I know the way, I know the law...

Helge är över och det var PARTY! Underbart party. Fredagen blev det lochen, trubardur med Möllani, Mini och Fröberg och hennes man och vän. :) Mycket mycket trevligt. Ska absolut göras om. Hihi. Sedan blev det en fin stämning då "familjen" sjöng sånger för oss. Jäkligt roligt, vill höra igen. Hah. Ah fråga mig inte men det var nog om jag får lov att säga det; smartonas smarto som sjöng, tre personer i vita rockar som säkert är mycket smarta. De kunde iafall en hel del lustiga/roliga/udda sånger. HAH! Lördagem blev tillbringad på gräset, picknik och jag menar verkligen en fy dunder picknick, den var enorm. Och enromt gottit. Sen låg vi där tills kvällen kom, sen blev det party på nytt. En hel jäkla minttu, så jag blev dock rätt full. Men roligt var det. Nu är jag härdad inför rocken ;P Söndagen spenderaes även den med blandad ångest på gräset. Så sweet. Mitt favvoställe nu för tiden, dock sov jag så gott där nere så jag ville stanna för alltid.  :)

Idag har det varit väldigt stressigt. Har jobbat med uppgiften till imorgon, och nu hoppas jag verkligen att den blir bra. Tillräckligt för godkänt iafall. Sen har jag vart i k-stad och handlat fina gummistövlar.  Me like. Hah. Kanske kommer att behövas. Visade lägenheten idag, vet ej om hon var intresserad. Svår att läsa av. :)

Imorgon bär det av, jag har inte hunnit packa. Jag har inte hunnit hälften a det jag skulle ha viljat. Oh ja just det nu sitter jag här och slösar tid tycker ni, men nej när ska jag kunna skriva av mig annars? Tro det eller ej, men efter rocken är dessa underbara dagar förgågna, då har jag nytt att förtälja. För det kommer bli party!

Låt det bära imorgon //Souie Lou

RSS 2.0