I'd sign a contract with the devil

Skolan är över och nu sitter jag här med en cider i min hand, päron cider. Mm å underbart livet är. Mini är även här och hon flätar sitt hår. Det bär av till lochen senare har jag hört, skall visst vara en trubadur där. Mycket trevligt. Som alltid. Nu spelar Mini gitarr och jag har inte mycket mer att förtälja.

Skolan iadg gick bra, inga svårigheter i våran diskussion, jo kanske om själa ämnena men de flöt ju på som bara den, mycket trevligt.  Fast nu är det slut och jag ska jobba röven av mig i helgen för att få til det bästa. Men vi får väl se, kanske det bli lycka så småningom. Vem vet, vem vet. Ingen som vet, ingen som vet.

Frågan är ju bara vad problemet är?

I'd die to become immortal //Souie Lou

The more I get the better it is...

Klart att vi finns vid liv på tisdag Mills, det är ju då livet börjar om på nytt. Det är då vi kommer ha som mest livskraft så det kommer stråla om oss (även då vi är helt nerskitade) Det är ju då allt börjar, då nya krafter ta vid och det vi ska försöka leva på resterande delen utav året kommer så småningom tyna bort i en allt mer tragisk tillvaro. Men det handlar ibland bara lite om det där att få till det, med kraften. Jag vet och du vet och alla andra jävla idioter vet. JAG HAR KRAFTEN!

Hur som helst så känner jag stressen för allt just nu. Dock fick jag en eller två sakers mindre bekymmer om igår, fast då tillkom det ju även en annan, vilket var mycket mer knepigare än vad de två första var. Jag måste hinna mycket i helgen må jag säga. Jag ska till skolan imorgon, har skrivit mina frågeställningar, tre frågor. Ja jag vet inte om jag gjort rätt, men det återstår ju att se. Och i så fall: Det gör ingenting! Ehh, sen har ju "någon" lagt in etikhandledning till klockan fyra på en fredagseftermiddag. Funny funny, jävla idioto! Blir så trött. Kommer vara hemma sen, och inte nog med det. "Robban trubadur" ska spela på lochen, så då tyckte Möllani att vi skulle dit. Och vad gör man inte...? Lördag, ska jag ut och gå med Mickan? och sen ska jag förmdoligen grilla, om det hinns. Plugga anatomi skulle med behövas. Men en sak som är viktig är att skriva analysen ifrån filmen med dess referenser, det känns drygt. Jag hatar verkligen referenser just nu. Fy fan för det!! Sen ska jag hinna handla saker och ting som ska bifogas till Rocken, för lite mys måste finnas annars kan det lika väl vara. Vi ska göra det på riktigt. Som alltid. Jag ska inhandla en FFF t-shirt så snart jag fått min första lön. Som för den delen lär gå direkt till min farsas plånka, eftersom jag lär få låna en hel del pengar nu tills rocken och sådär. Tss. Fattig student!

Just nu sitter jag och väntar på Fröberg, vi ska referera på vårt arbete och hålla på eftersom ingen annan tar sig tid till det och eftersom det faktiskt behöver göras. Alla har fullt upp, ja således även jag. Men lika bäst att se till att få det gjort annars kommer det bara ligga där till ingen nytta och då kommer det bli mräkt med UNDERKÄNT! Men nu ska det bli ett stort vackert GODKÄND! Hihi. I like it.

Fan jag fattar inte hur detta skall gå, fattar ni? Mitt hjärta dunkar, jag dunkar, hela atmosfären (stämningen) svävar och allt är underbart, let's have a party! Nåäl, tisdag blire Champagne, jordgubbar, pizza-siesta (kärleks) och en jädra massa annat latchjo! Ohhjaaaaaa. Lyx skall det vara, annars kan det lika väl vara. Vi ska lyxa hela festivalen, eller vad sägs Aino? ;P Tss.
Nu regnar det visst här, men man kan iafall hoppas att något blir som det var förra året och ja jag syftar på vädret då. SOL SOL STRÅLANDE SOL! Ge mig. Ja, det är det smo kan få lov att återstå, allt annat livar vi på nytt liksom aldrig förr. Jag har hört att "the crazy people" kommer tillbaka. DAAH! Mohahaha. KLART SOM FAN ATT DE GÖR!

Nu blev det visst soligt igen, konstigt att det aldrig vil bestämam sig.

Jag har tillägnat mig tid till sådant jag faktiskt absolut inte har tid med. Nämligen att skänka vissa tankar till mina offer. Inte för att de förtjänar det och jag vet heller inte riktigt varför. Jag som annars inte brukar analysera något har tydligen överanalyserat både mig själv och alla andra. Nej men, heeregud som jag skriver och tänker. Ja för jag tänker ju först för att sedan kunna skriva, det underlättar ju iafall. Men ah, jag vet inte vad det är. Som jag sa till Möllani och som Möllani sa till mig "ja jag ska iafall inte göra något" nej verkligen inte. Vi ska bara se til så att andra gör något med varandra. Fan vad jag gillar den tanken. Bete er som vilddjur tack!

Jag är glad att det äntligen verkar finnas en gnutta hopp i min vardag och för tillfället är det att överleva helgen, tills på tisdag. Det är ju inte så att jag är helt ledig på måndag eller så. Jag ska fan hålla på med diverse saker då med, så som att packa, lika bäst, köpa det sista, ner till k-stad köpa lite på hm, sen ska jag öppna min brors lägenhet så någon skulle komma och titta på den, verkligen lagom roligt sådär. Men något jag inte fattar är vart är våran film? Jag skulle gärna vilja se den för att kunna analysera den? Vart? Puuh.

Jaja, nåväl, nu blev allt inte så genomtänkt. Jag känner mig stressad men ändå väldigt kärleksfull, eller vad säger du Aino. Som sagt, let's have a party. Du vet i gräset, där borta på kullen bland stenarna, där de förr offrade människor till gudarna.? Låt oss ha en jävla fest där, du vet vart jag menar va ? jag trodde väl det, si så, sprid ut budskapet.
LET's HAVE A PARTY!

Igår var jag förresten på kalas, Ingmar fyllde 76 år. Så nice. Fick god mat och efterrätt. Mm rabarberpaj, så jäkla guttigt. Haha. Mm, så vart de med det. Och för den delen så ska han få en present av mig och Möllani under rocken, en t-shirt med Motörhead eftersom han diggar dem så mycket. ;P  Så så får det bli. :)

Don't you get scared //Souie Lou

My blood is poisoned, my soul is aching

Ursäkta mig om jag bli trött ibland. Fy fan säger jag bara, ursäkta mig tusen gånger till så ska du se att blir blir bättre, det känns för varje andetag jag tar, att du hatar mig. Nåväl. Så fick jag det skrivet.

Idag har vi "grupp 3" spelat in film, trevligt. Hah. Det är gjort nu i vart fall som helst. Känner inte för något mer just nu, fast man har dock fullt upp med massa saker innan tisdag iafall och det känns må jag säga. Det känns åt helvete med allt.  FY FAN! Allt och inget. Det är lite som "De tre vännerna & Jerry"

Helgen var mycket bra, dock händer saker som kanske inte var det bästa fast ändå bra. MC-festen som flamman hade var askul, dock kände jag aldrig att jag helt och hållet kom igång som jag ville och som jag hade tänkt och hoppats på att göra. Möllani och Aino var asgoa. Speciellt Möllani som fyllnade till redan på balkongen då jag och Aino satt och i princip var nyktra ;P  Tss. Men en rolig tillställning. Mycket folk, bra musik och latchigt. Dock vet man aldrig vart man har vissa personer. Ena sekunden ger de dig en kram, andra står de med en kniv bakom ryggen...
Jag vet inte alls vad jag håller på med, jag vet inte vad jag vill eller vad jag ens skulle vilja. Jag vet inte ens om jag vågar vilja något, eller ens tycka något eller ens för den delen vilja yttra mig. Det var synd att ryktet förmodligen stämde överens med verkligheten, jag som så innerligt hade hoppats på att bli överaskad någon gång...  Dock inte denna gången heller. Fan det känns ju helst värdelös, jag är värdelös. Det stämmer. Men då är vi lika.  Meningen med vårat levande?

Mini var här igår, har inte träffat henne på mycket mycket länge. Kändes bra att ha henne här. Vi snackade som vi alltid gör. Dock mer om rocken än vanligt, men det är ju för att det snart är dags. Men det blev en hel del andra snack också om lite av varje. Fan Mini jag fattar inte vart detta ska föra oss, vet du?  Kan vi inte bara fly. Fan jag känner att en svår tid snart kommer dyka upp bakom hörnet, ta då min hand och flyg tillsammans med mig bortom tid och rum, ja bortom precis allt. Ljug för mig älskling...

Varför tog det så hårt? Jag hade bestämt mig ifrån början, sen gled det mig ur händerna. Varför blev det som de blev, nu är det roliga slut? Tog det slut för fort, utan att ens börjat? Varför ska jag ens grubbla över det, förmodligen verkar jag vara rätt känslig ändå, trots allt. Men var verkligen detta, det enda jag ville? Jag betvivlar saker och ting mer och mer. Och inget förvånar som det tidigare gjorde, från och med nu är allt lika som det var igår. Allt är det samma. Det var bara så jävla fruktanvärt tråkigt att även du blev en av dem. Det är lätt att välja sin offer, men fy fan det är inte roligt längre. That's it?

Sitter och lyssnar på Kenta nu, fy fan vad underbart. Levit mesta tiden som i en dröm. Mm, så kanske det har varit. Jag vet egentligen inte hur jag skulle vilja med något.  Men jag har verkligen börjat längta tills en egen lägenhet, men skulle livet bli bättre då?  Förmodligen inte, jag blir verkligen inte förvånad om det skulle bli sämre. Nej snart är det dags att göra något, ta livet i sina egna händer och göra något skarpt. Hade inte det vart fint?
Livet ha för få sådana underbara stunder då man inte behöver göra mycket utan enbart vistas ihop, det kan vara tyst lungt och bara andetagen hörs. Fågelkvitter utanför fönstret, en telefon som ringer och fördärvar stämningen, blir livet bättre? Nix, det blir vad man gör det till. Men om jag då verkligen försöker få till ett bra liv, och tror att just det jag gör ska leda till ett bra liv, och om det då ändå inte kommer bli bra har jag ljugit för mig själv. Jag har förlorat.

Jag har funderat en hel del på offrena. Jag tog dem och gjorde snabbt av med dess kroppar. Behandlade jag dem som om de var subjektiva? Eller var det möjligtvis så att jag tog hand om enbart det objektiva? Det spela kvitta. Det sägs ju att som man ska behandla andra efter hur man själv vill bli behandlad. Det är en lögn. Det är inte en själv som avgör hur den andre ska bete sig mot en, tror man det så får man nog tänka över det ytterligare en eller två gånger. Dettafunkarinte. Snart är det slut, kört. Snart blir det psykos.
Det som är det mest jobbiga är att man är så fantastiskt bra på att inbilla sig saker. Man ljuger för sig själv, kanske det hade vart bättre och haft någon som man betalde som ljög för en, så man slapp stå där själv och stirra. Fan gjorde jag fel nu? Vad skulle jag annars ha gjort?  Ångesten smyger mig tätt inpå, men jag kan ändå inte sluta hopppas...

Att köpa på rocken:
Army hatt
Piercing
Tröjor

Fuck this life


Ljug för mig älskling. //Souie Lou

I dont know where I am goin to.

Holje igår en sväng, fast dagen började inte riktigt så. Först blev det en tripp till Lloyds hem in Carlshamn. Satt där "with the gang" och pluggade på våra kompletteringar, mycket lustigt säger jag bara... Ja, sen for jag hem till en halvlustig Möllani, hon hade verkligen inte kul med sig själv i sin ensamhet.  Vi drog till mormor och Ingmar och hade supertrevligt. :) Grillade, käkade och snackade en massa roligheter. :) Sen så ville jag såklart träffa Aino så vi körde till Olofström, holjemarknad. Tss. på köpet fick jag även träffa Millan och Josse, mycket mycket tevligt. Kvällen avslutades med att jag köpt remar till min belåtenhet, till mormor och Ingmar, men dock blev jag utan SNASKET! Vi satt hos Millan tills långt in på kvällen, drack kaffe och go'a hemgjorda bullar. En lyckad kväll! Dock fick jag svänga in på en lite hållficka, någon behövde spy... TSS! Haha! Fan vad nice.

Mini har jag inte sätt till på länge nu, vart tog du vägen. Flydde du med vinden. Nu är hon in Stockholmia så jag får vänta ytterligare på att träffa henne.  Men jag tror jag överlever, men jag tror bara. Ingen fakta där.

Dagens planer blev lite förändrade, vi blev nerbjudna till Mormor och Ingmarmiddag, så i ska ner där vid ett tiden och sen ska vi GMG:a - Grunda med groggen. Eller Möllani ska, jag ska först och främst försöka ta mig till Bolaget för att köpa mig ett par cider, sen kan även jag njuta. Solen lyser med sin frånvaro, vilket uselt talesätt eller vad det nu ska föreställa. Dock får vi väl ändå sträva emot och tillbringa lite av våran dyrbara tid till balkongens ära. Jag gillar det. Allt kan man dock inte bestämma över. Men kom ihåg, man väljer sina offer.

Sitter och lyssnar på lite härlig blandad musik, såååå härligt haha. Kan verkligen skatta åt det också.
Något jag funderat på är när jag ska kunna ge Mickan sin försenade födelsedagspresent, den ligger i min garderob sedan länge. Dock har jag inte träffat den upptagna kvinna på flera månader typ. Förutom en liten snabbis i skolan för ett par veckor sedan. Vi ska nog ses nästa vecka, om båda kan. Vilket vi måste kunna. :)

Morsan och Åke har stuckit ifrån staden, jag vet inte riktigt vad de skulle men det hade de förhoppningsvis själva bra koll på. :) Jag ringde henne igår när jag var på holje, men det var ju ett misstag. Hon pratade med allt och alla förutom mig som var i luren så jag lade på. Får ta och ringa henne idag och se hur de har det. Hihi. Bra kan jag tro.

I aint missin a single thing //Souie Lou


I move on...

Skolan idag vid 11:a, fick reda på vad som skulle behövas kompletteras. MYCKET, men detta ska vil fixa. :) Imorgon och på fredag är bokade. Usch och fy.
Hur som helst så har dagen varit underbar. Kom hem, ringde Lloyd som var påbäg hem till underbara, solstrålande Karlshamn. :)  Vi gick ut till den där platsen där flottracet skulle hållas. :) Satt och drack öl, rökte och hade det helt ljvligt i solen. :) Sen stax vi ner till ån och de käkade massa pizza. Haha. Ja så var det med den dagen.
Jag blev sjuuukt kissignödig påvägen häm, jag fick fan springa in i skogen, remember Möllani? Hah.
Nåväl, så var det så att jag blev sittande här nu, och ja jag vet inte riktigt, ladat upp bilder har jag gjort på bilddagboken så det räckte och blev över. ;P Tss. Men det är kul, kan få andra att minnas.
Fan förlusten idag var att jag tappade mitt örhänge, så nu får jag sätta i gamla pluggar som inte är riktigt passand.e Hm, men jag ska faktiskt ta och beställa ett par nya nu. :)

Mm, så så är det med det. Jag längtar verkligen sjukt mycket tills på lördag och jag hoppas verkligen att Lloyd och Charlett kommer en runda på dagen till Mig och Möllani och har riktigt trvligt. :) HIHHII!

Fan jag ska verkligen töja nu. Jag måste fan, jag måste. Nu ska jag dock se om jag kan få tigga en cigg utav Möllani. ;P Tveksamt, mycket tveksamt.

Något annat som jag verkligen är tvungen att tala om är: Att när jag var påväg till tåget idag så kom det en skata/kråka bakom mig och tog tag och slet i mitt hår och sen flög vidare, fatta du hur äckligt det var? Jag har aldrig varit med om dess like förr... Usch och fy. //SouieLou

Come up on differents streets they both were streets of shame. Both dirty both mean yes and the dream was just the same...

Jag har varit sjuk och nu börjar jag verkligen bli bättre. Skönt. Hur som helst så bestod helgen utav en massa cigg, fulla människor, mc, mys och sömn. MC-festen hos Hedningarna som firade 10års jubileum var mycket trevlig. Träffade mycket folk, både nytt och gammalt och en hel del var nyktra. Ja, så vart de med det.
Vi får väl se vart det bär hän här näst. Hoppas det blir riktigt nice.

Skolan nu idag har jag vart, massge, helt ljuvligt. :) Någon som vill ha? Tss. Ah sen hade vi lite annat också lite kommunikationsövningar, roliga dessutom. Hah. Ja, fina teckningar blev det verkligen, eller hur?  Hah.  Ännu mer skratt. Imorgon blir det också till skolan och så då ska vi komplettera vårat paper. Så får det bli med den saken, hoppas inte att vi ska behöva joba mer med det än på torsdag också, fast då i Karlshamn. Sen tar jag fan helg. :P
Ska hinna hämta mitt pass med nu hos Polisen, och jag ska till bolaget med. Trevligt värre. För på lördag då ska systrarna Johansson njuta för fullt på balkongen. Ska bli så underbart, vi börjar tidigt, sen ser vi vart dagen lider hän för på kvällen blire MC-fest. Ahh så jäkla kul. :) Och jag ska faktiskt inte vara nykter, tro det eller ej. Mohaha!  It's Crazytime och we call i maybetime. Då behöver vi inte längre bestämma så mycket, det lär bli mer avslappnat. Gimmie gimmie!

Jag längtar grymt mycket till SRF nu, och nu är det verkligen inet långt kvar och jag har nog nite riktigt insett hur lite tid det är kvar. Men jag antar att det kommer som det sa iafall. Jag har mer koll på läget nu än tidigare.

Jag fattar helt ärligt inte vad människan vill mig. Lekt har vi redan tidigare gjort, men är det så seriöst som det ska bli eller ska det bli värre eller sämre. Jag väntar bara på smällen som snart ska slå till. För den lär komma när man väl fäst sig som jag ändå på något vis tänker och känner att jag inte kommer göra i detta fallet. Baby, denna gången kanske det inte är delat, kanske jag bara spelar dig ett spel. Du bör kanske vänja dig vid tanken, fler lär nog ta makten i slutändan iafall. Och då lär du stå där med byxorna nere - och skämmas.
Fast det är ju ändå något sådär farligt, sexigt och alldeles oseriöst med dig, varför?


Gitarrer finns på nett nu för 300pix. Fan vad nice för den som vill köpa. Möllani får jädra lov att köpa en festivalgura nu så det blir gjort. Vi har ju gått och väntat på denna chansen, varför tar du den inte direkt för? Hihi. SMILE!

Alla gör vi våra egna val och därmed våra egna misstag //Souie Lou


Remember yesterday and think about tomorrow. But you have to live today...

Helgen äro kommen. Ja igår blev det mys med Aino, här hemma. Trevligt väre, snackade en massa, käkade och blev trötta. I like it. :)  I like her. ;P  Tss. Ja så var minnerna glömda och vissa påkommna och undanstoppade, nu är det den nya tiden som regera. Vi tar det som det kommer. Jag gillar hår. :D

Idag har jag köpt blommor, planterat dem och så har jag hängt ut de på balkongen mycket fint. För fint, fast balongen ska städas någon dag. Orkade inte det nu för jag städa rummet innan och jag svettades som ett svin. Jag är sjuk, så jag måste snart vila annars somnar jag på fel plats, fel tid idag. Idag ska jag köra fyllefolk, haha. Bara nästan.
Jag har suttit och scannat in lite bilder idag till Miss Charlett, har ju typ glömt det hela veckan så kom jag på mig själv så. :) Det störigaste i veckan var att jag var 3 ruttna poäng från att klara min tenta, den tentan jag inte ens hade pluggat till. Men det var ju just därför, men jag får se fram emot att göra den på nytt i Augusti. Pff! Men då skall jag lyckas.
Jag blev godkänd på min filosofi, både seminariet och uppgiften. Nice de du. :) Tss!

Idag blir det lugnt och imorgon blir det lugnt, imorgon skall jag faktiskt plugga det som skall pluggas. Boken och sen anatomi och fysiologi, och om man kanske skule ta sig till Aino också, om hon har tid med mitt sällskap ;) Hihi.
Annars blir det ju till Hedningarna idag. Så är det med att.

Jag känner inte att jag har sådär överdrivet mycket att tillge er just nu, mer än att jag är trött. Och jag är faktiskt lite hungrig nu när jag känner efter, men om jag lägger mig och sove lite så känner jag inte det heller. Jag är trött, både fysiskt och psykiskt.

Jag är som jag är. Jag är sjuk-
  //Souie Lou.

Om mitt hår faller av, rakar du dig också då?


I wanna feel brand new

Tog passfoto idag, blev asnice. Mohaha. Fick även ta fingeravtryck, så nu är man märkt. Nåväl, låt gå.  Sedan bar det av ner till Mormor och Ingmar, vi skulle köra till IKEA. Vilket vi även gjorde. Ahh så mycket fint och det där gamla gillade jag. :) Men jag köpte en hel del nödvändiga saker. Så som en säckakärra ;P Ohlala. Sen en "undersänglåda" så jag kan bli av med all bråte, exempelvis läroböcker jag inte använder för tillfället. Ehh sen köpte jag mig såklart en blomlåda, eller jag fick den av mormor och Ingmar. :) TACKAR!! Precis en sdåan jag ville ha, fick även blomjord och en blomma med mig hem. Hih. Men inte nog med det jag fick även ett parasoll som jag ska ha på balkongen, så jag inte ska bränna mig de där värma sommardagarna som jag ska tillbringa på min balkong, i min ensamhet och njuta utav livet med en drink i handen eller två. :) Men sen såklart köpte jag mig ett annat parasoll som jag kan ha på SRF, och som förhoppningsvis kommer därifrån också. Sen åkte vi till OLOFSTRÖM, mohaha och köpte lite annat smått och gått och sen stack vi hem till PUKAVIK och grillade och hade mys. :) ALLTSÅ EN MYCKET LYCKAD DAG MÅ JAG SÄGA! Vackert väder också.

Idag har jag inte hört ett ljud, tröttnat eller funnit en ny, eller ska vi kanske ta och ses på lite skogs-mys. ;P  Tss! NASTY!

Jag vet inte om jag håller på och bli lite lagom sjuk sådär. Ont i halsen har jag haft om nätterna nu i ett par dagar, men inatt blev det jävligt illa. Kunde typ inte ens svälja och haft ont i halsen hela dagen och känt mig allmänt hängig + att jag har huvudvärk. Nog om det nu, jag lever iafall. Trots allt ;P
Tänkte nog läsa lite sådär smått inför imorgon, kan ju förbereda sig lite iafall. Inte för att jag har direkt överdrivet koll på vad som kommer hända och ske, men något och då är det rätt bra att ha koll på vissa saker. Inte sant?  SANT! ;P

Fan vad jag älskar livet just nu, och jag vet inte vad som kommer hända eller ske. Men det känns ändå helt ljuvligt, för det spelar ingen roll. Det spelar verkligen ingen roll alls. Jag lever och jag har det jag behöver för att få mig road och tillfredställd. Allt, och mycket därtill. Jag njuter!

I got to do a crime
'Cause I'm sick inside
// Souie Lou


They say that the road aint no place to start a family...

Mycket har hänt nu. Haha! I fredes kom Mini med 1 liter sprit, det var gott. Det blev lite röj och eftersom vi aldrig kan veta vad som händer och sker under kvällen då så blev det ändå en svänga till puben. Det var väldigt roligt, var längesedan jag var just där nu.  Jag har kommit på att hemmafester är lite roligare, där kan man iafall veta och bestämma vilket folk man vill umgås med. Nåväl, morsan kom inte med ut men alla andra och det var super. Mini delade säng med mig. ;P

Lördagen bestod utav shopping, ja det blev en kjol, leggings, solbrills och eh ha något mer typ men vem vet vart det tog vägen? ;) Annars så blev det inte så mycket mer, var hemma hos brossan också innan han skulle lämna in. Men sen så var jag hemma hos farsan när vi kom hem och jag skojar inte, det var längesedan jag var så jävla rastlös!! AAH! Helt sjukt.  Det blev dock att man körde en sväng, sedan hem och öppnade en öl.  Det var härligt, morsan och de hade lite party om man säger så. Oh krigslarmet gick på! Haha vilket mer tydligt är sojan. Men hur som helst så blev även denna kvällen lyckad och min rastlöshet dog ut. Väl ute på puben fann jag den vackraste av alla jackor. Ah den var så fin och man finner verkligen inte sådana överallt, men tack för lånet under kvällen Jag kände mig väldigt fin. :) Call me! Hah. Eh annars var det ju en och annan ute som man själv sköt sig i skallen för, hah. Jaja, han tålde det även om han faktiskt såg precis vad jag gjorde, jag menar jag är ju mänsklig. Jävla idiot! Vi pratar inte mer om det, börja lipa. Jaa, så så vart det med den saken. Men det var även lite småtrevligt ute denna kväll dock tråkigt att det ej hade någon trubardur denna kväll, eller de tyckte kanske vi lirat tillräckligt under fredagen. Haha. Ahh det roligaste utav det bästa var ju att Aino och Marre kom med bilen precis när jag skulle gå till puben (jag låg först i täten om man säger) mm och ah de sätter på en jäkla rolig låt och jag ta mig fan skrattar i flera flera minuter medans de kör. Och det är inte så att de körde direkt till puben, nej nej jag vet inte vart vi körde för mina ögon tårades förmodligen av mina kisande ögon och jag fick totalt ont utav skrattet.

Hoppas verkligen på Tyskland. Men inget besked snart, då skiter jag i det! Jag pallar inte gå och vänta på folk som inte kan bestämma sig.

Söndagen begavs till farsan en stund, Möllani var hungrig. Och jag också lite. HIhi- Så vi umgicks och käkade och hade mysigt på balkongen. Sen helt "plötsligt" greps jag av lite panik och ville hem, jag pallade inte hänka på till Nicke mm och Möllani får för sig att åka till mcD. Tro de eller ej men dit skulle verkligen inte jag. Ohlala, du gör mig helt helt, jag vet inte vad... Du är vild!

Vart i skolan nu i två dagar, vart hur trött som helst. Hatat när klockan ringt. Men det förbi så serru. Men jag tycker faktiskt att det där med tid är väldigt viktigt trots allt. Jag tycker att tider är till frö att hållas. Hm.
Annars så ah har jag sovit idag på dagen för jag var så jäkla trött och nu sitter jag här, lyssnar på journey och diggar. Hah. Och vi har avbokat den nykomna campingen för att självklart återvända till den gamla. DET ENDA RÄTTA!
Måste börja plugga till anatomin och fysiologin med denna veckan, men det löser sig, jag har ju trots allt mycket annat att genomgå just nu med och läsa och sådär. Men det ska nog finnas lite tid om så eftersom helgen skall bli lugn. Ska skriva mina anteckningar nu från idag tänkte jag det som ska användas på fredag och det borde man läsa på igen verkligen!  Jaja, hm allt ska ta sin egen lilla tid.

Imorgon skall jag till IKEA
, då ska jag köpa mig en säckakärra, blomlåda och så säkert något mer såm man kanske inte behöver lika mycket men iafall. Jag ska även gå och ta pass imorgon och ja det ska bli nice. :) Sen när jag kommer hem från IKEA ska jag verkligen plugga, plugga, plugga!

Jaja, nu ska jag börja på att skriva rent anteckningarna så det faktiskt blir gjort.

Ibland fattar jag inte varför ? //Souie Lou


No Sacrifice, No Victory

Ja jag sitter och lyssnar på Hammerfall just för tillfället, man blir inte mindre sugen på SRF. Men det kommer, det är påväg och jag älskar det. Fy fan vilket ös och jag har suttit här nu ett bra tag och även lyssnar på ZZ-top, hade inte allt för mycket på dem innan men nu ahh fy fan vad de är grymma. De är verkligen astuffa ska bli riktigt trevligt att se. AH :)  Hih. Ah den gamla campingen är back, så ljuvligt nu blire som vanligt. Lovley!

Jag har pluggat en del idag, gjort det jag ska så att säga. I princip iafall, mina böcker får jag typ inte förrens på måndag eller något. AH och då har verklgen att göra tills på tisdag, men det får gå bra ändå ju. Jag överlever allt när jag väl överlevt den andra kursen hah. Usch och fy men sant. Mini hon skickade meddelande att hon hade en plan i helgen som innefattade alkohol eller inte alkohol utan SPRIT! Jag vet inte vad egentligen för min mobil är ju cp och det är ju typ hennes också eller något för det funkar inte att skicka sms har skickat det hur många gånger som helst, men det går inte. Ah. Blir så trött på det, men inte ska det fördärva hela min dag. Undra vad som kommer hända och ske härnäst.
Tyskland innan SRF, typ vecka 22? Blir det de eller blir det de inte, jag hoppas verkligen så innerligt. I så fall är jag verkligen HÄRSKARINNAN i baren, hah. Nej men det hade verkligen vart ljuvligt och underbart gott. Och jag har dessutom aldrig vart i tyskland så det ska bli extra kul, om det nu bli som jag och Mini vill. Vilket man aldrig kan vara riktigt säker på. Men hur som helst hade det vart en helt underbar sak att göra, eller vad sägs? Tss. Hell yeah!

Brossan flyttar på söndag med så då får jag "ta över" hans lägenhet lite, hoppas inte många ringer. Tss. Jaja, men så är fallet. Och han liksom kunde inte yttra sig om detta typ för ett tag sedan nej nej, han säger det sådär några få dagar innan, ja att han ska flytta ifrån stan. Fast inte denna stan, tydligen den bättre stan fast dit har ska sticka blir bättre, där är tydligen större och finare. :) Mohaha. Hoppas att det blir bra iafall. Fan vad nice. Så nu vet man aldrig när man stöter på honom mer, fast vi ska såklart ses imorgon.

Undra vad fan Mini har i åtanke alltså, jag har verkligen ingen aning. Men jag är verkligen skeptisk, jag ska helst inte dricka alls. För det lär ju bli fest eller något? SÄG NU! (jävla fitta) Det var dock ett intim skämt så bli inte för rädda nu, hörde du MINI ett "intimskämt" Och det hade i så fall om man ändå ska så hade det vart väldigt roligt och hänkat på "the girls" som typ ska ut på lördag, alltså imorgon. Men vafan vi får se vad som dyker upp, kanske jag dissr alltihop ändå. Pratade lite med Aino innan, alltid lika trevligt. Men så råkade det komma någon så hon skulle ringa upp... Fast vi snackar inte alls lika mycket nu som förr, men det spelar ju noll iafall. Jag diggar henne!

Egentligen är mitt inlägg idag mycket onödigt, jag känner inte för att skriva något därav att det är helt genomsurat. Haha. Fy faaaaan, jag vill till TYSKLAND nu MINI! Vi måste fixa detta, vi måste fixa så att det går, vi måste få den tredje personen att verkligen inse att det var hans typ ide och att det är världens bästa och att den vore perfekt och så, så kan vi säkert åka direkt. MOHAAHHAHH! EVIL!

Tro det eller ej, men även jag är en människa //Souie Lou

Don't let it fade.

Imorgon är jag ledig, sååå härligt. Haha. Hoppas Mini kommer snart, har saknat henna! Ah och vet ni vad det bästa för tillfället är? Jo, det ska jag tala om det är att den "gamla" campingen kommer vara öppen, woho! Lätt att det blir det "gamla" vanliga stället då, så jäkla great. Vi har haft fullt hus här idag, båda bröderna hemma, pappa kom på besök en sväng och sen då nu Mini om hon förmår sig att käka någon gång. Hah!

Om vädret inte förändras vad pratar folk om då?

Nu har jag äntligen lagt in bilderna ifrån kameran också så nu finns det så jag kan skicka vidare till de som typ inte använder kameror eller som helt enkelt glömmer bort att använda den. Tss. Nåväl, det får väl gå ann för denna gången då.  :P
Annars känner jag mig lite förvirrad idag, på tåget var jag helt stissig. Vet ej varför, det var bara jobbigt. Men spela roll fan vi lever bara en gång så låt göra det bästa utav det. Det är ju inte så att vi kan se fram emot ett liv till och speciellt inte om man inte gjort det bästa utav det bästaste. Men jag är hur som heslt ganska så kortfattad idag, tur väl det. Igår blev det ett lååångt inlägg, men det var rätt kul ändå.  Jag har ont i magen, vet ej vad det är nu. Det går säkert om tills jag gift mig. Haha. Någon frivillig? Nae, misstänkte väl det lika bäst att hålla sig på det torra. Att inte bli för involverad. Är du en gris eller en kyckling?  HAHA!

Jag vet inte alls vad som försigår sig nu, men något säger mig att jag verkligen vill denna grej. Hoppas så innerligt oavsett om det ska vara beställningar eller ej men det hade vart så satans kul, och billigt för oss. Jag vill, jag vill, jag vill. JAG HOPPAS! Hade verkligen varit det ultimata. Inte så att man hade behövt tjäna en massa pengar men iafall åd hade man ju haft ett lager. Mini får jag sälja dig iår igen? (Fast denna gången tar jag lite mer betalt + att jag ställer mig i baren under tiden och dricker) JAG ÄR DROTTNINGEN I BAREN! Haha. Hade inte vart helt fel, vem vill köpa henna?
Nåväl vi får väl buda ut henne då eftersom det är så många som är intresserade. Men iafall, jag gillar det. Tss!

Inget mess idag ifrån någon. Ah sådär ja. Och jag tror verkligen att "snygg-grannen" har stuckit nu. Han flydde med det vackra vädret. Han tog det med sig. Men det var trevligt så länge det varade. Hoppas han tillslut hittar rätt, iafall med den blicken. Helt otroligt. Knäsvag kan man bli, och det är inte lätt och inte många som lyckas. Typ bara tre, haha. Fy fan nej jag vet inte ens hur jag ställer mig till det längre. Ärligt talat vill jag nog bara leva. Leva mitt ensamma liv tillsammans med min lilla Mini. För inget påverkar mig speciellt mycket längre, jo enbart livet men allt runt omkring spelar ingen större roll. jag påverkas inte utan det och även om de tror att de har makten så vet jag att jag har den, jag viker inte undan. Jag är övermäktig och du är min slav! Du skulle bara ana vad som väntar.

Har du inte sett? Änglarna hånglar runtomkring oss // Souie Lou

I want it all

Jag kan inte riktigt förmå mig att förstå vad problemet är med allt. Egentligen är där kanske inget problem i sig utan enbart något man skapar? Jag har iafall skapat mig ett problem idag, problemet av hopplöshet. När ska man göra något så det vänder till det bättre så man kan få lov att få en smakbit, ett smakprov? Hur gör jag egentligen, och vad vill jag egentligen med allt? Vill jag bara hela tiden ha en liten bit på varje eller hela skiten (ja, jag pratar inte materiella ting eller gör jag kanske det? Det beror nog på hur man ser det, eller vad säger du Mini?) Alla har vi alla något som vi samlar på, kanske vi samlar på det mest fruktade, jag vet inte.  Men frågan är vad man vill egentligen, vill man ha ug, dominans, kinky eller bara vanligt? Vet alla ens vad allt betyder? Det frågade jag mig också, men vill man verkligen allt och vad vill jag ? Haha. Fy fan. Nej nu ska detta inte spåra ut. Eller låt det bara ske.

Jag undrar vad jag vill och känner för, du lovade mig allt. Hah. Vad innebär det egentligen? (Jag vet jag skriver hemskt mycket egentligen, men jag har tyvärr inte funnit något synonym för det yet) Nej här sitter jag och leker lite. Jag undrar vad som ska hända och ske framöver, kommer det ens hända något? på gott och ont, vem vet. Jag vet inte, du vet inte, ingen tar intiativ. Det lustiga är att rätt många kan känna in sig på detta just nu, precis dessa eller detta jag skriver nu men frågan är egentligen hur många det är som egentligen förstår och kan sätta sig in i det och verkligen underhållas utav det och inte undras vad det är jag skriver om. Ibland blir man nästan lite spöklik sig själv.  Spöken är fina. Hah.

Fan livet är underbart och här sitter jag. Jag vet vad jag vill, men hur ska jag kunna säga det? När? Det spelar nog ändå ingen roll för allt är utom räckhåll. Allt tar sådan tid och tiden går och jag blir inte yngre, verkligen inte du heller. Som tur väl är du mitt äldre jag och vet vad jag borde göra och inte göra, men nu borde jag tänka. Vilket är väldigt svårt vissa gånger då min hjärna har börjat gå på tomgång. Den går, men den fattar inget. Fattar du?

Jag var hos mormor och Ingmar idag hade hur mysigt som helst. Mormor lärde mig göra sådan underbar blomkålsstuvning så nu lär det bli de för hela slanten ;P Hah. Vem vet, någongång kanske. Annars har vi snackat en hel del, gud vad jag älskar de två. Men hur som helst så är jag så lycklig, var minut. Spelar ingen roll vad. Vädret har inte vart det vackraste och bilen var inte alls rolig att köra. Jag vet inte hur det gick till, men jag kom dit och jag kom hem. Tur var väl det, eller? Nästa vecka åker jag med dem til IKEA, nice. Möjligtvis köpa något? Det återstår att se.

Vissa skulle nog mena på att visst folk är för gamla, men vart går egentligen gränsen? Är det inte det underbara kärlekssnackat som folk pratar om hela tiden, men inte alltid  funkar det som det låter. Jag är trött och det är ni med. Men jag är inte så trött så att jag flyter på en dimma, nej jag är helt utomstående trött. Jag är trött, psykiskttrött som Ingmar säger. Haha. Spela roll, nej det gör ju inte det. Det är livet. Helgen var något att garantera. Nu är det verkligen över för alltid. Nu tar jag mig i kragen och ska leva därefter. Nästa blir inte som det var då och inte heller vad det kunde blivit förr. Jag är ledsen över att man jämt ska vara så kräsen som man ibland är, det var ju fan inte jag som ville ha dig, men nu nu vet jag inte vad, men jag antar att det fortfarande är så. Eller det är klart som fan att det fortfarande är så. Du är en nolla! Men du är dig inte lik, inte för fem ruttna jävla öre. Men det spelar ingen roll för det har inte ändrats till det bättre, det var bättre som det var förr. Då hade jag först inte fått tag på dig, sen fick jag dig, sen gjorde jag mig verkligen av mig dig på fullaste allvar, sen baar dök du upp. Eller vafan, var det jag precis som vanligt? Asch, jävla idiot. Förvirra inte min hjärna, den finns nog ändå inte längre. Men hur som helst, ibland blir jag bara så jävla fundersam!

Idag har jag verkligen skickat sms, underbart. Hah nej men det är verkligen roligt om man får ut något utav det. Något fick jag visst men det blir svårt att bota, frågan är var? Jag vet ett gömställe. Spring. Stanna, gö vad du vill. Men jag tänker springa för evigt tänker jag springa. Ibland blir allt bara så extremt skönt av att inte finnas till på en och samma plats. Men det gör ju sak samma. Allt är mer eller mindre likadant för mig, så spring för vem vet vad som egentligen jagar dig. (?) Nåväl så har jag nog ändå ett hjärta, men vad det är gjort utav det kan jag ej svara på. Möjligtvis skulle det kunna vara gelé. Det är ganska tafatt. Men jag är en fisk. FISKEN! Det kan ingen ta ifrån mig. Nu slutade du skriva, som vanligt. Det dog ut i en tom tystnad. Jag vet jag skulle tagit mig till dig ikväll, jag vet vad jag hade fått. Allt jag ville ha. Jag hade fått allt.

Ibland vill jag bara glömma.
Ibland vill jag bara låta det ske.
Ibland vill jag ingenting.
Ibland vill jag för mycket.
Ibland vill jag bara lite.
Ibland vill jag bara för att.
Ibland vill jag bara för att jag kan.
Ibland gör jag det bara för att jag är en Härskarinna!

Jag kan och du kan och alla kan därför kan jag!

Jag har verkligen ett riktigt gömställe, snart. Snart blir jag kanske där. För evigt, vad är egentligen en evighet?

Har ni gått? //Souie Lou

I'm the ugly in between...

Jag och Mini vi liksom på något sätt smittar av oss på varandra, på gott och ont. Jag älskar henne. För hon är den enda som verkligen vill ha mig på riktigt i sin närhet, när vi båda inte ligger på varsitt håll och sover pga. vi var för trötta för att ses. Men det är en helt annan femma. Vi har som sagt hela framtiden på oss och alla dessa ting vi ska göra, vi får för tusan börja skriva ner snart vad det är för snart rinner det iväg och vi kommer på 20 nya ting att göra. Oh Yeah!
Idag har jag vart i skolan fast det känns inte så, det gick bra. Eh ah. Sen när jag kom hem så sov jag, jag bara sov sådär inne på mitt rum och sov. Jag låg och sov i säkert 4 timmar, jag fattar inte vad man håller på med eller var helgen verkligen så illa som jag inte vill låta mig påminnas om? Det var mycket roligt, men en hel del saker som är lite si sådär oförklarliga och som är lite sådär hm, ångestladdade? Eller egentligen inte det heller utan mest var det en sådan helg som jag aldrig trodde mig få uppleva, antagligen därav jag var FÖRVÅNAD! Det var precis vad jag var, där hade vi ordet.

Nu är jag så laddad inför denna kursen fastän att jag inte köpt böcker än, men jag ska ikväll. Jag ska betälla ett par.  :) Så blir det säkert också bra. Fy fan ni skulle bara veta när jag körde förbi poliserna igår, jag trodde jag skulle dö. Inte för att jag hade något att dö för men det var verligen jävligt jobbigt, eller snarare en jävligt jobbig känsla. Fast de stoppade inte mig och hade de gjort det så slår jag nästan vad om att jag hade gripits av panik och kört förbi dem, mohahah! Fy fan!
Men hur som helst så blev det inget Mini idag, hon låg som sagt på sin del av sängen och jag på min. Men det gick ändå. Imorgon ska jag faktiskt plugga lite ytligt sen ska jag ner till Mormor och Ingmar, där kan man verkligen göra vad man vill. Fy fan vad jag älskar det. Det är nog den plats där jag kan känna välmående till 100. Där är lugnt, stillsamt, och helt fantastiskt. Jag älskar det stället och såklart dem också. :) Men dit ner blir det och jag har världens grymaste kort på mormor också som jag ska sätta in någonstans i stugan utan att hon vet det, hon lär smälla av. Kul lär det bli.

För övrigt så vet jag inte vad som händer fast det gör jag visst. Snart kommer alla bi och getingar in i bussarna igen och gör så att man verkligen inte kan slappna av på färden för man måste ju verkligen veta vart den är så den inte är inärheten av en själv, för det är det äckligaste ever... Annars ska jag till Kristianstad i helgen, förvånad? Jag ska dit med Farsan och Möllani och shoppa lite, fast jag har inga pengar men jag får väl låna lite utav farsan (jag ska ju jobba i sommar..) Fast egentligen skulle jag velat till Växjö, var verkligen längesedan man var där och GINA är ju helt underbart där. Så enkelt är det. Och jag och MINIJAXX, hade inte vart fel mohaha. Fast vi får väl se. En tripp dit någongång när livet här har tagit slut känns bra, vilket det gör snart eller Möllani? Hoppas inte.

"Snygggrannen" har jag inte sett till, eller han bor visseligen på vandrarhemmet men det spelar ingen roll. :P Tss! Jag hoppas få se en syn till utav honom, fast vem vet han kanske har stuckit. Det gör alla förr eller senare.
Mini jag vet inte vad jag ska säga om något alls, det bara blir som det blir och vi lever som sagt som vi gör och det kan inget ändra på. Inte ens du och inte ens jag. Vi får finna oss i detta nu för det finns inget rätt eller fel. Och du smittar av dig på mig men det tycker jag om fast inte just i dessa tankarna nu. Hah. Fan jag bara undrar vad ska man egentligen göra för att få det att gå ihop sig? Det är väl i för sig det som är problemet med kärleken eller vad man nu väljer att kalla den. Jag vet inte vad jag tror på längre, innan var jag fast besluten om att det ej fanns något. Sen stötte man på något som liknade det och så har det hållit på fast det har aldrig blivit ersatt av något som vart mycket bättre utan man går och hoppas (eller gör man det?) och tänker åtmisntonde på hur det kunde har varit, fast inget blir som det tidigare vart och inget ska bli som det tidigare vart för det livet finns inte. Det är över, det är slut. Nu är det nya livet och det är PARTY! Vi får ju trots allt precis allt vi vill ha, är det verkligen så förbannat nice jämt och ständigt? Jag kan helt ärligt inte svara på denna frågan för jag vet inte, vad tycks? Mini vi får ta det över en berusning.

Annars har jag vart och plockat upp bilderna idag, många bilder, fina bilder, räliga bilder, hemska bilder. UNDERBARA BILDER I ALLA DESS FORMER! MOhahahah! Nej men det blev faktiskt bra och så var det det där med tiden också, man ska finna tid och ro och lugnet till att klippa och klistra in dom i albumen. Vi har gjort ett album till Sirina nu idag med eftersom det var bilder som jag tog som hon skulle få, helt underbart. Jag pratade med henne idag också, morsan och barnen ringde henne. Fy fan vad det måste ha hänt mycket nu på så jäkla kort tid. Jag anar inte det, jag fattar inte det. Jag vet inget alls. Allt är helt sjukt. Men jag vet att hon alltid kommer vara min lilla flicka, min extra lillsyrra som vi brukade säg. Nåväl som tur är så lever hon ju iafall, det är ju inte alls som gör det.

Imorgon måste jag nog hämta bilden först i K-stad hm. Alltid lika kul, men det får väl gå, men då måste bilen vara tankad så jag kommer hem för vem fan pallar att tanka i k-stad?  Inte jag, jag tankar enbart på de ställerna som jag tycker om.  Eller inte. Asch palla bry sig det är en sådan lite grej. Nu ska jag bestälal lite böcker och hoppas på at priset inte springer iväg och att de kommer typ på fredag. :)

I can't love //Souie Lou

SuperStar

Helgen känns som en evighet. Den varade för länge och för mycket skedde på för kort tid. Jag fattar inget alls. Jag bör egentligen inte göra det men jag skyller på alkoholen. Det är tack vare den som jag faktiskt vet vad som är rätt eller fel. Fastän att det inte alltid är lika lätt att sedan följa de sakerna man påstår sig faktiskt göra.

Nåväl, valborg vare fest i Asarum hos Bengen, roligt värre. :) Mohaha. Sen helt plötsligt var Alle där och jag köpte ett par  fula solbrillor för 200pix (som dessutom är sönder nu, dock inte mitt fel) Sen iafall vart jag och Alle helt sådär borta i Lönnsboda av någon anledning, sen hände det som hände och ja det får ligga där bak i glömskan och gro. Det var lugnt hela dagen i fredes, det kändes som en söndag. Hade gärna fått lov att vara det också dessutom. Men sen blev det lördag, jag skrev tentan, jag var dum i huvudet. Sen bar det hemmåt efter ett par stopp på vägen, men hur som helst så hade jag min plan fixad. (Sickan is the shit) Det var mycket mycket trevligt. :) Party hos mig. Mohaha. Fy fan säger jag bara. Men det var riktigt roligt. Hur som helst så var jag på Rockabillyafton sen på Ölhallen, skaffade mig lite nytt fyllefolk och annat. Ja de var mycket trevligt och eftersom jag är "medlem" fick jag det även billigare ;P Hah. Men hon Sofie hon ger sig inte sådär lätt, utan såklart att man ska ha efterfest också. Ja det blev det en rehjäl sådan kan jag få lov att tala om. "Be för mig, be för mig!" Jag säger aldrig vilka folk som var här, men det var en hel drös och sen var grannen över också, som jag aldrig har pratat med på fyra år som han nu påstod att han hade bott där. Men det mest underbaraste är ju att "snygg"-grannen som jag spanat in på lekplatsen snackade till mig (och Josse) när vi satt på balkongen. Ahh han är verkligen urläcker. Mm. Så jag var glad hela kvällen sen, vi får se vart detta leder hän förmodligen ingen stans men det är ändå rätt så kul att ha något som förgyller vardagen med lite spännande flörtar.  För jag har ju trotts allt en fin teori om honom, den dära... Tss.

Jag har börjat en ny kurs nu också och den kommer typ bli asball, den blir nog riktigt rolig. Det bästa utav allt är ju att jag faktiskt han ner på Sweden Rock redan på tisdagkvällen, hur jävla underbart :P  Fatta det då! Från att ha trott att jag enbart skulle få vara där i typ 2 och en halv dag till att öka det såhär mycket, jadu ni bättre än såhär känns det som om det inte kan bli och jag är världens lyckligaste. :) Hihi! Jag är så lättad! Fast jag måste beställa tråkiga böcker, ska se om inte min kusse har några, hade kännts bra typ eftersom det tar typ en vecka innan man får dem. låt inget dra ner humöret. Fy fan vad jag älskar livet egentligen, det är ju helt underbart och otroligt. Vi lever för liten tid för att slösa bort det. Och jag fick Väl Godkäntfilosofiseminariet.  Mycket trevligt, mycket trevligt.

See ya // Souie Lou


RSS 2.0