When I look at you my mind goes on a trip

Har nu suttit i ett par timmar och hållit på och skriva rent om ögon, ja längre än så har jag fan inte kommit. Sitter och lyssnar på underbara Eddie Vedder nu med <3 Jaha, så vad är planerna för ikväll? Mia planer lyder till att jag ska kolla på en film klockan 22.30 på 5:an tror jag det var, sägs att den ska vara bra har dock aldrig fått tillfälle att titta på den ännu. Så idag får jag tillfälle att göra det, tyvärr blir det ensam, vilket inte blir lika roligt men ack så spännande det kommer bli. Kommer säkert inte våga gå någonstans sen, jag lovar. Lite spänning i vardagen. Och speciellt nu när jag har suttit och glott på spökklipp på youtube, finns ett som jag är mäktigt förvånad över: http://www.youtube.com/watch?v=EzZI16Z13dw&feature=related jag har verkligen svårt att avgöra om det är på riktigt eller inte, men jag tror fan helt ärligt på att det är det...

Nu börjar filmen //Souie Lou

Can it be that there's some sort of error. Hard to stop the surmounting terror. Is it really the end, not some crazy dream.

Inte hunnit plugga idag heller... Illa, eftersom det närmar sig med stora steg. Ska faktiskt ta och plugga nu ikväll hade jag tänkt. Ska börja efter jag skrivit detta inlägg, så det så. Hihi. Annars idag eftersom jag inte har pluggat har jag för det mesta spenderat en massa tid i köket. Först lagade jag värsta frukosten till morsan och Åke och till alla inneboenden, typ ni vet, bacon, ägg, stekt potatis. Mm, gottit. Haha. Sen påbörjade jag att göra maten som skulle serveras hemma hos Niklas, så nu har man kommit hem därifrån det kalaset. Såååå är det med att. Han fyller år imorgon, GRATTIS!

Lite trött i huvudet och magen är lite lurig, typ ont om vart annat. Men det ska nog reda sig innan kvällen är slut. Ja, ikväll blir det nog en trevlig ensam myskväll. Ja, åtminstonde en ensam. Alla andra är väl på g ut att partaja och jag känner verkligen inte för det och tycker det är tragiskt med människor som inte kan umgås ändå. Möllani ska ut och göra stan osäker även denna kväll, det är ju kul så länge man är ung... Mohahahahaaaa!!

Igår var verkligen mys, jag och Miss S kollade IDOL, käkade god pizza och bara skrattade som fan. Helst sjukt vad roligt man kan ha åt youtube och allt vad man nu än kan finna där. Därav har jag något att tillägna Miss S, mohahahahahahaaaa! Here it comes: http://www.youtube.com/watch?v=9KCk1yJp-3U Ahh och den gulliga lilla pandan kan man ju inte glömma, ja kan man ha roligare haha.

Dock har jag något annat att visa också, jag och Möllani höll typ på att flippa ur när vi såg det. Ja flippa ur helt psykiskt heeeelt sjuuukt, ja jag kan ju säga som så att det var ju tur att man inte var skitnödig annars hade det varit lätt att skita på sig alltså. MÅSTE FAN SES AS BALL! Fy jokes!: http://www.youtube.com/watch?v=kbJsLSxCuoQ

Vad ska du göra ikväll när halloween spökar runt? //Souie Lou


I used to save them troubles for another day I kept my fingers crossed I used to never take the blame I'd pull a sunshine story in a pouring rain The more I had to change I'd just stay the same

Flowers

Denna vecka har varit för jävlig, fullt upp i skolan med långa dagar och så dåliga beslut. Jag får se det positiva i det, finns det något? Ja, om man letar djupt. Jag är glad att skolan är över för denna vecka, dock mår jag inte så speciellt bra när jag vet att nästa vecka har jag 2 tentor, känns jobbigt och jobbigare då jag inte ens har pluggat till dom, jag ska i helgen. Det är en praktisk och en läkemedelstenta. Ja, det ska gå ändå.

Ikväll ska jag till Miss S och förhoppningsvis kommer även Miss I vara där. Vi ska mysa, typ beställa pizza, glo på IDOL (någon som vet temat?) eller blir det kanske en skräckis? Mohaha. Ja, vi får väl se. Trevligt skall det dock bli, jag gillar verkligen de tjejerna. Synd bara att inte Miss C kunde. Det tar vi en annan gång! <3

Imorgon blir det kalas och jag ska laga maten, ja det blir la bra det. Hiihi! Fast jag har inte köpt någon present ännu, skall bli till att göra imorgon. Jupp jupp.

Nää, nu ska jag nog ta och hoppa in i duschen (hoppa lugnt). Känner att det är dags för det nu, inte för att jag förmodligen är så skitig, men jag känner för att goa till mig lite. känna sig lite ren, fräsch (och inte som hon i byxorna Lloyd, haha) Ja, ikväll blir det bra. Lev i nuet tills du hittar något bättre, men det kommer du aldrig att göra!! It's better then best.

What is going on?
Jag saknar min mormor och Ingmar <3//Souie Lou



It's always darkest before the dawn It never dawned on me At my weakest I'm pretending to be strong Sometimes the demons are too hard to control...

Fy fan säger jag bara. Jag har släppt bomben här hemma och jag säger ju som då att ja, fan vad jag lipade. Som aldrig förr. Ja, vad mer ska man säga? Igår satt jag typ och smsåflinade och skrattade och idag ja då har det verkligen blivit verklighet. Nu fattar jag verkligen att det är sant det som hänt. Okej, det är ingen som har dött! Allt handlar enbart om mig, vilken självisk idiot jag må vara men iallafall. Det är ju faktiskt min blogg.
Ja, jag vet inte, det är först nu som jag tror jag har insett att det är sant. När jag berättade för morsan sprack det, det var då jag insåg vad fan det var jag sa...

A long time ago
A long time ago
(Det är ju i princip så man faktiskt upplever det jävligt pinsamt. Alltså bilden)

Fuck it! //Souie Lou

I hope that you don't forget that we can't succeed in all our plans. We can't make money with our bare hands. we can't pretend, welcome to the end my friend...


It's not funny anymore
We can't pretend, welcome to the end my friend.
It's not funny anymore...

Jag vet egentligen inte hur jag ska börja. Ju mer jag tänker på det ju mindre fattar jag utav det. Jag kan helt enkelt inte inse att det är sant, det skrämmer mig något så in i helvete. Vafan händer nu? Är det såhär det ska vara? Är detta normalt? Hur ska jag kunna gå vidare?
Nej, jag vet inte, det är verkligen helt sjukt och det har inte sjunkit in ännu. Det är för mycket i min hjärna just nu och inte nog med det, det ringde någon på min telefon. Jag fattar inte hur jag bär mig åt, men något skumt är det och nu blir det absolut inget mer. Så det sa! Jag är så fruktansvärt besviken på mig själv så det går inte att föreställa sig. Jag var i god form för att plugga innan idag, det är som om allt bara flög ifrån mig. Hur i helvetes satans skit ska jag kunna sova inatt? Hur ska jag ens kunna somna, ja det är väl egentligen inte helt konstigt att jag är sjuk i huvudet. Men inte såhär jävla dum i huvudet, eller? Nej, jag är nog inte rätt person att säga emot mig själv. Just nu vill jag verkligen försvinna för ett bra tag och vet ni vad? Snart kan jag verkligen göra det också, bara tillåt mig lyckas med något någon jävla gång. Det är kört.


Hur länge ska man egentligen hålla på att hålla modet uppe när jag vet att allt enbart slutar i en stor klump, i ett stort endum. Hur ska jag få det att funka? Jag vet inte längre hur jag ska kunna lyckas med det. Det ända jag vet är att jag snart, mycket snart kommer att ha gått om tid för både det ena och det andra, men inte av att känna lyckan gjord för det. Varför ska jag för jämnan vara så jäkla elak, jag är väl inte det eller? Asch, det har ännu mindre betydelse nu, jag vet inte. Jag är helt jäkla tom och det finns nog inget som kan ändra på det. Det är bara till att på att igen hur illa det nu ens kommer att kännas jag har verkligen inget att sätta emot, det är bara till att gå vidare. Glömma. Andas. Låtsas som om inget har hänt och bara leva, det som finns kvar att leva.

Miss S har varit här idag och tillbringat sin dyrbara tid tillsammans med mig, det var verkligen behövligt. Fast vi var som två tomma idiotiska skal som bara satt och skrattade i princip. Sjukt är ordet. Tomhet är känslan. Ja, att slänga luren i örat på någon är inte speciellt snällt, men sådan är jag tydligen. Vill jag inte så vill jag inte, men varför ens försätta någon form av hopp? Nej, nu vet jag inte längre. Jag vet vissa saker andra inte. Nu blir det väl kanske till att försöka sova om jag nu inte kommer ligga sömnlös, det är sådan jag känner mig. Tomt som ett skal utan känslor som ska kännas, det är hopplöst att försöka gråta över något som jag inte kan göra något åt. Gilla läget brukar man kunna säga, det är uppenbarligen det enda rätta.

Forget about it //Souie Lou

My body's ready My heart's on fire I'm gonna push it over the wire Perfect timing Tight as a drum The final battle's already won I'm taking hold of every moment Given strength by the breath of life I'm gonna stake my claim I fight to survive!

Haha, ja vad skall man säga? Helgen var ju som den var, fredagen har jag redan berättat och lördagskvällen återstår fortfarnade som ett stort enda frågetecken? Det blev kalas hos morfar, mycket trevligt. God mat, trevlig stämmning, ja vad mer ska sägas. Åkte ju inte alla "nästan alla" till Loch Ness, Möllani skulle ju spela, vilket hon gjorde, typ 3 låtar och höllt på med en fjärde, har det inspelat. Ja, det var ju tre bra låtar bör ju kunna sägas. Gick la bra. Haha.

Ja, sen stod man typ i baren hela kvällen och drack, ja inte för att brukar bli så jävla mycket dricka som det blev, men det ah jag fattar inte. Roligt var det iafall. Lite headbang, masssa fyllesnack och goa och glada människor. Jag var även borta på Compagniet en liten liten sväng, eftersom Miss A, Miss C och Miss J hade dragit bort där tidigare, men det var så mycket folk i kö så jag pallade inte stå och vänta på alla som skulle in så jag gick igen.

Fick även meddelande av Miss S att det brann på Harrys, ja det var ju roligt tänkte jag att det nu händer något. Visade väl sig egentligen bara vara en rökbomb som någon jävla totalidiot hade släppt på toaletten, ja shit happens all the time. Träffade ju Davis en snabbis, den mannen har man inte träffat på aslänge. Haha. Nåväl, sen blev det till Miss A som hägrade och allt annat glömmer vi bort som om det inte har existerat.

Bilder ska komma upp inom kort, men jag har verkligen inte pallat. Igår var det inte så mycket mer än att Miss A körde punkar på bilen, Miss C kom som en räddande ängel utan vingar och sen käkade, sov, snackade mycket, hem, käkade, tittade tv och ja allt var ju som en helt underbar dag egentligen. Idag har jag tillbringat tiden i mitt rum, pluggat en del matte, kollat på tv och bara varit. Nu känner jag mig mer utvilad än någongång förrut, det känns bra. Nu kna jag ta nya tag, det tackar vi för.

Vad är mest speciellt med dig? //Souie Lou

I'm gonna show you, baby, that a woman can be tough.

Något jag glömde att förtälja er om tidigare idag var att jag fick ett otroligt roligt samtal i natten. Haha, Mr. Bengen som var i farten igen! ;) Ja, det löd väl något åt: "Jag ligger naken i en soffa..." Och såklart en del annat också. Det lär bli party party next.

Har nu varit på stan köpt tights, puder och ett nytt läppsyl. Ja, det behövdes. Dock vet jag inte till hundra om jag ska ha båda tightsen, provade dem aldrig där. Det återstår att se, jag ska bestämma mig, har ju trots allt 30 dagar på mig så det är goa tider.

Snart blir det till morfars, han fyller ju år på måndag så då blir det firande av honom idag! Fullt ös! Haha, det är det bästa. Tro mig, dock inte alltid, bara nääästan.

Oohh vad jag sknar vissa människor, speciellt festivalfolket.
Hultsfred 2009
Här är ju verkligen en bild att minnas!

Miss A, låt oss göra ett litet helvete av en lerpöl och en massa jord. LERA!
FIGHT FOR YOUR RIGHT!

Vilken låt går du igång på i duschen?
Möllanis är, Bobby McGee eller vad den nu heter, haha
//Souie Lou

I'm dirty, mean and mighty unclean

Natten bestod av flera sms som var idiotiska. Jag hatar sådant!
Nu i morse har jag haft morgonmys med Miss A via telefonen, riktigt trevligt.
Nu är även Patrik här min morbror, mycket trevligt. Nu får jag lov att vara social på riktigt! Haha.


I send myself to an early grave But it's my own choice


Souie Lou
Någon som vill ha öl? Mohahaha!

Ska bara meddela att det blev en sväng till puben trots allt ändå. Ska tilläggas att jag var nykter och hade trevligt, för det mesta. Snackade med trevligt folk och bara ah tog allt från den ljusa ljuvliga sidan helt enkelt. Japp, imorgon får det nog bli med lite alkohol i kroppen, hur mycket man nu kommer orka är en annan femma.

Kollade IDOL med idag och det var fan kasst. Det var två stycken som verkligen ägde och det var självklart Mariette och Calle. Erik såg jag inte och Tove, ja det är det där med sången också som sagt. Allt ska med så blir det bäst. Nåväl, i princip alla hade jävligt usla låtval bör sägas och förtydligas! JÄVLIGT DÅLIGA!!! Ja, den enda som valde någon låt att ha var Calle, det som de andra valt ja vafan ska man med det till? Nej men inte så, nu vet inte jag vilka låta de fått välja mellan men vafan, att välja dom? Jag ger mig fan på att det fanns sååå otroligt många fler låtar som var bättre så in i helvete. Tråkigt men sant. Åtminstonde för min del. Sen kan jag ju verkligen inte med han den dära Eddie och den tönten ehhh, han med flinet för det är ju det enda jag minns av honom och hans jäkla bäbisröst!!!!!!!

//Souie Lou


"Take out the trash"

Dag har varit helt otrolig, har hunnit med mycket idag. Skönt att vara ledig när man väl kan känna att man är det också. Först blev det en tripp till Kristianstad, Miss L körde. Hah. Ja väl där så fick vi våra skrattanfall om Dr. Halt. Ja, det är verkligen då kul som det låter och lite där till. Enbart för att inte trakasera någon här på min underbara blogg ska jag inte skriva ut något mer förtydligande. Det lär ju inte behövas. Mohahaah! Ja, sen for vi upp till stan, fika, snackade, kollade lite. Mycket trevligt. Ja, hemväg, sen stack jag direkt till Miss A, ja det var också en upplevelse i sig. Mycket fina hus där längs vägen, dock hann jag knappt eller jag hann inte glo på dom, farten var sååå hög så det bara svichades förbi. Ja, så är det när man leker lok. Var inne i stan, käkade på Todde´s och sen kaffe hos Miss A, sen Mörrum en liten kort titt. Ja, mycket trevlig ddag helt enkelt. Och nu är det snart IDOl, ja jag kollar faktiskt på det eftersom jag har några favoriter där. Och sen för att kunna diskutera det med min underbara Mormor och Ingmar. Möllani verkade vara på att partaja loss, dock vet jag inte om jag känner mig redo för det, det återstår att se.

Miss A
My love! <3

Jag må vara jävligt dum i huvudet, men jag har fått ett problem nu. Jag vet inte hur jag har laddat över bilder och musik ifrån mobilen innan, jag får verkligen inte ihop det i mitt huvud vad jag har använt för sladdar osv. Är jag verkligen så knäpp? Ja men nu hittade jag sladden så nu fattade jag och hur det skulle gå ihop. BINGO!

Nej nu är bror här så jag får var lite social, kanske. Han är ju typ som jag, vi sitter vid en varsin dator. Jag i mitt rum, han i storarummet, vi pratar med varandra på msn, det är väl social om något?

See ya! //Souie Lou





Freedom's just another word for nothing left to lose, Nothing don't mean nothing honey if it ain't free, now now. And feeling good was easy, Lord, when he sang the blues, You know feeling good was good enough for me...

Oooh yeah! Vart på Second hand idag, jag gillar verkligen det. Hiihi. Ja, jag fann mig en tavla, och lite annat smått och gått. Coolsnubbe. Självklart har jag tillbringat mycket tid med min lilla familj i Noje, Mormor och Ingmar <3 Dock följde inte Daniel med, men han får minnsan åka ner dit imorgon, eftersom han måste ju bara visa upp sig när han väl är hemma. Mohahhaha!

Jag har även fått min lilla lön idag, blev snopet förvånad att det blev så pass mycket trotts allt ändå. Ja, vad mer ska jag säga om det, alla pengar är bra att ha just nu. Japp, så ligger det till och jag behöver inte påstå att jag är fattig, jag har så jag klarar med. Sen beror det helt och hållet på vart man lägger sina pengar också. Att köpa saker bara för att ha, det är inget för mig. Blir bara idiot på sådant.

Mini and me
Gonna be wild?

Ikväll blir det SOS Gute, Imorgon blir det tandläkaren, skolan, Aino (Måste snacka med denna upptagna kvinna ;)
Japp så får det faktiskt blir. Ja ja ja ja ja ja ja ja-

Jag hoppas då verkligen att mina tänder är lika bra som förra gången // Souie Lou

She's tired of problems that you caused her mind

        Gitarr


Åter igen en dag avklarad, var verkligen bra idag må jag säga. Det kändes kuligt. Så nu imorgon är jag ledig, och då ska jag och brossan som är på besök hemma till mormor och Ingmar. Vi ska till Bromölla och kolla in second hand butiken, som de har talat så mycket gott om. Me like! Ja sen blir det väl en hel del annat också.

Fredag blir det ner till skolan och räkna lite läkemedelsmatte, jupp jupp. Ja Miss L, jag åker då med dig. Haha, kan vi sitta där och skratta ikapp till din vissling och diaggade, fram och tillbaka, fram och tillbaka! Haha.
Ja, det blir bra det.  Ska senare då ta mig vidare till Miss A som man träffar allt för sällan. <3

Lördag blire som sagt kalas och ös. Haha, allt småtrevligt. Åh vi ska käka smörgåstårta, sååå gott. Man tröttnar i princip aldrig på det. Ja i väntan och längtan på kalaset så ska jag nu ikväll kolla på "bonde söker fru" och "Fråga Olle" Ja förra gången var ju lite som det var i det programmet, lite småfult må jag verkligen säga.

Se framåt. //Souie Lou


When you try your best, but you don't succeed When you get what you want, but not what you need When you feel so tired, but you can't sleep...

Igår var jag så trött så trött och hungrig. Hade ju tagit med mig aningen för lite, käkade inte från klockan 12.00 typ tills klockan 19-något då jag var hemma och hade ordnat lite, nae det var en extremt lång dag igår. Dock verkligen roande, och lärorik. Känns som om man lärde sig hur mycket som helst. Ja, så var det med det. Somnade tidigt och vaknade sent idag. Inte helt sent, men jag somnade nog igår innan klockan 22 och jag vaknade idag vid halv elva tiden något, så nu är jag utvilad igen!

Ska plugga lite senare idag hade jag tänkt mig, och göra allt sådant där som behövs. Och jag måste plugga matte med. Jag kan inte bestämma mig för om jag ska gå på extra läkemedelsräkning på fredag eller ej. Det kna jag ju avgöra efter att jag faktiskt har pluggat lite, då ser jag ju hur bra jag lyckas. Ja, för snart närmar sig allt. Sakta men säkert. Haha.

Underbart väder idag, underbar dag. Jag har ett vackert träd utanför mitt fönster. Löven är helt gula upp till, nertill finns det fortfarande en svag grön färg. Ja det är helt enkelt höst, and I like it!

Helgen hur blir det med den? Bestämdes något eller vad? Jag har ingen aning, men eftersom Möllani ska spela en trudelutt på Loch Ness ska jag självklart dit. Och eftersom vi ska fira morfars födelsedag så bloir det ju värsta öset innan på dagen också. :) Ja, det låter toppen.

Undrar när Mini ska komma hem också...

I love it! //Souie Lou

Was a long visit wrong?

Jag och Möllani fick ju våra små uppkastningar av hånflin när jag suttit och läst högt ur vissa människors bloggar. Ja, vad ska man säga. Jag säger då verkligen inte att min blogg är något speciellt, att jag skriver bra i den eller något åt det hållet. Det jag nu då läste ur några andras var ju så jäkla tramsigt och löjligt, Möllani tyckte jag skulle skriva "Väx upp för fan" till er/dom, haha. Det tyckte inte jag, däremot kände jag för att skriva ett inlägg här i mitt lilla "liv" istället. Haha. Ja, det är då galet roligt. Nej eller inte, det mesta är att det är jävligt patetiskt, och nej mina ord räcker inte till....

Funderade ett tag på om man skulle köra till skolan imorgon, men jag tror jag hoppar det ändå. hade vart skönt att åka tåget nu, vilket jag också ska. Men också att kunna känna att man verkligen känner sig fri, att man känner att man gjort allt vad man kunnat. Jag känner en sådan enormt stor lättnad, fastän att jag vet att jag kommer få göra om den igen. För stunden känns det bra. Troligtivs inte i längden.

Någon som riktigt förstår sig på själva uppgiften i hud tills imorgon? Jag förstår den, men jag har ändå lite problem med det att formulera det som det förmodligen ska vara och det känns inte riktigt bra, men jag får ta en snabbdiskussion med Miss Bergevi. Och hoppas på att hon har några tricks och tips.


//Souie Lou


Party 'cause you know the future's all yours Dance till your feet don't touch the floor Celebrate the day you've waited for Party like you're ready for so much more Do it like you know it's never been done Go a little crazy, have too much fun...

Fy fan vilken helg asså! Fredagen bestod utav plugg och sen fick jag även leka taxi (utan betalning skall nog även tilläggas på vissa punkter), vilket för min del inte var direkt uppskattat, var inte i säng förrens klockan 24... Vilket inte är att föredra när man ska skriva tenta dagen efter. Nåväl nu är även tentan skriven och det blev ju som det blev. Ja, det känns skönt att den är över, och att jag gjort allt vad jag kunde. Fast jag tror helt jävla idiotiskt ärligt att jag inte är gödkänd. Det känns inte alls lika bra, men vad ska jag göra då? Jo, gruppen spricker men man får ta och leva därefter. Jag kommer ju inte avlida fastän att jag kanske borde gjort det.

Kvällen igår blev ju helt sanslös, hur jäkla kul som helst. Sicket svineri. Nej, skojar bara. Det blev verkligen full rulle på alla sätt och vis. Jag menar, en massa dricka och tillsist även Minttu, vilket ledde oss till det vi blev. Haha. Jag hade verkligen fantastiskt roligt, var ett bra tag sedan det var så kul. Måste verkligen göras om igen och det får inte dröja så länge tills dess. Det ända dåliga på hela kvällen var nog att jag hade köpt fel rom, men det slank ju ner ändå ;) Hihi. Ja ont i fötterna vid hemgång var inte heller vidare trevligt, somna på bordet var väldigt roligt, eller? Tss, Jag är verkligen lycklig över att jag har så fina vänner som jag har! <3

Nu idag har man bara tagit det lugt och kollat på något så patetiskt som Paris Hiltons tv-program det där då hon ska finna en ny vän. Ja, i brist på annat så duger det väl. Annars har jag bara sedan inatt tills nu druckit ca 2 liter cola. inte undra på att man ser ut som man gör, nej man jag känns mig lite tvungen att försvara mig där. När man är törstig när man kommer hem från en helt galen kväll och ni vet man vaknar mitt i natten osv. och är verkligen sjuuuukt törstig. Då tar man ju det som är närmst och sveper, i mitt fall blev det coca cola. And I like it!
Nu ikväll ska jag faktiskt plugga på, skolan imorgon ju. Det finns bannemig att göra hela tiden. Dock blir det en väldigt lååång dag imorgon må jag säga, nästan för lång. Tror jag börjar klockan 08.00 - 17.30 eller något sådant. Ja som sagt en väldigt lång dag. Och denna långa dag måste jag förbereda mig inför, vilket är dags att göra nu. Ska bara slänga upp en del bilder från igårkväll, blir bara jäkligt arg på mina kamera som är svindålig därav de suddiga bilderna. Enjoy anyway, please.


    Souie Lou        Miss Lloyd       Miss I       Möllani


Möllani       Haha      Haha      Kiniiiis   
          
   Haha

Ooooh yeah // Souie Lou 

I'm losing myself tryin? to compete With everyone else instead of just being me Don't know where to turn I've been stuck in this routine I need to change my ways Instead of always being weak...

En liten snabbis-paus i själva pluggandet. Detta är sjukt men det ska ta mig fan gå! Jag ska och jag måste verkligen klarar den, så enkelt (svårt) är det bara! jag vet vad som behövs, fast vägen dit är aningen kämpig.

Så hur hade jag det i helgen? Jag kan ju skriva som såhär:
"Jag vantrivdes från första stund, det rär ett under att jag ens stannade där så länge som jag gjorde, det var tack vara Miss Sandy. Aldrig mer jag sätter min fot där inne igen, ALDRIG! Det är verkligen enbart en jävla massa skit där. Allt som är där inne är åt helvete, en jäkla massa falskhet, jobbiga människor som man inte vet vad fan de vill öööh osv. Det enda roliga var när Miss Sandy ramlade i trappan och när man träffade någon gamal polare man inte träffat på aslänge, men och andra sidan så kunde jag fan ha varit utan det också. Så tråkigt var det!"
Nej men jag vet ju att jag inte gillar det stället, eller ska jag säga avskyr. Ja, bättre benämning på det. Jag gick ju bara dit för att Miss Sandy faktiskt aldrig hade varit där, ja kanske är det dit hon kommer att gå i fortsättningen eller inte, inte vet jag...


Nej, usch och fy. Jag längtar mig verkligen förbi detta nu och jag att jag ska klara det. Vissa tycker ju visst att om man inte klarar denna tenta nu så kan man ju faktiskt fundera på om man verkligen ska fortsätta detta programmet, tycker jag är väldigt väldigt jävligt dumt tänkt. Jag menar, jag har fått chansen att skriva den en gång mindre än vissa av de andra, och bara för att vissa har klarat den sk de då vara stöddiga, öööh. Ja, det var ju en lärare som påpekade det hela, ja ni vet nog vem det är när jag säger att det förmodligen är bland den otrevligaste läraren vi haft någonsin. Hon får stå för sina ord. Liksom alla andra som tycker lika dant!

Jaja, nåväl, nu ska jag fortsätta, kände att detta inte alls var bra att skriva av mig. Nu blev jag bara irriterad. Hu. Party på lördag, ja inte vilket party som helst. Relax-suparparty i stort. Ta enbart dmed de stora flaskorna. Haha. Nej men usch, detta är ingen annons.

När det är som värst... //Souie Lou

You wanted power and you begged for fame You wanted everything the easy way...

Jag är helt off för tillfället och kommer förmodligen vara det tills lördag, då skriver jag tentan. Kan inte fatta att jag har den på lördag, helt sjukt. på ett dåligt vis, fast skönt att slippa att vänta på att den ska bli gjord. Snart är det över, snart. På lördag, ja då kan man ju tänka sig vad som händer, efter själva tentan menar jag. Ja, precis så är det. Ja, det lär inte bli någon nykter stund på hela den dagen,  haha. Usch.

Uppdatering om vad som faktiskt hände i helgen kommer att ges, dock inte nu, eller imorgon.
Det kommer, det kan ni ge er tusan på!


Hittat en artikel nu efter många om och men.
Den får duga, jag hittar inga bättre.
Återgå till pluggandet. //Souie Lou

How many time have I kicked you outta here?

Jaha så har man fart fram och tillbaka nu idag som en nickedocka, nej men. Haha. Usch vilken syn alltså. Ska hämta hem dom med sen, om ett tag antar jag. Vafan händer ikvälla då? ingen aning, känns som det kommer bli lite halvfest, jag känner dock inte föra att dricka något speciellt, men bara för det kan ju andra göra det. Jag kan ju köra på lite VDE. Ja, eller inte till fullo kanske, men nässt intill. Får se när kvällen börja nå sitt slut här, något skall vi iafall göra, men det hopplösa är bara vad. Jag känner ju inte för att festa för jag vet om min tenta nästa helg, och jag menar då blir det fest som aldrig förr. Ikväll blir det mer lugnt, fast kunde ändå vara kul att komma ut, dock inte direkt drucken, utan bara för att ta en öl eller två.

Det låter något de du, men först och främst måste jag plocka upp dom, och jag är nästan lite hungrig. Eller jag är hungrig, har ju för fasen inte käkat, jo vi hade lite ostbricka för ett par timmar sedan men det är dags för redig maaaaaat. Får väl se vad det blir istället, neeej nu vet jag vi har något i frysen. En värmepizza, det blir kanon det ju! Yeahhhooooo! Magens hunger är räddad.

Det som är ditt, är mitt och det som är mitt, det ge du fan i //Souie Lou

Nothin ever helped I left myself behind Somewhere along the way Hopin to come back around To find myself someday...

Uppstigen i rättan tid idag, gjorde god frukost och allt gick enligt planerna. Jag har även hunnit plugga en del, vilket är jäkligt bra. Mina planer fullföljs så att säga. Hihi. Blir att snart ner och kolla, sen senare skall jag köra ner morsan och dom till Sölvesborg då de skulle på någon födelsedagsfest, skall även plocka upp Miss Sandy då om det fortfarande blir som planerat. Jahapp, så vad är problemet idag då? Ha, problemet ligger nog i att det inte finns något problem, eller? ja, det behöver i för sig inte bli något problem för sig i det, men det finns inget problem så det är ju toppen.

Känner mig nästan lite lätt illamående, precis som om jag hade käkat vitlök kvällen innan, men det har jag inte så jag blir lite oroad. Usch, hoppas att det går över.

Så fort du får som du vill så är allt frid och fröjd, du tänker då inte på att även min tid är dyrbar, det är bara din tid som är det och det är bara du som har så fruktansvärt mycket att göra. Det tråkiga är bara att så fort jag försöker säga något så uppryms du av något som är hundra gånger värre än vad jag har det, jag blir alltid avbryten. -Dettaärtillnågonsominteläserminblogg,somjagiafallintetrorgördet.

Souie Lou och Mini <3

//Souie Lou

Tell me exactly what am I supposed to do Now that I have allowed you to beat me Do you think that we could play another game Maybe I could win this time

Jaha nu har denna dag verkligen kommit till endo. Är väl mer eller mindre dags för att sova. Funderade ett tag på att slänga på en film, men sen helt plötsligt kändes det som om jag ändå inte skulle palla glo på den. Jaja, det är väl bättre att stirra lite tv då kanske, för jag hade ändå haft beslutsångest om vilken film jag skulle se.

Fatta att jag har drömt den kostigaste dröm om SRF, och jag har verkligen tänkt mig mycket tillbaka på tiden där ifrån i sommras, det är verkligen något visst med hela det där stället. Ja, det är ta mig fan underbart!


Godnatt och adjöss//Souie Lou

I smile when I’m angry. I cheat and I lie. I do what I have to do. To get by.

Jag säger bara en sak: Mariette, Calle, Tove och Erik är grymt bra. Alltså ifrån IDOL. Ja, de är verkligen mina favoriter och har i princip vart det sedan starten. Nåväl, vi får väl se om jag nu kommer fullfölja utvisningen (utröstningen) också, den är ju dock inte speciellt rolig att glo på. Eller?

Revben, potatissallad, chips och cocacola blev det nu ikväll. Åååh jag är så mätt så det är sjuukt. Japp, men tur är väl det att man blir mätt, synd bara att man inte kan äta med måtta eller efter behag. Haha.

//Souie Lou

I won't be the last I won't be the first....

Min mamma som groda, hihi

Har nästan precis kommit hem, eller ja för ett litet tag sedan har hunnit duscha, snacka med Miss Sandy och sen ja jag har ju hunnit tända upp en massa ljuvliga ljus i mitt rum, så nu sitter jag här och fredagsmyser. Mäktigt härligt.

Imorgon blir en massa plugga, dock skall jag även ha lite annt kul för mig, men jag ska plugga till mesta dels. Sen kommer även Miss Sandy hit på en tur, vilket alltid är trevligt. Dock inget livat till fest denna helg, hah får hålla på mig annars brukar det ju finnas en tendens till just partaj då hon infinner dig här. Haha. Vilket alltid är roligt i för sig. Måste göra ett telefonsamtal imorgon! Ovanligt ? Ja, detta telefonsamtal, mohahahahaa!

Ikväll blir det IDOL, jag vet inte ens vilken som blev utröstad förra fredagen men det känns ju som om det gör detsamma, det är en rolig tillställning just då man glor på det sen efter den-otroligt-idiotiskt-långa-reklam-med-nyhetespausen det är då det blir otroligt tråkigt efter det.

Nu sitter jag helt ensam i hela denna lägenhet, i mitt lilla rum, stängd dörr har jag med, livrädd för att någon eller något skulle få för sig att ställa sig i dörröppningen, jag sitter här, har öppet fönster så jag hör trafiken äldigt tydligt, nu går bussen förbi. Jag avskyr att ha fönstret stängt, känner mig så förbaskat instängd och jag vill ha frisk luft. Hellre sova i ett nerkylt rum än i ett varmt. Usch, så obehagligt och jobbigt att ens komma till ro.
Ja, för det här med sovandet, det har jag verkligen problem med nu, men det har sin förklaring och det tror jag verkligen på också. Efter nästa lördag, släpper det åtminstonde lite, nu känner jag paniken snabbt komma påflygandes, sa jag verkligen nästa lördag? Måtte detta gå väl...

Möllani
Syrran är i Berlin nu, fan vad underbart. Hoppas de har det bra. Undertiden får jag vila mina öron, på alla sätt och vis. Haha, inget illa menat. Jag tror tiden framöver kommer bli tuff för dom, alltså för mina öron! ;P

"Som den arbetslöse sa: "Tänk att få känna att man en dag kan få vara ledig"" //Souie Lou

I´m Alright I´m alive For the first time in my life

JAG ÄLSKAR LIVET!

Nu sitter jag här, ska om ett tag köra ner till skolan för att ha läkemedelsräkning, känns kul. Dock inte lika roligt att det är på en fredagseftermiddag, men det är precis som om det inte längre spelar någon roll. Jag ser fram emot det. Så enkelt är det.

Souie Lou
Where is the power? It's lost.

Har varit uppe på stan idag med, ah det är verkligen helt underbart. Fast vi var bara på ronnebygatan och sedan på torget och på ICA. Satt en man utan för ICA idag och spelade dragspel, dragspelet var så söndrigt att han hade fått tejpa ihop det med sådan brun ful tejp. (Bättre än inget) Ja, jag gav inga pengar, varför vet jag inte. Jag kan ju erkänna att jag faktiskt kände mig rätt dum, som vanligt då jag inte ger pengar till gatumusikanter. Jag får väl ta igen det någon annan gång. Alltid kan man ju undvara något till en som behöver hjälp. Tro mig, det finns många. Folk i samhället är snåla, och ibland om inte väldigt ofta används mycket pengar till sådant som inte är nödvändigt. Jag menar, har man alternativ så har man då kan man fan vara glad för det. Ibland blir jag så fruktansvärt frustrerad på snåla folk, som verkligen inte är tacksamma för det de har eller det de har fått.

Ska till mormor och Ingmar senare idag och käka kåldolmar, åååh så gott. Ska även se vad Aino har för sig hade jag tänkt. Hihi. Skickade henne ett mess nyss!

Nej fy fan vad jag är tråkig, dags att fixa till lite nya bilder, allt är ju så satikens gammalt så det är såååå tråkigt. Nej dags för foto-time. Fast, ah jag kan nog häjda mig tills nästa helg, då bldire fest och det betyder att det kommer tas bilder. Det ska tas en massa bilder, haha. Galet roligt!


Barnen är underbara, alla sitter hos mig nu, haha //Souie Lou

Don't take me out tonight I feel afraid of life You won't be needing me Cause I'm so sick and tired...

titthål

Fan vad detta är drygt idag, går så segt hela tiden. Allt jag försöker plocka fram tar evigheter.
Jag har inte gjort mycket mer idag, nu ivkäll än vad jag trodde att jag skulle. Det har blivit lite tv-tittande, lite småsnackis på msn, ja, sen lite annat smått och gott. Jag menar, vafan, jo jag pluggade lite på anatomin såklart, inget jag räknar, men det var nog av värde iafall.

Helgen blir lugn för min del, känner inte för att göra något speciellt heller om jag säger så.  Ska bara plugga, vare sig jag vill det eller ej, men jag ska. Det ska gå. Hah.
Mm, så är det med det, sen hade det ju varit bra om jag fick ordninig på allt annat som också behövs göras, men men vi får se. Tänkte beställa böcker också. Sen måste jag lämna in mitt armband på guldfynd så jag kan börja använda det, sen behöver jag ju faktiskt ändra min tid hos tandläkaren, jag kan ju inte då de hade bokat.
Glömde faktiskt att skriva innan att, ja nu glömde jag till och med bort det. Jaja, så kan det vara med det. Var säkert inget viktigt ändå.


Jag borde verkligen leta lite bilder, men jag orkar inte.
Vart tog allt vägen? Jag fattar inte, fattar du? //Souie Lou

I hate to be in love I don´t like being fine When I´m at worst Is when I really feel alive And I can´t stand to see You happy people smile Cause I´m a killer I would love to make you cry!

Woooe. Gasen i botten, det är nu det gäller, livet är värt att leva om du tar det iakt och verkligen använder det.

Varit i skolan idag, sen hem, skulle plugga jättemycket, ja just det ja. Ja, så mycket har jag ju inte pluggat men det kommer, kvällen är inte över. Just nu är det SOS GUTE som gäller men sen blir det plugg för fulla muggar. Hah. Nej, men så är det faktiskt, annars kommer man ingen stans hän. Ja, det känns bra, det gör det faktiskt.

Imorgon blir det älskade matte i skolan, matematik, ja visst är det ljuvligt? Hih, ja fast det typiska är att det är på eftermiddagen, men jag tror jag har en plan, jag ska nog kära inom mormor och Ingmar på hemvägen, hade vart trevligt. Ja, så är det, imorgon kör jag, jag känner inte att jag vill komma hem klockan halv sex en fredagskväll, nix nix. Och i för sig så kna jag inte tänka mig att man kommer hålla på i 3 timmar imorgon utan att hon kommer köra genomgång, dela ut lite uppgifter sen får man sitta där hur länge man nu än känner för det. Jag ska inom Ö&B imorgon, måste köpa en fin glasburk. Hihi. SUPRISE!

GRATTIS!

Livet är värt att leva //Souie Lou

Möllani och Jag
Fatta sjuuukt längesedan... Haha!

Don't talk to strangers 'Cause they're only there to do you harm Don't write in starlight 'Cause the words may come out real...

Härligt härligt. Vi gick aldrig till 16.00 idag, det skulle vi tydligen inte heller enligt den läraren vi hade, men det var en mycket intressant och bra föreläsning, dock lite störighetsmoment, men det gick ändå. Haha. Mm, så det har blivit en hel del plugg idag med, skönt. Så nu blir det lite tv-tittande och "Despan" ärt ju idag med, spännande, vem blir gift? Ja, sen ska jag nog plugga lite till om jag orkar, det återstår att se.

Åååh, fatta att veckorna går snabbt-SJUUUKT!!! Snart har veckan gått igen och i helgen blir det lugnt och skönt, det tackar jag för. Haha.

Inge vidare till inlägg idag, känner mig tom i skrivandet.
Spar mig till en annan dag.


Adjöss//Souie Lou

-Wasn´t life supposed to be more than this?

Gårdagen bestod av regn, blåst, och lite partaj. Kulturnatten med i för sig,  jag var oerhört kulturell - körde på pubkulturen! Hah. Jaja, det blev Ölhallen med Dampungarna så klart. Sen for vi en sväng till Loch Ness och det var fler som hade de tankarna också. Kul, sen kom jag hem och käkade maaat, var hungrig. Mm!

Idag har jag tagit det lugnt, har dock pluggat en del och det ska jag fortsätta med resten utav denna veckan. Har verkligen inte tid med något annat än skolan och plugget nu, uuuuh. Det börjar dra ihop sig, nåväl optimist som jag är så fyllls itt huvud inte alls med otäcka skräckcenarios... Inte alls. Hm.

Var kul att umgås med Mini i helgen, eller ah igår. Länge sedan sist och alltid lika kul. Haha.
Jag: -"Tänk om någon skulle komma in och typ mörda oss, man hade ju typ inte hunnit reagera ens"
Sara: -"Ja man hade ju inte tänkt på skorna iafall"
Haha, nej tack gode gud för det.

På tal om något helt annat som även det inträffade igårkväll/natt:
Stod utan för toaletten på Loch Ness, står en tjej/kvinna framför mig i kön. Hon frågar vad klockan är och jag svarar. (utan vidare diskussion) Asså denna kvinna var rätt mycekt större än mig så ni kan ju tänka er. Både längre och bredare. Hur som helst så står hon och liksom ah man känner att hon villl börja samtala, men jag visar mig inte intresserad. Hon står och pillar på sina naglar hela tiden, som förmodligen är sådana påbyggnadsnaglar - ah hur som helst så börja människan att sjunga!!!!!! Ja, inte vilken låt som helst utan BUMBIBJÖRNARNA!! "Hipp hurra, för här kommer bumbibjörnanarna..." AHHH! Jag trodde fan att jag skulle smälla av, toalettbesöket blev istället inne på herrarnas, jag stod inte ut med att se människan. GAAAHS!

Påtal om en annan händelse igår, jag fick ett erbjudande, verkligen fint erbjudande haha eller ej. Jag skulle få två biobiljetter av en 39-årig herre om jag gick med en viss person som var där, som typ skulle vara i min ålder. Ja, jag ska ju inte direkt ja om jag säger så. Den äldre herren menade på att den här killen var bra och söt. Mm, tänkte jag. Nej, sen när jag väl skulle gå så bara "Kan ni inte gifta er?" Nej tack, verkligen inte. När jag gick därifrån kom jag och tänka på att det måste ta mig fan vara bland det fulaste jag sett på väldigt länge. Utsidan räknas visst! Haha, usch och fy!

Fy fan, det är som värsta storm idag, blåser hur mycket som helst. Jag ska bara ta det lugnt nu och mysa framför tv:n och ah ta det som det kommer helt enkelt. Imorgon blir det skolan, börjar klockan nio och det betyder att jag ska stiga upp klockan 06.30. Sluttid det vet jag inte riktigt ännu, har lite dålig koll om man säger så. Morsan måste även fixa med mitt skrivprogram imorgon, eftersom man så fint bara kunde nå dom under vardagar mellan vissa tider!

I don't care //Souie Lou

Before you accuse me, take a look at yourself!!

Jag fattar verkligen inte vad problemet är och jag blir faktiskt väldigt iriterrad och bitter. Med all rätt skulle jag vilja på peka. Men så är det väl, passar man inte så gör man helt enkelt inte det.  Då tar man nästa... Hm.

Varit i K-stad i dag, hah. Som om att jag aldrig är där annars, nej men inget speciellt bara avandrat runt lite hit och lite dit. Har annars idag bara hållit på med själva hemtentan, den blev klar och jag har skickat in den så jag hoppas verkligen att det blir bra nog för jag orkar inte tänka mer på den. SPYFÄRDIG typ. Så trött på den nu, och den tog ju sin tid trots allt. Hade ju annars idag tänkt att jag skulle plugga anatomi och fysiologi, hittills har inte det inträffat. Det kommer, någon gång ska jag göra det och klockan är inte så mycket än, fast det är ju lite annat som händer idag med. 

Jag vet verkligen vart problemet ligger. Kanske är det svårt för någon att förstå men för mig är det jävligt enkelt, och då menar jag verkligen jävligt enkelt!

Är jag blåst eller lurad? //Souie Lou

I can see how you are beautiful, can you feel my eyes on you, I'm shy and turn my head away

Steg upp i tid idag, något sånär iafall. Gick ju trots allt inte och la mig förrens efter klockan ett, då jag suttit uppe och hållt på med papret. Det gav ju resultat som tur väl var. Jag förstår mig bara inte på, varför kan jag inte bara hitta mina inställningsskivor? De hade ju verkligen behövts må jag säga. Nu blir allt helt fucked up!! Blir så arg. Jag får väl helt enkelt attackera de andras dator för att kunna få det rätt. Kanske jag har skrivit för mycket, eller för lite, det vet jag inte, ingen vet. inte än. Öööh, trött på det nu vill bara skicka in och bli av med att och se hur det blir... Imorgon blir det anatomi hela dagen. De du!

Annars har dagen idag varit helt underbar! Fan, jag gillar verkligen hösten, ahh, andas den friska, kalla luften! Andas på nytt. Varit hos mormor och Ingmar idag <3 Ljuvligt som vanligt, vi var och handlade i Mjällby och vi var även inne i den lilla lanthandeln, så sött. Ja, där kan man snacka om riktiga varor och till ett väldigt lågt pris. Jag köpte lantägg, äkta, haha. Finns det oäkta? Ja, enligt mig gör det ju faktiskt det. Ifrån frigående då skall jag väl säga så att folk kan förstå mig... Vi hade mys där nere, käkade mat, fikade, pratade, skrattade i massor som vanligt, lyssnade på musik och bara umgick och levde i nuet.
Jag fick blommor utav Ingmar, eller ja, det är ju ljung då ju. Hihi. Mm, sen fick jag även två pumpor som de köpt sedan tidigare, jättefina. -Måste putsa in dom så de håller. Jag måste ge mig ut och leta efter lyktor eftersom de inte hade det där heller... Hm, nåväl det blir mitt uppdrag i vinter.

Såg Mini påväg hem.

             Souie Lou
             Såhär ser jag ut i plattat hår, om det var någon som var nyfiken på det, haha.

Vad gör du en kväll som denna?

Höjdpunkt nummer 1 //Souie Lou




Trying to find a way Getting better every day And I got you now I'm not alone All I need in this life is one One thing to believe in...


                   Souie Lou

Jobbigt läge... Ja, det var de verkligen i morse vill jag få lov att be för. Usch och fy. Hämtade Miss S som överenskommet, jovisst ja. Nästan vid ekohallen kommer vi på att vi kanske inte alls började klockan 09.00 utan att vi kanske inte skulle börja förrens klockan 13.00 - en jäkla skillnad. Det sistnämnda var rätt, såklart! Öhh! Det blev till att köra tillbaka och sedan låtsas som om att vi bara skulle kolla igenom arbetet *vissel* Hah. Pigg som man var tänkte jag att jag skulle få jättemycket gjort, jojo visst, eller hur? Ha! Inte en chans. I princip inget alls blev gjort, sen var det dags att köra igen...



Annars idag skulle jag ju göra mitt paper klart, ja det håller på på verkligen godväg, tar bara en liten kort paus nu och bekymmrar mig ännu mer över vart min skiva till datorn kan förmå sig att vara... ?
Jag kan ju inte direkt påstå att jag satte igång direkt när jag kom hem, tanken var väl att jag skulle det men det är något märkvärdigt med sängen. (Det är där jag sitter och gör i princip allt, har inget effektivt skrivbord) Ja, det är något tilltagande som bara vill dra ne mig i fördärvet, självklart fångade det mig också i ungefär 1,5 h. Iiiich! Ja, självklart somnade jag... Nu är jag pigg, har kollat på idol tidigare, så nu ska jag färda detta ikväll, kommer såklart inte kunna skriva det på datorn förrens imorgon förhoppningevis, men det gör det samma.

Jag känner verkligen för en förändring. Vet inte vad bara.
Jag tar verkligen skolan mer på allvar nu, känns bra. Fasar i för sig för anatomi tentan, men jag ska fixa den, så efter den är gjort kommer allt vara suveränt. Tro mig när jag säger det.

Skopunkten hann vi in på idag med, ooooh vill ha massor, likaså Indiskan, underbara kläder och ah jag speaklös.

Nacken börja kännas lite, men vad nu då? //Souie Lou 




RSS 2.0