Säg de

Loppis i parken rundade en jättefin klänning till pluttan! Nöjd som bara den. Annars vart på stan en sväng i denna kyla! Köpt present till K:s syster. Blir kalas senare idag så antagligen blir det lite sent ikväll kanske. Ja vi får väl se. Annars så rullar det på. Funderar fortfarande på vart all tid egentligen tar vägen. Någon som vet så meddela mig. Eller någon som har en teori!?

Nu sover lillis och jag ska ta mig en dusch.

//Souie Lou


Nu var det fredag igen...

Tänk att den äckliga knaggen inte ha gett med sig så mycket. Lite och svullnaden har lagt sig men ser ut som en vårta på mitt ögonlock. Hm. Fick tips av miss Isabelle som jag läste nu, ska kanske ta och testa det. En annan jag hörde hade fått gå till doktorn och de hade skurit bort den. Roligt... Öhh!

Tänka sig att jag har genomgått magsjuka till på köpet! Jävla i sig en hel natt och igår på dagen blev de bättre, idag är det nästan som bortblåst. Illamåendet och nåendes kommer ibland men försvinner lika fort. Fan vad jag hatar magsjuka. Sprutar från alla hål och håll!
Gott va!?

Idag har kära syster och mor vart här på lite medhavd fika. Mycket trevligt. Resten av dagen ska bestå i handling och sedan mys i soffan. Ja och lek och allt det där andra. Med god mat och läsk (är ju helg!) får köpa lite isglass med som lillpluttis älskar!

//Souie Lou


Utan din luft

Ögat: svullet! Enormt svullet om man jämför med det andra. Tack vare att jag pillade på det igår. Känns som om någon trycker ner hela ögonlocket! Så snart svullnaden lagt sig är det jag som ringer doktorn!

//Souie Lou


Jag kan inte

Det här med iphones och deras stavningsprogram är inte av bästa sort!! Inte bort utan gjort, och det ska stå kaffekonsert!!!!

Huvudet bulltar och jag känner ögonen sluts mer och mer. Förresten någon som haft en knagg vid ögat (uppkom när jag var sjuk senast) kvarstår fortfarande över tre veckor och försökte klämma ut igår och gör ont idag!? Någon som känner igen det??

//Souie Lou


Känner värmen från din hud

Blir så jäkla trött på Karlshamns kommun! Jag ansöker dagisplats (vill egentligen ha dagmamma/dagbarnvårdare då jag anser det vara mer mysigt, skönare för ett barn att vara i osv.) finns tre att välja på, kan ni anställa fler? Inget fel på de som är men eftersom min mamma är dagmamma kan jag inte ha där (vill kanske inte riktigt heller, ska ju vara roligt och mysigt att komma till mormor och inte vardagsmat) de andra känner man och sådär och jag tycker de hade känt både bättre och kanske lite sämre om man inte hade "vuxit upp" med dessa. Ja jag vet inte om jag är knäpp eller ej. Dagisplatser är önskade och uppsatta i kö tydligen, vi får väl se hur det kommer att bli. Måste tydligen även veta dag som pluttis ska börja vilket är helt omöjligt lika omöjligt som att veta hur många timmar hon ska vara där och tidigast lämning och senast hämtning. Ja det är inte lätt de där tydligen! Nåväl nu är det gjort, skulle bort de när lillis var nyfödd men de blev ju inte så. Alltid saker som kommer ivägen och drygas ut och ja ja ja alla de där bortförklaringarna! Imorgon blir det ett mail skickat tror jag!!

Imorgon kommer Möllani på en karfekonsert!!
//Souie Lou


Det blir alltid värre framåt natten...

Helgen gick som snabbt, blev besök hos brodern min. Mycket trevligt! Annars har de vart promenad och lite handling på schemat idag. Lillfisen är så duktig så! Imorgon blir det till att läsa en del så jag kommer in i det igen!!

//Souie Lou


Min älskling har ett hjärta av guld

Woohoo! Då var det fredag igen! Som om det gör någon större skillnad. Känner att tiden hinner ikapp mig, snart är jag där jag sist avslutade och en annan del i livet tog vid. I söndags var vi (jag, lillis och miss Lloyd) hos miss Isabelle, så himla mysigt att ses efter alldeles för lång tid!! Så vackert hus och innuti, ja det är så hemtrevligt och mysigt ser ut som ett inredningsuppslag, ett trevligt sådant! Annars i veckan han lillpluttan snart på g med krypningen! Och duktigast på att lära sig somna själv! <3

Blir handling senare och kanske även en promenad. Vi får se, tar allt med lite ro idag.

Blir så fundersam, rädd och osäker när jag tänker på vad som komma skall. Tänker på min vän som för ett år sedan startade sin resa och på min andra vän som startade för två år sedan. Känns helt makalöst! Har de verkligen gått så fort. Jag ger mig fan på detta att jag ska lyckas. Jag ska jag ska jag ska!!! Ge mig chansen att lyckas jag med. Vet att jag måste börja tro mer på mig själv, jag kommer vara den lyckligaste i slutet trots allt!!

jag är egentligen en vinnare //Souie Lou


Handens fem

Fullspäckad dag men lite allt möjligt. Imorgon blir det än mer, ner till mormor&Ingmar och mysa en massa sen blir de lite handling för mig och mannen. Lämna lillis hos mamma en runda, kan behövas lite övning på att lämna lite haha. Nej nu blir det tv och mys för min del, Lill donnan har "redan" somnat. Förresten har vi bytt till sittdelen i vagnen. Ovant men Lillis tycker det är spännande och vägrar nästan somna, så mycket att se på. Känns konstigt att tiden går så fort, hon börjar bli stor fastän att man själv nästan hänger kvar i att hon är så liten. Ja, vad ska man säg. Njut av tiden är precis det jag gör. Mitt älskade lilla barn, jag älskar dig så!!

jag älskar att älska! //Souie Lou


Somliga går

Jag har inget att skriva här!


RSS 2.0