Could I have been anyone other than me?

Livet är gott, allting är gott. Helgen blev något utav ett fylleslag, men de vart kul hah. Annars har de vart skola idag och de känns bra, fastän att jag gärna hade tyckt att man istället för 2 timmars föreläsning skulle kunna slagit ihop andra föreläsningar så man sluppit draa dit en annan gång. Nåväl nog om det där, de har säkert planerat allt så gott de kunnat.

Underbara soluppgång vi såg när vi körde, helt otroligt. Tänk om hela dagen kunde fått se ut så men icke. Det blev mörkt, dystert och ett konstigt sken ju närmre Kristianstad vi kom. Lukten av de flådda grisarna spred sig sedan vidare och både jag och Sara kände för att spy, men nej nej nej.

//Souie Lou

We are losers and winners.

Vad är nu problemet med detta då? Herregud vad jag och Miss Lloyd har planerat upp vårat liv efter en rak linje som verkligen vill ta ut svängarna, hellre att man planerat upp för mycket än för litet. Det kommer nog gå bra de här, vi kommer iafall vara ledig på helgerna vilket i sig gör fan så mycket! Skönt.

Annars ska jag iväg och handla nu, sedan blir det bolaget, efter det bär det av till min älskade Mini för att checka in det nya palatset men även för att bli bjuden på middag, sen blir det lite mys-drickande ikväll. Jajamensan, så ligger det till. Låter det inte som en ypperligt bra fredag? Jo, jag tänkte väl det ja.

Bäst att man börjar snart, suttit och letat lite recept men vafasen de verkar inte som om de vill sig speciellt väl, kommer inte ihåg hur jag bar mig åt sist men och andra sidan så är de tur att de inte är så jäkla avancerat måste jag säga. Nu bär det av till affären, är det något som önskas?

I'm a winner
//Souie Lou

When we are togheter.

Varit i Bromölla en sväng idag, hittade dock inget alls. Vad gör det? Huvudsaken är att man har trevligt. Annars idag har de inte blivit mycket mer än så länge. Är hos mormor&Ingmar, ska snart käka lite. Annars blir de förhoppningsvis till att träffa en viss person idag, eller också sysselsätta mig med annat. Till helgen blir det iafall till farsan och fixa lite käk, lite dricka med. Annars inget speciellt, kanske inträffar något mer. Blir ändock en lugn helg, orkar nog inte riktigt med något fullt ös, vem vet. Ibland tror man sig veta saker samtidigt som man inte vet ett skit. Ibland undrar jag hur saker och ting hamnar på plats och hur det egentligen fungerar, tänks, tycks eller upplevs saker. Ibland vet jag bad jag vill men inland undrar jag vad andra vill, ibland kanske det bara blir dom det blir. Det känns bra //Souie Lou

Well they tell me of a pie up in the sky Waiting for me when I die But between the day you're born and when you die They never seem to hear even your cry.

Ohlalalaaaa! Körde ner en sväng till Ingmar, sedan kom mormor. Alltid lika trevligt. Blir nog grillning någon helg nu framöver, liksom förra året. Känner mig glad i hela kroppen trots att det är skola imon, känner att jag vill så himla mycket just nu och det känns förbannat bra det!
Torsdag blir det även en tripp till den gamle trogne second hand affären, ett rent nöje. Givetvis med mina två favoriter Mormor&Ingmar. Ska bli intressant imon och se hur de tänkt lägga upp allt och sen måste jag givetvis även skriva in schemat så jag faktiskt förstår mig på det, de var en aning lurigt idag. Allt kommer till ett slut.

Nu blir det till att skriva in schemat.

Imorgon, blir det äventyr då? //Souie Lou

That's the only way I get through.

Ojsanhoppsanhejsisvejsi. Första dagen på kursen och jag började redan där bli lite smått irriterad pga olka skäl. Nåväl, fick iafall sluta tidigt fastän att vi egentligen skulle stannat kvar eftersom jag och Miss Lloyd tydligen tillhör grupp 11 numer, roligt att veta. Ingen som kan tänka sig att meddela sådant i tid så man hade vart inställd på det? Jaja, de blir till att göra någon form av uppgift, vad återstår att se.

Annars har jag fixat lite med böckerna men jag kan säga som så att de finnns väldigt många som redan är utlånade och som redan finns en köare på reservationen, inte alls roligt. Vet inte hur detta ska lösas, men en del fick jag trots allt tag på typ 5 tror jag.

Imorgon blir det heldag men sen skulle jag faktiskt vara ledig torsdag och fredag vilket lät underbart i mina öron. Jag har lust att hitta på något, men vad? Hm. Hade vart roligt med vad som helst känns de som, fast jag kommer fortfarande inte på något. Det hade i för sig vart skönt och lägga sig och sova också, risken är väl bara att jag kommer bli mer och mer trött av det därför försöker jag hålla mig sysselsatt, fast nu vet jag inte längre vad jag ska göra.

//Souie Lou


Take my advice, it's either live or die. You've got to be strong, if you want to survive.


Lilla Frasse!

Okej allt som skulle gjorts idag blev inte gjort men så finns det en morgondag också. Böckerna imon och så skriva till avdelningschefen för jag ska söka sommarjobb, jajamensan. Det är de som återstår. Vad gör det då? Inget alls. Nej men tusan också blev helt trött nu, helt off. Oh hell yeah. Nej, imon skola ska tydligen bara gå till klockan 12 vilket känns helt förträffligt underbart. Hela dagen på mig, ja nästan iafall. Varför allt detta planerande hela tiden? Nåväl, vad är en bal på slottet?

Enjoy //Souie Lou

Doing whatever I had to do to survive. I'm not saying what I did was alright.

Dagen börjar bra, utvilad ja men hade gärna sovit vidare, som tur väl blev de icke så. Haha. Ska handla lite nu snart så jag kan göra jävla storkok, hälsa på Aino och sen blir det till att lämna böckerna på bibblan i hopp om att man inte ska behöva anväsnda dem mera. Söka sommarjobb stod också med på listan, intressant...
Städade rummet igår, hur skönt som helst att ha de lite renligt här igen. Jag lovar dock inte för mycket, om ett par dagar vet man inte hur de ser ut, förhoppningsvis bra fastän det är svårt att tro. Annars bär de nog av till Sara&Milo ikväll, lite kaffe och snack skadar aldrig och det var ett bra tag sedan nu, tyvärr.

Annars vet jag inte hur jag känner inför skolan, både glädje men lite tråkigt, kanske inte roligaste kursen nu med statistik men vad gör man, de är bara att kämpa sig igenom med ett leende, jag är hur som helst glad över att praktiken är över och att jag klarade det. Nu är frågan om jag klarade opponeringen och klarar jag att bli godkänd på arbetet? Ge mig kraften tack!

 
  

 
 
 
 

//Souie Lou

It's unfair, she's out there.

Efter en något jobbig och stressad vecka kom helgen som en lugn storm. Det har varit helt underbart, tagit de som de kommit och nu idag är det söndag och det gör mig inget alls, för jag är ledig imorgon. Vart och hälsat på Isabelle i hennes underbart fina hus, helt sjukt. Imorgon blir de att jag ska ta tag i sommarjobbet och sedan även lämnar böcker på bibblan, kan behövas.

Nu ska jag dra //Souie Lou

Gotta decide wich way I would go.

Jag är rätt trött på mycket nu samtidigt som jag tror jag snart återfår min energi som tidigare bedrogs av något annat. Jag tror att om jag bara orkar överleva morgondagen kommer allt att kännas så jäkla mycket bättre på alla sätt och vis. För även om det känns tufft nu, att imorgon behöva sitta där och undra vad de kommer säga om mitt arbete, eller om jag har granskat hennes arbete helt fel eller om de alla tycker att allas arbeten är jättebra/jättedåliga. Eller tänk, tänk om alla sitter och skrattar inombords att de egentligen tycker att mitt arbete rent av är helt uselt, värdelöst, inget att ha - "kasta de och gör ett nytt, de hade vart lättast". Tänk, tänk om det egentligen är så. Tänk om det egentligen inte blir så farligt som jag befarar att de nu idag kommer bli så som imorgon men som jag inte alls kommer känna det just då. Tänk att efter klokan tre på eftermiddagen (kan hoppas på tidigare) kommer jag vara påväg hem, överlycklig av att just jag har gjort det jag skulle fastän att jag absolut inte ville. För jag skulle likväl kunna sjukskriva mig och låta bli att ta tjuren vid hornen och bara skjuta upp det till ett senare tillfälle, men eftersom jag tydligen inte är sådan som person blir det svårt och jag hade förmodligen vridits till något så otäckt som kallas ångest. Imorgon får det helt enkelt bära eller brista, det blir vilket som, på något vis. Vet ej egentligen men de känns som om jag nu bara får överleva morgondagen finns de helt plötsligt en massa ljus hos mig, i mitt liv. Snälla, låt mig lyckas imon, låt mig få bli godkänd iafall på opponeringen! Om inte arbetet, de kan jag alltid koplettera även om det är tråkigt. Det går dock troligtvis lättare än att opponera om på nytt, på någon annans arbete.

Idag kom dagen som jag inte vet om den någonsin egentligen hade behövt komma. Jag känner en viss lättnad samtidigt som det tär lite innifrån. Ibland får man lov att utsätta sig för situationer, händelser, påträffanden man aldrig kunde ana - ibland kan man till och med dra lärdom utav det.

//Souie Lou


Nothing more to live for.

Sista praktikdagen idag nu tillägnar jag inte mer tid på det stället, eller ens mer reflektion eller prat utav det, nog får vara nog!

Trött som fasen, men man slappnar väl av nu. Gjort caset men vet ej om det är rätt men det bryr jag mig inte om, känner inte för att lägga ner mer tid på skola och utbildning denna helgen, det har jag verkligen gjort tillräckligt.

Snart blir det nog duschen och sen vetitusan, får se vilket jag känner för...

//Souie Lou

Sweet Texas I'll kiss you.

Om man är som jag så är man dum i huvudet eller också helt enkelt bäst på att börja bli jävligt seg. Suttit med arbetet nu i sex hela jäkla timmar, okej en stund max en kvart som jag faktiskt tog och käkade. Annars så, och precis nu i slutet upptäckte jag att jag skrivit i storlek 11... Ja, alltså hade jag en sida och lite till över det vi fick lov till, snacka om problem med att korta ner. Hoppas de blev bra nu ändå. Inte nog med det. Precis när jag sparat och ska in och skicka det där de ska vara jaa men hallå va då slutar internet fungera!! JIPPIE!! Stängde av och hoppades på nytt, kl 00.00 skulle de vara inne och klockan var 23.56 så snacka om att man hade problem eller, vissa klockor i hemmet hade redan passerat 24 gränsen. Jag fick igång datorn igen och skickade in att exakt 00.00 så nu är jag iafall med i självaste rättningen. Underbart men hemskt så hemskt. Sen insåg jag att jag har extremt många internetsidor eller referenser överhuvudtaget, känns som om de inte spelar så stor roll när det ändock är som det är inget bra alls med den uppgiften, inte vad jag kan säga iafall.

Idag slutade jag för övrigt tidigt, men värderade tiden på annat håll så jag kanske får skylla mig själv att de blev som det blev. Det var det trots allt ändå värt. Imorgon blir det till att jobba eftermiddagen och det är inte alls lika inbjudande, nej nej nej men sen är jag i för sig ledig på fredag, vilket nästan är än mer bittet och veta att det är fredag för sen ska jag upp igen i helgen och gå de två sista dagarna på praktiken. Det ska bli ett rent nöje, för nu vill jag inte mer.

Jobbigt läge //Souie Lou

Every day in life, we're presented with different roads to travel, you know? Choices to make At the end of the day, well, you'll figure it out.

Fan säger jag bara om detta arbetet, jag blir fördärvad. Imorgon blir de lite gjort sen blir de till att sitta hela kvällen och natten om de så ska behövas för på onsdag ska jag ha de klart eftersom jag inte vet när jag kommer att åka hem från praktiken så är det lika bra att få de gjort så jag skickar inte de någongång på tisdagen så man inte glömmer bort eller om något annat oplanerat inträffar. Imorgon blir det till att vara med på förlossningen, skall bli spännande faktiskt. Sen är denna veckan en helvetesvecka kan jag verkligen säga, 6 dagars praktik, en dag ledigt. Tro jag hade behövt en hel del fler dagar men så är det när man ska traska efter någon annas schema...

Jag blir ibland besviken på sättet folk beteer sig men det är bara till att bita ihop och traska vidare, jag behöver inte heller finnas där till hans när någon kanske kommer behöva mig. Nej, precis, ibland får de lov att vara nog man tar inte hur mycket skit som helst. Kom ihåg det.

Jag är trött men just nu har jag ingen ro till att sova, jag vet vad jag helst av allt vill fastän att de just nu känns så jäkla långt bort. Kanske det är de, kanske inte, de återstår att se. Jag tror jag vet något som kanske ingen annan vet men som egentligen alla vet men de vet att jag inte vet, vad vet du?

//Souie Lou


I want see the stars shoot out of a pitch black sky.

Jag förstår inte varför det ska vara så jäkla svårt! Jag har suttit och pluggat i snart fyra timmar och har enbart kommit upp med primärpreventionens individnivå och en liten del på gruppnivån, vad är det för fel? Varför ska de vara så komplicerat, eller är der jag som gör det svårare än vad det är eller vad är själva problemet i sig? Jag fattar inte!! Kanske jag gör de svårare jag och Miss Lloyd bruklar ha en tendens till det i för sig att överanalysera saker och göra dem extremt mycket värre än vad de egentligen borde ha varit, men så blir vi jäkligt duktiga också. Fast just denna delen känns inte helt okej, de är så jag vill lämna in allt och bara "nej, nu vill jag inte gå här mer för ni är totalt dumma i huvudet" Ja, så kan jag i för sig inte göra fastän att jag hade velat, jag har liksom inte valt denna utbildningen för att jag ska fördjupa mig i vissa saker som man skulle kunna hålla på en enklare nivå för att ändå kunna utnyttja, jag tycker det är konstigt, klurigt och meningslöst. Det är de fler skaer som vart under denna utbildningen, kanske de är jag själv som försätter mig i skiten?

Nu ska jag hoppa in i duschen //Souie Lou

Inject your soul with liberty.

Igårkväll blev det kaffe, skipbospel och massa snack hos Sara&Milo, alltid lika trevligt när vi har tid för varandra. Haha. Annars slöade jag och Möllani framför tv:n och diskuterade livets stora gåtor. Idag har inte mycket hänt än så länge fastän att jag kommer ihåg att det skulle gjort det som planerades igår, det kommer, det kommer. Kanske nu snart. Jag ska strax börja plugga, känner att de ligger mig i ryggen just nu, hackihäl. Onsdag skall det lämnas in på så då gäller det att det är snyggt och fint och verkligen ens för den delen gjort. Det ska nog inte bli några problem, bara jag finner ro till att sätta mig ned och verkligen ta itu med det en gång för alla, på riktigt.

"Så får jag en chans att säga allt det jag aldrig sagt
Så får jag en chans att ge dig allt det du aldrig haft
Men jag är för feg"
- Kent

Nu börjas det om, på nytt.

//Souie Lou

I just want to catch you if I can I just want to be there.

Idag känns allting både bättre och sämre. På vissa håll har jag helt ändrat mig från den ena dagen till den andra samtidigt som jag helst av allt hade velat något annat. Varför ska de finnas så många val i livet? Jag vill bara resa bort någonstans, långt härifrån och bara få lov att vara, varför ska de vara så svårt att enbart få vara kvar i Sverige och känna lika dant? Nej, vem vet nu har jag även problem med mitt arbete men det känns som om att imorgon tar jag igen mig på det och på söndag, de måste jag verkligen och kanske jag och förmodligen kommer jag känna för det och ha lite mer ro i kroppen än annars, men det är ett helvete att göra.

Annars har jag haft en underbar dag hos Mormor&Ingmar, som alltid i för sig men de är så skönt att få komma dit, där kan man få lov att bara vara men där kan jag dock aldrig stanna för alltid. God fika, mat, samtal. Ja, vad mer behövs. 

"Han tog mig på en tripp, en guidad tur genom mitt liv
Och snart passerade vi gränsen till det som kallas framtid
Jag borde gått, men det var nåt som höll mig kvar
En vilja att få veta vad som väntar mig en dag"
- Cajsa-Stina Åkerström 

Snart //Souie Lou


Something has left my life, And I don't know where it went to.

Jag blir så förbannad! Dessa jäkla telefontider som ändock ingen kan ta emot samtal på, fy fan! Snart hållit på i en och en halv timme utan resultat och då går tiden strax ut, försök igen på fredag i princip för imorgon lär de väl inte ha öppet... Jobbigt läge. Kan man säga.

Annars ska jag hämta böckerna på bibblan idag, skriva resultatet (kände mig sugen på det innan men fan inte längre alltså) sen ska jag faktiskt hämta min nya mobil hos min käre far så blir de nog kalas, blev förvånad att den kom så tidigt som den gjorde trots allt. Annars blir de till att plugga, till kvällen vet jag inte riktigt vad som händer men något. Någon annan som kanske vet?

//Souie Lou

Put your hands in my hands, And come with me, we'll find another end.

Jag står inför ett val som jag faktiskt knappt känner att jag kan besluta mig om. Är det rätt eller fel, vad är det jag försatt mig i? Att dessutom känna sig hopplös eftersom man inte känner man kan få den hjälp man behöver. Jag vet inte längre, jag vet inget alls. FAN FAN FAN!

Praktiken igår var aningen seg, inte speciellt mycket att göra om jag uttrycker mig så. Dock trevlig personal och sådär men iafall. Idag ska jag gå en kväll där, de blir säkert bra fastän att de är lite drygt med kvällar och allt. Imorgon blir de till att ligga på luren och sen ska jag bannemig plugga satan också.

Jag blir inte riktigt klok på detta med reservation av böcker på bibblan, men de ska nog gå vägen. Jag har reserverat två som ändock var inne, varför vet jag ju egentligen inte. Kanske för att jag är förbannat lat och hellre betalar en femma per bok för att någon annan plockar fram den, inte vet jag. Jag kunde iafall inte hämta den ännu, det stod ett nej för den förfrågan. Jaha, tänkte jag, hoppas jag kan hämta den imon. Fan asså.

Dessutom finns de inga nyårsbilder, kameran lade ner. Den var icke laddad fastän jag visste att jag hade laddat den, de känns bittert men de får leva kvar i minnet.

Paniken smyger sig tätt inpå och jag blir snart vansinnig. //Souie Lou

RSS 2.0