Let me love you

Sitter på kontakten precis spisat frukost. Iron Maiden spelas i högtalarna, längesedan jag lyssnade på hårdrock, saknar det lite. Saknar att sitta en hel dag/kväll och lyssna sig igenom låt efter låt vid datorn. (ibland även ett glas vin/öl som viftas med i handen) det är inte över än, livet har bara börjat. Annars blir det lite tillfixning i lillans rum.

Delar av familjen samlade <3

//Souie Lou


In My arms

Varit hos Lillans farmor idag, alltid trevligt. Annars har vi handlat och gjort lite vardagssysslor! Ska snart käka mat :) har precis valt ut doplåtar som ska sjunga och spelas på dopet, kommer bli så fint. Snart blir det läggdags, är en dag imorgon också.

//Souie Lou


I will

Åhh vilken underbar dag!! Tillbringats med syster och mor! Fått äta den bästa köttgrytan i världen! Var och handlade senare och någon ställer sig typ framför mig och därmed tränger sig förbi ganska många. Kvinnan som stått framför mig hela tiden innan kunde då inte vara tyst! Vilken hon absolut inte behövde bara, tycker det var dagens goda gärning! "hur tänker du socialt när du tränger dig?" "ska du ändock stå kvar?" - det vara bara något utav det som utspelades. Fan vad jag blir trött på folk som ska låtsas att de inte kan eller förstår svenska!!!

Annars idag har jag gjort kött-piroger, blev himlans lyckade! (måste jag få lov att tycka)! Nu har jag och lillan precis badat, så mysigt så! <3 Älskar min bebis, mitt barn, mitt allt!!! <3<3<3

Nu myser vi framför tv:n, nöjda över vad dagen hade att ge!

//Souie Lou


Living

Usch, känner mig fortfarande inte helt hundra. Får väl bli en innedag idag med kanske, vi får se. Ligger i sängen bredvid min man och min lilla. Visst är det härligt! Tänkte på det häromdagen, vad livet har förändrats. På alla sätt och vis. Vad gjorde vi förr? Kommer knappt ihåg. Det är som om lillan alltid funnits med oss, konstig känsla det där. Hundarna har blivit mer åt hundhållet sedan vi skaffade grinden. De är så duktiga så, ingen överträdelse ens om den råkar stå öppen för stunden. Kan sakna soffmyset emellanåt, men skönt att slippa ha någon som snor ens plats var gång man lyfter på röven. De får ändock en massa kärlek!

Kom och tänka på vilken fantastisk och underbar mamma jag har som alltid finns där och alltid ställer upp. Sådan mamma ska jag med vara. Jag har nog allt funnit mig min förebild i mamma-världen. Jag älskar henne såå <3


//Souie Lou


Still

Öhh, fy fan vilken pissedag!! Vart sjuk på alla de möjliga vis. Försökt sova genom hela dagen men lillan ska såklart ha sitt med. <3
Illamående, frossa, feber, huvudvärk etc. Ja riktigt sjuk. Kanske blir jag bättre? Hoppas det är galant tills imorgon. Nu får det vara nog. Kenny älsklingen får göra allt här hemma nu. Ärenden, handla, hundarna, städa osv. Känns i för sig väldigt skönt, för omväxlingens skull. Nej inte riktigt, han är duktig i hemmet. Jag själv ska gotta mig med ett bad med lillan sen. Ska bli härligt. Kan vi behöva!

En inbokad kräftskiva, bra! Kommer bli mycket trevligt och så är det ju såå gott!!! Fast känns som om att tiden till att fiska egna inte riktigt räcker till, möjligen nästa år!

//Souie Lou


Sickness

Jaha då var det min tur att bli sjuk. Kenny var dålig redan i fredags och håller fortfarande på. Igår slog de mig rätt rejhält. Efter loppisen som för övrigt inte var allt för mycket att ha gick jag hem och la mig. Fy fan. Och denna natt asså. Jaja man får bita ihop. Feber, rinnanuva, dunkande huvudvärk etc. Inte konstigt om lillan är lite pipig. Hon får vad hon vill, hon kanske också är lite dålig. Vem vet? Idag händer inte allt för mycket, vill inte göra något, orkar inte göra något. Tänk på det!!! Blivit ner bajsad också, ojojoj. Det var något nytt, alltid något nytt var dag. Haha.

Ett varmt bad med lillan sen kanske skulle sitta fint så hon blir sådär mysigt nybadad. Vi får väl se om man ens orkar det. Uuh! Vad jag frös inatt!!

//Souie Lou


Love

Igår var en härlig dag! Tillvaratog lite tid på kontakten där frukost intogs. Fika och käk hos mamma med syskonen med fler. Träffade mitt underbart vackra brorsbarn, stolt faster. <3
Väl hemma blev det mys, var helt slut i kroppen!


Sunshine

Idag bär det av för lite loppis i bellevue parken. Inte vart på loppis på evigheter, ska bli mycket roligt! Dags att stiga upp, vi skiter i både tvätten och sömnen. Jajamensan här får man vara med i krokarna om man vill deltaga. Förkylningen har även kommit ifatt mig med. Kliar i munnen, näsan rinner, lite halsont. Det kunde vart värre.

//Souie Lou


Joyride...

Tänkte till en början att jag inte skulle tillbringa hela förmiddagen i sängen, det blev så i alla fall. Kanske tog jag igen missad sömn från igår. Hm. Hur som helst börjar jag bli lite trött på detta sovandet, fast i för sig jag är utvilad på dagen! Idag tänkte jag gå en runda med alla mina älsklingar, vi får väl se. Regnar det ute? Hur som helst så var det en härlig skogspromenad vi gick mamma, Malin och jag. Det var på tiden att komma ut lite i det riktiga gröna och andas ordentlig luft! Haha. Annars idag skulle vi väl försöka att få lite mer ordning här hemma. Det är ibland lättare sagt än gjort. Känner att jag inte riktigt hinner med fast det är troligtvis inte konstig, den lilla ska ha sin tid, givetvis! Ohlalalalaaaa! Händer annars då? Hur fortgår livet? Vad gör alla ens vänner, fd vänner osv. Vissa har jag inte träffat på riktigt länge andra träffade jag för ett tag sedan. Det blir så när det är jobb i även och livet. Sen det där med bil och bensin, ja de hade också gjort saker och ting något lättare. Inte alltid man vill fråga och sådär. Men man vet åtminstone vilka som är kvar som vänner trots allt och det är väl tur det. De andra kan man bojkotta rätt så rejält! Blir så trött på sådant folk. Hur som helst är det dags för mig att gå upp, ta ut hundarna för att sedan hm äta frukost? Sen frukost hahaa!
//Souie Lou

Even if...

Solen skiner, det är fredag, inte ett moln så långt ögat kan nå, såå härligt. Blir grillning med delar av familjen idag. Det ska utnyttjas, att vara tillsammans. Hundarna ska med me, för tillfället ligger de och vilar på balkongen. Ska snart bege mig för att köpa lite majskolvar, gotte! Nåväl, får börja ta tag i livet här och nu.
//Souie Lou

The Star

Börjar kännas rätt konstigt på topp nu. Tankar om vad som ska ske senare tär på mig, måste hitta motivationen. Jag vill så hjärtligt gärna, men vad är det som tar emot? Jag växer för var dag, inombords. Snart får det bära av med tanken och modet! Snart är jag där. Igen. En dans på rosor så att säga. Hjälp mig, finn mig. Jag är här, jag står här, jag finns här. Ge mig styrka, makt och mod. Ge mig ork.
Det är härligt att vara mamma, underbart! Kommer numer alltid att förbli mamma! Känslan av att min lilla, vår lilla växer och frodas som hon ska är underbar. Man är så stolt, både över sig själv vad man åstadkommit men också över detta lilla. Hon kommer växa och bli stor en dag men för oss kommer hon alltid att förbli vår lilla. Fan vad mitt hjärta tillhör henne!
Tack och lov för att flytten är över och för att alla hjälpte till så bra!! Nu har vi snart kommit i ordning i det nya, känns hur bra som helst. Nästan alla kartonger är borta och saker uppsatta. Sen tar de givetvis en del tid att veta vart man ska ha allt, men just nu lever jag med mottot att det inte behöver vara så för alltid. Det går att ändra, möblera om, ta bort, sätta dit. Ja ni vet. Allt är möjligt! Hundarna trivs också bättre, mår bättre, älskar balkongen, lever så rätt! Jag har verkligen hamnat rätt!
Den största förändringen är nog att allt tar lite längre tid och lite mer planering. Och det där med att inte ha någon direkt egentid. Vad gör det, inte mig något!
//Souie Lou

RSS 2.0