Hot hot hot

Spelar egentligen ingen roll hur fint vädret är eller hur mycket solen skiner. De finns inte mer tålamod, pengar eller ork för den sakens skull. Känns trist, jag kan nog förstå samtidigt som detta är det bästa. För dig. Ett avslag, det kommer fler. Samla kraft, mod att stå emot. Känn tristessen smyga sig på, den kan bli långvarig. Kom ihåg, sysselsättning, aktivering. Tänk på annat, fokusera. Det är nära, så nära. Varje gång jag viker mig känner jag mig alltid svagare. Aldrig upplyft. Aldrig tålmodig. Aldrig lyckad. Alltid ledsen, bekymrad, förvirrad och besviken. Besviken på mig själv, att aldrig kunna säga nej. Fastän att det är det jag innerst inne tänker. När nej blir sagt bryter helvetet loss, jag står på mig. Det får finnas slut, gränser för allt. De får finnas förändringar, funderingar, beslut men framför allt får det finnas betydelse. Vad gör allt om hundra år?

//Souie Lou


I was young

Natten har varit konstig. Vaknat flera gånger. Känts konstigt också. Lillan ville käka vid halv sex i morse, de måste vara någon form av rekord. Misstänker att hon haft en del magknip, jag som var dum nog att käka lite lök i förrgår. Inget mer sådant nu. Hm.

Annars händer idag då? För min del ska dagen börja med en dusch. Återstår att se vad som händer och då händer det inget alls. Det har jag lärt mig! Blir nog en sväng till farsan om han inte har andra planer. Var ett litet tag sedan vi hälsade på nu.

Känner mig lite trött i ögonen fastän att jag fått många timmars sömn. Börjar jag bli en gamling som somnar tidigt om kvällarna? Fast jag sover länge på morgonen. Man får väl passa på så länge det varar.

//Souie Lou


It's time to fly

Mycket har hänt sedan sist. Ankomsten blev till sist 1 Juni. Underbart. Nu vill jag bara skaffa fler! Fyra veckor sedan ikväll. Märklig känsla det där. Tiden går så fort fastän att hon bara är fyra veckor ung. Fyra veckor levande i världen. Ja, vad mer ska man säga. Hon är ljuvlig. Nog allt bestämd och vet vad hon vill, inte mer än rätt. Mitt lilla underbara barn!

Här hemma är vi i startgroparna för flytt! Längtar som in i. Får lov att flytta en månad tidigare, andra som tydligen ville in här med. Blir ingen dubbelhyra, de kan man vara lycklig över. Flyttar om ca. en månad. Får ny soffa om förhoppningsvis en månad. Har beställt en med dubbeldivan, behövs då verkligen med tanke på hur dessa soffor här hemma ser ut och med tanke på att man i den nya får plats ett par stycken och slipper skämmas! Perfekt helt enkelt.

Idag blir det bland annat en sväng till banken för insättning, måste betala den sista räkningen. Jag vet inte mer sen. Finns inte så mycket att göra, fullt upp med amning för den lille och ingen bil till på köpet. Nej det sker nog inte så mycket idag, blir förmodligen till att handla sen.

Tack för ännu en underbar natt!

//Souie Lou


RSS 2.0