It's going sicker.

Jag blir verkligen så trött på mig själv. Jag misslyckades igen. Åter igen och igen och igen. Fan fan fan! hur ska jag någonsin lyckas när jag verkligen kände att jag presterade allt jag hade? Jag är så besviken, men ärligt talat vet jag inte om jag är besviken på mig själv eller om det enbart handlar om själva principen? Det faktum att jag misslyckades. Kanske jag inte är så kallat "ämnad" för detta, men i så fall vet jag faktiskt precis vad jag ska göra.  Frågan är bara hur och när man skal göra det?  Nej usch, jag blir så trött på hela situationen. I för sig kände jag ju på mig att jag hade misslyckats, men en liten gnutta hopp fanns ju trots allt kvar, tro det eller ej.
Det är bara till att börja om från början, spelar ingen roll hur ag än vrider och vänder på det, ett misslyckande är ett misslyckande.

Helgen och hela förra veckan kändes som en evighet, det enda som jag kan tycka vart tråkigt vara tt jag inte hann med och se några gatuband som spelade och därmed menar jag speciellt Coopenhagen steelband. Som bara är sååå bra.  Får bli mer nästa år. AHH! Ja, annars har det vart trevligt. Har dock varit så jäkla sjuk så det har varit till besvär, men efter att ha sovit nu i söndags en hel del så ah lättade jag på trycket. Fy fan vad skönt ändå.  Alltså jag saknar inte själva festivalen alls må jag säga, det är snarare skönt att slippa allt med dessa bilar och trafiken fy helvete.

Jaha, en besvikelse blev det nu ikväll, hade det säkert blivit imorgon också.
Men hur som helst, nsäat gång då tar jag allt ihop. Bara så ni vet.

Allt blir bara mer och mer suddigt och jag vet knappt något längre. Allt håller på att försvinna, precis allt. Därmed även jag. //Souie Lou

Goodbye

Jaha så nu dags att skriva för min del.
SRF - UNDERBART!! Går ej att beskriva i ord, därför låter jag bli att ens försöka. ;P
Jobbat nu i ett par veckor, härligt. Fast nu är jag ledig i tre dagar. Sååå det var på tiden, har jobbat 7 dar i sträck nu. Tss.
Happ, happ happ.

Jag känner inte direkt för att skriva något speciellt här, just nu.
Vart på begravning idag, min första dessutom. Så fint. AH!  Mm.
Senare bär det av till Jämshög, Olofström, sen till Kyrkhult och sen därifrån drar vi fyra brudar. Mohaha.
Så kul det skall bli, helt underbart! Äntligen lite mer festivalkänsla med vännerna.

Snart östersjö med ju, det ska bli riktigt trevligt. Ska se Caj Karlsson redan på tisdagen, sen får man se vart det bär hän. Ska ju dock jobba måndag till fredag den veckan, men iafall. ;P

Detta lilla har tagit mig så extremt lång tid att skriva, jag vet inte varför. 
Jag har hur som helst haft en mycket trevlig sommar hittills och den är ju verkligen inte ens slut än. 

Jag älskar livet // Souie Lou  

RSS 2.0