Welcome to my family

Efter en tidig morgon, kaffe hos mor, dagens handlande klart så sitter jag nu och myser lite försiktigt i soffan. Försöker få ihop allt innan skolan nu, men det känns bara drygt och jobbigt. Inte alls motiverad till något, men det beror nog inte på något speciellt utan mer att jag hade tyckt det vore väldigt skönt att vara ledig si sådär någon månad eller två. Tror jag hade behövt det, fast inte för att jag hade framstått som mer energisk då. Energin är utsugen - men jag ska ta tillbaka den!!

Regn, regn, regn - men mig gör det absolut inget. Tycker det ska bli skönt med höst, vintern kan dock vänta. Tänk vad skönt med frisk luft, varma tröjor, kängor och om möjligt kanske till och med en mössa. Ååh så skönt, mycket skönare än detta fuktiga, klibbiga, svettiga formatet vi har idag. Nåväl, om Gud själv får välja. 

Jag slutar inte att förvånas, inte på något bra vis kan även det läggas till. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara för att det inte ska framstå som orätt. Men det som sker är långt ifrån rätt och jag tänker ställa mig upp och stå för vad jag tycker!!
 
Lite bilder från tiden som gått:


   



  

  




//Souie Lou

When we...

Efter att ha förglömt både mig själv, sommarn och livet. Nej givetvis inte. Jag sitter och njuter? innan jobbet. Haha, nej de gör jag inte heller. Jag stressar upp mig innan jobbet, jag börjar jobba kl 13.30 trotts detta börjar jag jobba innan dess, inte alls kul. Avnjuter kaffe i soffan med datorn i knäet.

Jag vet inte vad jag ska förmedla.

//Souie Lou

RSS 2.0