjd (enligt min åsikt, fast jag vet att det inte stämmer) När det är kallt vill folk ha värme, när det är varmt ja då vill folk ha det kyligare. Jag ser det som så att är de kallt - ta på dig kläder som värmer, är det varmt - ta av dig, strippa lite fint i smyg för dig själv. DET GILLAR VI!! Haha.

Blir det fullt ös eller lugnt ikväll? morsan har ju trots allt förbjudit oss alla att lockas till fördärvet. Kanske är det vad jag precis egentligen behöver? Nej, absolut inte. Man (alltid detta jäkla man) skall inte behöva lockas i fördärvet på grund utav att man tror att det är det man behöver. Man (åter igen) ska vara för att ta hänsyn till sig själv, vad man vill, vad man vill tillbringa. Jag älskar verkligen dimman framför mina ögon, men är det tillräckligt starkt förhållande för att leva på det? Kanske enbart dimman är bra om den faktiskt ger mig något positivt ur det, jag är osäker på att det gör det. Jag fick inte till någon hake på detta... // Souie Lou


Summertime, Child, your living's easy. Fish are, fish are jumping out And the cotton, Lord, Cotton's high, Lord so high.

Varit hos Mormor&Ingmar nu, alltid lika trevligt som vanligt i deras huseknut. Skulle egentligen lagat mat här hemma idag till lilla familjen, men blir inte så. Tar det imorgon istället, käkade middag hos Mormor&Ingmar istället. Jajamensan. Ingen blir lidande utav det.

Sitter och lyssnar på musik, är rastlös. Kanske skulle sätta på högsta volym och dansa som en galning? Förmodligen kommer jag inte göra det på grund av att jag inte kommer palla. Eller så kommer jag typ ja jag vet inte alls. Nu ser mitt rum ut lite som ett rum igen, faktiskt. Haha, fast jag gillade det innan med men vafan nu tycks det inte se lika stökigt ut iafall.

Undra när Mini skall ta och komma hem igen och undra när jag och Mr Bängen skall bedraga oss upp till Växjö för att våldgästa våra vänner. Förmodligen kommer det dröja ett bra tag, inga pengar - inget roligt nöje... Äsch, det kommer när det komma skall.

Eftersom någon har påstått att jag fått barn skall jag få den äran att meddela att det enbart är lögn. Jag må vara tjock, men att det skulle tyda på att jag har ett barn i min mage - naaae, det är till att ta i. Och hade jag nu precis fått barn så inte fan hade jag tillbringat så mycket tid framför datorn som jag (mot min vilja) faktiskt gör. Finns verkligen ingen anledning att lyssna på rykten... De är oftast inte sanna ändå. Haha. (Kan ju också tagits fel på person...)
Det var nog det mest förvånande ryktet någonsin. Haha. Vidare diskussion om detta efter mer information tagits i beaktning.

Tyckte att denna var jävligt rolig: http://www.youtube.com/user/ZEG8704#p/a/f/2/09abF7ZUNnk

Vad händer ikväll då? //Souie Lou

I think to myself, what a wonderful world

Sitter här i min väntan och jag nostalgaliserar (finns förmodligen inget ord som heter så, men Du kanske förstår vad jag menar ändå- annars, synd om Dig) mig genom att lyssna på KENT, var ju så sjukt längesedan sist. AHh, helt ljuvligt egentligen. Kommer ihåg första året på gymnasiet (vilket är en tid sedan) då Miss Millan skrev olika citat ifrån deras låtar. Ja, jag kunde då inte fatta hur hon kunde komma ihåg det, men nu fattar jag. Man minns.

Möllani står och gör en kameltå... Fy fan vilken syn. Nä usch och fy. Sådant vill jag aldrig mer vara delaktig i. Haha. Nasty.

Nej, nu slipper jag sitta och vänta mer, skall ner till Mormor&Ingmar nu.

// Souie Lou

Times have changed and times are strange Here I come but I ain't the same Mama, I'm coming home

Miss Sandy höll ett jäkla levande idag, därför är jag vaken nu. Haha, nej inte riktigt så kanske. Inte alls! Sitter här nu och har nästan precis käkat frukost, hade tänkt ta mig en titt in till duschen också men det verkar bli fördröjt... Ska även bädda rent i min säng om någon bryr sig. Plocka undan klädhögen som ligger och skräpar på golvet vore också fint för den som bryr sig ännu mer... Näää, idag blir det nog bra. Ska se om jag kan få lov att åka ner till Mormor&Ingmar, men det får jag säkert. Sen blir det till att förmodligen läsa en del i boken som jag fortfarande inte har läst ut, jag gillar den det gör jag, men jag kommer på mig själv att tänka på annat väldigt ofta, kanske jag kan koncentrera mig denna gång nu. Tvätta skall jag också göra idag...

Härligt fredags läge. Nä men ikväll blire annars Tacos, det blir nog nice. Ingen paj denna gången, ikväll blir det ordentligt. Så det sa. öööh. Undra när Möllani kommer hem ifrån skolan, men tills dess vill jag nog ha duschat.

Här kommer en faslig blandning av alla möjliga bilder under livets gång...

Jag som typ 6-åring? Jag och Möllani  Miss Mikaela och jag Haha   haha, första fyllan av fördärv?     gbg    Saknar verkligen vasen haha      fylle  
Nej nu får det vara nog för denna gången...

Man får lov att ta tag i saker och ting för att få dem gjorda... //Souie Lou


I'm just a dreamer I dream my life away I'm just a dreamer Who dreams of better days

Jaha så nu har jag laddat upp bilder ifrån helgen, var faktiskt inga roliga bilder där alls vill jag få lov att meddela. Öööööh men jag ska iafall lägga upp några som ja jag vet egentligen inte vad de ska betyda.   

Nae, det var inte mycket mer att lägga ut vill jag lova. Verkar som om jag enbart tagit kort innan dimman lade sig framför ögonen och blockerade sikten. Nåväl jag överlever, men jag fattar verkligen inte vilka fula bilder jag har tagit. En sak som är säker är att en kamera måste inskaffas, denna verkar ha gjort sitt, gå bra att ta fyllebilder med och slippa vara rädd om kameran, men inte mer, inte mer än så.

Ska ta och kolla lite på rfsu:s hemsida, hade vart roligt om det går att ordna så som vi tänkt oss på våran redovisning, vi får helt enkelt se hur det blir. Något blir det säkert, annars blir det långtråkigt att stirra på oss i en hel timme. Ohlalalalaaaaaa!!

Snackade med Miss A tidigare, ja hon är helt underbar den donnan.

//Souie Lou

God gave me the sunshine, Then showed me my lifeline I was told it was all mine, Then I got laid on a ley line What a day, what a day

Skolan fram och tillbaka, kändes en aning jäkla meningslös ändå, något bra kom säkert ur det. Var svin kissi när jag kom hem, sprang in på toa vilket resulterade i skitiga golv. Intressant... Hungrig som ett djur lagade jag mat. Nu blev jag trött, men idag mår jag fan bra ändå.

Härligt, fatta, det är helg. Helt superskönt. Ja nästan iafall. Blir en bra och lugn helg, ska ta hand om mig själv lite - vila levern. Sen ska jag umgås med folk som jag inte hunnit med.

Fan denna blogg känns otroligt onödig just nu, vet egentligen inte vad jag ska skriva. Det finns mycket att skriva, det vill jag lova, dock passar sig inte allt in här.

Tror jag ska vila en stund nu, trots att jag absolut inte skulle det. Ändrade planer helt enkelt. Jag vill drömma!!

ImissYou //Souie Lou

HERE I LIE AWAKE AND MY WORLD IS UPSIDE DOWN

Efter allas önskan har det faktiskt fungerad. - Jag har återskapat min facebook, men jag fattar ändå inte vad fan det roliga ligger, jo möjligtvis att kolla in foton på alla jävla fulingar. Jag blev sittandes en hel timme igår med det fördrivet. Annars nu har jag kommit hem, mycket skönt. Blir till att läsa mer i boken nu. Hum.

Hade svårt att sova igår, fast att jag ändå gick och la mig i vettig tid så somnade jag typ inte förrens klockan ett. Lite drygt, sen vaknade jag en hel timme innan jag skulle - dock var det mest Miss Sandys fördärv - HON SNOOZAR (heter det så?) Och det har jag då fan aldrig blivit riktigt klok på. Dock gör det inte så mycket. Nu ska hon inte bli långvarig haha, jag skojar bara. Trevligt att ha henne här.

Färdiga med våran diskussion idag, skönt. Så nu är jag ledig på fredag, vilket jag verkligen är nöjd över. Ska nog köra ner till min älskade mormor&Ingmar. Det blir bra.

Bilder ifrån den udda men otroligt roliga helgen kommer också upp snart, tror jag. När jag orkar, det kan ju ta sin tid, då får det lov att göra det också. Nu blir det läsning. Ja det vill jag då lova.

Något har hänt men jag kan inte riktigt förstå vad... //Souie Lou



Does anybody know what we are looking for?

Har läst lite i boken nu, blev dock inte så mycket som jag hade tänkt. Fick ett litet psykbryt också, jag överlevde det. Ja, ja ja ja ja ja ja jaaaaaa! Miss S har hållt på och muppa sig här hemma, lekt moustafa till förbannelse. Rätt roligt men jävligt läskigt på samma gång, speciellt när hon gör närmanden så man undrar om det verkligen är hon som är där innuti eller om det är någon annan som tagit över hennes kropp. Haha.

Blev lite tv-tittande idag trotts allt, det är Möllanis fel. Hon håller med. Imorgon ska jag stiga upp klockan 08.00 för att läsa en del i min bok, känner att det behövs. Ska äve läsa en del innan jag ska sova, ska bara bädda ner mig med.



Måste prata med Miss A imorgon.

Det är jobbigt //Souie Lou

Sun will shine for you

Nu har jag fattat att det faktiskt är på riktigt, svårt att inse. Ska försöka få ett litet möte på torsdag, annars på måndag så får jag reda på mer då. Jag kände mig riktigt ledsen idag för första gången på mycket länge, det slog mig rätt över truten. Jag insåg att det var allvarligt när jag hörde alla andra jäkla skratta och vara jäkligt lyckliga över att de klarade det, nåväl min tur kommer snart igen. Då ska jag sätta den, det kan ni ge er fan på!

För övrigt idag har bakgrunden blivit rätt så klar, referenser och allt sådär fint och snyggt, blir till resultatdiskussionen imorgon, kan nog bli rätt roligt ändå. Sen kommer jag ej ihåg mer vad det var. Måste läsa min bok! Mina drömmars stad - den är verkligen helt underbar den boken. Har läst den en gång tidigare men det är inte tillräckligt. Haha.

Jag somnade idag med när jag väl kom hem. Blir till att stressläsa boken nu. Jag behöver sova, känns som om det är det enda jag vill just nu. Läsa, läsa, läsa, inge tid till TV-tittande och för den delen så är det väl inget speciellt ändå.

Fanfanfan - är det något mer eller enbart på skoj? //Souie Lou



I know I've felt like this before, but now I'm feeling it even more, Because it came from you. And then I open up and see the person falling here is me, A different way to be.

Snackar med Miss A i tele nu. Säger bara bergochdalbana till max. För en sekund sedan skrattade vi åt och om allt som hände och inte hände. Nästa sekund sitter vi och är aningen bittra över våra liv. Var i skolan en sväng idag, kände väl att jag inte riktigt gav något. Väl hemma igen käkade jag lite och sedan hägrade sängen min. Sovit en liten stund och nu befinner jag mig i ena änden av luren.


 
Åter igen en bild på mig, balen 2008. Överskattat jävla mög. Mohaha!!
Ser lite missbildad ut, ja vem fan har egentligen nekat till att man är det.

Det känns märkligt... //Souie Lou

I was trying to act as good as I could And I tried to look just as cute as I could be Though I could hardly breathe Is this the end...

 
Vad händer nu? Nej men fan asså är det rätta ordet. Lyssnat på för lite musik i denna dag, men antar att det inte gör så mycket då musik hördes långt in på efternatten. Utvilad? Skulle jag nog aldrig våga påstå att jag är, inte nu, inte förr och aldrig mer. Spelet är i full gång och jag njuter utav det, vem står på tur. Fan asså, gott om offer finns det men fan. Inget bra kommer ur mig i denna dag, kanske ska jag ta hem segern nu? //Souie Lou


You gotta keep your own head up and keep on tryin' And if you feel the urge to raise your hand You can start a revolution or start a band

Tillfällig adress: annan ort. Fan vad nice, dagens ord - tro mig när jag säger det. Igår var det ett åt helvetes jäkla rus, det var ju lite väl - mådde för det mesta faktiskt rätt så dåligt. Jag och Miss A shakade asset så in i helvetes på Compa igår, helt sjukt. Min dj var såklart där och det innebär ju att det i princip enbart spelades bra musik. Haha. Hon sittandes på min höft, öl, cider, vin vad fan vet jag, allt skulle bort . Folk var nog som "vanligt" jäkligt trötta på oss, ju roligare hade vi. Hets hets hets! Greken var ju förbannat rolig också. Kvällen slutade på ett underligt vis, den har inte riktigt tagit slut. Mitt huvud är lite som en ja vad fan vet jag. Jag har lite ont, inte mycket, inget att klaga över. Jag gillar läget. 

Jag och Möllani lyckades inte åstadkomma någon skylt igår heller, olyckligtvis. Tequilan är inte uppdrucken, i princip bara smuttad på, ju mer till mig vid ett senare tillfälle. Söndersplatchad är jag, men jag gillar det. inga problem för övrigt, imorgon börjar mitt nya liv. Haha. Är det du eller jag som kommit på det?

Miss Lloyd, ja vad mer ska man säga. Festen är nog över för gott. Nu får det lov att bli svineri, jag ska visa dig flicka lilla hur man gör.

Mr Bengen med pengen, min underbara vän, haha. Trevligt att stöta på dig en snabbis igår, vårt samtal idag var destu bättre. Sånt gillar vi. "Det blir gilla på fejjan" - jo om jag ens vore så jäkla smart nog att vara med, haha. ICKE!! Något som behövs göras idag är läsa en bok, jag vet inte riktigt vad jag ska göra mer med den så det känns onödigt, kan göra det i veckan. Idag återstår och se vad som mer händer. Fan fan fan! Thåström är min osyndliga stjärna, han ger mig så mycket glädje, styrka - haha sicket skit just för tillfället fattar jag ju inte riktigt vad jag sysslar med. Tycker mest att jag är rätt så trög, så får det lov att vara. Fan vad ska nu hända, mina ord blev inge bra någonstans idag, kanske bäst att avsluta nu då. Haha, ren jävla djävulskap. SUPA? Jag orkar inte mixtra med texten, nu ska jag sova en stund, eller vila och analysera. Jag tror jag mötte Lassie. Fan allt fuckar sig och jag vet inte hur jag ska handskas med saken. Miss A i telefonen idag var oslagbart, fan kvinna ryck upp dig sitt inte där hemma och suuuup. Nej, en tuppis nu, tack, ja. Joina?

Ingenting är omöjligt. //Souie Lou 

I don't know what I would do if I can not be there for you Nothing in this world could ever change

 <3

Sitter just nu med Möllani och dricker och lyssnar på nationalteatern, dricker något så gott som jäger och energi, bättre än så kan det knappast bli. Det gillar vi. Vi ska bedraga oss till Lochen senare i denna kväll, ja just nu grundar vi med groggen skålandes med höger hand och gestikulerar med vänster hand. Sången flödar ur våra lungor medans vi sakta klunkar i oss en till klunk av detta goda, ALKOHOL!

Tonight is the night //Souie Lou

Hey, that's me and I want you only Don't turn me home again, I just can't face myself alone again Don't run back inside, darling, you know just what I'm here for So you're scared and you're thinking that maybe we ain't that young anymore...

Tenta-skrivning igår, ja vad mer behöver sägas. Inte fan vet jag, men jag mår ju fan inte bra i mitt psyke just nu. Allt är ju varken eller och jag vet inte hur framtiden kommer se ut just nu, men jag får reda på det snart. Ja, vad mer ska sägas. Igår var jag för trött får att någonsin kunna orka festa, var som en zombie här hemma, kunde inte förmå mig till att göra något. Trött var jag men sömnlös. Illa. Jag är verkligen trött och självklart finns det fler som är det, men spela roll. Livet går vidare. Ikväll skall jag dock orka festa, japp så får det bli. Ska även träffa vissa personer med så det blir nog game.

Nu har jag äntligen förmått mig att föra över bilder till datorn ifrån nyårsafton, därför tänker jag lägga upp en del här. Haha, lite sent men bättre sent än aldrig eller är det inte så man säger?

   

      

        

Dessa bilder får helt enkelt avsluta nyårsaftonsfirandetrabballder ja, roligt var det må jag säga trots allt dumt som hände och som inte hände. Jajajajaaaa!!

Nu är det dags att ta nya tag inför allt, ieftermiddag/kväll blir det till att grunda med groggen - GMG.
Det låter gitt det du.

//Souie Lou






RSS 2.0