Happy new year Happy new year

Jaha så vart det sista dagen för iår då, hm. Skönt. Vilka ska börja på ny kula? Haha. Inte jag, tycker om som det är. Nästan iafall. Happ. Jajajaaa, klockan tickar iväg fortare än vad jag kunde föreställa mig. Har hittills enbart hunnit med att äta frukost, rökt en (onödig) cigg, gjort ansiktsmask, testat linser... Måste måla naglarna nu.
Hinner verkligen inte plugga idag, men det får vara får ta det efter nyår nu istället. Då får jag lägga manken till med allt som har gått åt skogen inte gjort ett skit (mer än och pluggat anatomi då) men så får det vara. Man får bita i det sura äpplet förr eller senare.

Igår var en fantastisk dag, blev frukost på hamrins med Möllani och Mini, sen en sväng på stan i hopp om att man skulle finna sig en nyårsklänning - men icke, sen for vi till Växjö - erikshjälpen och family house, hittade inget där heller, sen hem til Mini och tatuering och sådär, sen hem kollade på Möllani som spelade och sen käkade vi pizza och kollade victoriasecretfashionshow. Alltid lika underhållande, dock lite besviken på att de inte hade maffigare kreationer.



 Såhär såg jag ut idag, blir inte att jag kommer anväsnda mina fina bruna linser, för de skavde som fasen eller ja det är ju egentligen jag som är ovan. Men sen med tanke på att jag får lite synbortfall i dem emellanåt är det lika bra att skippa dem eftersom jag vill ha roligt ikväll och inte gå runt och iriterra mig på att mina ögon håller på och rinna osv. Nej, de linserna kan jag ta och öva mig in på en annan dag. Dock inte nu. Vilket vart synd annars för det hade vart supersnyggt och superkul att förändra sig lite. Andra färgar håret, vilket jag föredrar att inte göra för då får jag färga det hela tiden sen eller något, och jag då som föredra att göra andra förändringar så som lösögonfransar i afton. Haha. Nice.

Gott nytt år //Souie Lou

The silence of a falling star Lights a purple sky And I wonder where you are I´m So Lonesome I Could Cry

Mini har vart här idag och kittlat mig till döds typ. USCH OCH FY! Haha, men kul hade. En massa snack som vanligt om allt och inget. Ja, vad ska man säga det är Vi. Mm. Jahapp, så vad händer nu då? Egentligen var det meningen att Mini skulle kommit ikvällen och kääkat pizza (och vad nyttig jag är i dessa dag, aldrig varit så onyttig som nu i dessa tider fy skäms!!) och kolla film och mysa och sådär, men så blir det icke. Hon skulle på bio så vi får spara det mysiga till en annan dag istället, men det blir bra det med, då finns något att se fram emot. Haha. Kärlekspizza with loooooovesååås. Haha. "INTIMSKÄMT" HAHAHA! GSG - gåre så gåre. GMG - Grunda med groggen ;D

Efter att hon gick så har jag pluggat en hel del, känns bra. Tog mig en paus nu mitt i allt, tyckte att jag behövde det. Man blir inte lika trött i huvudet då än om man sitter ett streck i rad i flera jäkla timmar.

Ikväll ja vilket är snart ska jag ta en varm skön dusch, sen kolla på tv och kanske käka popcorn. Återstår att se. Men det blir nog ändå till att sova tidigt, men ska se en film på tv har för mig att det finns någon som skulle gå såhär en tisdag. JAG FATTAR INTE ATT DET REDAN ÄR TISDAG! Jag har inte ens börjat läsa boken ännu, men det kommer om jag har fattat rätt så ska den inte vara klar förrens den 14? Rörigt är alltihopa måste jag få lov och säga. Sen känns det som om jag vill lägga tid på anatomin och fysiologin, det är ju den som ställer till det så jäkla mycket för mig. HJÄääääääÄÄÄÄÄÄlP! Nu skulle jag behöva hjälp!! Haha.

Snart nyår, imorgon blir det upp till staun och kolla efter en nyårsklänning och lite annat smått och gått kanske, om plånboken behagar. Hah. //Souie Lou


Will I be alone this morning Will I need my friends Something just to ease away the pain And now I never see the loneliness Behind my face I am just a prisoner to my faith

Kristianstad igår var helt superkul, VI ville ha KÖTTET - Jag, Miss A och Miss S. Haha. Underbart! Shoppade lite allt möjligt onödigt, nej vissa saker kommer till användning men det är såklart så att man shoppar saker som man egentligen inte behöver med tanke på att man säkert redan har liknande saker hemma. Blev dock inga kläder, enbart ett par strumpbyxor. Haha, de andra vart ju sönder, undra hur det kommer sig jag som fan hade två par samtidigt, ja inte blir det alltid så bra som man hade tänkt sig. Det vart fan så mycket folk så vi kunde inte ens äta på ett ställe för de hade inga potatisa klara där, hur illa är inte det? Vi åt istället på ett fint ställe, haha, där de hade veckans kött och en något söt servetör (heter det så, inte servitris dedt är tjejigt? Vad heter manlig servitris?) Ja, och det är oförskämt att hämta mat typ 4 gånger innan man ens har hunnit få sin riktigt beställda varma mat pojkar!! Haha.
Dagens bästa köp var Body Butter för 85kr, rea. Det gillar jag, det var tillochmed så billigt att vi fick vända för att Miss A också var tvungen att handla det. Tss. Alltid lika roligt och spotant överallt.

När jag väl kom hem sen på kvällen så var jag trött, la mig på sängen höllt på och somnade men då fick jag lite fart på mig själv hoppade in i duschen och sen samma sak igen höllt på och somna på sängen men då bäddade jag faktiskt ner mig, haha. Sen somnade jag, sen vaknade jag på grund av vissa omständigheter -mobilen hoppade. Jajaja, så är det. Sen hade jag svårt att sova, mina ben värkte och jag hade ingen ro i kroppen.

Nu sitter jag och väntar på att Mini ska komma och besöka mig, hon skulle bara käka frukost - det tar sin tid, ska hon sitta där och typ tugga en tugga i 5 minuter, haha. Skojar bara. Annars idag blir det en massa plugg hade jag tänkt mig, behövs verkligen och det blir idag och imorgon. Ska se om jag pallra mig upp till stan för att kunna finna mig en klänning till nyår, men jag tror det är lönlöst, men kanske man hittar lite annat som man behöver. Jag måste nog upp där ändå. Hittar jag ingen klänning får jag nog ta den jag hade nu i julas, det kan väl inte göra så mycket eller?

SRF 2009
Fan vad jag saknar rocken, längtar som fan till nästa. Fast då skall där finnas värme, sol och bad!


Jag tror jag är fast // Souie Lou


It's good to be here, long time no see my dear I took the run out to the road to find a way But the loneliness broke into tears I believe I was wrong but baby Now I know your love is not a thing You throw out in the cold and walked away...

...I'm so sorry, please say you forgive

Nu har man pluggat i ett par timmar. Känns skönt, har fått en del gjort. Trött på det nu. Skall dock göra lite till. Tänkte även lägga ut lite bilder här idag ifrån julafton och juldagen.
Imorgon ska jag verkligen köpa mig en ny mascara, det behövs skall ni veta, hoppas jag hittar lite kläder med, något iafall hade vart kul.

Julafton:

                    

Juldagen:

                     Fasen vad idiot jag blir på min kamera, så jäkla suddigt, har börjat bli det mer och mer nu allteftersom. Ja jag får väl ta och köpa mig en ny någon gång framöver, inte brottom med det precis, hade mer bara vart en rolig grej. Nu får jag dras med denna ett tag till, inte så mycket mer och göra. Är ju i för sig inte så jäkla high på kameran och sådär heller så det kanske är en bidragande del. Vad vet jag egentligen.

Sitter och halvglor på drömkåken som dessutom är slut snart. //Souie Lou

When life seems full Of clouds and rain And I'm full Of nothin' but pain Who soothes my thumpin', bumpin' brain? Nobody

Fy fan säger jag bara, jag somnade igår vid halv sju om inte tidigare, vaknade igen vid nio-tiden och sen var det bara sängen hela kvällen för min del. Blev ingen utgång vilket jag är jäkligt glad för, hade inte pallat och sen tror jag att alla var ute på juldagen, Möllani sa att det inte var så mycket folk ute - för hon orkar ju verkligen ut hela tiden haha.
Idag kommer dagen bestå utav en massa plugg, så enkelt är det med det. Okej inte lika enkelt som det låter, men det är vad som kommer ske ANATOMI står högt på listan. Fy fan, snart händer det men det är ändå en liten chans kvar - jag hinner plugga.

Jag funderar även på om man skulle köpa dessa andra böcker, nu i kursen men fan palla egentligen men man lär nog inte klara sig annars, det är 3 böcker och jag vill inte ha dem alls i själva verket, men kanske man måste eftersom uppgifterna är som de är... Fan vad jobbigt.

Jajajajaaaaaa. Imorgon blir det en tripp till K-stad, rea-shopping som står på listan, behövs lite nytt kanske faktiskt haha. Ska blir kul.

Jag tänkte att vi skulle gå och äta indiskt, tycker du om indiskmat?
- Ja, jag älskar indianmat Haha, så jäkla klockren. //Souie Lou

Hide from the public eye, choose to appear when it suits you Claim you're just, killing women and children Fight, when you choose to fight, hide in a cave when you're hunted Like a beast spawned from hell, utilizing fear

Då var julen över för iår. Känns verkligen inte som om det har varit jul. Julafton var först hos farsan sen hemma och det var mycket trevligt. Fick en del julklappar, trots att vi inte skulle köpa till varandra haha. Nej, men det var bra saker som verkligen kommer till användning. Juldagen igår, det blev full rulle - verkligen. Helst sjukt kul. Haha. Ja, hade man orkat skulle jag ut även i denna dag men jag är för trött för det, ligger här i sängen och har halvsovit sedan klockan halv sju. Slå det om ni kan - det är lördag idag med ju, vilket enbart gör det ännu värre. Haha.
Utekvällen igår blev på Loch Ness, orkade inte tänka mig att gå till Compagniet och stå i kö, nej det fick lov att vara - känns som om man ändå inte känner småglinen där...

Jag får panik över mitt pluggande, men tro mig imorgon då jäkla blir det av till att sitta med det + att boken med ska fixas, asch jag har ingen koll. Jag ska iafall sitta med anatomin imorgon så det riktigt tårarsig i ögonen på mig när jag är klar. Bara att s'tta igång och börja njuta till fullo!

Det finns verkligen människor som förvånar mig på de bästa tänkbara sätt - in a good way //Souie Lou

Jingle bell, jingle bell, jingle bell rock Jingle bells swing and jingle bells ring Snowing and blowing up bushels of fun Now the jingle hop has begun

GOD JUL!!

Ja det var väl det hela jag ville meddela idag.
Ska till farsan senare så en dusch vore sitta fint snart så man hinner med allt, sen ska eftermiddagen och kvällen tillbringas hemma tillsammans med alla andra.


Jag är redan mätt //Souie Lou

It's a long way to the top if you wanna rock 'n' roll!



Åter hemma efter ett besök på stan, köpt den sista julisen och ett bolag i systemet - där blev det dock en hel del grejer. Svettigt var där, mycket folk var där, en som förföljde mig och så en som jag inte kunde minnas vart jag sett människan - kom dock på att efteråt. Haha. Träffade lite känningar på stan, fick ett nytt nummer. Alltid till någon nytta, haha nejdå. Tss.

pluggandet idag känns som om det kommer ta sin lilla tid innan jag kommer lyfta böckerna ifrån sin lilla håla. Jag ska väl göra det någongång idag, nej inte väl, jag ska. Jag måste, jag ska jag vill ååååh ja!
Haha.

Aldrig bloggat så mycket som idag, kan det bero på att jag har lite och göra (?) Nej egentligen borde det inte vara så men det känns som om det på något vis är så iafall, men men vi får la se.

Sitter och lyssnar på musik, P3-Rockster. Sen hör jag bilarna utanför mitt fönster och ja det är väl så det är, har lust med att slänga på en film faktiskt, kanske man skulle ta och göra det.

//Souie Lou

Is it you I want, Or just the notion Of a heart to wrap around so I can find my way around

Nu har jag städat, en sak avklarat. Haha.
ÖÖöööööh, palla upp till stan idag när alla är helt vilda utavsig, alla ska verkligen shoppa som gamar idag - de har fått lön. Jag fattar inte hysterin med att handla så mycket överhuvudtaget, jag menar det är inte bara presenter/julgåvor/juklappar - you name it. Nej, det är mat hit och mat dit, och allt annat smo man annars inte bryr sig om. Jag menar, vad är egentligen  meningen med att köpa mat så att det räcker över till typ 3-4 dagar? I don't get it, do you? Nae, verkligen inte. Nåväl, min Mor som är väldigt klok, hon sa ju då det att anledningen till att man hade så mycket julmat förr var för att det i princip endast var då som man verkligen lagade mat och så för stunden, därav var den inte så förbannat salt. Det är ändå ingen ursäkt för att vi gör som vi nu gör idag, nej jag vet inte, inte konstigt att folk är pank innan det ens hunnit bli Januria månad.

Ska upp till stan någongång nu framöver inom den närmaste timmen hade ju vart gitt.
Ja så får det väla bli, ahhhhhh! Iafall.
Jag vet ju trots allt i princip vad jag ska ha så då kanske det inte blir lika jobbigt eller?


//Souie Lou

Someone once told me that you have to choose What you win or lose You can’t have everything Don’t you take chances You might feel the pain Don’t you love in vain ’cause love won’t set you free I can’t stand by the side And watch this life pass me by

Dagen innna julafton, helt sick.
Hah. Jaha och vad ska denna dag bestå utav?
Jooo, det skall jag tala om för er.
-Köpa den sista julisen
-köpa lite smått till mig själv lite hårinpackning typ
-Noppa ögonbrynen
-STÄDA MITT RUM
-Lämna böcker på bibblan
-Lämna en julgåva till Mickan
-Plugga
-Mysa med Möllani


Ja, thats it. Mm. Det blir nog bra när allt väl är gjort.
Just nu sitter jag här och tar det lite lugnt innan städningen. Kommer bli mycket bra.
Ska kolla mitt konto med så jag har fått in pengar ifrån studiena, vilket jag hoppas.

Snön börjar smälta, vad händer då? Jo det blir massa skit utav det.
Men som tur väl ska det komma mer snöfall senare idag eller imorgon det vet jag inte, kommer inte ihåg.
Hoppas bara att det blir så det lägger sig, annars eär det verkligen tragiskt. Haha.



Malin tog körkort igår, helt sjukt. Är så glad för henne nu + att nu vet jag vem som ska vara mi personliga fyllechaffis (ja inte för att stavningen är rätt men torr ni fattar ändå) haha.

//Souie Lou

Well hello let's go everybody must know love's in my heart like a bomb It's blowing a song inside I'm singing sunshine that your bringing now and it makes me happy

Svart på vitt - jag var självklart inte godkänd i läkemedelsräkningen, men det var ju väntat.
Sitter här och lyssnar på musik, palla slå in julklapparna nu. Öööh.
Har vart på stan i ett par timmar, fikat med tjejerna - mys.

Höllt på och snöa nu men ett mirakelskedde, det har nog slutat för tillfället.
Ja så är det. Hoppas!!!

Inte pluggat än, men det kommer, har ju hela jäkla natten på mig om det så skulle va.
Happ, ja nu gör man ju inte allt för mycket tar det lugnt och hgåller på och få andnöd, haha.

Starkt omogen //Souie Lou

Winter has come and this snow will be forever Clouds above, and I'm alone But every time I will fly with wind together I'll forget who I am Wings of light put me up to stars And I see they are crying

Nu blir det till att ta på sig lite kläder, sminket är ju redan fastsatt, sen blire frukost med frallor och gottit.
Jag ska upp till stan för att inhandla lite julklappar, det är inget måste men alltid vill man något ändå. Klockan 12.30 ska jag infinna mig på torget för att där möta upp Miss I och Miss L, det blir trevligt.

Hår får ni en otroligt fin bild, hahaha. NOOOOOOT!'


//Souie Lou

She tied you to her kitchen chair She broke your throne and she cut your hair And from your lips she drew the Hallelujah

En dag nämre julafton, nåväl siså. Haha. Happ vad har hänt idag?
Jo jag har varit hos Miss Mikaela, vart ute och gått en runda med Pumba, sen mys i soffan med fika och massa snack. Hah! Sen for jag till farsan för lite städning och sen kollade vi på "flickan som lekte med elden" helt underbar film det med, dock gillade jag nog den första bättre, men måste dock köpas och ses flertal gånger till. Ja, nu sitter jag här och gluttar runt och halvglor på tv. Inget pluggande idag, helt fucking otroligt, det kommer, det kommer, imorgon gäller det.

Imorgon blir det till att inhandla de sista gåvorna, sen blir det julfika med Miss I och Miss L.
 

Imorgon är en ny dag // Souie Lou

We are Back in control, force them to surrender Take what is ours, restore law and order Back in control, push them further out to sea Falklands in our hands, back under British reign

Snöat idag med och det ska tydligen hålla i sig. Ja det vore ju trevligt med en vit jul iår. Inte mig emot.
Varit hemma idag och pluggat en massa, vart en runda till affären också annars inget speciellt.
Blir inte heller något speciellt i denna dag ska snart dyka in i duschen och sen blir det på med myskläderna igen och så tv-tittande. Haha. Jäkla tv, men vafan palla mycket annat då? Näääää faktiskt inte!

I veckan nu innan julafton blir det mer plugg, städ, umgås lite med farsan och förmodligen en tripp till Ullared eller vad säger du Miss Lloyd? Ska vi trotsa vädret iafall? Haha.
Imorgon blir det för övrigt promenad och fika med Miss Mikaela.

Nu ska jag nog ut pch synda... //Souie Lou

You'll never know the way your words have haunted me I can't believe you'd ask these things of me (ever and ever) You don't know me (ever and ever) Now and ever

Blev en aning iriterrad igårkväll/natt, kollade på en film och så bara blev det svart i hela rutan, enbart på den kanalen, FYYYYY FAAAAN! Ja, nu snöar det apmycket, helt skummt men så är det.

Jag ska strax sätta igång med att plugga, kanske äta frukost innan, vore en bra ide.
Så får det nog bli sen är jag fittforfight.
Hm, så enkelt är det med det.

Ohlalalaaaaa!!

Jag fattar verkligen inte vad de jäkla människorna ovanför vår lägenhet håller på med.
Hållt på och dunka i väggarna hela jäkla natten och så hörde jag det igen vid 8:a i morse och de håller på än, har de inte vett att låta bli?


Så säg mig vad vi väntar på, säg mig vad du tänker... //Souie Lou


Am I beast or Am I human Am I just like you Power seething Really reeling Reaching out for you

Ännu ett tv-program gånget och en film avverkad. Väntar på nästa, har sett den också men den är ju bara såååå bra! Haha. Måste ju ses frastän att jag är trött redan nu. Hm. Såg en snutt på E.T innan idag, fy fan vad bra den filmen egentligen är, har glömt en hel del ifrån den. Borde verkligen se fullt någon gång snart.

Det är riktigt kallt ute nu har jag lagt märke till av någon konstig anledning *host*...
Jag käkade mat innan så jag fan fick kramper i magen, fy helvete säger jag bara illa de. Vågar typ inte käka det mer? Haha, vi får väl se.

http://www.youtube.com/watch?v=9K2EA8SWhh8 
http://www.youtube.com/watch?v=PNDYcM3iljk&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=DyHuNnIdp64&feature=related   -Det är helt sjukt fantastiskt!

Mmmmmm, något annat som verkligen bara måste ses är ju denna lilla dampis. http://www.youtube.com/watch?v=QR2F4Apbn94&feature=related // Souie Lou

I don't want a lot for Christmas There's just one thing I need I don't care about the presents Underneath the Christmas tree

Varit i skolan idag och haft föreläsning/diskussion, genus, sexualitet och hälsa med Jesper Rehn stod på schemat. Helt underbart roligt. Ja jag säger då det, det är något som jag verkligen skulle kunna tänka mig att hålla på med, alltså jobba med. Givande eftermiddag och det gjorde inget alls att den låg en fredag. Alla som inte var där kan ju lätt få lov att ångra sig jävligt mycket, så pass bra var det. (Vi var typ färre än hälften av klassen) ILLA!



Ja snön ligger kvar än så länge dock har jag hört en fågel viska i mitt öra att den ska försvinna lagom till jul. Ja, mig spelar det verkligen ingen roll kanske lika bra för på onsdag far vi. Haha.
Annars för övrigt idag har jag syndat, jag har vart och hämtat mat på mc donalds, var så hungrig när jag kom hem och det var ingen mat hemma så det fick bli drive in:en. Ja, det var mycket gott så nu är jag proppmätt.

Har inte blivit något pluggande hitills idag och jag befarar att det inte kommer ske någon förändring på det heller. Jag orkar verkligen inte idag, en paus ifrån det kanske inte vore helt fel. Nej, men jag kommer verkligen inte göra mer idag, stiger upp vättigt imon istället och sätta igång ordentligt så blir det ett par timmar istället för enbart en timmes jobb. Ska se på "bonde söker fru" ju ikväll, haha. Sjukt roligt. Sen blir det säkert en film. Satte på "Änglagård" nummer 2 nu medans jag käkade, fan vad jag gillar den filmen. Ska köpa 1:an och 2:an, för de är verkligen helt underbara, alla skådespelare, all miljö, alla kommentarer. Ja, den är verkligen något.

Nu är det helg och det är jullov.
Fy fan vad skönt.
Synd bara att man inte var ledig en månad utan att ha något att göra med skolan och ha klarat alla tentor och allt.
Det hade vart fan så underbart. Då har jag verkligen stuckit ifrån Sverige och åkt utomlands om det så skulle betyda att jag hade behövt ta ett lån, haha.


AHHHH. Nu är julgranen uppe också, dock fick man inte chansen att delta.
Ibland blir det inte alltid som man tänkt sig. //Souie Lou

I don't know what I'm doing here I'm just putting my life on hold and I don't know where the hell I got the idea that I'd be better off alone

Jag ska klargöra, det blir inget festade för min del. Jag ska ta det lugnt hela helgen, plugga och plugga och åter igen plugga. Bara umgås och ha det riktigt trevligt. När jag tänker på det idag om jag nu vill festa finns det självklart folk som ska festa, men jag känner definitivt inte för det. Inte heller i detta väder. Inte heller känner jag för att festa imon, så som jag känner nu. Nej, det blir lugnt. Sen förstår jag mig inte riktigt på hysterin om att festa såhär innan jul och allt. Visst jag kan tänka mig att folk som flyttat ifrån staden från sina "gäng" träffas och sådär, men för min del nae. NEJ! Nu var det klart. Uppfattat Miss Sandy? Haha.

Idag ska jag köra till skolan, i detta helvete. Ja, det skall nog gå bra ska ni se. öööh. Vi ska ha Genus, Sexualitet och Hälsa med Jesper Rehn som skall komma och föreläsa fint för oss. Har hört att den föreläsningen ska vara mycket bra så den får man inte missa, det är även därför som jag inte är i skolan tidigare. Dels för att vädret oftast är värre på morgonen och dels för att det är föreläsningen på eftermiddagen som jag inte ville missa. Jag menar jag har fan valt att gå i skolan och skall därmed också göra det. Annars kan man lika väl sluta. Enligt mig och jag står fullständigt för det tycket.


Idag får Miss Sandra den stora äran att fastna på bloggen, mohahahaha!

Ohlalalalaaaaa! Vad blir det ikväll nu när IDOL har slutat? JO det blir "bonde söker fru", dock inte hela kvällen, vad återstår då att göra? STÄDA MITT RUUUUUM, möjligtvis. Alltid kommer man på något... //Souie Lou 

Party like a rock star, hit a bunch of strip bars wake up naked in a hotel room...

Verkar som om folk är helt superduper sugna på att festa i helgen nu, jag menar HALLÅ, har inte folk viktigare saker för sig såhär innan jul? Öööh, tydligen inte. Nae jag vet inte, kanske hade vart kul trots allt, dock hade känts bättre om det blir på fredag, amen vafan det är ju imon. Hu i helvete. Hur fan kan de gå så fort? Hm. Ge mig något enkelt och konkret svar, mohahah.

   



Ja förmodligen är ju Mr Bengen sugen på att festa då han missade bästa festen på väldigt länge som var nu i helgen. Ja, jag förstår honom verkligen, så kul som vi hade menar jag. Haha och han låg typ hemma och sov, tönt ;D Naaemen, och på tal om Mr Mupp, eller ja kalla honom Mr Punken (med dunken) så fattar alla, ja han har ju tydligen vätt eller stavas det vett, vetifan. Ja han har iafall mage till att komma hem nu i helgen verkar det som, och så förväntar han sig värsta festen på grund utav det. Bättre än så blir det inte. Haha, nej bara skojar givetvis.

Om det nu blir fest i helgen, får jag bröla då?

Nej det blir inget party för in del i helgen, lördag är jag upptagen och imorogn blire inte av, tydligen ;) //Souie Lou

If you wanna find hell with me I can show you what its

Hej mitt vinterland...
Ja det är mycket snö, vart ute en liten sväng idag när barnen åkte pulka. Mysigt, sen blev det kallt och jag gick in och käkade frukost. Blir ingen skola för min del idag, hade tänkt åka dit men när ingen annan skulle ner (utav vi som har åkt nu) så jag ville inte köra själv i detta väder, eftersom det var min tur att köra...

Ah jag gillar faktiskt denna låten måste jag få lov att säga, inte för att jag har hört andra låtar ifrån dem men denna är skarp: http://www.youtube.com/watch?v=qRCjs90-1RQ

Blev en del plugg igår på anatomin, det skall det bli även i denna dag. Jajamensan, känner att jag nog kommit in i det en del iafall relativt fort om man jämför med förra gången, jaaahooo!



Jag trivs med livet något så otroligt dar som dessa. Fan vad jag älskar det!!! <3
Till freds med livet, FREDENS! (right Aino)  //Souie Lou

Ps. Hade vart underbart att sitta och dricka varm choklad (+ en cigg) vid en sko(g), eller berg eller i princip var som och bara njuta. Ds.


They know that Santa's on his way; He's loaded lots of toys and goodies on his sleigh. And every mother's child is going to spy, To see if reindeer really know how to fly.

Nu har jag pluggat en del och ska skriva rent på datorn hade jag tänkt, man får ta tag i allt som kan tänkas som en inlärning. Jajamensan. Annars för övrigt sen jag skrev sist så har vi haft lite mys här hemma. Fika, barnen och dans, Möllani fick stå för sång och musik. Ja, jag säger ju då det. Helt fantastiskt att se dessa barn dansa, speciellt när de ska shaka asset, undra vad fan de får det ifrån egentligen? I detta fallet var det ju morsan som också gjorde lite påverkan, men vafan. Haha, kul vart det iafall...

Ikväll blir det sista "BONDESÖKERFRU" avsnittet, ahh undra vilka de väljer, i ett 2 fall är det ju helt sjävklart. Kan man bli lurad?  Haha, nej men helt ärligt ahhh spännande för min del eftersom jag har följt det programmet. Alla program håller på att ta slut nu, allt som jag kollat på. Vad fan ska man glo på nu då, eller nej jag ska inte följa något bättre att plugga och kolla på filmer istället.  Aaahhhhw.

Fasen vad det har snöat nu idag, hur mycket som helst. Bara det är fint imorgon när jag ska köra på vägen, here I come again. Tss. Nej men ahh. Synd bara att det inte lär bli eller lär vara någon snö under jolen sen, eller vad tros? Känns som om det kommer smälta bort innan en vecka har gått... Bara det är fint på onsdag så...

//Souie Lou


Can't compare our connection with Anything that I've experienced or felt If we give each other time and space We can land in what we call harmony

Fan fan fan fan fan fan.

Ska ner på bibblan snart och lämna tillbaka alla böcker som är lånade, sen låna en skönlitterärbok. Ja, alla andra böcker är säkert omöjliga att få tag på eftersom Miss Lloyd är uppbokad på dem, men med lite snällhet i bakfickan kanske man kan låna dem om så skulle vara. 

Vi har precis lekt tipp-leken, det var ett bra tag sedan och jag lysckades nästintill helt och hållet en gång. Så är det med att. Jajajajaaaaaa. Wiiihhhouuuu! Ren lycka, haha. Javisst. Nu blir det fika. Sen ska jag till bibblan och sen blir det plugg på anatomin, vet exakt vad jag ska avsluta idag. //Souie Lou

Don't judge me

Snöigt igår, regn idag. Lust att köra en sväng till ingen stans och bara vara.  Jag och Möllani ska köra sen, ner till bibblan och något annat som vi inte riktigt vet ännu. Ska kolla mitt konto och se om man haver några pengar.
Fan asså, jag känner verkligen paniken komma krupandes nu med Anatomin, visst ah det ska gå, jag ska klara den. Tänk om jag ändå misslyckas, vilket fördärv...

Skolan imorgon kl. 13.., köra hemmifrån kl. 12... Blir plugg innan på förmiddagen, sen lär man inte orka. Bara att ta det som det kommer, vi har mycket tid på oss, kanske borde jag läsa igenom studiehandledningen också inför denna kursen, har inte orkat, inte haft tid? Nej, jag vet inte, tänk om detta förbli den sista kursen?




När man vet vad man måste, varför gör man inte alltid det då? //Souie Lou

Every night I stay out I swing and I shout like tomorrow won't ever come

Skolan idag och vad mer ska man säga ASSÅ? ÖÖÖH! Höllt på och somna hela tiden, astrött när jag kom hem. Krockade också på vägen, fast det var en lättkrock men ack så typiskt och jag som var sååå kissignödig. Hm. NÖRD! Det går så om man inte bromsar i tid som dessutom blev samtalsämnet ett par sekunder tidigare, ja det löser sig alltid på något vis. Tack för åket.

Jaha, så nu idag har jag sovit, sen pluggat de två första kapitlen i boken. Ja, anatomi och fysiologi. Känns helt okej med de två faktiskt, ska skriva frågorna imorgonbitti hade jasg tänkt, palla inte det mer nu idag, ska väl läsa det en eller två gånger till dock.

Jag fattar inte varför saker man har bestämt ska ändras, fattar ni det? Det är fan skrattretande, visst av en snäll orsak och snäll gest, men vi hade ju sagt. Förvirrad?

Är det svårt att fråga mig själv? //Souie Lou

I died in my dreams What's that supposed to mean? Got lost in the fire I died in my dreams Reaching out for your hand My fatal desire

Ahh shit! Varför kan jag inte sova? Kalla det nattlig ångest javisst, jag vet inte. Mm.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHH
HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
AHAHAHHAHHAHAHHHAHAHHAHHAHHAHHAHAHAHA!

Imorgon startar en ny kurs, betyder väl egentligen att man ska vara utvilad och klar, good luck!

//Souie Lou

I'm making artificial lovers for free I start to howl I'm in heat I moan and growl and the hunt drives me crazy I fuck like a Beast!

SRF 2008

UNDERBART!
Eller hur, efter fredagens/lördagens jävla besvikelse, otroligt jävla stor brist på RESPEKT, fördärv, helvete, ja jag undrar ju varför jag inte ens stannade hemma egentligen, jag menar man kunde väl för fan räknat ut med röven hur det skulle gå. TACK SÅ FRUKTANSVÄRT JÄVLA MYCKET! Fy fan säger jag bara.

Kvällen igår och idag blev asnice. Mm, var dock fruktansvärt trött... Rolig kväll, med Mini, Möllani, Miss A och Miss Sandy. Drack alkohol och hade allsång, ja jag tror faktiskt att vi på riktigt ska dra igång något seriöst med min Öh-sekt för det är fan helt jäkla ljuvligt. Ja, annars blev de ju som det blev ute, lite väl dramatiskt eller? Haha. Mm, för det första är jag inte tillräckligt fin för att vara på den nya klubben, ja detta enligt två i kön som inte kunde förmå sig att fatta att de skulle flytta sig till höger och de förstod ju detta enbart när en av de som äger stället sa till. Jag menar, de måste vart sjukt tröga, typ kan inte ens 1+1... PUCKON! Ja, så det stället tänker jag nog inte besöka fler gånger, eller nae jag kommer verkligen inte ens göra det.  Finns liksom ingen anledning. JAG ÄR FÖR FIN FÖR DET STÄLLET! MOHAHAH! Nästa gång de är på ett ställe, som förmodligen de inte hör hemma på - för det ryktas ju som det, då jävla. Oooooh! Nej, en snabbis inne på LOCHEN där vakterna som vanligt är jävligt oseriösa, en snabbvisit på Compagniet så förstår jag verkligen inte varför vi inte stannade hemma istället och festade vidare, var ju fan så mycket roligare... Bra att veta nästa gång!!!

Det roligaste har verkligen varit natten måste jag säga. Den har varit det bästa på länge, jag menar en NAKEN Miss A (Aino) fastklistrad vid min sida i sängen, ja bättre än så blir det inte. Hah. Fan vad vi har asgarvat hela jäkla natten, vaknat i omgångar och bara skrattat som in i. Ja, det var så illa ett tag eller rättaresagt två gånger - jag drömde att jag skrattade i min dröm och helt plötsligt vaknade jag av att jag faktiskt låg där och skrattade. (JAG SKRATTAR ÄN) Miss A undrade givetvis vad jag asgarvade åt och började hon med, jag somnade om rätt sanbbt igen för ytterligare en repris. Nej jag säger då det, det är tur man kan roa sig på de enklaste sätt! Allt löser sig till slut på ett eller annat vis och detta till något otroligt bra. MOHAHAH!!

Har skrivit mitt paper nu, dock vet i tusan vad jag ska dra för slutsatser, har verkligen ingen aning. Känns som om jag vill bara lämna in och hoppas på att hon inget märker. Jag är tom i hjärnan.

Igår var det fint Mini <3 // Souie Lou





Once I dug an early grave to find a better land...

Vad fasen är detta? Jag måste börja plugga min matte nu, läkemedel, jag har ju för tusan tentan imorgon. Haha, det är skrattretande. Tar jag inte det på allvar eller känner jag att jag kan det? Jag vet inte, jag vet dock att jag ska sitta med papret imorgon och få ordning på det, behövde inte vara inne förrens på måndag 8.00 så det känns verkligen skönt nu, annars skulle det vart inne idag 24.00 inte lika inspirerandde. Läkemedelsboken och förra gjorda uppgifter ligger på sängen och väntar just nu så det är väl lika bäst kanske att man tar sig i kragen och gör slag i saken. Idag blir det IDOL och jag ska laga bakadpotatis med massa gotti i. Mmm. Blir nog asbra. Haha. Sen får vi väla se vem som vinner, såhär är det: Calle kan man aldrig göra om till en "IDOL" utan han kommer alltid att vara och han är en ROCKER, så det blir liksom ingen förlust om han förlorar för man gillar honom mycket ändå. Erik, han kan ju sjunga allt, så han kan lika väl bli IDOL2009, jag menar, Han kan de sätta in i vilket fack som helst... Hoppas de väljer något bra bara. Det spelar ingen roll ändå.


Haha. Me and Sis.

Sitter och lyssnar på Eddie Vedder, mys. Ska väl snart iväg och handla om Möllani skulle kunna förmå sig att höra av sig, vilket hon i för sig skulle göra när hon hade slutat. AHh, jag känner friheten närma sig. Så fort allt är överstökat och klart. Ge mig kraft och tålamod att stå ut.

Nu drev datorn med mig. Har vart och handlat förberett inför kvällen, nu blir det verkligen plugg!! //Souie Lou

The plan I had for my life It seemed so right I thought I had it all figured out Now I need a place to hide Cause I Lied, I Lied to myself, that´s right

Jag tror jag är dum i huvudet på riktigt iafall. Jag skulle inte sova/vila efter att jag kom hem idag men lik förbannat gjorde jag de, ja inte för att jag inte är trött för det är jag men eftersom det ändå inte är någon nytta med att sova en eller två timmar så vafan gör man det för? Man blir endast tröttare och får svårare att sova bra under kommade natt sen och vaknar trött även om man sovit hur mycket som helst. Måste sätta stopp. Dessutom ska jag faktiskt plugga massa matte nu ikväll. Jippie, haha. Ja, nog för att det är oligt men inte när man blir tvingad till det i princip. Vill bara vila, ta det lugnt.

Var i skolan idag på slutseminarie, skitbra som alltid när det är Carina som håller i det. Nej, men det var bra och det var inte allt för mycket som behövdes ändras och det känns fruktansvärt bra. Iafall inte denna gången, sen vet man ju aldrig efter andra rättningen, verkade dock inte vara så mycket just nu.

Helgen ser ut som ett ?
Fredag vilket för gudsskull är imorgon, egentligen skulle man dragit sigg till gymmet och träna och fixa sitt medlemskap, men jag pallar inte det imon. Nej det ska jag inte, jag ska istället fixa med matten sista och papret något... Det komemr ta tid. Annars blir det imorgon - fredag, IDOL! Woooohoooo! Haha. Ja det ska jag stirra mig blind på, lägga mig och sova i tid och bara vakna upp på lördagen och hoppas att allt går väl.
Lördag ska jag skriva tenta - läkemedel, ska nog gå bra! Sen blir det någon form utav party, hopas jag åtminstone. Ja, kanske inte party direkt, lite dricka och kanske en sväng ut till lochen eller något, det kunde vart trevligt. Pallar nog inte dra ut till Flammans lucia, fast det hade vart så sjukt kul så jag ska hålla allt öppet, men just nu vill jag inte mer än att ta det lugnt och bara mysa runt.


Haha, jag ser fan fram emot min och Miss Lloyds resa dit, dagen innan julafton.
AHHH! Kommer bli en underbar dag. Haha.

//Souie Lou

Counting all the assholes in the room Well I´m definitely not alone, well I´m not alone You´re a lier, you´re a cheater, you´re fool Well that´s just like me yoohoo and I know you too Mr. Perfect don´t exist my little friend And I tell you it again,

and I do it again Counting all the assholes in the room, Well I´m definitely not alone, well I´m not alone

Ooooheoooo. Umgåtts med Mini idag, var bland annat inne på Lindex och kollade ut lite men där fanns verkligen inget speciellt må jag säga. Får väl dra mig dit igen då det nalkas nyår... Annars har vi fikat, snackat och ja denna evighet. Haha. Sen har jag givetvis sovit i 3 timmar idag med,  fy fan säger jag bara vad är det som håller på att hända? Nu väntar jag besök från Miss Mamma Denise and the baby. Ohlalalaaa!


Jag har inte fått så mycket gjort idaf med någonting. Ska sitta med läkemedelsberäkning sen idag hade jag tänkt mig. Få se hur mycket man orkar, rätt skönt med en hel ledig dag annars så. Det blir nog bra det tror jag. Tror du? Öööh. Nej det lär inte bli något mer gjort nu ikväll. Nu under tiden som jag höllt på att skriva detta inlägg och gått bort från datorn har Denise redan hunnit besöka mig. Mycket trevligt, alltid lika trevligt.

Fan ta tillvara på livet  // Souie Lou



But do I really feel the way I feel?

Jaha så vart verkligen denna dag till ändo. Skönt. Har varit trött idag nu vid kvällningen men har ändå inte kunnat sova. Mini var här en sväng innan idag, mycket trevligt. Ska till henne en sväng imorgon förmiddag, sen blir det nog till att träffa Miss Sandy också. Ohlala! Fatta asså, vilken underbar dag det var i skolan egentligen. Det var ett väldigt tungt ämne vi hade framför oss "FÖRLUST" och det var jobbigt att prata om, men även att lyssna på. Dock behövligt och jag tror att alla verkligen känner sig bättre till mods nu oavsett vad då ämnet i sig är väldigt brett. Hoppas nu bara att inspelningen blev lika framhävande och att det inte bara var pratstunden efter som faktiskt kändes något jobbigast, då bandspelaren hade tryckts av. Hur som helst var det skönt att komma därifrån, känna att man var utpumpad och samtidigt känna sig pigg.

Imorgon blir det till att fortsätta slipa på en del slutsatser gällande arbetet, jag har fattat nu att egentligen spelar det ingen roll vad jag gör med med arbetet då vi ändå ska få feedback på det på torsdag, inlämning sker sedan på fredag 24.00 om jag har rätt för mig?

Snart är det helg igen och vadfasen händer då? Återstår att se säger en del, festa en annan, ta det lugnt ännu en annan del. Tror det blir någon form utav fest, just nu känner jag inte för det, kanske jag gör det sen. Det kan ju bli bra det med. Hm. Annars finns säkert lite andra alternativ. Sista helgen som jag verkligen kan koppla av när jag festar fram tills 7: eller 8: Januari, det blir till att ligga i hårt från början nu på måndag. 4 veckor är inte lång tid, men det ska förbli tillräckligt för min del. Detta ska fixas, tänk sen vilken förbannat skön känsla jag kommer ha i kroppen. Då kan jag verkligen skrika "Schalalalalalalalaaaaa!" Trallandes fram på tågperrongen, haha. Fy fan vad skönt!

Nu ska jag nog trots allt försöka sova, detta funkar inte att sitta uppe mer. Jag måste upp tidigt imorgon fastän att jag inte har allt för mycket att göra. Dock skall jag lyckas med allt jag tar mig för att göra. //Souie Lou

I've got more friends like you What do I do?

Ett par timmar senare och sjag befinner mig fortfarande på samma plats. Jag vet definitivt att jag inte vill jobba med något som har med att göra att jag ska sitta på en punkt en hel arbetsdag iafall... Jag behöver röra på mig. Har ont i ryggen som in i helvete just nu, helt sjukt. Och ändå sitter jag kvar här i min lilla paus. Miss Lloyd kommer snart och hämtar upp lite böcker, får väl se vad som har inträffat och inte inträffat också i hennes liv det senaste dygnet.


Ibland undrar man vart fan tiden tog vägen... och vad hände sen?

Jag har enbart kvar ett fynd att skriva om i resultatdiskussionen och så ska jag givetvis koppla det till yrket också.. och nu det än kommer att kunna ske. Jag vet inte, men det känns som om att jag inte kommer någon vart just nu. Och jag har ingen aning om hur jag ska få ihop det sista. Dock har man ju faktiskt på sig tills fredag, bara det att för sin egen skulle borde man lämna in det inatt eller så. Fast ah, man kn ju fortsätta skriva på det under tiden. Tills fredag. Fan vad jag är trött på det hela nu!!! AHHH! Jag ber om lite kraft att stå ut.
En hel jävla dag har gått och jag har verkligen inte gjort ett piss. Gick och la mig tidigt igår också, så jag borde ju ha mycket energi till övers men icke. Jag vill bara kunna krypa ner i sängen, drömma och veta att hela mitt arbete är klart och att det är sjukt jävla bra. Jo som sagt drömma...

Skulle vilja ner till mormor med i denna veckan, ska det har jag bestämmt. Måste säger jag. Var så längesedan nu, för lång tid har gått. Usch. Ja. Mm. Så får det bli. kanske borde ta mig till Sölvesborg eller kvinnan till mig för diskussion och funderingar. Vore en bra ide, vi får se hur bra det blir. Hur mycket tid som finns över till umgänge hit och umgänge dit. Fan vad jag önskar att jag var fri!
En annan sak, nästa vecka blir det förhoppningsvis till att spendera tid med Miss A. <3


Sommar + Aino = det bästa. Haha. Get crazy motherfuckers...

haha på tal om motherfuckers.
Syrrans kompis på fyllan sade en gång till min mamma (något i stil med) såhär:
- Om det någongång tar slut mellan dig och Åke. Då, You are the mother i like to fuck...
                                                 Vackert, så fruktansvärt vackert. Haha jävligt kul om inget annat.
//Souie Lou

And when you think you know me right I switch it up Behind the walls smokin' cigarettes and sippin' vodka I profess to catch a cab, ain't no one can stop us Give me a break about some other mess

Sitter här nu efter att jag vaknat för en stund sedan... kl. 11. Hah. Sov så gott och behövdes verkligen fter helgen, allt plugg och den del som festade trots icke-skulle-jag-det. Hm. Nåväl, idag ska jag, måste jag bli klar med mitt paper annars kan jag lika väl lägga mig i koma helt totalt. Ja, det är bara att kämpa på och jag kan säga er en sak: Jag kommer inte vara speciellt snäll när jag utvärderar denna kursen, verkligen inte.
Förresten så slutar kursen denna veckan på torsdag, dock kommer efterkompletteringarna ifatt en till sist ändå. Det suger, vem fan kommer inte få komplettera på sitt individuella liksom hallå VAKNA!

//Souie Lou

Remember when you tell those little white lies That the night has a thousand eyes

Eftermiddagen/kvällen blev allt annat än vad jag hade kunnat förutspått i min vildaste fanatsi (nästan) haha. Nej, nu snackar vi gårdagen - lördag. Det blev fart på mig trots allt och jag kunde inte göra mer på det jävla arbetet, jag menar efter typ 6 timmars plugg är man inget annat än både tom och dum i huvudet (trött framförallt) Blev lite dricka här och sen lite till och lite till, dock inte så mycket som det hade kunnat blivat om jag verkligen inte hade något annat att hålla på med. Ha. Satt hemma med morsan och Åke, Per och Glennan, sen kom det än mer folk, trevligt och förvånande. När alla andra drog till Kalmar fick vi dra till Mjällby, haha. Ja, vad mer finns att säga? Mycket goda slusch puppy (eller hur man nu får till orden i munnen) med sprit i kan jag verkligen få lov att säga, underbart farligt gott. Mm.
Resumé: En otippad rolig kväll. Nog vad jag behövde, haha. Tolka min text fritt!

Idag har inte mycket blivit gjort, eller? Nae, givetvis inte har kört fram och tillbaka och flängt hit och dit känns det som. Nu har jag fötterna på jorden och känner mig någersånär mänsklig igen? Nej skulle verkligen inte tro det. Jag är fortfarande helt sjukt slut i huvudet, trött och ja det är bara till att bita i det sura äpplet och agera smart imorgon igen. Inget mer med det. Så "enkelt" är det...

        

Överträffar Du dig själv någon gång?
Jag tycks göra det hela tiden, eller inte.
I veckan blir det mycket plugg, umgås med Mini och träna som gäller.
Wiiihooooooooi! //Souie Lou


I'm so tired I don't know what to do

Går fortfarande runt i pjamas, mysigt värre. Om så vore, hööö. Nej, jag gör det enbart för att jag inte pallat ta på mig andra kläder idag eftersom jag ändå vet att jag ska tillbringa dagen inomhus, sittandes vid datorn, med ett helvetspaper som sällskap. Ja verkligen roligt, ont i huvudet har jag, ont av att ens tänka just nu. Verkligen rastlös och trött på detta. Öppnade fönstret nyss och det blev ju faktiskt lite bättre, nu hör jag ju inte alls ljudet ifrån bilarna som kör som galningar utanför!!!! AHHH!

Får väl se vad som händer ikväll, men för min del blir det säkerligen tv:n som regerar och inget annat. Jag vet inte alls, men fan säger jag bara. Detta knäcker mig snart. Och en annan sak som gör mig jävligt förbannad är att en bok som jag lånade av Mickan och lämnade in på bibblan (visst den skulle in, lämnade den ty2-3 dagar i förväg då jag fattade det som om att jag inte bheövde den mer) dessvärre så skulle jag verkligen behövs referera till den nu. HELVETESJÄVLAFUCKINGIDIOTPISSSKIT!

Nej jag vet inte riktigt, verkar som om vissa inte har någon lust att prata med mig.
Då kan det fan lika väl va. //Souie Lou

I decided long ago, never to walk in anyone's shadows If I fail, if I succeed At least I'll live as I believe No matter what they take from me They can't take away my dignity

AHH! Helt sinnesjukt på IDOL. Började rysa lite smått när kalle körde starten, sen blev det fan bara värre var ju som en igelkotte (det finns väl något som heter så va? Tyckte det lät så jäkla konstigt bara) Ah men nu såg jag och CALLE till FINAL, hur sweet kan det bli? Han är ju för jävla charmig asså, helt supersöt. Mm, nu får man återigen lyssna på Iron Maiden med Erik. Yes yes yes, undra vilken låt Tove ska sjung? Hon är verkligen bra och fin röst, men låtvalen ikväll sög ruuumpaaaa! Skitkassa, öööh.

Just nu känner jag mig seg och trött inför det mesta, orkar typ inget alls imorgon, vill bara sova. Finns det ens något att stiga upp för? Öööh, hade jag haft tid skulle jag kört upp till Växjö och hämtat hem min sötis i förtid. Nu finns inte den tiden och inte möjligheten heller för jag har nämligen ingen bil just nu för tillfället. Det hade bara vart så jäkla härligt att veta att man var påväg någonstans och att ah Vi två...

Erik och Calle till final! //Souie Lou


I moan and growl and the hunt drives me crazy

Har varit iväg hela dagen, på bibblan och sånna grejer - fixat en hel del med resultatet. Ja, vad ska man säga det får fan bli som det blir, bra det vettifan men någon som skulle kunna svara på hur det faktiskt ska se ut då? För jag har fan ingen aning. Så är det!!

Ikväll blir det bara mys hemma. Kan inte fatta att klockan inte ens är fem och det är sjuukt mörkt ute och allt är precis som om det skulle vara mycket sent en fredagskväll, och jag vill egentligen inte ens erkänna att det känns som en fredag - nej jag vet inte vad men jag eär helt slut i kroppen. Det hopar sig för det mesta just nu.

Ska snart fortsätta jobba på med diagram och tabeller nu så jag får det gjort, klurigt men det ska ju gå på ett eller annat vis så "enkelt" är det.

Jag vet inte, börjar undra om jag har gjort folk något, något mycket fel men jag vet inte.
Stöddigt ibland och ibland är det som vanligt och ibland ingen kontakt alls...



We're broken and damned
But together we'll find a way
And no longer shall hell awaits
We will seek all the light in the day
Cause forever our love will breathe


//Souie Lou

Dancing with danger right until dawn The sin that you buy and you sell Mom and daddy said "the life that you've led You'll party you're way straight to hell"


On your knees that's where you all shall be
Well I bid you come taste your first deadly sin
Riding the wild wind and the door to submission
Will open and you shall fall in


Mitt ibland allt detta helveteskiten lyser faktiskt en riktig goding helt klar. WOOOOW! Jag säger bara W.A.S.P till SWEDEN ROCK FESTIVAL, nu hopar det sig verkligen till att bara spränga öronen med gomusik och bara njuta. Fy fan säger jag vad bra, mitt favoritband i princip och det är ljuvligt. Here I come again, denna gång vad blir det då? AHHH! Kan ju även hoppas att jag kommer stöta på min festivalpolare PETER, förra året såg jag människan när jag åkte bilen hem, alla andra gånger har vi haft så jävla kul. AHH! <3 Nej asså det finns verkligen inte ord för detta, att de ska komma igen, det är underbart och helt jävla fantastiskt. Nu blir det på riktigt!

Annars blev det gymmet idag, ja så är det med det. Mm, det var jobbigt, roligt och svettigt. Jag och Miss Lloyd fick oss en ny vän - en som verkade vara något lite pratglad och kanske aningen ensam(?) Kul haha.
Blivit att man suttit med enkätarbetet och det är verkligen inte roligt, var nere på biblan och hittade en del böcker om det, sen ringde jag Miss Mikaela vilket nog var bland det bästa idag - yeeees, hon hade en bok som jag behövde! Nu ikväll vad man ska säga så ska jag faktiskt skriva in min jäkla granskning av artikel på datorn, vilket är sjukt många sidor och sen vet jag faktiskt inte - känns som om jag inte kan göra något annat.

Imorgon är en annan dag // Souie Lou

If you ever lose your teeth When you're out to dine, Borrow mine.

Wohooop, så var det 2:a December idag, otroligt. Jag blev mycket glad då jag kom till skolan idag och hittade observationsstudien i facket. AHH! Ja, det blev asbra, enbart 2 saker att komplettera på och det är 2 skitsaker, så det känns hur bra som helst. Ta det efter enkäten och allt är gjort.
Nu är det verkligen mycket på gång i skolan måste jag få lov att säga. Öööh. Allt tar sin tid som tidigare sagt ;) hah. Jag har planerat upp nu hur mina närmaste dagar ska få lov att se ut, ja det blir inte roligt kan jag få lov att säga, jag menar torsdag, fredag, lördag, söndag kommer jag enbart tillägna en massa tid tillsammans med mitt arbete - ja det kommer verkligen ta på mina krafter. Jag är dessutom lite rädd för att jag inte har någon tillräckligt bra bok för att kunna klara det, kanske det blir bibblan (det är nog utlånat) men man kan ju verkligen hoppas. Ett rent helvete annars. Tabeller, diagram, nominaler osv. någon som är grym på det? Har dessutom fyllt i 10 enkäter idag, fan vilka frågor som dök upp ibland - andra snor ju verkligen ens ide rakt av!

Nej nu ska jag faktiskt ta och granska min artikel så att jag får något gjort på arbetet idag! MOHAHAHAHAAAAA! Typ 2-3 timmar framöver vet ju jag vad jag ska göra....


SaknarDigSara
DuKommerSnartHem

//Souie Lou

Keep the fire burning here

Blev inte så mycket mer med artikeln idag, läste bara igenom den vilket tog en timme - dock strök jag under det viktiga i den så jag har bara ett jäkla jobb med att skriva nu och översätta, ja iafall 2 timmar minst. Det är bara att bita ihop, imorgon har jag ännu mer jobb framöver - måste ta tag i det på en gång så kanske förhoppningsvis man kan bli klar med det på fredag/lördag. Jag ska verkligen sitta med det och få det gjort, på måndag 24.00 skka det vara inlämnat för granskning - vilket känns lite som om att det måste för det är ju bäst för en själv. Ja, det löser sig!

En del bilder från den gågna helgen:

   

       
_______________________________________________________________________________

Hos mormor och Ingmar på första advent; Dags för lutfisk! Mmm!!!



Do I have the right to take it easy? //Souie Lou

RSS 2.0