Love in an elevator Livin' it up when I'm goin' down

Jaha så har dagen kommit till sitt slut sitter och glor på "Solsidan" eller vad det nu heter.. Alle och Malin har varit och besökt mig idag, var ju hur längesedan som helst. Ja det är verkligen helt sjukt vad tiden går. Fast det känns alltid som vanligt när man träffar Alle igen, precis som om man träffats varje dag i hundra år. Hoppas inte det dröjer allt för lång tid tills nästa gång! Ja så efter att ha druckit en hel del kaffe i denna dag så mår jag bra, fast något säger mig att jag inte kommer kunna sova så bra inatt, kommer ligga och tänka en massa som jag inte ska. Plugga mer matte pallar jag inte heller nu, kollar över att i morgonbitti istället.

Det ser ut som om det kommer bli en del vin imorgon, det känns både och. Morgondagen ser ut som såhär: Skola, hem, bolaget, förmodligen någon annan meningslös affär också, hem, börja mitt finlirande med flaskan, mm. Ja, så får det nog bli. Eller kanske något helt annast händer, vem fan vet egentligen. Blir så lätt uttråkad på att min ork till saker och ting just nu är på väldigt låg nivå, kanske har med att göra att jag inte tränat denna veckan på grund av min jäkla förkylning? Fast den är ju faktiskt påväg att bli mycket bättre, snart är jag som jag ska. Haha!

Nej nu blir jag lite trött på mig själv //Souie Lou

I had a dream that one day...

Mini, jag klarar inte allt, men jag försöker tills det går typ. Haha. Nej usch, nu är jag fortfarande sådär löjligt glad, fast det har jag rätten till att vara om man nu ens behöver en sådan där rätt till att känna olika slags känslor. Hur som helst kollade Miss Erika och Möllani på film med mig, eller jag med dem, nåväl. DEN VAR SKIIIITBRA! Äckligt jävla underbar så det är sjukt. Skräck var det också, första gången som jag faktiskt upplever att en skräckis är en skräckis. Skräckslagen hela jag! Jag till och med skrek till hej vilt vid ett tillfälle, de andra fick jag bita mig i läppen istället. Ja det var inte bara jag som skrek, MÖLLANI och och Miss Erika hon hoppade typ en meter upp i luften - och då har hon ändå sett denna filmen innan... Namnet på filmen är: "El orfanato", på svenska blir det "barnhemmet"  Bör kanske tilläggas att det är en spansk film och att inget annat amerikanskt jävla prduktionsbolag skulle kunna göra om denna bättre då den verkligen nått sin topp! Jag ska nog fan köpa denna filmen, eller iafall se den ett par gånger till framöver. Mohahahahaha!



Väntar på att en viss Miss ska höra av sig så det blir lite matte gjort. Eller så påbörjar jag att själv så att inte jag behöver sitta hela kvällen idag, det ska fetglömmas att jag ska. Never. (oooh, jag kan engelska också) Känns rätt bra ändå faktiskt, vet hur man gör grejen är bara att man ska få ut det rätt - då är det inga konstigheter bara jag vet vilket som är vilket. Usch! Imorgon gäller det, vinna eller försvinna. Nej, detta är inte så drastiskt, det andra är just nu slutfört och jag kan inte ens fatta det ännu. Är det en skämt så säg?

//Souie Lou

I'm so lucky lucky, I'm so lucky lucky...

Vilken jävla lycka. Ren och trogen. Ja, vad mer behövs? Haha. Jag vet egentligen inte vad som hände, men det hände. Man ska verkligen lyssna på sin magkänsla, det är oftast rätt. Mm. Nu återstår lördagen, den som lever får se. Vad händer nu sen då? Ja, helt ärligt så skiter jag i vilket för nu är jag så pass lycklig på grund utav att jag fixade tenta-jävlen så nu ah, det spelar ingen roll. Ingenting spelar längre någon roll. Nu kan jag fan göra precis exakt vad fan jag, när fan jag vill och ingen ska kunna ändra på det. Fast lite pengar i plånkan hade ju inte tagit skada, får ta och jobba på det också. Om bara allt annat också skulle vilja gå min väg i fortsättningen?

Nu får det ta och bli en seger tattoo!!!//Souie Lou

Every time I look in the mirror All these lines on my face getting clearer The past is gone It goes by, like dusk to dawn

Efter att ha sovit rätt gott inatt så känns det lite bättre i min sjuka. Det ska nog ge med sig kan jag få lov att meddela. Eller jag hoppas ju då verkligen det. En annan rolig överraskning var också intressant, fast den behåller jag för mig själv, haha. Jag drömde, jag drömde om Dig.

Blir räkning idag med, sen besök från ett par gamla dagbarn, sen så blir det ännu mer plugg.
I helgen så kan jag verkligen andas på riktigt, men då ska jag bara ta det lugnt och mysa med mig själv.
I min ensamhet. Eller något i den stilen, det blir bra vilket som. Eller så kommer hjärnan spela ett spratt och jag vet inte längre vad som händer. Allt är möjligt.

Ibland vet jag inte riktigt hur jag ska bete mig, jag vet inte hur jag ska känna, göra, eller tänka. Ibland känns det som om man tar vatten överhuvudet, ibland vet jag exakt vad jag vill. Jag vet inte längre något. Ibland blir jag bara så fruktansvärt jävla iriterrad så det är sjukt, bete er för fan!

//Souie Lou

Don't know where it goes or where it leads

Snorig.se Jajamensan. Mysigt värre. Öööh. Blir hemma nu i dessa dagar, plugga matten, bara ta det lugnt och försöka bli frisk från detta jäkla helvetet. Usch fy fan vad jag hatar att vara förklyld. Jag kommer överleva men vafan, hah. Hoppas att det inte blir sämre tills på lördag. SKa bli till att plugga en hel del matte snart det vill jag lova, eller inte matte - läkemedelsberäkning. Hah.

Sitter för övrigt och lyssnar på svensk pop, ja vad ska man säga. Brist på annat?
Mm. Vart hos farsan igår och fixade runt, det blev bra, allt blev bra. Fan vad jag blir förbannad på skrika gnälliga ungar. Otacksamma!!

Fansatanshelvetesjävlaidiotskit //Souie Lou

I woke up this morning had nothing to do I tried to call you but I couldn't get through

Efter att verkligen ha sovit ut nu och tagit igen en hel del sömn sedan jag vet inte när så mår jag bra. Inez är som vanligt inne på mitt rum och stökar runt, hittills har hon i för sig bara råkat dra ner en lampa, men det reder sig det med. Hah. Vem kan motstå en unge som kommer mot en med ett sådant leeden och säger "Får jag va hos dig?" Nej precis, typ ingen. Nu lyssnar vi på musik och halvdansar lite. Mm.

Blir av till farsan idag för städning, göra bröd och fixa middag. Jajamensan, sen ska jag se till och plugga en hel del matte med så att jag har det under kontroll. Så jag sätter mig in i det tills imorgon framförallt, sen gäller det på lördag. Och jag säger då det, om det inte slutar snöa snart så vetifan, usch jag kommer inte våga köra en meter då, fast i för sig så är det bara tisdag idag och tur är väl det. Skulle behöva ner och hälsa på mormor&Ingmar med, det var ett bra tag sedan nu och jag längtar! Får väl se hur veckan kommer se ut både med väder och hur mycket min hjärna kommer funka när det gäller matten, fast det ska nog gå bra, det ska det.

//Souie Lou


do we simply turn our heads and look the other way

För att resumera helgen så efter skrivandet av tenta i lördags och efter att jag suttit och vinat i min ensamhet så ja då blev det som det var tänkt, till Loch Ness. Fler folk än i kyrkan, nej men det var faktiskt en del folk. Mest otippat folk men och andra sidan, vad fan brydde jag mig om det? Hah. Nej men usch. Jobbigt läge.
Igår så ja blev de ju till att sova lite, sen till farsan, sen till en annan ort. Det var mycket trevligt. Idag har jag för det mesta sovit, vilat. Fan jag ska fortsätta med det, behöver det just nu. Kanske jag kan vakna upp tidigt imorgon, eller jag ska upp tidigt imorgon, blir gymmet. Som jag har längtat nu. Börja plugga matte idag? Ja, för ens egen skull så, för att vara lite insatt tills imorgon. Det ska gå bra denna gången. Fast plugga matte ikväll känns inte riktigt som om det är min grej idag. Äntligen en helt ledig dag där jag kan få lov att vila som jag vill. Fan, när var det sist egentligen? Ibland tär det på mig. Det var helt sjukt ute egentligen, lite väl mycket drickande för min del, men och andra sidan nu ska jag ändå inte visa mig ute på ett bra tag så det får väl jämna ut att.

På vandring genom stan såg jag att apoteket hade bytt namn, jajamensan. Det som man faktiskt trodde skulle få förbli kvar och inte förändras precis som allt annat gör. "Kronans Droghandel sedan ----" Mm, mycket lustigt. Hoppas denna logga passar bättre och att det drar fler folk och inte fel folk. Nämen usch da, öööööh!!!

Jag förstår verkligen inte detta med facebook, varför lägger folk till en när de inte ens vet vem man är, eller jag vet iafall inte vilka de är. Nej, då kan de få lov att vänta, fast på vad vet jag inte. Usch snart nedläggning av den för gott.

Jagsomnästanhadeglömt
blevpåmind
 //Souie Lou


But higher they fly The harder they fall I've been waiting for this moment to come I've played all my cards

Bara för att denna är helt underbart sjukt jävla bra!!! Eller vad säger du MINI?


//Souie Lou

Like Ice In The Sun Already Gone

Nu sitter jag och dricker lite viiiin. Var borta hos farsan en sväng och där bjöds det på grogg så det slog runt i knoppen på mig. Nu är jag hemma och har fixat till mig - så gott det går. Har äntligen hittat låten jag letat efter ett tag nu...



Jag tycker den har ett litet goodigt gung.

//Souie Lou

All I wanna do’s put a smile back there on your face Just forget about the blues Cuz we need you here to shake up the place

Fan säger jag bara, måtte denna magkänsla vara bra. Sann, eller också helt överträffad. Ja, jag hoppas så innerligt att jag äntligen satte den. Kanske, kanske inte? Ja, det återstår att se om tre veckor. Humöret just nu är rätt bra, känner mig lättad fast ändå skall man inte "Ropa hej förrens man kommit över ån" Ja, jag vet inte Möllani, någonstans var det jag hörde det fast jag kan inte komma ihåg ifrån vad...

Snökaos i morse, var inte ens säkert att vi skulle kunna ta oss till K-stad, det gick. Skönt var väl det. Det blir inget ut och köra nu i helgen och inte så mycket i veckan heller antar jag. Fasen vad längesedan det var jag körde bil nu, mm. Fan vad härligt det blir till våren, då jäkla. Hah. Sen ska jag tigga till mig och få lov att köra lite raggabil med, fast i för sig skulle ju inte förvåna mig om jag skulle köra sönder den och då vill jag inte stå för skulden. Hah. Höga tankar om mig själv? Mm, verkar inte bättre.

Nej fan vilken lättnad, skulle egentligen jobba imorgon med fast nu skulle jag inte det så det är på både gott och ont, nu får jag ju faktiskt se till att det blir något utav denna kvällen så en sväng till Lochen lär det nog bli eftersom Möllani och Robban ska spela ikväll...

Kan ju bara säga GRATTIS till folk som faktiskt har biljett till Compagniet ikväll.
Rock loss era jävla idioter! (Inte alls avundsjuk...) //Souie Lou

Walk this way, talk this way just gimme a kiss like this!



I brist på annat får denna tala för sig själv. Rätt bra är hon iafall, inte lyssnat allt för mycket på henna men ja. De jag hör är inte helt fel. Dagen idag är full, full av massa plugg och jag hoppas det ger resultat också...

Förresten skall ju Aerosmith till Rocken också, jag menar det är ju hur bra som helst. Fast jag hoppas inte jag ska behöva stå där lipandes en gång till. Fast det var vackert!
Help me ! //Souie Lou

I see you winding and grinding up on that pole, I know you see me lookin' at you and you already know

Alla mina bilder har tagit slut nu, så därav lägger jag upp sådant här istället. Ja vad ska man tro om detta då? Ja antagligen har det inte hänt för mycket i mitt liv på den senaste tiden som har varit något att faktiskt minnas, dokumentera... Kalla det vad fan man vill.

Nervositeten har verkligen kommit för att stanna. Fast jag försöker få den att inte påverka mig ahhhh! Det jag gjort idag har enbart varit att plugga. Ja i för sig, passade barnen en stund och sådär men annars har de fasen bara vart plugg i denna dag, känner mig yr i skallen nu. Hm.
Imorgon ska jag och en viss person förhöra varandra så att det skulle vara verkligen en ren katasrof om det skulle vara så att man inte kan ett skit. Då kan jag lika väl hoppa i åa. Hm. Jaa, fy fan vad jag ser fram emot att verkligen sätta denna jävlen nu! NU FÅR DET VARA NOG!!

Varför känns det som om jag inte kan något fastän att jag har pluggat i typ fyra veckor?
JÄVLA SKIIIT! Imorgon skall jag läsa reproduktionen, dessa jävla organdelar kan jag inte lära mig utantill på medicinsk benämning då, jag kan inte ens uttala dem, hur fan ska jag då kunna stava till dem? Alltid kommer det något om det. ÖÖÖÖH! De två återstående dagarna skall jag bara repetera hela jäkla tiden, frågorna, frågorna, frågorna... Ja, sen ska jag repetera haha cellen, ns och endo. Det är ju helt sinnessjukt, hur skall jag hinna???
Det är nog lika bra att jag sätter igång och börjar läsa matspjälkningen igen så den sitter någerlunda där den ska.
 
I helgen förtjänar jag vad som helst. Jag förmodar att de inte kommer bli lugnt, jag behöver rasta av mig. Dampa loss lite fint, Shaka asset, sjunga med min underbart ljuvliga röst. Eller kalla det skrika om det passar bättre. Snacka ihjäl folk. Känna pulsen stiga, allt snurrar, känna tyngden från min axlar släppa och känna en annan tyngd - alkoholen genom mina ådror... Vafan säger man ådror för? Neej, genom mina underbara blodkärl! Nej jag antar för mig själv lite smått sådär att det kommer bli en helt okej tillställning. Det sägs ju att man inte ska ha för höga förväntningar och ja, enligt mig är ju inte staden den roligaste så kanske jag helt enkelt låser in mig på mitt rum (som dessutom saknar nyckel) och tömmer en flaska, röker lite cigg och somnar i mitt eget fördärv. Det är ta mig fan vilket som, tilltalar mig precis lika mycket. //Souie Lou


Well it burned like a ball on fire When the rebel took a little child bride To tease yeah I know how to please you yeah

Det går frammat, det är allt jag har att säga. Hoppas jag kan få lov att leva lite!! Snart. ÅHH Billy Idol till Rocken?? Asså det är lite sjukt, sjukt jävla underbart bra!!! Jag vet inte hur många gånger jag har dansat röven av mig till hans musik på Compan. Hah. Ja än är det inte över. Helt ljuvligt! Kanon! Finner inga ord, sen ska ju Guns N' Roses också dit och givetvis mitt favoritband W.A.S.P - ja jag blir ju helt såld på detta nu. Nu är längtan stor efter att bara få lov att vara... Drömmer givetvis om svincampet också haha.



Sådär ja, då var sommarjobbet spikat också! //Souie Lou

Now and then when I see her face She takes me away to that special place And if I'd stare too long I'd probably break down and cry

Helgen har gått snabbt (som alltid), fredagen minns jag knappt, den försvann lika fort som den kom. Tillbringade nog en hel del med att plugga i vart fall som helst. Och så en trevligt telefonsamtal, de minns jag. Lördagen började med plugg sen kom Mini och vi mös hela långa dagen långt in på natten. Kollade film, snckade om allt och inget och ah, ljuvligt! Idag har jag pluggat en hel del och så vart hos farsan, nu sitter jag här och ja, ska snart fortsätta plugga klart de sista, så jag inte ligger efter i min schematid. Mm.

Fan jag börjar bli duktigt nervös nu igen. Fan jag ska sätta den, hur svårt skall det kunna vara? Nu får de lov att vara min tur, så enkelt är det. Annars blir jag duktigt ledsen, det är en sak som är säker. Så mycket tid man lägger ner på något, nu ska jag verkligen kamma hem priset! 1: pris till mig! Nervöst sammanbrott som resulterar i gråt? Utbrott? Raseri? Det känns så, de kryper närmre och närmre, jag känner de, snart släpper jag på allt.

Ja, veckan är kanske som förstått fullspäckad? Mm, nåväl det är den. Planerad näst intill i minsta lilla detalj.
Något spontant kan jag visst godta, mm. Plugg, plugg, plugg. Dagen imorgon börjar klockan 7 på gymmet.
Det är nice det.

//Souie Lou

Just tryin' to kill the pain

Nu har jag hållt på och plugga i x antal timmar. Känns bra, fast det är mycket kvar. Fast ändå en bit på vägen...
Verkar som det är mer eller mindre lite kaos ute, snökaos vad vet jag. Något sådant verkar komma in och kunna sabba min helg? Nej inte, jag kan stanna inne om det så skall vara.
Känner för något gott ikväll, något riktigt onyttigt, fast samtidigt nej nej nej!

Fan vad jag avskyr när folk lägger ut bilder på mig på fejjan. Jag verkligen hatar det! Jag själv väljer att inte lägga ut bilder på mig, antagligen för en orsak. JA! Att jag inte vill. Sen kan man ju inte plocka bort dem heller och det är ju himla bra. Nej, anmäla men de går ju inte anmäla på grund utav att det inte finns någon acceptabel (Stavas det så, heter det så?) orsak!!! Nu jäkla ska jag se till och få lite rättvisa.

Undra vart allt tog vägen? //Souie Lou

Can you keep them in the dark for life Can you hide them from the waiting world



Vart på gymmet imorse, jag säger då det. Vissa människor ja, har de verklligen där och göra? Haha. Höll på och börja asflabba då jag lyssnade på två som samtalade med varandra. Jaaa. Sicka problem. Nu sitter jag och fördriver en jäkla massa tid som jag skulle behövt till annat, det tar emot. Det gör verkligen det. Fast, jag har ett mål som jag måste lyckas med i denna dag annars blir det svårt. Så dit i boken skall jag nå på ett eller annat vis annars får jag inte sova! Inte bra, jag måste ändå ha någon pli på mig själv. Vet inte alls hur något kommer bli idag, jo massa plugg men sen då? Jaaahaaaaap!

Miss L åkte till Sthlm (Önskar henne verkligen en underbart trevlig helg) och missade maila mig om de viktiga frågorna. Illa! Hah. Jag tror jag överlever, har ju själv en hel del och plugga på om jag bara vill... Nae, jag börjar må dåligt över detta nu. Mm. Nervositet.se

Miss A var här igår och ja, det är alltid lika härligt med denna kvinnan. Hah!
Ja, det blev en jäkla massa snack om både sådant som vi hade att göra med och sådant vi inte ska lägga oss i överhuvudtaget.
Så är det alltid med allt. Haha. Roande var det!


Morsan gjorde en rehjält bra diss, fan vad lyckat. Jag hatar verkligen henne, hon är äcklig. (Ja inte min moder då utan en annan patetisk jävla människa som jag inte vill ha något med att göra...)

Idag kommer MINI//Souie Lou

Sweet music from heaven fill the air Day dreamin' with you on my mind...

Idag är det inte mycket som har blivit gjort. För det mesta bara varit hemma och tagit det lugnt. Inte tränat något heller, känns lite konstigt. Imorgon blir det ett nytt ryck till gymmet. Det är en sak som är säkert!
Väntar in Miss A för tillfället. Orkar inte plugga än. Jag ska, kör ett race senare ikväll.
Tro fan det, det måste jag. JAG SKA, JAG SKA, JAG MÅSTE LYCKAS NU!!!
Fan asså. Uuuh, kunde man inte haft en vecka till på sig eller åtminstonde kunde jag inte börjat en vecka tidigare?
ÖÖööh. Mm. Det skrämmer mig en aning!

Saker och ting som händer gör det inte bättre precis. Fast ska inte skylla på det.

Mini kommer imorgon, innan dess ska jag ha gymmat, pluggat och tänkt ut en plan?
Naaae, iafall de två första. Hah!

Fan vad jag känner för att skaffa mig mitt eget... //Souie Lou

Old MacDonald had a farm, Ee i ee i oh!



Bara för att det är lilla Nadja.

Save your happiness for tomorrow And today we'll drown in your tears A drop of your blood tastes like wine today


Haha.

Inte blivit så mycket plugg idag som jag hade önskat, men även jag kan väl ha en dålig dag.
Även om jag sitter med öronproppar i mitt rum hör jag helvetet braka loss utanför. De är sjukt.
För dessa öronproppar är riktiga, sådana som verkligen täpper till mot allt. Dock inte detta!
Är de konstigt att man blir frustrerad som man int vet vart man ska ta sig hän?

Snart blir det halv åtta hos mig. Alltid lika givande. Igår missade jag det.
Ja, just det. Jag var barnvakt igår, blev bara i två timmar så de vart lagom.
Sen fick jag mig en promenad i ett bostadsområde jag inte vart och vadrat i sedan jag var väldigt liten.
Kändes konstigt, det gick så snabbt att komma hem. Kanske för snabbt?

Imorgon blir det nog dubbelträff.
Först Miss I på förmiddagen/lunch därvid.
Eftermiddagen ska jag nog ge Miss A en del av.
Hon förtjänar det och jag behöver det!
Haha.
Sen ska jag plugga med ett leende på mina läppar!!

Nej fan säger jag bara, nu är det hög tid. Efter jag gjort min tenta ska jag verkligen ta tag i och se till och fixa min tatuering. Så det sa!! Jag har väntat länge nog nu på att se till att fixa den. Ja, alltså att jag inte har tagit mig tid att fixa till den, men nu ska det banne mig ske. Jag kan knappt bärga mig.

I mitt huvud fumlar tankarna vilt. //Souie Lou





I'm not sure I'm glad you're here It looks like you're getting wet somewhere...

MorgonpiggaSofie? Ja, det verkar inte bättre än så. Vaknar runt halvsju hela tiden nu, fast idag hade det vart skönt att sova vidare, men icke. Blev en skön sväng till gymmet istället. Så vart det med det. Nu sitter jag här hemma har käkat frukost och allt så det blir till att plugga. Jag hoppas verkligen att detta pluggandet ger resultat nu, för om det inte gör det så vill jag inte ens tänka på hur mycket jävla tid jag egentligen har lagt ner på denna tentajävel. Det är sjukt! Det är riktigt sjukt mycket tid. Äckligt!! (Möllani, jag vet du inte gillar det ordet men du kommer få dras med det tills du dör, sen ska jag återuppliva det i ditt minne, mohahaha)

Blir till att reda ut de sista frågorna idag med tillsammans med en viss Miss L. Ja måtte detta gå vägen.
Imorgon blir det att umgås med the real girls. Behövs, inte träffat den ena på jäkligt länge. Det är tragiskt!
  

Det känns bra men konstigt på något vis.
Jag gillar läget.
Fast det kunde vart bättre.
Det kan det i för sig alltid.
Denna gången kunde det bli bättre än något annat.
Jag tror på det.


Jag vill och jag ska skaffa mig en kamera, en kamera med karaktär... Haha//Souie Lou

If I'm grooving old I'll take my time

Yoga i morse, jobbigt värre. Pluggat sen en del, faktiskt. BRA! Håller på och tvättar det gör jag också, måste göras och denna gång, min gång. Jupp. Annars sitter jag mest nu och funderar på hur jag ska få ihop detta pluggande till riktigt effektivt pluggande, har nog ingen lösning utan det gäller att prova sig fram.

Har nästan glömt bort att jag ska vara lite barnvakt idag med, ja hoppas det inte blir allt för länge.
Ikväll blir det nog tv-tittande och så innan dess mer plugg såklart!

 
Hah, i brist på annat kan man lägga upp sådana här bilder. Inte alla som fattar vilken betydelse de egentligen har. Dock är det inte speciellt länge kvar, det vill jag lova. Hoppas det blir till att jobba (jag vill veta snart!!!) Hade vart roligt för omväxlingsskull och eftersom jag inte har mycket annat för mig just då...

Öööööööh, det blir tydligen sent idag ändå. Fan vad drygt!

Ge mig inte mer snö just nu tack //Souie Lou

I am what I am I am my own special creation So come take a look Give me the hook Or the ovation It's my world

Blev så trött innan så jag var tvungen att vila en stund efter maten, haha. Satt och pluggade och kände hur huvudvärken kom. Nåväl, så är det med att. Har en liten paus i mitt pluggande nu.

Verkar som om det blir till Ryd på torsdag, trevligt. Var ett tag sedan sist. Träffa min underbara Miss Isabelle. Verkar som om hela denna veckan ska bestå utav sådant, träffa vänner hit och dit. Det gillar jag. Ska för övrigt även vara lite barnvakt imorgon kväll. Var ett bra tag sedan sist så det ska bli mysigt.

Ja Mini, det låter riktigt bra det.
Så gör vi eller något i den stilen.
Wohoo, haha.

Veckan ska bestå utav plugg.
Finns ingen återvändo.
Känner att det är nära inpå.
Antagligen även därför som jag drabbas utav stresshuvudvärk?
Jag tror det, känner igen det.
Plugg hela veckan ut, det är nu det gäller.
Det känns som om det kan gå bra och att det faktiskt är min tur nu!
Annars ska jag försöka ner till mormor&Ingmar, kanske imorgon eller kanske på fredag?
Ja det återstår att se hur jag väl gör. Ja, jajajajaja. Helgen ska också pluggas i men jag och Mini ska på utflykt. Hah.

Jag vill att det ska bli crazy om ett par veckor. //Souie Lou

I've got my rock'n'roll in your fucking face Your fucking face, you're so sweet and I can't breathe now, you're coming closer So much closer...

Jag har poängterat att Mini kommer hem på fredag. Kul. Får ta och hitta på något utöver det vanliga, kanske en utflykt om vädret tillåter? Inte helt fel. Saknar dig Mini så det är sjukt, för fan flytta hit! NU! NU! NU!



Nu blir det snart plugg. Som alltid. Ja, det är dessa tider nu igen. Dags att förbereda sig helt enkelt. Inte alltid så enkelt. Dagen min började påvägen mot gymmet, då kände jag att jag vaknade till och det är skönt. Väl därifrån kände jag kylan mot mig, det är kallt ute idag. Fast ändå inte. Nu sitter jag här och ska starta min pluggdag på ett par timmar. Låter inte det helt underbart?

Det är så fruktansvärt mycket jag vill i mitt liv och det är med en stor besvikelse när jag nu väl insett att jag aldrig kommer lyckas åstadkomma allt jag vill med mig själv. Jag får ta en del i taget. Hoppas på så mycket som möjligt. I hopp om att kunna förverkliga. Kanske det inte bli något alls men det kan bli bra ändå. Kanske jag ändrar mig och får en ny ide, en ny snilleblixt? Kanske jag ändå inte fullt ut vet exakt vad jag vill och det känns bra ändå. Det känns skönt att inte allt behöver vara förbestämmt fastän att jag har vissa stolpar uppstaplade på led, en efter en, i väntan på att få bockas av... ÖÖÖÖÖHHHHAHGAHVJGHJVJF! (Frustration)

Aino är en sällsynt lite stjärna. Jag ser henne inte allt för ofta numer.

Berätta hur du gör //Souie Lou

All dried up and tied up forever All fucked up and dead to the world...

Vart hos farsan idag och tillbringat en hel del tid. Trevligt, är inte ofta nu för tiden.
Har inte blivit allt för mycket plugg idag men ändå lite, ska läsa lite till innan jag går och lägger mig, vilket blir nu snart. Dagen har väl vart rätt seg fast ändå gått rätt snabbt. Tycker i för sig inte om söndagar fastän att jag inte har allt för mycket annat för mig om dagarna, det bara är så, det kvarstår. 

Nu är allt sådär nere på noll igen. //Souie Lou

For a smile they can share the night It goes on and on and on and on...

Vad finns det egentligen att säga? Jo, jag har försökt vänja mig av vid mitt missbruk. Av lipsyl... Det funkar, fast mina läppar har ju varit de narigaste jag någonsin skådat live. Det börjar ta sig nu, de börja bli "normala" igen. Hah. Kände att de är fan droppen när man knappt inte kan göra något utan mitt älskade cerat. Nåväl, snart är det över. Snart kan även jag använda det när det väl verkligen behövs.

Souie Lou & Mini
090320 - VÅR, första grillningen förra året... Första grillningen i år har redan vart.

Sitter och lyssnar på Lars Winnerbäck, det är helt sjukt hur mycket musik kan göra. Hur mycket känslor och ja stämmning överhuvudtgate det kan ge. Jag längtar tills våren kommer. Fast ändå gillar jag att leva i nuet. Våren skulle ju inte komma förrens om 2 månader eller så, eller var det kanske 3... Och detta tyckte folk var länge till och att våren kom sen. Egentligen är det väl inte det? Jag menar, det är februari nu det är klart som fan att de ska vara vinter nu. Mer glädje åt folket när våren kommer, om de ens kommer bli nöjda då...

Såg på hästmannen tidigare idag, den gick på tv. Fan vad underbart säger jag bara. Synd att man inte levde förr.

Jag har tänk glömma bort dig på alla sätt //Souie Lou

It burns, it rips, it hurts

Såg melodifestivalen nu ikväll faktiskt. Ja vad mer skall jag säga? Tänker inte klaga så som alla andra nötter gör. Hm. Vad återstår mer av kvällen? Det blir nog lite paradise hotel XL, kul för mig som inte ens ha följt det.  Bara någon gång ibland. Möjligtvis brist på annat? Jag tror på det, skarpt. Det känns tomt. Öde.

Ibland undrar jag hur det skulle kännas att faktiskt köra på någon.
Någon annan som kan få sådan ryck när man sitter där bakom ratten?
Hah, nej usch det lät kanske värre än vad det var menat fast samtidigt är det rätt illa.


Jag gillar inte denna dagen helt och hållet.
Den har vart lång.
Steg upp tidigt, pluggade och vad hände sen?
Lagade mat, käkade, vad nu då?
Inget. Inget, inget, inget.
Jag vill heller inget göra så det spelar inte allt för stor roll, det gillar jag.

//Souie Lou

I close my eyes for a second And meet a fragile soul I scream to hide that I'm lonely The echo calls my name...

Så vart det lördag, hemskt vad dagarna bara springer iväg. Inte bra i dessa tider. Nåväl, jag är pigg har hållit på och plugga sedan 10 så nu har jag en liten 10 minuters paus. Känns bra, tror jag kan lämna kapitlet med stolthet nu. (Ska inte säga för mycket) Måste fråga en viss person om en sak så jag verkligen kan fatta mig på det, för det stör mig verkligen att inte riktigt veta vad som är rätt om det. Det blir plugg till klockan fyra idag för min del, sen ut och gå en sväng eller yoga nu måste jag röra på fläset i denna dag. Hah. Nej men, igår blev det inget och idag är ett måste! Får inte vara "trött" längre.

Annars i denna dag hoppas jag den kommer bjuda på något bra.
Man kan aldrig vara riktigt säker, men man kan alltid hoppas på det bästa.
Blir lugnt, detta innebär inget partaj för min del. Lugnast så. Bäst så.
Det blir en skön lördag. Bara klockan blir fyra och jag kan känna att jag lärt mig något så kommer mitt liv vara på topp. Tillsvidare.
Adios.

//Souie Lou

Ah, ah, We come from the land of the ice and snow, From the midnight sun where the hot springs blow. The hammer of the gods will drive our ships to new lands, To fight the horde, singing and crying: Valhalla, I am coming!

Ooooooh. Jag blev riktigt glad när jag faktiskt insåg att jag fattade något. Hah. Jaa, pluggat nu sen jag sist skrev och det kändes skitbra. (det är inte så lång stund egentligen) Jag fattade ju mig faktiskt på det och jag kunde därmed svara på just de frågorna om det. Hah. Fan vad jag låter förvånad, förvånad över att jag lyckats åstadkomma något. Ja, eller också är jag bara jäkligt glad att det äntligen griper sig tag om hjärncellerna!

 Var ju bara tvungen att ta kort medan jag än så länge var rätt så lycklig. Eller är lycklig rätt ord? Jag kan inte helt beskriva. Det kändes bra och framförallt skönt.

VÄRLDENS GREJ !! HALLÅ, HALLÅ! Hah. Tönt. Jag.

//Souie Lou

You can't see the forest for the trees You can't smell your own shit on your knees

Upp kom jag, iväg kom jag, hem kom  jag och nu då?
Blev en sväng till kristianstad idag, lite shopping. Eller jag shoppade inte, de fanns det andra som behövde göra.
Nej blev kinan så nu är jag äckligt mätt fastän att de var för typ två timmar sen vi käkade om inte ens mer. Nåväl, de blir bra. Var inne på second hand i Bromölla med, de är alltid lika kul att ranta runt där, fyndade mig en riktig trevligt typ tjocktröja/överjacka. Ja, man kan ha den till vad som fast den sticks lite, måste ha något under. Påminner lite om en pundarjacka, ja min lilla tanke om de då. Haha. Fan vad illa de lät. Hm. Hittade även en bok "mina drömmars stad" Ja, den kan jag inte glömma. Mm, så nu är den min för bara 5kr, de gillar jag.

Allt annat är förgäves. Jag måste sätta igång och plugga ordentligt nu, nu ska fan jag kunna tänka!!

//Souie Lou

Everything's a mess But my mind is pure and clean I can only guess Have they brainwashed, programmed me?

Var på gymmet i morse, skönt att komma upp i tid.
Annars idag blir det: Plugg! Plugg på alla dess vis. Har ingen vidare lust för det, men det är bara till att gå vidare och plåga sig igenom det. Blir bra tillslut!

Pratade med Lisa igår (via datorn) ahh, fan vad underbart, men snart ska de hem. Att ha praktik utomlands är verkligen något som jag säkert kommer ångra att jag aldrig valde att ha. Fast samtidigt missar man så mycket här hemma som man skulle vilja lära sig. Fast den otroliga upplevelse och läran om sig själv lär vara mer än något annat. Jag är avundsjuk. Ska ta ett kort på "vinterlandet" Sverige idag, så de får se hur mycket snö det är här hemma. Om jag får till någon bra bild då förståss. Haha. Annars kan de få fortsätta undra.

Nu fick jag ont i huvud igen, ibland undrar jag om det är för att jag är stressad igen eller om det är för att jag dricker för lite eller om det är för att de är så förbannat stökigt här hemma och jag inte kan koncentrera mig i detta oväsen...


Nu längtar jag till lite vårgrillning!

//Souie Lou


Tonight's the night we planned to run away together

Har bara blivit en massa plugg idag, inte orkat röra mig mycket, ONT ONT ONT! Kom och hjälp mig och dö. Nej men ah, ska väl snart lägga mig är helt slut i huvudet och sen blir det en tuff dag imorgon med, förmodligen.
Först gymmet på morgonen och sen sammanställning. Jajamensan! Ja, jag ska sluta gnälla.

Blev ingen yoga i morse och det blir definitivt ingen nu ikväll. Fan att detta ska ta musten ur en helt totalt. Suttit och skrivit ca 36 sidor nu på dessa dagar och ändå inte helt klar. Fast de är svar jag inte fattar mig på att finna i den jäkla boken. Ibland undrar jag om de inte gör frågorna så pass komplicerade så att svaret faktiskt inte finns att finna. Nej usch. Klag klag klag.

Vissa folk slipper kämpa och jobba för att få saker, de får allt serverat ändå...
//Souie Lou


There's a freeway running through the yard

Denna natt har inte vart att leka med. Fy i helvete vad ont jag har haft, aldrig i hela mitt liv att jag kännt det på de viset förrut. Det var en hemsk upplevelse. Fick till och med proppa i mig jävla treo för att jag hade sådan smärta! Vaknade kl 3 och kunde inte somna om förrens efter 05.15... SJUKT! Hoppas jag ska klara mig inatt.

Ska ta och se till och bli klar med alla dessa jäkla frågor nu, är så trött på det så jag vill spy och det är fruktansvärt tråkigt att hålla på och skriva hit och dit hela tiden. Öhhh! Fast det kommer bli bra, det kommer ge resultat!

Snöat mycket under natten har jag fattat det som, allt var i princip begravt på nytt. Det väntas mer snö.

Lyssnar på John Mayer just nu, intressant.

//Souie Lou


I died in my dreams What's that supposed to mean? Got lost in the fire I died in my dreams Reaching out for your hand My fatal desire...

Sitter och tuggar på ett tuggummi som inte alls är gott längre fast jag har bara tuggat i si sådär 2-3 minuter, är inte det rätt dåligt? Asch, jag har viktigare saker att diskutera med mig själv. Nu plockade jag ut det.

Innan var Möllani och Erika här inne och joinade lite, vi skrattade åt folk på facebook eller inte folk, kanske en person. Haha, det är så jäkla roligt. Ja, sen kom tanken om liten fotografering. Väldigt vackra bilder blev det...


                                                       
                                                              
     

Ja, lite roligt skall man väl också ha fastän att det är pluggedag. Har i för sig inte kommit så mycket längre utan jag har nu fått i ordning det skriftliga på datorn, så nu är det dags att börja om igen, först leta upp och skriva ner svaren, in med frågorna på datorn och så svaren därtill så har man ett ordentligt plugghäfte sen. Dock blir det nog till att göra om det lite och försöka göra det hela till en tenta OCKSÅ, det får bli dubbeltupp, jag är hagalen (heter det verkligen så?)

Nu är det snökaos, storm, kalla det vad man vill. Skönt att veta att jag inte ska behöva gå ut mer idag.
Nej nu blir det plugg och sen blir det säkert lite tv-tittande på det.

//Souie Lou


If you never try you'll never know

Gymmet i morse gick fint. Jobbigt, behövligt och samtidigt härligt. That's it! Precis käkat lite lunch så snart blir det dax för plugg, plugg-dag idag. Jaaa eller hur. Halva dagen har redan gått. Datorn fixade jag och morsan nu igen, till den 30 April, ja då får jag problem igen. Skönt att veta såhär i förväg.

Känner mig rätt positiv efter allt annat tragiskt trubbel som har verkat orsaka kaos i min hjärna. Det känns.
Det kan bara bli bättre och jag får tar det för vad det är.


Ja Miss Lloyd, jag skall påminna dig att du inte ska festa förrens på väldigt länge. Haha. Då är vi två. Eller väldigt och väldigt, lite ska väl firandet bli att jag skrivit igen fast jag har en veckan efter också, det är en annan historia, - det tar jag en annan gång.

Ett gråtande barn. (Inte gråtande) Ett pylande barn. Brist på sömn. Ett trött barn. Ett sovande barn.

Är detta en vändpunkt? Eller enbart humörsvängningar?  //Souie Lou




I'm sorry for not being myself

Jag känner mig helt utslagen. Matt, tråkig och grå. Uttråkad. Ängslig. Orolig.
Arg. Ledsen. Besviken. Flyktig. Oh en massa därtill.


//Souie Lou

Somewhere over the rainbow Way up high

 Jag saknar verkligen mysfestandet på balkongen.  Haha, stipped.  Mysigt skall man ha när man letar kön. (Eller tjön)

  Älskade tid.

 Haha!  Galet!

 Underbar afton!  Pinsam bild!

 Hur har jag sett ut egentligen.  Mickan! Mm Midsommar 06.

 Vackert folk!  

 Hah, ibland undrar jag vad folk har för problem.  
 Fylla!  Möllani!  Morsan!  Längtar!

 HAH!  Läckert.


 Myspys.
 Lyckligast på akuten...  Värsta polisen va.  

   Mösspåtagning.

 Sanne & Aino.  

 OMG!  Dampungarna!  Fy fan!

 Detta gör jag bara för att jävlas. HAH!

 In action!  

  hah.  Blackie Lawless.

//Souie Lou






Go lightly from the ledge, babe Go lightly on the ground I'm not the one you want, babe I'll only let you down

Bara jag får ordning på en del av begreppen så kan det blir bra. Bara jag vet hur jag ska kunna göra för att förverkliga. Jag måste lära mig skriva ett personligt brev och ett CV, för det är tydligen det som krävs för att kunna få ett jobb, det gäller inte att gå på magkänsla - ställ dig i ledet! Livet här just nu känns inte meningsfullt, jag ska se till att sätta denna nu om exakt 20 dagar. Om jag gör det, kan jag känna friheten under mig. Om inte, får jag dras med den ännu en gång, hur mycket ska man orka? Hur många smällar ska man ta? Jag har en plan, satt och kollade en massa igår på internet, hittade en massa bra och en massa skit. Att försöka är inte längre ett tillval, det är inte längre något som existerar. Att lyckas däremot är något som väger tungt. Denna gången är det, nu eller aldrig. När bär det av?

Gamla Sofie med en massa planer och drömmar börjar sakta göra sig påmind ingen, jag gillar det. Fast det betyder också att det kommer levas farligt och det är mindre lyckosamt. Drömmar, vafan tog alla dem vägen. Blev en efter en slukade av något som jag trodde jag hade skapat? Det tåls att tänkas på, vill jag verkligen det här så pass mycket att jag inte ska ha något liv framöver? Det känns som om mitt liv har kommit tillbaka under denna vecka som gick eller hur länge har jag egentligen varit ledig nu? Dagarna går inte längre att räkna, jag minns inte. Det finns fortfarande så mycket kvar. Det känns på något vis som om man har varit begravd i 2 år, sommaren som var minns jag faktiskt knappt. Den bestod ju ta mig fan enbart utav jobb. Hur ska det bli denna sommaren?

Förresten så är det sant att alla går och är gravida nu eller föder barn som på löpande band. Många i ens egna ålder och många som man känner till. Det är helt sjukt, men jag ger mig fan på att det har med sveriges läge att göra, att arbetslösheten är som den är. Då tänker nog folk: Ååh nu ska jag ändå gå hemma och drälla så varför inte skaffa en unge medans vi ändå har tid till det? Nej fy på er. En unge ska inte skaffas bara för att man ska ha ett barn, en unge ska skaffas för att det är efterlängtat. Nog snackat om massa barn hit och dit, jag är då inte gravid!

Nu känner jag att det är dags att göra en ny efterlängtad tatuering.
Det nya. Förändring.

//Souie Lou

I'm in love with your brother What's his name? I thought I'd come by to see him again And when you two danced Oh, what a dance.

Vaknade för en stund sedan, tog mer sovmorgon än vad jag egentligen hade tid med. Känns som hela jag skulle ha god lust till att gå i ide. Hade vart så skönt. Nej nu ska jag se till och få ordning på dessa papper med dessa jäkla svar. Vet inte om Miss Lloyd fattade att jag ville skjuta upp att till imorgon, det återstår att se. Känner att jag inte alls kommit så långt som jag skulle ha gjort och det kommer ta tid.

Sättet jag först vaknade på idag var inte det bästa. Jag blev riktigt jävla förbannad. Om nu folk vill sprida något så lyckas det ju väldigt bra. Jag går inte ens på Harrys så att jag skulle kunna sprida rykten där vore helt jäkla sinnessjukt, att jag sedan skulle säga sådana saker känns inte okej. Undrar vart det gick snett ifrån början och vem som egentligen sprider rykten, om ja i princip SIG SJÄLV! Nae, jag vet inte vad man ska tro eller inte tro, tycker bara att fantasin borde vara en aning bättre om man nu ändå ska hålla på och dilla så kan man lika väl göra det riktigt ordentligt. Det där har vi två varit igenom en gång tidigare fast då handlade om en helt annan sak, men det innefattade även ljug denna gången... Eller antagande, tolkning... Man kan kalla det vad man vill... Tänker inte kommentera det mer!

Det snöar ute, gjorde det igår med och dagen innan dess. Skall det aldrig sluta? Om jag bara hade haft tillräckligt med värme skulle jag gått ut och tagit död på en del av snön, eftersom jag faktiskt fryser så skulle det inte funka lika bra för min del.


Det är ju skönt att det finns någon som gör det. Jag funderar verkligen på att ta en ny frälsning på SRF-10. Det kunde ju visat sig kanske vara bra. Det gick ju bra sist. Eller? Egentligen skulle vi ha bett för någon annan men eftersom jag sedan var så självisk tyckte jag vi kunde be för mig. De sägs ju att man ska tänka mer på sig själv, jag försökte, fast det var väl inte överdrivet positivt, men det var vackert.

Mini, du vet att du åker hem en jävligt dum helg va? Jag har ju snart tenta så då blir det inget ös. Vilket jag annars hade sett fram emot, faktiskt!

//Souie Lou

RSS 2.0