Somebody call for the doctor, I think I'm sick

Helgen är över, skönt. Jobbet har gått undan men det är alltid härligt att vara ledig. Blev lite festande i helgen trots allt och igår var en rätt komisk och underbar kväll. Ja, jag gillar läget. Stressa lugnt! Karusellerna kom igår, hah. Fan vad de körde, vi höllt på att bli överskörda, bäst att hålla i sig i något. Hur som helst så tror jag att livet är det man egentligen vill. Det kan vara allt på en och samma gång, men trots det så finnes det olika verkligheter, därmed olika liv, situationer. Har du kommit till insikt med ditt?

Syster sol är verkligen något för mig:


Nu får man ut och göra något //Souie Lou

Babylon, Babylon, Babylon

Jobbat till 14.00 idag. Dagen gick undan. Har vart och besökt mormor&Ingmar idag, mycket trevligt, liksom alltid. Vad har hänt sen? Haha, inget mer än att jag käkat och nu sitter jag med en öl i min hand. Fint det.
Folk verkar inte kunna höra av sig och jag är trött på att jämt och ständigt alltid höra av mig till folket... Vad spelar det för roll just nu? Jag har det så bra ändå! Så vad händer ikväll? Återstår att se. Nu ska jag snart ut på ett bloss. Imorgon väntar en ny arbetsdag och idag har jag kollat på Pip-Larssons!

Vad var din sanna lycka idag? //Souie Lou

No, I'm not doing this to please you Or trying to sound like something you can relate to - Alright?

Gårdagen var till en början en liten besvikelse, solen var saknad fast uppehåll var det och det får man också vara glad för. Börjar alla bli bortskämda med solsken hela dagarna? Ja, det skulle jag nog verkligen vilja påstå. Hur nu det än gick ihop... Igår blev det en sväng till Kristianstad på Reggaefestival, eller festival och festival men en tillställning - underbart! Fan, drack öl, dansade och kissade som in i, haha. Nej men, det fanns en helhet som inte är på många andra ställen. Hoppas att den kom för att stanna, det är vad vi behöver!

Lite bilder från gårdagen:
  
  
 
  
 


//Souie Lou

We cannot win Let's not begin


Wooohooo! Ännu en underbar dag, fast idag har inte mycket mer hänt än att jag jobbat och när jag kom hem plockade jag en del, lagade mat, dammsugade osv. Käkade för en stund sedan, proppmätt nu. Gotte! Jajamensan, jag tror bannemig jag ska fixa och trixa lite med mina bilder nu ikväll - mina fotoalbum. Skulle verkligen behövas. Underbart! Har lagt inte bilder från kamerorna nu med, haha. Ja klockrena sommarbilder egentligen och fler skall det verkligen komma att bli.

  
  
       
 
  
 
    

(Detta är blandade bilder från lite olika tillfällen den senaste tiden)

//Souie Lou

I'm gonna fight 'em all A nation army couldn't hold me back They're gonna rip it off Taking their time right behind my back

Dagarna som är nu är helt jävla underbara, otroligt. Kan inte ens fatta att det är sommar man bara lever i det. Att utnyttja dagarna har verkligen blivit ett mycket väl använt sommar motto, det funkar alltid lika bra. Hela helgen har vart ljuvlig, dansade loss i fredags, drack skumpa sen blev det spel för hela slanten - beachvollyboll, så jäkla roligt. Måste verkligen göras fler gånger. Lördags var med ett extremt trevligt tillfälle för att åter igen höja glaset, var på "räkan" i S-borg och dansade runt till sången av min lillasyster. Nu är även mina tatueringar klara. Nu kan man återuppta gamla planer, haha.

Imorgon blir det jobb, sen skulle jag kunna tänka mig att det blir havet och bad, eller också tvättstugan. Vilket låter roligast? Hah. Svårt val, nix!!

Annars har denna sommar varit sig en liten funderare, mycket som blommar upp och mycket som begravs, mycket frågor, tankar och för lite svar. Samtidigt som jag inte söker svaren, för där finns kanske heller inga. Ta reda på det istället, det är exakt vad jag har tänkt mig göra. All negativ anda är som bortblåst, den behöver jag inte i mitt liv! Be happy...

//Souie Lou

I kiss the ground With love beyond forever Flip off the sky With bleeding fingers till I die

Efter en hel del jag vet inte vad så är jag tydligen tillbaka lite på halvtid iafall. Igår blev en mycket lyckad kväll, är ledig nu fredag, lördag, söndag så man får passa på och göra saker som man annars inte hinner med. Igår (fredag) var en mycket trevlig dag och kväll/natt. Var först i Kyrkhult, solade, hem och sen for jag ner till mormor&Ingmar, sen hem och hade mys på balkongen tillsammans med Mini, skumpa och jordgubbar - det blev en bra start. Sen blev det mer och mer, och sen skulle det bli nakenbad, fast som kanske tur var kom vi inte allt för långt, jag blev trött och gick hem och sov. Haha. Idag vet man inte vad som händer. Jo, det vet man, det blir lite grillning och drickande och trevligt folk! Oh yeees.

Strax ska jag ta och klippa farsan med så han blir fin, sen handla lite, och till sist häla upp en jäkla go grogg. Ingmars special. Mumma! Sitter för tillfället och lyssnar på Cash. Det tröttnar man aldrig på! Hah.
Annars ja vad mer ska tilläggas, jag älskar livet och livet verkar faktiskt älska mig. Kanske Jesus och Gud har haft en hel del tålamod med mig nu så nu gör även jag mig förtjänt av lite frihet i mitt sinne, lugn. Ja jag tror det. Fast man kan då aldrig riktigt veta....

Nu är det update, imorgon skall jag till Killebom på lite krämamarknad, annars är det inget speciellt någonstans.

Bilder från Midsommar:


  
 

    
 
  
 
  
   


Bilder ifrån rocke, och herre jävla. De mäste jag lägga upp efter hand. Ska bara få omkring mig de bilder som fattas för att det ska bli perfekt!

Tänk om det egentligen är meningen, att det är just precis så det ska va? //Souie Lou

RSS 2.0