I learned how to make it talk

Skola imorgon och jag börjar nog få lite smått panik. Tankar som typ, "vad ska jag ha på mig", "vad ska jag ha med mig som jag kan käka",  "tänk om jag glömmer bort morgondagen", "Vilken ordning skall jag göra sakerna imorgon" osv. Haha. Okej, nu blev det lite jobbigt. Allvarligt talat imorgon är fortsättningen på det jag vill avsluta och påbörja på riktigt. Imorgon är jag ännu en dag närmre det jag vill. Imorgon är jag ett steg närmre döden, Imorgon är imorgon och låt den då vara det! Öööh! Glömde bort att imorgon är jag ett steg närmre helgen och jag har bestämt mig för vad jag ska göra denna helg, så enkelt är det. Fastän folk tycker så mycket, "åååh det är bara tisdag idag inte kan man planera inför helgen då" Jo, jo man kan faktiskt det, jag kan faktiskt det och jag vill faktiskt det! Så pass bra är det.

Nu börjar jag även bli en aning hungrig men eftersom de sitter och lirar i köket känner inte jag riktigt för att gå ut där och stöka runt. Känns som om de får avsluta innan dess. Jag blev faktiskt en aning förvånad men på samma gång inte!

Min förkylning är som den är, nu har det blivit slemmigt i halsen också och lite hosta har jag, men samtidigt så tycker jag inte att det är något att oroa sig över, det är som det brukar mer eller mindre. Denna veckan blir lugn med kampen om musklerna, har jag hoppat träningen i se sådär 3 månader nu så kan jag ta och göra de denna veckan med, sen jäkla händer det grejor. Då ni, nästa vecka blir nog perfekt hoppas jag, då blire gymmet om mornanrna, tror jag hinner med det. Ska ju köra dessa tre veckor nu så det blir nog bra och verkar dessutom som om att jag har fått praktikplats här i Karlshamn istället, det blir nog toppen det med. Nej då skall jag bannemig ge allt! Jag vill, jag kan, jag vågar! Haha.

//Souie Lou

If you come knockin' late at night She'll let you in her mouth

Nu tillbringar jag ännu mer tid vid datorn, kan inte fatta detta? Jo, jag kan fatta det med inte förstå det. Jag tror mig fatta att jag inte längre känner något go-go i bilden, jag menar nu är sommaren över. Jag minns då man kunde använda sin spontanitet och bilda något bra utav den, exempelvis öh-sekten, ölpicknickarna, fikastunderna, flygandet och springandet. Vart tog det sig hän? Nu känner jag mig inte ens inspirerad av att sätta mig på balkongen och glo, det gjorde jag tidigare. Nu känns allt förgånget, inte ens gott att röka längre. Inget kul. Inget roligt. Inget någonstans. Eller är det möjligtvis bara en liten svacka? Låt oss hoppas på det. Jag vill ha tillbaka det jag en gång hade i min famn, att själv besluta. Jag vill inte spendera mer tid framför datorn/tv:n än med vännerna, världen och sig själv. Jag vill ta tillvara på varje tillfälle som ges och kunna njuta av lugnet i sin helhet. Nej det här med hösten det tär lite på mig, den kom nog som andra säger "För fort" Nu vet jag hur det känns att bli bestulen på sommaren, på något man kände att man inte riktigt var klar med...



//Souie Lou

You can't start a fire without a spark

Blev en sväng till skogen idag för att plocka svamp, blev inte sådär otroligt överdrivet mycket, haha. Knappast något och de som vi fann var trattkantareller och det blir ändå inte mycket av det så jag bestämde mig för att torka det. Lite bilder tog jag dock på den underbara skogen, skogsmulle? Nae, jag vet inte det var men det är väldigt enkelt att uppskatta om man bara kommer på hur. Tror inte det är så värst många som egentligen uppskattar de där små sakerna så som just en skog, rätta mig om jag har fel. Ett fynd idag var en svampkniv, haha. Alltså hade folk redan vart där vi var och det var mindre roligt men hur som helst, den fick åka med hem och tro mig när jag säger att jag nästa gång skall använda den genom att rensa svamparna redan i skogen.

 



  


Jaha just nu känner jag mig mer död än levande kan kanske bero på att jag efter skogsutflykten tillbringade lite tid liggandes på sängen kollandes på Gilbert Grape. Den mannen kan man inte slita ögonen från.

Imorgon börjar skolan och jag är faktiskt något lite nervös på något underligt och konstigt oförklarbart sätt...

//Souie Lou

I am a rolling wave without the motion A glass of water longing for the ocean

Bara en liten notis om en bockapäls: Jag måste verkligen inskaffa mig en bockapäls, ville redan haft en förra året men tyckte att alla var så korta i rocken och eftersom jag själv är lång räckte de mig i princip enbart till armhålorna. Har funnit en sort jag vill ha och som jag har fastnat för, det gör nog inte det hela till det bättre - verkligen inte min fördel eftersom jag nu har hängt upp mig på just den sorten. Jag har i för sig inte ens någon aning om affärerna har tänkt sälja pälsar iår, men det hoppas jag för jag måste få tag på en. Usch usch usch, jag längtar efter min bockapäls!

//Souie Lou


It takes a red headed woman to get that dirty job done

 

Botten till taket som betraktas som vårt hopp lyser ner på oss och gör inget bättre än det tak som utgör vår tro. Äsch, det blev helt jäkla fel från början idag. Åååh, vad jag har börjat känna för att ta mer foton, har också gjort det men nu har jag lyckats bli lite inspirerad. I love it. Imorgon blir det ut till skogen för att plocka svamp då jäkla ska jag exprimentera där. Haha. Det blev ruskigt kallt nu i mitt rum, inte konstigt jag har ju fönstret öppet denna höst dag. Jadå, Du läste rätt.

Fick även ett ryck för mig och ska göra storkok någon dag, det behövs nu innan allt dras igång på ett allvar som jag inte vill tala högt om. Det blir bra, det blir kul. Det ska göras också. Har bakat lite frallor iafall, det behövdes, något liknande bröd och det blev faktiskt helt okej. Ska bara försöka få ordning på en del saker med och jag hoppas verkligen att jag får min lön innan helgen annars blir det inte alls så roligt som jag annars hade tänkt mig, i så fall blire inte mer än fest, ingen utgång. Men allt löser sig och jag tror även att det kommer innan helgen, eller är minnet så jäkla kasst?

Jag ska helt ärligt tala om att jag tycker det ska bli rätt roligt med en ny klass, bara komma helt ovetandes om vilka som faktiskt redan går där, känner dock en människa och det känns tryggt det. Det ska bli spännande samtidigt som det sitter någon fruktan i mig också. Det kanske trots allt är bra, bli bra, går bra. Det ska det göra, det har jag bestämt. Det är ett avtal mellan mig och duvetvem.

   

Om du inte lever idag vad ska du då leva för
Jag ska alltid se till att leva
 //Souie Lou


No matter what I say say or do The road lead back to you…

Så vart hela helgen borta och ledigheten är strax slut. På onsdag börjar skolan och jag känner det som ett slag i ansiktet. Vafan, borde jag inte vara glad nu? Jo, det är jag givetvis, men jag undrar vad som hände med det där lediga halvåret? Det försvann liksom en vind... Nya tag, en längtan efter nästa helg (vet inte riktigt varför) Återstår att se hur mycket man har att ta sig igenom för nästkommande vecka. Imorgon blir det svampplockning, det är något jag just för tillfället lever för.

Hösten har verkligen kommit, fast det tar emot att våga erkänna det för sig själv. Det är inte riktigt okej att uttala det högt, men det är ett faktum. Fast jag kan glatt våga erkänna att jag mår lika bra för det, jag lever!

Helgen känns lite halvt om halvt bestämd. Sista ölpicknicken börjar dra sig mot sitt slut, om det är fint på lördag får det ske då. Kanske man hinner med en till, man vet aldrig, allt beror på vädret och dess vilja. Annars blir det lugnt på fredagen. Kan behövas. Kommer säkerligen vara trött efter de hårt gångna dagarna i skolan då, haha.
Kul att ha hela livet planerat framför sig. Inga undantag. Uppmaningar. Vissa saker skall jag inte lägga mig i men en sak är säker, det kan göra en fördärvad. Fast jag låter bli, jag sväljer, jag blundar, jag väljer. Kan inte folk själva inse, eller är det så svårt?

Förresten lite bilder från förra veckan med dess helg och allt:
     
 
    
 
   
    
 
    

   
  


Sälj dig dyrt //Souie Lou


So I say the road leads back to thee It always leads back to thee How can I show my love so you will open your arms to me

Hemkommen från en mycket trevlig flykt till skogen, för att plocka svamp. Ett försök. Började bra och slutade bra, mellantiden var dålig men ett trevligt sällskap och en fin utsikt, då blir allt kanon ändå. Nu har jag tillagat mina svampar och käkat en utsökt svampmacka. Om någon vecka ska vi ut igen, vi lämnade de små. Fast i princip var de som fi fann som "stora" de små och de vi fann som "små" var verkligen små. Vi lämnade ett par efter oss för att finna nästa gång, bara ingen annan kommer och tjuvar dem, haha. En kopp kaffe och en cigg var på sin plats efter en härlig insats.

Igår var det så drygt här hemma så var ute på en promenad med Emelie, härligt. Ikväll blir det kräftskivat här hemma, gottit, dricka gott och bara vara och må sådär jäkla bra som man bara kan när man lever i nuet. Inga måsten hit eller dit, bara. Vara. Här. Och. Nu. Det är viktigt.

  
  
   
 
  


 Min fångst.

- "Flytta på dig fetto"
- "Man behöver ju inte ta mer plats än vad man behöver"


//Souie Lou

I’m in a hurry, cause they’re waiting down in hell



Nu har jag jobbat sista dagen för denna sommaren, känns underbart. Borde kanske kännas lite sorgset också, men nej, jag känner inget sådant denna gången. Känner en lättnad att äntligen komma ett steg i rätt riktning, vad nu det än blir? Nej, det vet jag väl i för sig, det kändes som om jag började leva lite inombords igen.
Nu ett par timmar senare efter jag slutat har jag hunnit med och käkat god mat, sovit bort tröttheten och duschat. Vad som händer nu ikväll behöver jag inte bekymmra mig om, jag har inget att behöva passa, inget att behöva stiga upp till om kvällen skulle bli sen, inget, inget, inget. Enbart migsjälv. Jag överlever.

Jag känner en gnutta frihet, om det nu är det man kan kalla det. Jag tror jag börjat bli förkyld, brukar komma då jag slappnar av. Glädjen kom som en impuls från ovan. Som ett pistolskott kände jag hur hela jag rymdes av lyckanslustar. Konstigt att man kan känna så mycket av att enbart sluta jobba. Vad kommer jag då känna när det väl bli dags för annat? Hur som helst spelar inget någon roll och jag trivs med det. Jag existerar!

Nu ska piercingen i, smyckena på, naglarna kommer bli röda av nagellacket som legat i lådan nästan hela sommaren. Fötterna ska fixas, haha. Det behövs verkligen efter detta springande. Dock inte idag. Jag känner.


Jag har verkligen trivts i sommar, som alltid. Den arbetsplatsen är en av de bästa

Nu tar jag vid. //Souie Lou



The reality of today

Allt kommer sluta i kaos... Lalalalalaaaaa! Vilken underbar dag, jobbar 14-21 ikväll, wooohooo. 07-16 i morgon, jag hjular! Jag är glad, vild och finurlig. Haha. Nej men seriöst så tycker jag det ska bli skönt att sluta jobba nu, FAKTISKT! Igår blev det pizza på Balkan och 2 öl, gottit. Sen for jag och Möllani till Mini och snackade lite, sen vart det slängd på sängen med en dryg film. Eller ja, dryg och dryg det går att diskutera. Jag gillade den en del.

Fan vad skönt att äntligen ha ett rent rum. Hah. Jag får det att låta som om det har sett ut som självaste fan här, men icke. Bara nära på.

Skumpa måste inhandlas till helgen, öl också, annat? Ja, lite annan dricka får det kanske också lov att bli. Jag har tackat ja till min inbjudan, hah. Den ända, snart läggs det där hemska stället ner igen, en gång för alla. Ja iafall på dtre månader om det så är, jag tycker det är läskigt.

Någon som tänkte rymma? //Souie Lou

I don’t wanna lie cause I’m pretty sure I’m gonna die one day



Tvätten i full gång
, kan meddela att det kommer nog ta sin "lilla" tid idag. Annars är jag rätt så rastlös, vet inte vad jag ska hitta på. Möllani verkar ha vaknat på fel sida, hennes eget medgivande. Hon använder Bh. Solen försvann lika snabbt som den tittade fram men helt seriöst saknar jag den inte. Igår var så fruktansvärt varmt, jag höll på att smälta bort. Städade rummet i 3 timmar och jag menar verkligen att det blev riktigt rent nu men ack så jäkla varmt. Dropp dropp dropp.

Skulle egentligen viljat ut och plockat svamp, har dock ingen bil och ingen yngling till människa som kan tänkas hänka på. Ullared skall jag till fast det lär bli någon dag förskjutet eftersom bilen skall slagas. Det kommer bli en mycket rolig och trevlig tripp. Helgen kommer kanske bli en av de bästa på väldigt länge om inte ens bättre än det. Haha. Det kommer bli så underbart!


Där vi glömde våra bekymmer...

Jag tror på den //Souie Lou

Don't know what Ill say I'm just thinking out loud

En jobbdag mindre, jag glad. Snart är helgen över och det verkar som om det är sjukt många som ska ut i denna kväll och röja runt. Då kan jag göra er besvikna, jag ska stanna hemma. Haha, jobb att sköta två dagar till innan en dags ledighet. Jag tror jag överlever, dock kommer jag vara jäkligt rastlös. Jag tar igen det nästa helg.

Fotona är nästan i albumen, fast jag måste åter igen köpa massa häftkuddar eller tejp... Hm. Tråkigt att det alltid är det som ska ta slut när jag tycker jag köpt så det borde räcka. Hur som helst är det skönt att alla fotona typ är borta. Det blir jag gladare för, du då?

Ska ta och köra Möllani idag till Mörrum, fast först ska jag lyssna ordentligt på Syster Sol!!

//Souie Lou

Pick yourself up And dust yourself off And back in the saddle

Inget är som man vill tänka sig.

//Souie Lou

Drunk from the hate



Nemen oj hej är du här igen? Dricker lite öl, tagit en cigg (det är nice) ska faktiskt snart bege mig till duschen (bara för att jag kan) sen blir det ut till puben och ta sig en öl (Bara för att det är de små stunderna i livet som blir bäst?) tillsammans med Möllani, Erika och Philip, jag är ledig imorgon. Det är skönt! Fredag med.

Jag gillar din vibe, jag kan inte få nog av låten, fast vadfan är detta om egentligen?

Inget att tillägga? //Souie Lou

I'm building an army of misplaced lovers Known as "the others" Working under covers of love Cause we got nowhere else to go

Vart helt konstig idag, förvirrad och allt möjligt, mått dåligt. Inte alls trevligt. Nu är jag hemma, jobbat klart, käkat, duschat, kollat klart tv så nu väntar sängen. Det ska bli skönt att få drömma bort sig själv. Jag vet bara inte hur jag ska reagera. Snart är denna sommaren över och snart börjar verkligen det riktiga igen. Ta det seriöst. Nu ska ni se på fan!

"Knowing you will always be a trial
Knowing that you only stay a while
My deepest horror
And I know I ain't supposed to cry
I'm safe from sorrow"
-The Ark

//Souie Lou

Have no fear For when I'm alone I'll be better off than I was before

Ööööh, inte blivit gymmet nu på ett par dagar, har inte haft motivationen till att ens vilja bry mig om det. Fast denna veckan ska jag sätta igång ordentligt. Så är det. Helgen blev allt annat än det skulle. Fast det blev ju kanon för det. Fredagen satt jag hemma, höll på med mina fotoalbum, ett till blev klart. Kollade film och gick och lade mig. Andra i detta huset var ute och röjde runt och vid tre-tiden på natten kommer någon skojfrisk människa in och börjar diskutera. Nåväl, vad gör det. Haha.
Lördags vaknade jag i rättan tid, kollade på en underbart bra film, fortsatte med ett fotoalbum, det blev också klart samma dag fast i princip 5 timmar senare om inte längre... Öppnade öl och skumpa, rökte faktiskt också, men det var ju fest och mitt eget avtal har jag inte brutit mot. Nix. Tro det eller ej. Utgång blev det, Möllani spelade och det var nice!



Vissa saker kan man förstå, andra inte. En del saker är kanske bara sådant som ske, andra är uträknade. Jag kan fortfarande inte förmå mig att förstå vad vissa saker menas med. Det blir aldrig som man tror. Åter till problemet i sig, jag visste det. Fan, alltid tillkommer samma sak. Alltid skall jag dras med det, alltid ska jag hamna på samma punkt. Jag visste mitt problem, varför handlade jag inte på ett annat vis? Eller, beror det på något annat? Oftast förstår jag inte ens mig själv och nästintill aldrig någon annan. Det var inte jag som förde det på tal.

Det känns rätt men ändå så fel // Souie Lou

If I would slip, if I would kill her Then take these words, spread them above her Tell her I never could love her...

Var inne dag och kollade min lön, suck säger jag bara. Inte nöjd för fem öre. Dock har jag inte fått fullt ut för hela månaden, men det känns fan bittert. Då kan folk tycka "ja men du har ju ändå tjänat en lön" Sant, men om man inte tycker att man får valuta för det jobb man faktiskt gör så känns det mindre roligt.
Hur som helst ska jag ta och handla en del idag, mat och sådana grejer som behövs... Får se hur långt jag kommer, jobbar fram till klockan 16, sen är jag ledig tills imorgon klockan 13... Just det, nu har jag min rast så jag sitter inte och skriver detta på arbetstid om någon fick för sig det, för då hade jag absolut inte vart värd lönen...

Annars vad händer idag? Ut och gå senare ikväll iafall. Sen återstår att se. Grilla kanske, det var längesedan nu. Solen lyser och jag trivs med det. Fast nu verkar det blåsa upp lite mer. Gymmet imorgonbitti känns underbart. Snart är det helg och vad händer då? Jag är iafall ledig och något ska ske om så bara något litet. Det behöver jag.

Vart tog mina filmer vägen?



En kopp te fylld av längtan //Souie Lou

Gimme love, gimme love, gimme love to give to others

 
Känns som om det var evigheter sedan Rocken ägde rum.

Jobba 15-20 idag, sen förmodligen bär det av till Miss A en sväng, beror på med bil och allt. Gymmet i morse, underbart. I'm back! Kände det verkligen i kroppen, man måste sluta tveka och det gjorde jag idag, tog mig i kragen. Nu är jag duschad, mätt och fundersam på vad som mer skall göras innan jobbet. Ska nog ta och läsa ut en bok, känner mig på läshumör. En film hade också vart fint! Köpte ett par filmer igår ju, så nu har man något att ta till när rastlösheten bryter ut allt mer. Annars är allt som det ska. Hoppas jag. För mig är det de.

Sugen på en weekend? London, Berlin? Jag är, vem mer? Känner för att bara göra något, behöver inte heller bli något utav det med att göra något i slutet av sommaren, Öland? Hade vart roligt. Jag är game, återstår och se mo någon annan är det, annars far jag själv. Malmöfestivalen hade vart himlans trevligt. Köpenhamn?

Insikt: Kärlek kan inte tvingas fram //Souie Lou

With my memories and photographs, I've learned to love the lie.

Östersjöfestivalen är slut för en vecka sedan och det känns verkligen som evigheter... Var med blandade känslsor denna festival, hade dock roligast på torsdagen, fastän att jag skulle upp och jobba dagen efter, fredagen var också ett kalas som hette duga fast rätt sleten var man sedan när det regnade hela dagen på lördagen, man ska som jag säger ta dagen för vad den är och inte planera och inte utnyttja den, där fick alla som sparade sig till lördagens partaj, och stannade hemma på fredagen haha. Stan var tom, allt var tomt och påväg att bege sig. Säger jag inte om.

Nu är veckan över, jag har jobbat och är därmed ledig imorgon, sen blir det fyra dagar till. Jag ska förmodligen dra till gymmet imorogn bitti hade jag tänkt, måste ta upp den goda sidan och jag tycker ju faktiskt om det när jag väl kommit in i det. 4:de dagen utan cigg, det känns men det skall gå. Hjärnan spelat mig lite spratt - Vill jag verkligen sluta röka+ Varför skulle jag det just nu, varför inte efter sommaren? Haha. Trots det brutala inte ett bloss jag tagit. Övervägandet har funnits där många gånger. Helt plötsligt fick jag så mycket tid!

Miss Girlsen kom hem imorse, så får väl ta och snackas vid imorgon och se hur de har haft det med magsjukan och allt, haha.

Jag är rastlös, håller på och framkallar bilder - det blir dyrt, men har inte tänkt göra det så många fler gånger nu med samma bilder så det ska nog gå ändå. Måste skicka in brevet imorgon, ska även se om jag har tid till att hälsa på lite folk om de har tid, annars så ja ska jag kanske köra på storstädning imorgon, återstår att se.


Jag ge fan i allt det där, det är inget för mig.

Vill åka bort, vart? Behöver inte vara så långt!

 
   
 
 
 
    
    

Ångrade du dig? //Souie Lou



RSS 2.0