Som om inget...

För att avregistrera hjärnan något. Det går bra nu på plats, känner ändock när jag får perspektiv på det blir jag livrädd, kommer jag fixa detta? Klarar jag något, kan jag något? Svaret på det är givetvis JA! Det är bara så att hjärnspöken har en tendens till att dyka upp lite här och var om man ger dem tid till det. Jag har nog gett dem lite för mycket tid och lite för mycket plats i min hjärna på sista tiden. Känner som att det knyter sig här hemma och där borta är det som om det aldrig funnits. Igår låg jag och läste, känns som om det för första gången faktiskt gick in och att jag uppfattade vad det var jag läste. Förr har det bara varit att man läst inför en tenta ex och rå pluggat och därmed inte förstått sig på det helt och hållet ändå. Nu känns det varmt i hjärtat samtidigt som det är en bit kvar att gå. Ska ha samtal i nästa vecka och det är jag livrädd för fastän att jag inte ska behöva vara det enligt de som faktiskt har hand om mig. Nåväl, bara för att få lite extra tid till läsning/plugg har jag skapat mig den tiden, såklart med hjälp av ett par andra armar som omfamnar men iafall. <3 vad skulle man vara utan?

Tack för uppmuntran Miss Isabelle, det värmde! <3
Nu återgår jag - har mycket att läsa //Souie Lou


Vi satt ett gäng på en strand några mil utanför...

Igår var det verkligen vår, snart sommar och sol, Magnus uggla, Tomas Ledin, (gyllene tider) Ja det är något visst med den musiken, den sommarmusiken!

Idag sitter jag i min lillas rum och bara myser. Hon leker för fullt. Pratar, ja sitt egna men ändå, dansar och tjoar! Fan vad jag älskar det barnet, mitt barn!!

Annars idag blir det lite läsning, fixa och dona i hemmet eftersom det inte alla hunnits med i veckan som var. Kanske ett besök hos mor, vi får se vad som hinns med.

//Souie Lou


Det kallas tvivel där där som

Denna vecka över, gått skitbra! Bara 7 veckor kvar! Ska fixa detta så jäkla galant så ni anar inte. Fan jag längtar ju nästan. Det har gått mycket bättre än jag trodde, det har verkligen varit roligt, jag har lärt mig mycket redan, jag vill dit igen, jag trivs(!!!), jag känner att jag kommer fixa detta!!

Hoppas bara det går lika bra på tisdag också, annars vet jag inte vad jag gett mig in på. Hm.

//Souie Lou


Var är byxan min var är...

Sitter och väntar på tiden, att den ska gå. Börjar bli en aningen nervös!! Idag är det introduktionsdag inför mitt sista! Sen så jäkla kör vi med gasen i botten, ge 110% av mig själv, sälja mig själv, visa att jag minsann kan och att jag är med det säkra på det!!

Återkommer med info om hur det gick!

//Souie Lou


Det var så roligt jag måste skratta det kom en trekantig gubbe in...

Dagen har varit helt underbar, verkligen!! Vart ute nästan hela fm och hela em. Sugit i mig så mycket sol så jag skulle kunna vara positiv året ut nu. Vart jätte härligt. Hoppas fler sådana här dagar kommer!! Och snart sommar och sol, fast våren är gudabra!

Just nu väntar jag på att lillan ska somna så jag kan öva på mina simhopp i bassängen ( badkaret ). Sen blir det lite läsning, försöka plugga in något som kanske ändock inte vill fastna. Ibland är det verkligen så och just nu är det verkligen så. Kan inte förstå vart all tid har tagit vägen. Vart på hälsokontroll med lillan idag med och allt var kanonbra! Skönt att få de bekräftat fastän man vet. Fått sommarjobb också så sjukt jäkla underbart. Fast jag är helt totalt livrädd!!! Skräckslagen!!! Nervös!!! Men det är väl så det ska vara antar jag. Hoppas det släpper efter någon vecka eller så, haha skulle inte tro det va säger ni säkert då. Nej men jag hoppas på det iafall, fastän att inte jag heller kanske tro på det, egentligen.

Imorgon ska ni. Man städa lägenheten, undertiden åker jag och mor ner till mormor och Ingmar och myser en hel del och givetvis ska Lill-Hjördis också med annars kan han ju inte städa här hemma. Helgen blir till att mysa!

//Souie Lou


RSS 2.0