A ticket for...



C-uppsatsen står mig verkligen upp i halsen, känslan av att man inte längre bryr sig har blivit ett faktum. Satans helvete, hur skall detta gå? Ja, de är så man tänker och funderar hela dagarna samtidigt som man pressar hjärnan på alla möjligheter att försöka lura sig själv. För jag lovar, blindheten slår till snabbt! Synen på hur man skriver, vad man skriver och vad man egentligen skall skriva är delad av många varför? Enbart ytterliggare ett problem, kanske detta problem som folk vill ha.

Nåväl, nu sitter jag här och har gjort färdigt artikelsökschemat... Ja, vad ska man säga? Om de inte nöjer sig med det vet jag inte vad, det är omöjligt att få fram något nytt och det är 100 olika jävla sökningar och trots detta har jag en känsla av att det inte kommer vara tillräckligt. Det känns för jävligt ta mig fan!

Dagen har annars vart bra, snart ska jag ut och traska med Little Nicky. Det blir väl som någon form av avslappning kanske om jag så bara kunne finna motivationen, den härliga känslan av att vilja röra sig. Den finns knappt. All tid är plugg, sömn och ja vad mer? Äta? Ja, troligtvis är de så. Min man är hel-trött på mig vilket jag verkligen förstår. Vem fan skulle inte bli det när man aldrig hinner umgås ordentligt. ÖÖÖH! Tillåt mig spy.

Midsommarhelgen med introduktion har ordnat sig jag ska ha en annan dag istället. Tackar vi för! Fick mitt preliminära schema också, hoppas att de kommer bli det schemat för de var riktigt jäkla gottit!! Ska i för sig bara jobba 75% (tror jag) men vad mer kan man begära, kan nog vara skönt att vara ledig lite i sommar också. Visst visst, jag tror det kommer bli en toppen sommar. Bara allt blir som det ska. Haha.




Hur som helst, det är jobbiga tider i skolan och jag lovar dessa tider är inte över än!


Face it //Souie Lou

Africa...

Jajamen titta vad jag hitta på scenen... Åhhh vilken underbar dag!

Trött hela tiden nu, det är väl i för sig inte så konstigt med allt man har kring sig att göra och lite därtill. Livet leker och vad mer skall det göra, rosätta sig och se till att allt löper på. Allt funkar bra, jag trivs. Samtidigt som de är för mycket i skolan nu och man vill bort från allt, bara leva lite extra utöver det vanliga, till sommaren blir allt mycket bättre. Då lever man upp allt det dystra som annars alltid måste ta så extremt mycket tid. Den som inte säger att sommaren blir ett annat sätt att leva, den ljuger. Det avgör jag!

Fick mina introduktionstider med nu, fick dock skicka och ändra eftersom jag inte kan ha introduktion på midsommarhelgen. Har annat inplanerat, så hoppas jag får andra tider som jag kan vara där på istället. Är viktigt och bra med introduktion tycker jag!

I helgen händer inte mycket, vilket är skönt och behövligt. Den ska avnjutas i lugn, skön harmoni. Tror jag eller blir det katastrof utan dricka. Jag tror på katastrof non-stop.

Varför blir det alltid såhär?

//Souie Lou

RSS 2.0