I can´t stop missing you.



Gårdagen flög förbi. Blev en lååång sovmorgon, sedan hem till mormor&Ingmar (alltid lika trevligt) väl hemkommen var det dags för en runda ut med hundarna och traska en sväng med mor min. För övrigt så försvann denna kvällen efter lite mat, affärshandlande och film hade jag svårt för att somna. Har inte sovit såhär dåligt på länge, denna natt känns som jag vart vaken från och till hela tiden. Att stiga upp klockan 06.00 är inte riktigt min stil nu för tiden heller. Det får trots allt gå ändå. Idag ska man nog få träffa lill-godingen Hannes också. Mamma måste ju bara ut ett par ärenden på stan nu när hon skall vara barnvakt och allt ;) Tss. Mys på hög nivå helt enkelt.

Annars idag är banken avklarad, kändes osm jag skulle spy där inne när man fick vänta en evighet för att kunna få sitt nummer uppstämplat på den jävla tavlan. Jävla vad problem de hade där inne. Öööh. Trodde det skulle gå snabbt. Sen blev det affären igen. Värst vad vi är i affären hela tiden, haha. Åh nej, åh nej.

Nu är jag trött //Souie Lou

Taken for a fool

Efter gårdagens vårkänslor spritter i kroppen och man vaknar upp mitt i natten kolla ur genom förnstret och blicken möts av ny snö kan man inte bli annat än jäkligt trött och besviken. Jag trodde verkligen våren var här för att stanna. Och till alla er som gick runt i bara t-shirt och tjockiströja, ni borde skämmas. Har ni inte lärt er något? Det är nu ni luras, snart är ni alla förkylda!

Vad finns kvar? //Souie Lou

Like stars across the sky


Min älskade lillasyster!

Efter en lång kväll med både ommöblering och plantering började denna morgon väldigt bra, dock var ju verkligen trött, så trött jag inte varit på länge. Mötte upp Möllani utanför affären, handlade frallor och begav oss hem till Mammi för frukoststund! Mysig fredagsmorgon helt enkelt, de små sakerna i livet som gör det eller som Möllani uttryckte det Carpe Diem "Fånga dagen" (Med lite skorr i rösten). Efter det blev det en liten runda för hundarna, jag och Möllani tog en varsin, sen dumpade hon av mig och hundarna för att tillbringa lite tid med sina utsökta vänner.

Jag själv börjar känna mig trött men likaså väldigt uttråkad. Vad skall man kunna tänkas hitta på en dag som denna då? Lite jobbigt väder ute, asså det är underbart för det luktar lite vårigt sådär men allt blask som nu blir gör att mina skor bli blöta rätt igenom på nolltid. Inte alls lika roligt.

Ullared om ett par veckor och vad jag längtar efter att shoppa loss och likaså att umgås med de mina. Helt enkelt en trevlig tripp, en utflykt längs vägen så att säga...
//Souie Lou


I just hope you know, the future in your heart

Woho! Snart färdigmålat på det ena, ska bara finslipa med så det inte är några gräsligt fula kanter som stör. Köpte ett fynd idag men stjärnor, månar och vad det nu än var, 30 kr tycker jag allt man kan unna sig när man finner det sådär. Haha. Dessutom har jag vart på apoteket idag och inköpt järntabletter, det var dags för det nu. Hoppas bara att det gör någon nytta nu, kan väl dock inte falla mer för att man börjar käka dem snarare i så fall att man får öka dosen om de inte vill stiga. Trötthet? Nae, ändock inte vart så trött.

Annars idag blir det en mysig hemmadag/kväll, ska äta lite god mat sen, flytta runt eller möblera om lite, fixa det sista i vardagsrummet hoppas jag på så man slipper tänka mer på det sen. Skönt.

För övrigt så känner jag mig rätt tillfreds med mig själv. Känns härligt. Fasen också att bilen skulle gå sönder, saknar mormor & Ingmar en massa. Fast i för sig nu slipper man lägga en massa bensinpengar som man egentligen inte har. Det kvittar väl, rör på sig lite mer.

Alla hjärtans dag var ett virrvarr av allt. Från att inte alls göra något till att den dagen tillbringades hemma med mys, god mat och en massa snack.


Snacka om att jag inte hade något vettigt alls att skriva //Souie Lou

You learned me how to count from one to ten. And never forget, where I've been. I love my momma!!



Efter en snabbt gången vecka (ja alla veckor springer iväg nu för tiden, undra varför?) som varit informativ från olika håll är den nu inne på sista versen. Snön föll igår kväll/natt långt in på morgonen... Nu har de tyvärr saltat och skottat vägarna, tycker inte alls om det, blir bara blaskigt och ser otroligt fult ut. Efter en runda med mina små älsklingar, som gillar snön speciellt den ena utav dem kan jag bara inte sluta att irritera mig på denna eviga saltning på alla vägbanor, gångbanor allt!! Man ska inte ömka sina hundar men jag kan faktiskt inte låta bli när jag ser att de lider så hemskt. Att se dem lida, halta, sitta på sina små rumpor enbart för att det gör så jävla ont, frätande känsla under deras tassar?? Ja, jag hatar att se det varje gång. Man får försöka och tagga dem till att gå vidare, och det gör dem, de springer, de busar, hoppar och leker. Fan vad underbart att se dem dansa fram i ett virrvarr av snö.

Har varit lite från och till förra och denna veckan, kännt mig småsjuk om vart annat. Näsan börjar bli bättre, känns inte som ett stort jävla hål längre, jag kan känna smaker, lukter, och jag kan andas genom båda borrarna. Haha. Livet är så underbart när man inser att man inte är alltför sjuk.

Igår var jag lycklig, idag är jag lycklig. Igår inträffade något som kanske fick vissa att förstå lite extra, förstår jag det själv ännu? Nja, till viss del men känns fortfarande väldigt frånvarande, långt borta, overkligt på något bra och konstigt vis. Jag kan ändock inte låta bli att älska känslan jag har i min kropp!!

Efter lite målning av byrån (den vi fick ärva av Systeryster) blev jag genast slut i kroppen. Hade visseligen gått en runda med hundarna innan och kände att det är farligt att lägga sig på sofflocket innan man åstadkommit något med dagen. Det tar igen sig, det vill jag lova. Nu halv ligger jag i soffan och det känns som om jag skulle kunna gosa ner mig riktigt ordentligt och ta en liten tuppis. Snart blir det nog iafall matlagning och sen en film på det så kommer mina ögon sluta sig snabbt (?). Härlig känsla.

Morgondagen kommer bli spännande och givande skulle jag tro. Dåja. Dåja. På tisdag kommer Mikaela och William till mig och checkar in den nya lyan. Längtar. Längtar efter att få träffa min älskade kusin och vän igen och att få träffa lilla gullepyret som är så gudasöt!!

När är nyfikenheten som värst? Hur ter den sig då? //Souie Lou



I had a feeling that I belonged And I had a feeling I could be someone



Efter en något härlig dag tillbringat med bakning, lite små städning, matlagning och avkoppling (?) känns det rätt bra. Dock är jag fortfarande förbannat förkyld och det känns som om det inte vill ge med sig ännu, och dessutom känns det som om man inte orkar något alls, helt orkeslös. Bara att ut och gå, sitta still till en kopp kaffe är till och med det jobbigt emellanåt.


 

Små härliga, behövliga promenader längs havet. Det är bara så underbart!!

Ibland är det bara till att bita ihop //Souie Lou

RSS 2.0